- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #1.801
ben daha hiçnbirşeye başlamadım ama
pazartesi itibariyle hergece 1 bardak süt
gün içinde 3 badem 3 fındık 3 ceviz
sabah aç karnına pekmez bir yemek kaşığı
pazartesi başlıyorum
allah izin verirse
valla 2 haftadır yapiyom benama sanirim bebekten ziyade ben sisecem ya bide goguslerim cok geriliyo agrıyo sanirim nemlendirici kullanmamiz lazimmis kakao yagı susam yagi badem yagi fındık yagı falan kullanan varmı çatlak olmasin die
zaten yeteri kadar şişim ben o yüzden no problem
çatlak meselesine gelincede badem yağı duydum ama başlamayı istemiyorum
valla 2 haftadır yapiyom benama sanirim bebekten ziyade ben sisecem ya bide goguslerim cok geriliyo agrıyo sanirim nemlendirici kullanmamiz lazimmis kakao yagı susam yagi badem yagi fındık yagı falan kullanan varmı çatlak olmasin die
ssk'lıyım canım :)
hizmet hastanesinde bahçelievler Sait bey varmış işinde çok iyiymiş ama biraz soğuk diyen var yok samimi diyen var ama işin ehliymiş mua:67tl sezeryan 1.900 normal daha altında
Medicanada bahçelievler Düzgün bey varmış sempatik konuşkan genç bir adam anlatmayı severmiş yorumlar çok iyiydi mua:37tl sez:2.100 epidural:600
JFK da öve öve bitiremedikleri doçent Ali utku bey var çok hastası varmış onun doğuma girince doçentler artı para alırmış o almıyormuş mua:72 sez:1400 epi:350
benim doktorumda Medicalpark Bahçelievler Suat bey çok sevecen konuşkan bilgili bir bey tvde programlara katılıyor o yüzden yenilikleri sıkı takip ediyor mua:70 normal:1.900tl sez:2.250 isteğe bağlı sez:2.850
hepsinide şimdilik tavsiye ederim ben günlerce araştırdım hastanelere gittim görüşme yaptım falan abarttım yani ben biraz
benim eşimin abisi kadın doğum uzmanı her türlü nemlendirici makyaj malzemesi herşeyi yasakladı benimde gerilmeler başladı konuştuk sadece bebek yağı nivea nın badem özlü yağı var onu al şimdilik yani ilk üç ay için banyodan çıkışlarda kendini kurulanmadan kullan ilk üç aydan sonrada bebek yağı ile beraber tatlı badem yağınıda destek olarak kullanırsın.bebek yağını özellikle gögüs altlarına kollarına ve göbek bölgene fazlaca kullanırsın en çok çatlaklar orda olurmuş.ama yinede senbilirsin tabiki ben karnımda oluşan kaşıntıyı bu şekilde azaltabildim ancak.
coook tesekkur ederim.. kasıntım olmadi henuz ama goguslerimm felaket sızlıyooo
günaydın esra sana da hayırlı cumalarnapıyor bebek benimki beni bulandırmakla meşgul
benim eşimin abisi kadın doğum uzmanı her türlü nemlendirici makyaj malzemesi herşeyi yasakladı benimde gerilmeler başladı konuştuk sadece bebek yağı nivea nın badem özlü yağı var onu al şimdilik yani ilk üç ay için banyodan çıkışlarda kendini kurulanmadan kullan ilk üç aydan sonrada bebek yağı ile beraber tatlı badem yağınıda destek olarak kullanırsın.bebek yağını özellikle gögüs altlarına kollarına ve göbek bölgene fazlaca kullanırsın en çok çatlaklar orda olurmuş.ama yinede senbilirsin tabiki ben karnımda oluşan kaşıntıyı bu şekilde azaltabildim ancak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?