- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #1.841
aa ben yaptim yine kiz cikticnm bu rus takvimini nasıl doldurcaz anlayamadım:26:
aa ben yaptim yine kiz cikti
soyle ben cevap veriyim,
mavi kismi gun ay yil olarak babnin dogum gunu
pembe kisma annenin ayni sekilde gun ay yil dogum gunu
en alt satirda galiba muhtemmel yumurtlama tarihin:26:
ben sat olarak girdim.
selam kızlar bende katıldım aranıza artık
selam kızlar bende katıldım aranıza artık
teşekkür ederim canımm benim bugün 8. haftam olacak yarında doktor kontr. var ben 2 hafta önce kanama yaşadım 2 haftadır yatıyorum felaket miğde bulantısı çekiyorum allahtan kanamam kesildi ama bilemiyorum tehlike devammı ediyor evde geçiriyorum
çin takviminden sonrada rus cinsiyet takvimi buldum kızlar Òåñò - Òåñò - ïîë ğåáåíêà.
çin takvimi erkek derken rus takvimi kız diyor pek yardımcı olmadı bu takvim işi bencede ya kız ya erkek olacak
meliscim nasıl oldun şeker?
daha iyisindir umarım?
geçmiş olsun bazı hamileliklerde oluyormuş hemen kötüyü düşünme yarın dr.a da gidiyormuşsun hem tadını çıkar yan gel yat güzelim emrinde de kocan ohhh..hamilelik sultanlıktır
:) doğru söylüyosun ama o mide bulantılarından yatmak bile işkence bu arada şu testi anlamadım ben banada yaparmısınız
bu arada eşim 10.09.1982 ben 01.07.1984 sat 18.12.2010
:) doğru söylüyosun ama o mide bulantılarından yatmak bile işkence bu arada şu testi anlamadım ben banada yaparmısınız
küçük esra pc yi açık unutp gitti dr a galibaa leylaaa oldu bugünnn
neyse çok iyi haberlerle bekliorum inşallah ayşegül hanımıda sever
bebeğini eşinin doğum gününde doğurma ihtimalin yüksek farkındamısınnn hediyeye bak ne güzelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?