2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

sezen bugün hastanede yatarken eşime msj attım bebeğmiz 2 cm geçmiş diye cevaba bak

daha 2 cm ken hayatımızı kaydırıor doğun biz bittik yazmış ne güldüm ya briaz daha küfür içeriordu ben kibarını yazdım zaten ben panikle eşimi aradım bana serum veriolar diye ne neden demeden ilk lafı bir doğsun ben ona göstercem sen merak etme oldu

inşallah 3. ay biterken tüm bunlar bitecek hamileliğin en rahat dönemi ortadaki 3 aymış hepimiz rahat edicez inşallah

Meliscim çok geçmiş olsun tatlım aklımız sende kalmıştı iyi olduğuna ve bahaneyle uzun uzun bebişini gördüğüne sevindim canım..
bende benim hamileliğim mi ağır geçiyor diyordum dr dahada kötüleşirse serum bağlarız diyordu bende o kadarda kötüye gidiyormu yaa demiştim oluyormuş demek
önce 5-6 haftalıkken fındık kurdum diye seviyordum ama bulantılardan mide yanmalarından sonra sıpaa diye bazen babası beni kızdırınca bebişimi esek sıpası diye seviyorum

kızlar Allah nasip ederse ve herşey yolunda zamanında olursa herkesten önce ben mi doğuruyorum bana mı öle geliyor..
ama ben doğumdan çoook korkuyorummmm:83:

kızlar Allah nasip ederse ve herşey yolunda zamanında olursa herkesten önce ben mi doğuruyorum bana mı öle geliyor..
ama ben doğumdan çoook korkuyorummmm:83:

sezencim bende doğum işi aklıma geldikçe yusuf yusuf oluyorum
ben şuana kadar hastanede bile yatmış bir insan değilim iğne görünce midem bulanıyor hele vurulunca afedersiniz istifra ediyorum bilmem ki nasıl doğum yapcam.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

BUgün ordaki ebeler sezeryan istiorum diyince çok kızdılar neden normal deil diyee ben sezeryandan bile tırsıorum diyemedim offff

ya benim ağrı eşiğim çok düşük ağrım artınca bayılıyorum iğne oluken eskiden bayılırdım korkudan şimdi sadece birinin elini tutuyorum 5 dk sonra iyi oluyorum
o ağrıya dayanamam gibi geliyor belden uyuşturma diyince iğne hemde belden aman allahım
sezeryanda da geçen haberlerde dinledim bağırsağını kesmişler kadının
tamamen uyutulmaktanda korkuyor insan uyanamamak var
offf ne yapıcam ben yaaaaa:18:

aminnn nejlacım napcaz bende bilmiyorum karında taşımak en kolay tarafı galiba

geçen başka bir topikte doğum hikayelerini okuyordumda valla okurken bile ellerim ve vucudumdan terler boşaldı ne yapcaz bu işleri bilmiyorum.inş Rabbim onun sabrını verecek bize.düşünmemeye çalışalım.ben düşündükçe strese giriyorum bebişte etkileniyor diye.

Dün esraya anlatmıştım bak bnm hayalime

bana genel anesteziyi vercekler sonra belden iğnemi yapcaklar sondamı takcaklar bebeği alcaklar ben uyandığımdan belden aşağısı uyuşuk olduğundan acıda duymayacağım ohhh missss

ben bunu dr a söledim e narkoz bebeğe zarar verir osürede dior dedim o teknoloji çıkana kadar içimde tutucam ben bunu ozmn beni şu sonda bile acayip korkutuyor düğün yani offf

Birde o jelli sulu doğumlar tahminen bizim ortahalli hastanelerimizde yoktur ben öle bişi desem dr yüzüme bakar tahminen
birde onlarda normal ben normalin hertürlüsünden korkuorumm

kızlar bakın şimdi haberlerde bir fil doğum yapmış onu söylüyor tamda konumuzun üstüne.610 gün sürüyormuş hamilelikleri

kızlar bakın şimdi haberlerde bir fil doğum yapmış onu söylüyor tamda konumuzun üstüne.610 gün sürüyormuş hamilelikleri

bende dinledim eşimde iyiki insanoğlunun bu kadar sürmüyor yoksa erkekleri psikologlar anca paklar diyor :)
ama 110 kilo doğmuş vayvay maşallah :)

bende dinledim eşimde iyiki insanoğlunun bu kadar sürmüyor yoksa erkekleri psikologlar anca paklar diyor :)

erkeklerde hep kendilerini düşünüyor zaten bizim halimizi hiç düşünmezlerki.
ama o kadar tonluk vücudada 110 kilo normal bizim etimiz ne butumuz ne bizde kendimize göre doğuruyooz

canim ya alakasiz olcak sizin muhabbetin ustune ama ben acaba hamileyim bilemiyorum test yaptim negatif cikti yani siz suan hamilesiniz benim adetim 3 gun gecikti erkenmi daha beklemeliyim idrar testi icin yurt disinda yasadigim icin kan tahlili suan icin yaptiramiyorum

merhaba arkadaşım umarım öyledir hep beraber seviniriz
benim 5-6 gün gecikmişti baktığımda bazı testler var prodüktör markasının mesala 1-2 gün geçince bile gösteriyormuş öyle bir tahlil alabilirsin biraz daha pahalı oluyor ama yada 1-2 gün daha bekle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…