2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

ben daha hiçnbirşeye başlamadım ama
pazartesi itibariyle hergece 1 bardak süt
gün içinde 3 badem 3 fındık 3 ceviz
sabah aç karnına pekmez bir yemek kaşığı
pazartesi başlıyorum
allah izin verirse

valla 2 haftadır yapiyom ben ama sanirim bebekten ziyade ben sisecem ya bide goguslerim cok geriliyo agrıyo sanirim nemlendirici kullanmamiz lazimmis kakao yagı susam yagi badem yagi fındık yagı falan kullanan varmı çatlak olmasin die

yahu hatunlar 1gün girmedik neler kaynatmışsınız burada yaaa okuyamadım çoğunu sayfalar dolusu
bu siteye girmeyince eksik birşeyler var gibi geliyor
YENİ GEBİŞLERE HAYIRLI OLSUN ARAMIZA HOŞGELDİNİZ
ESKİLERE SEVGİLER
TEST SONUCU YADA REGLİ GÜNÜ SAYANLARA İYİ ŞANSLAR ARKADAŞLAR

zaten yeteri kadar şişim ben o yüzden no problem
çatlak meselesine gelincede badem yağı duydum ama başlamayı istemiyorum

MERHABA arkadaşım 2 bardak süt içmek gerekiyormuş gün içinde gerekli en az bir kibrit kutusu kadar peynir bir kase yoğurt çocuğun diş kemik yapısı için ben 5haftalıktan bu yana yapıyorum umarım iyi birşekilde işe yarar..
çatlaklar için bende düşündüm ama 3 ay herşeye sakınca koyuyorlar nede olsa çatlama riskimiz 4.aya kadar yomuş o yüzden kullanamadım ne olur ne olmaz ?!
ama 2 krem 1 de bitkisel yağ karışım formülü aldım liste olarak ablam doktor araştırdı sağolsun sizinle paylaşırım ilerideki zamanlarda

ssk'lıyım canım :)

hizmet hastanesinde bahçelievler Sait bey varmış işinde çok iyiymiş ama biraz soğuk diyen var yok samimi diyen var ama işin ehliymiş mua:67tl sezeryan 1.900 normal daha altında
Medicanada bahçelievler Düzgün bey varmış sempatik konuşkan genç bir adam anlatmayı severmiş yorumlar çok iyiydi mua:37tl sez:2.100 epidural:600
JFK da öve öve bitiremedikleri doçent Ali utku bey var çok hastası varmış onun doğuma girince doçentler artı para alırmış o almıyormuş mua:72 sez:1400 epi:350
benim doktorumda Medicalpark Bahçelievler Suat bey çok sevecen konuşkan bilgili bir bey tvde programlara katılıyor o yüzden yenilikleri sıkı takip ediyor mua:70 normal:1.900tl sez:2.250 isteğe bağlı sez:2.850
hepsinide şimdilik tavsiye ederim ben günlerce araştırdım hastanelere gittim görüşme yaptım falan abarttım yani ben biraz

bnm kankalarımdan biri düzgün beyin hastası bir muayenesine bende gittim
çok tatlı bir adam sakin mesela hiç ilaç taraftarı değil ilgili biri ve çok hastası var adı baya bir marka adamın kesinlikle tavisye ederim ve heran tel ile arayabiliorsun oda güzel bir özellik odasındaki alette çok iyi bebek kalp atışını duyuyorsun görüntüsü net

benim eşimin abisi kadın doğum uzmanı her türlü nemlendirici makyaj malzemesi herşeyi yasakladı benimde gerilmeler başladı konuştuk sadece bebek yağı nivea nın badem özlü yağı var onu al şimdilik yani ilk üç ay için banyodan çıkışlarda kendini kurulanmadan kullan ilk üç aydan sonrada bebek yağı ile beraber tatlı badem yağınıda destek olarak kullanırsın.bebek yağını özellikle gögüs altlarına kollarına ve göbek bölgene fazlaca kullanırsın en çok çatlaklar orda olurmuş.ama yinede senbilirsin tabiki ben karnımda oluşan kaşıntıyı bu şekilde azaltabildim ancak.

coook tesekkur ederim.. kasıntım olmadi henuz ama goguslerimm felaket sızlıyooo

coook tesekkur ederim.. kasıntım olmadi henuz ama goguslerimm felaket sızlıyooo

rica ederim ne demek o sızı gerilmeden oluyo işte yani banada öyle dediler bide ben biraz kiloyla:26: hamile kaldım benimki o yüzden erken başladı belkide.neyse allah bize kazasız belasız bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah

günaydın esra sana da hayırlı cumalar napıyor bebek benimki beni bulandırmakla meşgul

iyi teyzesi benimki sabah rahatsız etmiyor annesini akşamları oluyor hafif bulantım dün akşamda oldu sadece öğürdüm ama kusmadım senin bebiş nasıl anneyi üzmüyor inş.:))

günaydınnn şekerlerimmmmmmmm

bugün bildiğim kadarı ile küçük esranın dr randevusu var hayırlı haberlerle gelsin inşallaah

bulantısı olanlara Allah yardım etsin çok üzülüorum valla yaşadığım için iyi biliorum ne olduğunu

bir dk bişiyi anlamadım ilk 3 ay bebe yağı 3 aydan sonramı niveanın bademli bebeyağı kullanmak lazım birde buara hava soğuk banyodan çıkıp ıslak ıslak mı sürcezz off ne zor ama yapmak lazım bnde kaşıntı falan yok ama cildim pul pul dökülüor gerçi doktorum vücudun susuz kalmış ondan dedi ama önlem almak lazım

günaydın melis sen nasıl oldun bulantın yok dimi? benim akşam öğürtü oldu sadece allahtan kusmadım bugün 10 haftalık olduk

ay esra hiç sorma ben iyiym diye ayıptır sölemesi eşim akşam bana tatlı almış ben hepsini yedim midemi rahatsız etti nolcak bnm bu açgözlülüğüm sabah uyurken biranda ağzım doldu hemen fırladım wcye ağzımı kapalı tutmasam yatağa çıkartıordum herşeyi yada allah korusun sırt üstü yatıor olsaydım boğulabilirdim

günaydın nigarcım nasılsın

günaydınnnn anneciklerrrr hayırlı cumalar herkeseeee evet meliscim bugün dr randevum var 12 de ayy uyuyamadım gece valla...zaman geçmiyoooo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…