2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

Bu da iyiymiş

bizim sülalede kız yok kayınvalidem ve eşim çok hırslılar kız konusunda hatta geçen gün günde kayınvalideme acaba erkekmi olcak demişler kayınvalidemin bir ağlamadığı kaldı ben boşamı babanne olcam dior kadın okdr bıkmış erkek çocuktan

Melis çok çok geçmiş olsun.İnşallah bu senin için bi başlangıç olur ve bir daha yaşamazsın o bulantıları.Çok sevindim yiyebilmene.

Dün meleğimi gördüm çok şükür.Kalp atışını hem gördüm hem de duydum.Nasılda atıyordu kalbi pıtır pıtır yavrumun.Bakmaya dinlemeye doyamadım yaa yerim ben onu Şükürler olsun ki herşey yolunda şimdilik.Doktorum sorunsuz bir hamilelik geçiriyorsun düşük tehlikeside yok dedi çok sevindim.Bi daha ki randevumuz 3 hafta sonra.Yani 3 martta.O zamana kadar çookk özlerim ben bebişimi yaaa

ayy ne güzelll herkes ne güzel şeyler yazmış randevuları hakkında valla herkes ii hamilelik geçiriyor Allah a şükür.bende 2 saat sonra gitcem inş bende güzel sonuçlarla gelirimmm

bnmde 3 marrtta randevum bnde çarşamba günü kafasını poposunu çok belirgin gördüm aşkımın hatta bacakalrınıda ama ayakları yoktu henüz 3 martta 12. haftamız bitmiş olacak

çok sevindim cnm allah tamamına erdirsin kucağımıza almayıda nasip kısmet etsin. benimde 1 martta randevum kısmetse ense kalınlığı ölçümü yapıcakmış doktorum öyle söyledi

bnmde 3 marrtta randevum bnde çarşamba günü kafasını poposunu çok belirgin gördüm aşkımın hatta bacakalrınıda ama ayakları yoktu henüz 3 martta 12. haftamız bitmiş olacak

Ne güzel aynı gün randevularımız.Harikaa yaaa bizimki daha çok minik teyzesi.Bugün 7+1 olduk.3 martta 10. haftamız bitecek inşallah bende o zaman görürüm ellerini ayacıklarını.

ayy ne güzelll herkes ne güzel şeyler yazmış randevuları hakkında valla herkes ii hamilelik geçiriyor Allah a şükür.bende 2 saat sonra gitcem inş bende güzel sonuçlarla gelirimmm

inş. hayırlı haberlerle dönersin cnm içini ferah tut herşey yolundadır fazla heyecan yapma

Aminn cümlemizin inşallahh.Randevular arka arkaya hep.Ama siz benden kıdemlisiniz.

evt cnm öyle görünüyor ama tabi belli olmaz bakarsın senin bebiş aceleci olur bir iki hafta erken gelir :) annecikler kim erken doğurursa tecrübelerini yazarsa iyi olur ben normal doğumdan çok korkuyorum sezeryan istiyorum ama ondanda korkuyorum çünkü küçükken kalp romatizması geçirmiştim bayılıp ayılmamak var (

Allah yardımcımız olsun doğum zor iş.Ben hep normal doğum istedim hala da öyle istiyorum.İnşallah sezeryan olmaz.Tabii ki bende çok korkuyorum doğumdan ama normal istiyorum.

olayım olayım bu bebeğin sağlıklı olduğuna işaretmiş hem sigara da içemiyorum ne güzel

yavaş yavaş sigaranın kokusu bile iğrenç gelcek sana.ben gebelikten önce kullanıyordum eşim hep hadi yarın bırakalım derdi bende sen bırak ben seviyorum bırakmak istemiyorum derdim.inan arzu şimdi mutfakta içiyor eşim camı açıp camdan sarkıp ki odaların kapıları kapalı salondan bağırıyorum zehirledin beni diyee üzerini değiştirmeden yanıma yanaştırmıyorum inanılması güç ama bırajkam dediğim sigarayı görünce içim kalkıyor ıyyykkkk

Allah yardımcımız olsun doğum zor iş.Ben hep normal doğum istedim hala da öyle istiyorum.İnşallah sezeryan olmaz.Tabii ki bende çok korkuyorum doğumdan ama normal istiyorum.

bende busabah net karar verdim epidural mümkünse ama normal doğum istiyorum...epidural istiyorum çünkü o anda acı çekmek değil bebeğimin dünyaya gelişini izlenek zevkle izlemek istiyorum ve hemen ayağa kalkmak doğumdan sonra..

ama eşim ısrarla sezeryan diyo korkuyo bişe olur diye sanki o doğurcak :)

Son düzenleme:
bende 1 haftadır günde 2 yi geçemiyorum hatta 16 saat evde tek başıma olmama rağmen hatta günde 1 paketi içmeme rağmen
ama heyheylerim hep tepemde acayip geriyor beni
eşim evdeyken psikolojik olarak rahatlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…