2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

teşekkür ederim canımm benim bugün 8. haftam olacak yarında doktor kontr. var ben 2 hafta önce kanama yaşadım 2 haftadır yatıyorum felaket miğde bulantısı çekiyorum allahtan kanamam kesildi ama bilemiyorum tehlike devammı ediyor evde geçiriyorum

geçmiş olsun bazı hamileliklerde oluyormuş hemen kötüyü düşünme yarın dr.a da gidiyormuşsun hem tadını çıkar yan gel yat güzelim emrinde de kocan ohhh..hamilelik sultanlıktır

geçmiş olsun bazı hamileliklerde oluyormuş hemen kötüyü düşünme yarın dr.a da gidiyormuşsun hem tadını çıkar yan gel yat güzelim emrinde de kocan ohhh..hamilelik sultanlıktır

:) doğru söylüyosun ama o mide bulantılarından yatmak bile işkence bu arada şu testi anlamadım ben banada yaparmısınız

küçük esra pc yi açık unutp gitti dr a galibaa leylaaa oldu bugünnn

neyse çok iyi haberlerle bekliorum inşallah ayşegül hanımıda sever

:) doğru söylüyosun ama o mide bulantılarından yatmak bile işkence bu arada şu testi anlamadım ben banada yaparmısınız

ilk kutucuğa eşinin gün ay yıl doğum tarihi altındaki 2. kutuya senin doğum günün en alttakine regli gününü yazıyorsun altta soldaki linke tıklıyorsun cevap rusça yazıyor sözlükten bakarız sen dene canım

küçük esra pc yi açık unutp gitti dr a galibaa leylaaa oldu bugünnn

neyse çok iyi haberlerle bekliorum inşallah ayşegül hanımıda sever

kız gidemedim ataşehirde dükkanla ilgili noterde bi iş vardı şirket benim üzerime benim gitmem gerekti randevuyu yetişemem die 15:30 a aldırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…