- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #1.821
günaydınnnn anneciklerrrr hayırlı cumalar herkeseeee evet meliscim bugün dr randevum var 12 de ayy uyuyamadım gece valla...zaman geçmiyoooo...
geçmezz bilirim ben taaaaa 3 martı beklicemmm 2li test de isticek ozmnnn off off geçmez zmn
günaydınnn kızlar sizlerede hayırlı cumalar olsun
esracım iyi haberlerini bekliyoruz tatlım.
günaydın canım inşallahhhh testler elimde gidicem 12 de...
günaydınnnn anneciklerrrr hayırlı cumalar herkeseeee evet meliscim bugün dr randevum var 12 de ayy uyuyamadım gece valla...zaman geçmiyoooo...
testlerine baktınmı var mı bir sorun allah korusunda sınırda falan bişiler
benim eşimin abisi kadın doğum uzmanı her türlü nemlendirici makyaj malzemesi herşeyi yasakladı benimde gerilmeler başladı konuştuk sadece bebek yağı nivea nın badem özlü yağı var onu al şimdilik yani ilk üç ay için banyodan çıkışlarda kendini kurulanmadan kullan ilk üç aydan sonrada bebek yağı ile beraber tatlı badem yağınıda destek olarak kullanırsın.bebek yağını özellikle gögüs altlarına kollarına ve göbek bölgene fazlaca kullanırsın en çok çatlaklar orda olurmuş.ama yinede senbilirsin tabiki ben karnımda oluşan kaşıntıyı bu şekilde azaltabildim ancak.
günaydın esra sana da hayırlı cumalarnapıyor bebek benimki beni bulandırmakla meşgul
ay esra hiç sorma ben iyiym diye ayıptır sölemesi eşim akşam bana tatlı almış ben hepsini yedim midemi rahatsız etti nolcak bnm bu açgözlülüğüm sabah uyurken biranda ağzım doldu hemen fırladım wcye ağzımı kapalı tutmasam yatağa çıkartıordum herşeyi yada allah korusun sırt üstü yatıor olsaydım boğulabilirdim
günaydın nigarcım nasılsın
çin takviminden sonrada rus cinsiyet takvimi buldum kızlar Òåñò - Òåñò - ïîë ğåáåíêà.
çin takvimi erkek derken rus takvimi kız diyor pek yardımcı olmadı bu takvim işi bencede ya kız ya erkek olacak
cnm bu rus takvimini nasıl doldurcaz anlayamadım:26:
ilkine eşinin doğum tarihi ikincisi senin 3. regli tarihin ve altında soldaki linke tıklıyorsun
sonuç rusça çıkıyor googledan bak benimkinde kız diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?