- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #1.781
kimyasal gebelik diildir sanirim cunku kimyasal gebelikte hamile oldugunu ogrendiginde adet gunun adetin geliyor.. hayırlı olsun allah tamamına erdirsinnn
valla eline koluna yuregine saglik ne gusel olmus masalllahhh..
teşekkür ederiz teyzesi
ay benim bebişin normalde hiç teyzesi olmayacak ama burdan birsürü manevi teyzemiz oldu yuppiiiiiiiiii
dayısı amcası halası teyzesi herseyi olacak benimkininallah nasip ederse tabi... ya neden yavas geciyor zaman? bi cıkarsam icimden gorsem opsem geri koysam olmazmi yaaaaaa
inşallah canım ya. daha önce geçirdiğim kimyasal gebelikte 4 gün gecikmişti. ve değerim 92 çıkmıştı. ertesi günde kanamam başladı zaten. şimdi 14 günlük bi gecikme var. ne düşüneceğimi şaşırdım
hehehe delüüüüüüüüüüüüüü öpülecek bi yeri mi var sanki şuan sabır tatlım sabır
ne dusunecegni sasirma tatlım ii dusun ii olsunbenim adetime 4 gun vardi ogrendigimde deger 8.59 cıkmıstı. ertesi gun aradan 16 17 saaat gectiginde tekrar yaptirdik 17.89 cıkmıstı.. tamam dedik
seninle aramısda 2 gun var arzuuayyyy sen dogur ben senden soora dogururum bi bak bakim nasi oluyo
tamam tatlım ben 2 gün önce doğururum sonra anlatım
gebelik cizelgen 2 bebekli... hayırdır? ikizmi yoooooookssssaaaaaaa:)
inş. öyle umut ediyorum içime öyle doğdeu yani
allah golune gore versinnn anneciiikkkk
süper bişeye benziyo
olur arkadaşım yakınmışız ne güzel ben bu tarafın dr.larını çok araştırdım sigortan var mı özel-ssk? ona göre bilgi verebilirim
bugün devletten tahlillerimi alcam yarında ayşegül hanımla 12 de randevumuz var.valla meliscim geçmiyo zaman ya ki ben bu gece uyuyamam da...bu sabah 4 te kalktım eşimi uyandırdım bugün cuma mı die soruyorum..
bir de gece hani rüyamızda yüksekten düşerizde korkuyla uyanırız ya öyle oldu.uyandım eşime diyorum ki sen ne biçim adamsın ben rüyamda düştüm çok korktum ani uyandım bebeğimin kalbi nasıl çarpıyordur biliyormusun die bi kızdım adama ..oda garibim kız seviyo beni tamam dedi ben uyumayacağım seni tutucam bu gece dedi..sabahta gönlünü aldım.napcam ben senle ya 9 ay diyo bana.
:)))) Valla adamlara yapmadığımız kapris kalmıyo bende evin işi gücü ne varsa yıktım adamın üstüne hepsini ona yaptırıyorum bide mahsustan beğenmiyorum eleştiriyorum. :))) Gece uykudan uyanıyorum onuda uyandırıyorum çocuğun susamış su verirmisin bize diyorum garibim kalkıp getiriyor :))))))))) Çok seviyorum kocamı yaaaa valla hakkını ödeyemem
ee bu zamandada eziyet çekmezlerse ne zaman çekecekler bebiş olduktan sonra sefa süreceğinizimi zannediyorsunuz annecikler asıl sınav orda başlıyor bakımı okulu arkadaşlar geleceği eğitimi vs.hep bir panik hep bir koşuşturma... gene sefayı süren babalar olcak...o yüzden ya şimdi çeksinler ya şimdi :=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?