2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

kimyasal gebelik diildir sanirim cunku kimyasal gebelikte hamile oldugunu ogrendiginde adet gunun adetin geliyor.. hayırlı olsun allah tamamına erdirsinnn

inşallah canım ya. daha önce geçirdiğim kimyasal gebelikte 4 gün gecikmişti. ve değerim 92 çıkmıştı. ertesi günde kanamam başladı zaten. şimdi 14 günlük bi gecikme var. ne düşüneceğimi şaşırdım

teşekkür ederiz teyzesi
ay benim bebişin normalde hiç teyzesi olmayacak ama burdan birsürü manevi teyzemiz oldu yuppiiiiiiiiii

dayısı amcası halası teyzesi herseyi olacak benimkinin allah nasip ederse tabi... ya neden yavas geciyor zaman? bi cıkarsam icimden gorsem opsem geri koysam olmazmi yaaaaaa

ne dusunecegni sasirma tatlım ii dusun ii olsun benim adetime 4 gun vardi ogrendigimde deger 8.59 cıkmıstı. ertesi gun aradan 16 17 saaat gectiginde tekrar yaptirdik 17.89 cıkmıstı.. tamam dedik

:)))) Valla adamlara yapmadığımız kapris kalmıyo bende evin işi gücü ne varsa yıktım adamın üstüne hepsini ona yaptırıyorum bide mahsustan beğenmiyorum eleştiriyorum. :))) Gece uykudan uyanıyorum onuda uyandırıyorum çocuğun susamış su verirmisin bize diyorum garibim kalkıp getiriyor :))))))))) Çok seviyorum kocamı yaaaa valla hakkını ödeyemem

ee bu zamandada eziyet çekmezlerse ne zaman çekecekler bebiş olduktan sonra sefa süreceğinizimi zannediyorsunuz annecikler asıl sınav orda başlıyor bakımı okulu arkadaşlar geleceği eğitimi vs.hep bir panik hep bir koşuşturma... gene sefayı süren babalar olcak...o yüzden ya şimdi çeksinler ya şimdi :=)

9 ay dediğin nedir ki bir çırpıda geçer
hahahhaaaayyyyy sefamız olsun
yaşasın feminizm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…