Kızımız için aldığımız ilk şey :donansın diye don :)
bakalım ekleyebildimmi
5 li galatasaraylı set, bir ayakkabı, bir uzun kollu tişört anneannesi aldı.
bende galatasaray ayakkabı,çorap,patik çorap, canbebe altaçma bezi aldım.
Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com | rnn Byk Resmi,
Chicco Physio Silikon Elf Mavi Tekli Emzik 0+ - PratikEv.com
kızlar bende bu kozmetik çantasını ve emziği aldım
ama internetten değil mağazadan
saol cnm :) bebeğimin dolabı şifonyeri we 2li komodini benim ewlenmeden önceki genç odamdı we mavi renkler pembeydi.. Mobilyacıda değiştirdik, kulpları kendimiz aldık.. Yani beşiğimizle takım değil ama takım gibi oldu. Benim aklıma geldi bu arada masrafsız çıktık :)
oğluşumun ilk 3-6 aylık cicisi inşallah giyebilir bu kışa..
bunlar da bodylerimiz, cartersın kalitesini çok methetmişlerdi, doğruymuş, tavsiye ederim
Carter's / 5li Body Set Carter's - Ebru Bazaar
bakalım link ekleyebiliyor muyum, bu babamızı almaya kandırdığımız body
Carter's / Daddy's Little Girl Body Carter's - Ebru Bazaar
Kızımız için aldığımız ilk şey :donansın diye don :)
bakalım ekleyebildimmi
bunlar da diğerleri, hepsini indirimden aldım, henüz gerçek alışveriş başlamadı yani, yalnızca indirim
teyzeleri cicilerimiz bu kadar, ama sizinkileri gördükçe çok özeniyorum, almamak çok zor
Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com | rnn Byk Resmi,
Chicco Physio Silikon Elf Mavi Tekli Emzik 0+ - PratikEv.com
kızlar bende bu kozmetik çantasını ve emziği aldım
ama internetten değil mağazadan
teyzeleri buda benim oğluşum gamyoncuiremsu inşallah becerebilmişimdir eklemeyi zemuszemus
Maşallah ne güzel çıkmış karnın. benim daha bu kadar çıkamadı. kızım önce annesinin belini genişletti.
Eki Görüntüle 56042
Eki Görüntüle 56043
Eki Görüntüle 56044
Eki Görüntüle 56045
Eki Görüntüle 56046
kızlar bende böyle bşi yapıcam:)
Gülşah bende böyle birşey istiyorum ama ben magnet olarak yapmak istiyorum
cnm ya en cok araştırdım izmirde böle sadece malzemelerini satan yok istanbulda emin önünde cok var kuzenime dedim araştır die eminönüne git bakalım nasıl die eger malzemelerini alırsa hem çeşir çeşit yapıcam hemde ucuza gelicek en fazla 50 tl ye maal etmiş olucam ve cok yapmış olucam bebek mevlütündede vermeyi düşünüyorum kendim yapıcam biraz daha bekleyeyim kurbanda istanbula gidersek ki bu bana baglı sağlık durumumuza kendim bakıcam eminönüne gidip tek tek seçicem :)
saol cnm :) bebeğimin dolabı şifonyeri we 2li komodini benim ewlenmeden önceki genç odamdı we mavi renkler pembeydi.. Mobilyacıda değiştirdik, kulpları kendimiz aldık.. Yani beşiğimizle takım değil ama takım gibi oldu. Benim aklıma geldi bu arada masrafsız çıktık :)
süper fikir yaa :) harika olmuş oğluşunun odası da sağlıkla büyüsün inşallah içinde :)
bişi sorucam. kulpları nerden aldın? nerde satılıyo? ben de düşünebilirim bu tarz bişi o yüzden soruyorum kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?