2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

kızlarrrr bi şe sorcam bebişi ultrasonda ne zamn gördünüz kalp atışını ne zamn duydunuz ben en son 28 aralıkta adet gördüm haftaya gel dedi dokor biraz geç dedğilmi yoksa ben mi acale ediyom

kızlarrrr bi şe sorcam bebişi ultrasonda ne zamn gördünüz kalp atışını ne zamn duydunuz ben en son 28 aralıkta adet gördüm haftaya gel dedi dokor biraz geç dedğilmi yoksa ben mi acale ediyom

sedacım ben 5+2 de keseyi 7+3 te bebeği gördm sata bakarsak da 6. haftayla 8. haftaydı geç olsun güç olmasın cnmmm sabreet azcıkk

4+2de keseyi 6+2de bebişi gördüm bende 26 aralıkta adet görmüştüm 26 ocakta gebeolduğumu öğrendim 4+2ydim keseyi gördüm.kan sonucumda 780 di

bize geç gibi gelio ama öle değil bebeğin gelişmesi lazım görmek için bunun için bekliyoruz canım

cnm yeleğine bayıldım ben çalışıyorum bebişime bişey yapamam ama ananesi yapar o kabarık kısımları nasıl yapıyosun tarif edermisin?

normal sırayı işlerken kabarık yapacağın yere gelince 10 ilmek işleyip geri dönüyorsun 10 ilmek işle geri dön böyle 10 sıra olana kadar yapıyorsun sonra düz devam ediyorsun

kızlar ben kahvaltı yaptım ve çok mutluyummm hala bişi olmadıı iştah açıcılar işe yaradı demekkiii

çok sevindim cnm inş. artık rahat bi hamilelik geçirirsin benim en büyük sıkıntım kuyruk sokumu ağrım bazen çok oluyor inş. çabucak geçer insanın neresi ağrıyorsa canı orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…