- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #1.861
kız çıktı bnmmdeee
ama sezennnn içimde çok güçlü bir his var senin ya kızın yada oğlun olcakkk demedi deme
ilk kutucuğa eşinin gün ay yıl doğum tarihi altındaki 2. kutuya senin doğum günün en alttakine regli gününü yazıyorsun altta soldaki linke tıklıyorsun cevap rusça yazıyor sözlükten bakarız sen dene canım
bu arada eşim 10.09.1982 ben 01.07.1984 sat 18.12.2010
kız gidemedim ataşehirde dükkanla ilgili noterde bi iş vardı şirket benim üzerime benim gitmem gerekti randevuyu yetişemem die 15:30 a aldırdım.
erkekkkkkkkkkkkkk
hayırlı cumalar arkadaşımla aynı anda üye olduk o giriyo ben giremiyorum
o yüzden şimdi onun adresinden giriş yaptım
bende ocakta öğrendim hamile olduğumu
bu haftaya kadar bi sıkıntım yok sayılırdı ama artık mide bulantım ve baş dönmelerim başladı
karın ağrım var benim gibi olan var mı kızlar aranızda
Tekirdağ/Çerkezköyde oturuyorum
meliscim yarışma programı gibi yaa reklam arasından geçilmiyo benim kontrol....inş.hayırlı olurda beklerim ö.değil.aaaa tüh yaa neyseee geç olsun güç olmasınnn
hehehehhh eksik kalmadım bende yaptım rus takvimini...erkek
hayırlı olsunn çin takviminde ne çıkıyor
oda erkek diyor canım hehehehhh
küçük esra erkek doğurcak yaa kesin kız olsa bile karnındayken bebişcik pozitif düşünce gücüyle erkek olcak başka yolu yokbuarada maşallah diyimde bana daha erkek diyen çıkmadı sadece dün bi testte erkek çıktı ama ben çine güveniorum yaa kız çıktı orda
benim arkadaşım 4 hafta sonra doğum yapcak erkek çıkmıştı çin testinde kız doğacak amaaaa
küçük esra erkek doğurcak yaa kesin kız olsa bile karnındayken bebişcik pozitif düşünce gücüyle erkek olcak başka yolu yokbuarada maşallah diyimde bana daha erkek diyen çıkmadı sadece dün bi testte erkek çıktı ama ben çine güveniorum yaa kız çıktı orda
hayırlı cumalar arkadaşımla aynı anda üye olduk o giriyo ben giremiyorum
o yüzden şimdi onun adresinden giriş yaptım
bende ocakta öğrendim hamile olduğumu
bu haftaya kadar bi sıkıntım yok sayılırdı ama artık mide bulantım ve baş dönmelerim başladı
karın ağrım var benim gibi olan var mı kızlar aranızda
Tekirdağ/Çerkezköyde oturuyorum
şişt deme öleee ben kız doğurcamm kayınvalide kız doğurursam kalın trabzon takcakmış erkek olurs ince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?