- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #1.761
kızlar kan testi yaptırdım değer B-HCG için 44,76 bu ne demek
bende öyle biliyorum ama gün geçtikçe o değer ikiye katlamalı yanılmıyorum deilmi esra?
canım benım ılk gebelıgımde 97.4 cıkmıstı ve hamıle olddugumu ogrendım ama bebegım dustu sımdı yıne hamıleyım bunda kan tahlılı yaptırmadım dırek doktora gıttım adetım gecctı suan 6 haftalık hamısım hersey yolunda gıdıyor RABBİM herkese anne olmayı nasıp etsın..
Rabbim hayırlısını versin ama bende erkek istiyorum.kız ben kocamı çok seviyorum hep o ne isterse Rabbim onu mahrum etmesin diye dua ediyorum kız benim iki çocuğum olcak biri kocam biri bebeğim bende onlarla büyüyeceğim
ya nasi guzel bir dua olmus ole.. kocamı çok seviyorum hep o ne isterse Rabbim onu mahrum etmesin.... inan bende kocami cok seviyorum ve hep onu dusunuyorum oda beni benden cok dusunuyo.. hamile oldugumu ogrendigimden beri hic bir sey yapmadim ben yaa. hep o yapiyo.. işten geliyo bulasik yemek.. canim kocam benim.. allah basimdan eksik etmesin... en buyuk sansim benim...
canım benim benim annem 6 yıl önce vefat etti eşim hem annem hem babam gibi...belki herşeyim olduğu için çok seviyorum onu o benim kimsesizliğimin kimsesi...Rabbim herkesin eşi ile arasındaki muhabbeti bereketlendirsin inşallah...
canım benim benim annem 6 yıl önce vefat etti eşim hem annem hem babam gibi...belki herşeyim olduğu için çok seviyorum onu o benim kimsesizliğimin kimsesi...Rabbim herkesin eşi ile arasındaki muhabbeti bereketlendirsin inşallah...
bebişime yelek ördüm yuppi bakınnEki Görüntüle 139941
çok sevindim cnm inş. artık rahat bi hamilelik geçirirsinbenim en büyük sıkıntım kuyruk sokumu ağrım bazen çok oluyor inş. çabucak geçer insanın neresi ağrıyorsa canı orda
belkide sürekli oturduğun yatamadığın için ağrıordurr esra
özleemm hoşgeldinnnnn:13:
ya aglamayalımmm... nie bole oldum simdi isyerine gidip sarilip gelcem valla.. ama nobetci bu gece goremicemmmmcok seviyorum cokk.. insallah allah onun gonlune gore verirde mutlu olur benim paşam.. erkek olursa kocamin adınıda vericez. yusuf ege olucak..
ya nası yaptınnnnnornegi falan internettenmi? bende ormek istiyorummmmmmmmm
başın saolsun cnm allah kocanla çocuğunla mutlu huzurlu uzun yıllar nasip kısmet etsin
slm kızlar. benim 29 ocakta adet görmem gerekiyordu ama adet görmedim. 3 kere idrar testi yaptım hepsinde de 2. çizgi netti. bu sabah kan tahlili yaptırdım 125 çıktı. değer çok mu düşük. geç döllenme olmuş olabilir mi. daha önce kimyasal gebelik yaşadım bu da öyle olur diye çok korkuyorum. kafam çok karışık offfffffff offffffff
yeni bir gebelik olduğu için dir.geç döllenmede bir ihtimal ama kötü ihtimalleri aklından geçirme canım benim..iyi düşün ii olsun.
slm kızlar. benim 29 ocakta adet görmem gerekiyordu ama adet görmedim. 3 kere idrar testi yaptım hepsinde de 2. çizgi netti. bu sabah kan tahlili yaptırdım 125 çıktı. değer çok mu düşük. geç döllenme olmuş olabilir mi. daha önce kimyasal gebelik yaşadım bu da öyle olur diye çok korkuyorum. kafam çok karışık offfffffff offffffff
biz 2 yıllır uğraşıyoruz. 2 aydır tedaviye ara verdik buarada test pozitif çıktı. ne düşünemceğimi şaşırdım. eşime bile sölemedim daha. kan tahlilşnde kesinleşsin öle söyleyecektim. değer düşük çıkınca ne yapacağımı şaşırdım.
internetten değil tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?