- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #1.701
günaydın kızlar dün doktor kontrolümüz vardı 7+5 ken ultrasonda 7 haftalık göründü kalp atışını duyduk nasılda atıyordu bu gelik normal midir sizce
normal nigarcim normal bnm10 haftam bitmek üzere ama bebek 9 haftalık şuanda
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/419232-cinsiyet-belirleme-takvimibakalim-kadar-dogru.html
kızlarrr baksanızaaaa bu linke cinsiyet için belki biraz merakınız geöer
gerçi bnde erkek çıktı ama olsun eğlence olsun
teşekkür ederim canım bencede önemli olan kalp atışını duydyk yagünaydın cnm hayırlı olsun normal tabiki önemli olan kalp atışını duymuşsunya günler değişik çıkabiir ultrasonda
sağolasan canım baktım bende kız çıktı olsun eğlence işte
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/419232-cinsiyet-belirleme-takvimibakalim-kadar-dogru.html
cnm nası yapçaz ben çözemedim benim doğum tarihim 9 mayıs 1980 son adet tarihimde 3 aralık 2010 bakabilirmisin melisçim?
Kız çıkıor ama bnce senin oğlun olcak yaaa bndede erkek çıktı
günaydın kızlar dün doktor kontrolümüz vardı 7+5 ken ultrasonda 7 haftalık göründü kalp atışını duyduk nasılda atıyordu bu gelik normal midir sizce
canım benim ne mutlu sana bende yarın görücem Allah nasib ederse...genelde 1 hafta geriden gelior bebek hani ilk adet tarihi baz alınıyor ya o yüzden geriden gelebiliyor tarih
sabah işe gelirken eşim bugün bana kahvaltı ısmarlamak istedi .oturduğumuz pastanede de bir amca 2 yaşındaki torunuyla kahvaltıya gelmişti.benimki bi başladı...ahhh bi oğlum olsun pazar günü onu traşa götürcem,kahvaltıya gitcez,top oynuycaz(futboldanda nefret eder hee ),parka gidicez...
hehhhh dedim tamam canım erkek olursa yaparsın ... benimki karnımı severken bile oğlum die seviyo...
yarın kaçta randevun esracım? off bugünde sana geçmez ahahaha
sabah işe gelirken eşim bugün bana kahvaltı ısmarlamak istedi .oturduğumuz pastanede de bir amca 2 yaşındaki torunuyla kahvaltıya gelmişti.benimki bi başladı...ahhh bi oğlum olsun pazar günü onu traşa götürcem,kahvaltıya gitcez,top oynuycaz(futboldanda nefret eder hee ),parka gidicez...
hehhhh dedim tamam canım erkek olursa yaparsın ... benimki karnımı severken bile oğlum die seviyo...
tümn erkeklerin hayali aynı galiba daha ortada fol yok yumurta yok bizimkide başladı oğlum olacak benim oğlum
filan gibilerinden
ama ben ısrarla kız olsun istiyorum
valla sen çok inatsın erkekse bile sen onu kız doğurursun diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?