2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

inşallah erkek de olur sonra canım ;}
çok güzel bi fikir nazar boncuğu ışarı çıkcaktım bakıyım bi onlara ben teşekkürler canım

yok canım pembe nazar boncuğu bulamadım diye kızımdan vazgeçemem:) ama mavi nazarlıklar pembe şekerlere yakışmıyor ondan dedim mavi mavi iyi gider...

yok canım pembe nazar boncuğu bulamadım diye kızımdan vazgeçemem:) ama mavi nazarlıklar pembe şekerlere yakışmıyor ondan dedim mavi mavi iyi gider...

yok canım kızından vazgeçme bundan sonraki erkek olur inşallah ;}

tamam birazdan çıkcaktım zaten bikaç eksiği halletcektim bulursam alırım onlardan da

Bugün bebeğimin eşyalarını resim çektim size göstermek için ama sadece bir kısmını yükleyebildim.Dosya boyutu çok büyük diyor.Eşim gelsinde diğerlerinide o gelince yüklerim artık.

Son düzenleme:
cicilerinize bayıldım hepsi birbirinden güzeller maşallah Rabbim hayırlısıyla kucağınıza alıp cicilerini giydirmeyi nasip etsin kolay doğumlar şimdiden

Saol'un kızlar.

Gelselerde giydirsek ama hiç niyeti yok bizimkinin dr.amcamız bu hafta belki gelir dedi ama kısmet artık

Kızlar bebek şekerlerim geldi bakın bakalım beğenecekmisiniz...

canım çok güzelmiş şekerleriniz çok çok beğendimmmmm

kızlarrr hepiniz güle güle kullanın sağlıklı günlerde inşallahhh
alıntı yapmadım hepsi birbirinden güzel
Allahım sağlıkla kullanmayı nasip etsin

cnm ellerine sağlık çook beğendimm.ben nisan annesiyim.yaptıklarını nasıl yaptığını anlatabilirmisin bebek şekerine bayıldım bulunduğum ilde biberon bulursam ben de yapmak istiyorum.kapı süsünü ve sepeti nası aptın cnm??ellerine sağlık cnmm

çok tşkler cnm. 1-2 sayfa önce bi arkadaş sormuştu.ona kapı süsünü anlatmıştım.ordan bi oku istersen.anlamadığın bi yer olursa sor açıklarım.biberonları nikahmalzemeleri.com diye bi site var.ordan sipariş ettim.10 tanesi 5 tl.güvenilir bi site.2 kez alışveriş yaptım ben.sepeti de ordan sipariş ettim.plastik sepet 2,5 tl ydi yanlış hatırlamıyosam.1metreye yakın saten kumaş aldım pembe.onla kapladım sepeti.içinin düz olması için sepetin içi büyüklüğünde mukavvayı kesip ayrıca kapladım kumaşla.sonra silikonla o kumaş kaplı mukavvayı yapıştırdım içine.sapını kurdela ile sardım.sonra da hazır aldığım çiçek,biblo vs ile süsledim.anlamadığın bi yer varsa yardımcı olurum cnm

cok guzel olmus bebek sekerlerınız..bende hazırlıcam kısmetse daha baslamadım bısı sorucakdım acaba bu kartları nerden yaptırdınız:26:

kartları aldığım yer kendi basıp yapıştırdı ben sadece bebeğin adını söyledim

toplamda 50 tanesi 35 tl ye geldi canım ben gittigidiyordan sipariş verdim

Kızlar bebek şekerlerim geldi bakın bakalım beğenecekmisiniz...

Eki Görüntüle 134785 Eki Görüntüle 134783

eşimin geçen günkü nöbetindede annemin ördğü şeyleri süslemiştim...ekliyememiştim

bu nöbetindede keçeden bunları yaptım..beşiği süslemek için vey dönence gibi kullanmak için...nasııl olmuş kıslaarEki Görüntüle 134786 Eki Görüntüle 134787

oğluşum ayaptığım bebek kurabiyeleri,hamile olduğumu öğrendiğimde ördüğüm ilk tığ işi patikler ve en son aldığımız bi kaç parça yeni cici

hepsi çok güzel, iyi günlerde kullanın kızlar

pekte güzelmiş cicileriniz kızlar sağlıklı güzel günlerde kullansın bebişler..

sedacım çok güzel olmuş ellerine sağlık
bende istiyorum bunlardan ama kilosu 70 tl diyorlar çok pahalı yaaa

teşekkür ederim fatmacımm

üstünde bebekle alırsan çok pahalıya geliyo.dediğin gibi kiloyla satılıyor ve bebekler epey ağır geliyor

ben bebekleri ve kurdeleyi ayrı aldım 58 liraya 100 tane
çikolatayıda sipariş verdim 100 tane 150 liraya geldi

100 tanesi 200 e geldi yani.aslında çok ucuz değil.hazır birçok şekerden pahalıya geldi.ama biz çikolataları iş yerinden verilen ticket larla alığımız için bize uygun hatta bedava ya geldi gibi bişi oldu.hazır yaptırsaydık şekerlerden böyle bir imkanımız olmayacaktı.

Lohusa Şerbeti Takımı Yapıyorum da Bardak Olarak Şampanya Bardağı Alıyım Diye Düşündüm Ne Dersiniz Kızlar?

Şöyle Bişey..

Bir de Şerbet Takımı İçin Punch Kasesi ve Cam Kepçe Aradım Ama Malesef İstediğim Gibi Yok Ben de Sürahi Alcam Artık..

bende çok kararsız kalmıştım bardak konusunda

şampanya bardakları çok ince kalıyo ben normal kadeh yapayım dedim oda çok tombul kaçtı.

limonata bardaklarına yaptım bende.internette örnekleri var bakıp fikir alabilirsin

Evet Genelde Limonata Bardağina Yapılmış Düşünüp Düşünüp Sonunda Ben de Onlardan Alcam Galiba :}

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…