2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

hayırlı cumalar arkadaşımla aynı anda üye olduk o giriyo ben giremiyorum
o yüzden şimdi onun adresinden giriş yaptım
bende ocakta öğrendim hamile olduğumu
bu haftaya kadar bi sıkıntım yok sayılırdı ama artık mide bulantım ve baş dönmelerim başladı
karın ağrım var benim gibi olan var mı kızlar aranızda

Tekirdağ/Çerkezköyde oturuyorum

çerkezköylüler istanbuuluları geçtiniz bu konuda yaa cnm hepimizin var sıkıntıları dr unla paylaş çok kötü olursa bulantı için ilaç verior birde 3. ay bitince buda bitecek diyee söylüorlar bakalım beklemedeyiz

küçük esra erkek doğurcak yaa kesin kız olsa bile karnındayken bebişcik pozitif düşünce gücüyle erkek olcak başka yolu yok buarada maşallah diyimde bana daha erkek diyen çıkmadı sadece dün bi testte erkek çıktı ama ben çine güveniorum yaa kız çıktı orda

benim arkadaşım 4 hafta sonra doğum yapcak erkek çıkmıştı çin testinde kız doğacak amaaaa

hehehehh ay inşallah kuzum ya tabi cinsiyet ö değil Rabbim sağlıklısını hayırlısını versin de gönlümüz erkekten yana... kocam çok seviniyo dün bende diyorum ki kız olsa bana yardım ederdi şimdi hem seni büyütücem hem oğlumu siz beni 40 yıl birden yaşlandırırsınız oda üzülme bi çocuk daha yaparız oda kız olur :) hani erkeği bulana kadar çocuk yapanlar varya, benim adam kızı bulana kadar devam heralde :=)

cnm mrb hemşeriyiz bende çerkezöyde oturuyorum kaç haftalıksın hangi doktora gidiyorsun?

şişt deme öleee ben kız doğurcamm kayınvalide kız doğurursam kalın trabzon takcakmış erkek olurs ince

aaa bende trabzonluyum kız eskiden erkekler değer verirlerdi şimdi kızlara veriolar memleketimde..babamda kızları olunca trabzon takmış erkek kardeşim olunca işten izin alıp eve bile gelmemiş hehehehhh buda trabzon erkeği daaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…