- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #1.661
daha erken ama sonradan cıkar bende bugün hafif bulantı başladı mesela
sezen bugün hastanede yatarken eşime msj attım bebeğmiz 2 cm geçmiş diye cevaba bak
daha 2 cm ken hayatımızı kaydırıor doğun biz bittik yazmış ne güldüm ya briaz daha küfür içeriordu ben kibarını yazdımzaten ben panikle eşimi aradım bana serum veriolar diye ne neden demeden ilk lafı bir doğsun ben ona göstercem sen merak etme oldu
inşallah 3. ay biterken tüm bunlar bitecek hamileliğin en rahat dönemi ortadaki 3 aymış hepimiz rahat edicez inşallah
kızlar Allah nasip ederse ve herşey yolunda zamanında olursa herkesten önce ben mi doğuruyorum bana mı öle geliyor..
ama ben doğumdan çoook korkuyorummmm:83:
BUgün ordaki ebeler sezeryan istiorum diyince çok kızdılar neden normal deil diyee ben sezeryandan bile tırsıorum diyemedim offff
sezencim bende doğum işi aklıma geldikçe yusuf yusuf oluyorum
ben şuana kadar hastanede bile yatmış bir insan değilim iğne görünce midem bulanıyor hele vurulunca afedersiniz istifra ediyorum bilmem ki nasıl doğum yapcam.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
aminnn nejlacım napcaz bende bilmiyorum karında taşımaken kolay tarafı galiba
kızlar bakın şimdi haberlerde bir fil doğum yapmış onu söylüyor tamda konumuzun üstüne.610 gün sürüyormuş hamilelikleri
kızlar bakın şimdi haberlerde bir fil doğum yapmış onu söylüyor tamda konumuzun üstüne.610 gün sürüyormuş hamilelikleri
bende dinledim eşimde iyiki insanoğlunun bu kadar sürmüyor yoksa erkekleri psikologlar anca paklar diyor :)
ama 110 kilo doğmuş vayvay maşallah :)
bende dinledim eşimde iyiki insanoğlunun bu kadar sürmüyor yoksa erkekleri psikologlar anca paklar diyor :)
ama 110 kilo doğmuş vayvay maşallah :)
canim ya alakasiz olcak sizin muhabbetin ustune ama ben acaba hamileyim bilemiyorum test yaptim negatif cikti yani siz suan hamilesiniz benim adetim 3 gun gecikti erkenmi daha beklemeliyim idrar testi icin yurt disinda yasadigim icin kan tahlili suan icin yaptiramiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?