2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

evet inşallah yani bu görüşümde bile şaşırdım bacakları poposuu vardı kafası netti ve kalbi içerdeydi diğerinde kalbi dışarı doğru atıordu son gördüğümde vücudunun içinde atıordu çok heyecanlı dr ayakları yok dedi bacakları avr dediiii

ya ben neye inanacağımı şaşırdım bebek yağlarınada petrol bazlı dediler olaylar çıktı tvde geçen sene ne yapcaz biz yaaa:18:

esracım güzel haberlerini bekliyorum hadi inşallah benimde yarın randevum çok merak ediyorum nette 11 haftalık resimlerine bakıyorum baya baya insana benziyor artık eşimde gelecek bu sefer sırf o yüzden cumartesi aldım randevuyu o benden de heyecanlı belki cinsiyetide belli olur diye hevesleniyor biraz zor ma garibim sevinsin diye bişey demiyorum

cnm dikkatli ol çok fazla yememeye çalış az ve sık ye miden boş kalmasın boş kalıncada bulantı yapıyor çünkü

ilkine eşinin doğum tarihi ikincisi senin 3. regli tarihin ve altında soldaki linke tıklıyorsun
sonuç rusça çıkıyor googledan bak benimkinde kız diyor

saol cnm baktım kız çıktı yine benim bu tür testler hep kız çıktı zaten erkek çıksa dişimi kıracam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…