2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

günaydın kızlar dün doktor kontrolümüz vardı 7+5 ken ultrasonda 7 haftalık göründü kalp atışını duyduk nasılda atıyordu bu gelik normal midir sizce

günaydın kızlar dün doktor kontrolümüz vardı 7+5 ken ultrasonda 7 haftalık göründü kalp atışını duyduk nasılda atıyordu bu gelik normal midir sizce

günaydın cnm hayırlı olsun normal tabiki önemli olan kalp atışını duymuşsunya günler değişik çıkabiir ultrasonda

günaydın cnm hayırlı olsun normal tabiki önemli olan kalp atışını duymuşsunya günler değişik çıkabiir ultrasonda
teşekkür ederim canım bencede önemli olan kalp atışını duydyk ya

bende yaptım kız çıktı allahım sağlıklı sıhhatli versin bebişlerimizi
bu sene kız senesi gibi geliyor bana

Son düzenleme:

canım benim ne mutlu sana bende yarın görücem Allah nasib ederse...genelde 1 hafta geriden gelior bebek hani ilk adet tarihi baz alınıyor ya o yüzden geriden gelebiliyor tarih

sabah işe gelirken eşim bugün bana kahvaltı ısmarlamak istedi .oturduğumuz pastanede de bir amca 2 yaşındaki torunuyla kahvaltıya gelmişti.benimki bi başladı...ahhh bi oğlum olsun pazar günü onu traşa götürcem,kahvaltıya gitcez,top oynuycaz(futboldanda nefret eder hee ),parka gidicez...
hehhhh dedim tamam canım erkek olursa yaparsın ... benimki karnımı severken bile oğlum die seviyo...

tümn erkeklerin hayali aynı galiba daha ortada fol yok yumurta yok bizimkide başladı oğlum olacak benim oğlum
filan gibilerinden
ama ben ısrarla kız olsun istiyorum
valla sen çok inatsın erkekse bile sen onu kız doğurursun diyor

yarın kaçta randevun esracım? off bugünde sana geçmez ahahaha

bugün devletten tahlillerimi alcam yarında ayşegül hanımla 12 de randevumuz var.valla meliscim geçmiyo zaman ya ki ben bu gece uyuyamam da...bu sabah 4 te kalktım eşimi uyandırdım bugün cuma mı die soruyorum..
bir de gece hani rüyamızda yüksekten düşerizde korkuyla uyanırız ya öyle oldu.uyandım eşime diyorum ki sen ne biçim adamsın ben rüyamda düştüm çok korktum ani uyandım bebeğimin kalbi nasıl çarpıyordur biliyormusun die bi kızdım adama ..oda garibim kız seviyo beni tamam dedi ben uyumayacağım seni tutucam bu gece dedi..sabahta gönlünü aldım.napcam ben senle ya 9 ay diyo bana.

bizde eşimle iddaya girdik geçen akşam ben diyorum kız o diyo erkek en sonunda dedi o zaman erkek olursa adını ben koycam kız olursa sen anlaşma yaptık tamam dedim bakalım merakla bekliycez artık :)

Rabbim hayırlısını versin ama bende erkek istiyorum.kız ben kocamı çok seviyorum hep o ne isterse Rabbim onu mahrum etmesin diye dua ediyorum kız benim iki çocuğum olcak biri kocam biri bebeğim bende onlarla büyüyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…