- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #1.881
aaa bende trabzonluyum kız eskiden erkekler değer verirlerdi şimdi kızlara veriolar memleketimde..babamda kızları olunca trabzon takmış erkek kardeşim olunca işten izin alıp eve bile gelmemiş hehehehhh buda trabzon erkeği daaa
slm kızlar hayırlı cumalar ben geldim ama çoooooookkkkkkkkkkk midem bulanıyor yaşasınnnnnnnnnn
Melis çok çok geçmiş olsun.İnşallah bu senin için bi başlangıç olur ve bir daha yaşamazsın o bulantıları.Çok sevindim yiyebilmene.
slm kızlar hayırlı cumalar ben geldim ama çoooooookkkkkkkkkkk midem bulanıyor yaşasınnnnnnnnnn
Dün meleğimi gördüm çok şükür.Kalp atışını hem gördüm hem de duydum.Nasılda atıyordu kalbi pıtır pıtır yavrumun.Bakmaya dinlemeye doyamadım yaa yerim ben onuŞükürler olsun ki herşey yolunda şimdilik.Doktorum sorunsuz bir hamilelik geçiriyorsun düşük tehlikeside yok dedi çok sevindim.Bi daha ki randevumuz 3 hafta sonra.Yani 3 martta.O zamana kadar çookk özlerim ben bebişimi yaaa
Dün meleğimi gördüm çok şükür.Kalp atışını hem gördüm hem de duydum.Nasılda atıyordu kalbi pıtır pıtır yavrumun.Bakmaya dinlemeye doyamadım yaa yerim ben onuŞükürler olsun ki herşey yolunda şimdilik.Doktorum sorunsuz bir hamilelik geçiriyorsun düşük tehlikeside yok dedi çok sevindim.Bi daha ki randevumuz 3 hafta sonra.Yani 3 martta.O zamana kadar çookk özlerim ben bebişimi yaaa
ayy ne güzelll herkes ne güzel şeyler yazmış randevuları hakkında valla herkes ii hamilelik geçiriyor Allah a şükür.bende 2 saat sonra gitcem inş bende güzel sonuçlarla gelirimmm
bnmde 3 marrtta randevum bnde çarşamba günü kafasını poposunu çok belirgin gördüm aşkımın hatta bacakalrınıda ama ayakları yoktu henüz 3 martta 12. haftamız bitmiş olacak
ayy ne güzelll herkes ne güzel şeyler yazmış randevuları hakkında valla herkes ii hamilelik geçiriyor Allah a şükür.bende 2 saat sonra gitcem inş bende güzel sonuçlarla gelirimmm
çok sevindim cnm allah tamamına erdirsin kucağımıza almayıda nasip kısmet etsin. benimde 1 martta randevum kısmetse ense kalınlığı ölçümü yapıcakmış doktorum öyle söyledi
Çatlak kız senidaha beter olma inşallah azcık bulantı olsun kafidir oda gönlün hoş olsun diye
Aminn cümlemizin inşallahh.Randevular arka arkaya hep.Ama siz benden kıdemlisiniz.
evt cnm öyle görünüyor ama tabi belli olmaz bakarsın senin bebiş aceleci olur bir iki hafta erken gelir :) annecikler kim erken doğurursa tecrübelerini yazarsa iyi olur ben normal doğumdan çok korkuyorum sezeryan istiyorum ama ondanda korkuyorum çünkü küçükken kalp romatizması geçirmiştim bayılıp ayılmamak var(
olayım olayım bu bebeğin sağlıklı olduğuna işaretmiş hem sigara da içemiyorum ne güzel
Allah yardımcımız olsun doğum zor iş.Ben hep normal doğum istedim hala da öyle istiyorum.İnşallah sezeryan olmaz.Tabii ki bende çok korkuyorum doğumdan ama normal istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?