- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #1.741
bebişime yelek ördüm yuppi bakınnEki Görüntüle 139941
yaptım kızlar sağolun
marifetlisin arkadaş vesselam çok güzel örmüşsün ben daha şiş tutmadım hayatımda:26:
Hadi cnmmmm gerçektenmiii ellerine sağlık müthiş bişi bu çokta eğlenceli ay hiç elimden gelmior böle şeyler yaaaa
çok güzel olmuş benim öle yeteneklerim yok hazır giycek valla:)
kızlarrrr bi şe sorcam bebişi ultrasonda ne zamn gördünüz kalp atışını ne zamn duydunuz ben en son 28 aralıkta adet gördüm haftaya gel dedi dokor biraz geç dedğilmi yoksa ben mi acale ediyom
ben senin bebişine de yaparım
kızlarrrr bi şe sorcam bebişi ultrasonda ne zamn gördünüz kalp atışını ne zamn duydunuz ben en son 28 aralıkta adet gördüm haftaya gel dedi dokor biraz geç dedğilmi yoksa ben mi acale ediyom
sedacım ben 5+2 de keseyi 7+3 te bebeği gördm sata bakarsak da 6. haftayla 8. haftaydı geç olsun güç olmasın cnmmm sabreet azcıkk
senin bebişine de yaparım
cnm yeleğine bayıldım ben çalışıyorum bebişime bişey yapamam ama ananesi yapar o kabarık kısımları nasıl yapıyosun tarif edermisin?
kızlar ben kahvaltı yaptım ve çok mutluyummm hala bişi olmadıı iştah açıcılar işe yaradı demekkiii
normal sırayı işlerken kabarık yapacağın yere gelince 10 ilmek işleyip geri dönüyorsun 10 ilmek işle geri dön böyle 10 sıra olana kadar yapıyorsun sonra düz devam ediyorsun
kızlar kan testi yaptırdım değer B-HCG için 44,76 bu ne demek
kızlar kan testi yaptırdım değer B-HCG için 44,76 bu ne demek
5in üzeri gebe die biliorum seni yanıltmayayım ama sanırım 3-4 haftalık gebesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?