2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

evet benimde hoşuma gitti chicconun kozmetik ürürnlerini başka mağazada ayrı ayrı hesaplattım daha pahallıya mal oluyorama böyle aldığın zaman hem daha uygun hemde içerisinde de çanta hediyesi oluyor internetten görünce çanta çok küçük diye düşünüyordum ama bayağı birşeyini alır çocuğun yine civilimde de 50 tl bende 50 tl ye aldım
fazla birşey almadığım için eklemedim ama biraz daha alayım eklerim

Son düzenleme:
bende eklemek isitorum gerçi bi 5li setbide alt üst atkıı var amaolsun,msjım dolsun hemen ekleyecem

Kızımız için aldığımız ilk şey :donansın diye don :)
bakalım ekleyebildimmi

Cnnp hepsi çok güzel güle güle kullanın
bu dondan kızımında var inan içinde bezle süper oluyor topiş topişşş:))

5 li galatasaraylı set, bir ayakkabı, bir uzun kollu tişört anneannesi aldı.
bende galatasaray ayakkabı,çorap,patik çorap, canbebe altaçma bezi aldım.

güle güle kullanın canım

Son düzenleme:

maşallah çok akıllıca ya

oğluşumun ilk 3-6 aylık cicisi inşallah giyebilir bu kışa..

iyi günlerdesağlıkla giysin cicilerini canım

bunlar da bodylerimiz, cartersın kalitesini çok methetmişlerdi, doğruymuş, tavsiye ederim

Carter's / 5li Body Set Carter's - Ebru Bazaar

bakalım link ekleyebiliyor muyum, bu babamızı almaya kandırdığımız body

Carter's / Daddy's Little Girl Body Carter's - Ebru Bazaar

Kızımız için aldığımız ilk şey :donansın diye don :)
bakalım ekleyebildimmi

bunlar da diğerleri, hepsini indirimden aldım, henüz gerçek alışveriş başlamadı yani, yalnızca indirim

teyzeleri cicilerimiz bu kadar, ama sizinkileri gördükçe çok özeniyorum, almamak çok zor

canım hepsi çok güzel özellikle donuna bayıldım :)) ay allahım minnacık popocukları nede tatlı olr var ya hepsini iyi günlerde giysin kızçen

Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com | rnn Byk Resmi,
Chicco Physio Silikon Elf Mavi Tekli Emzik 0+ - PratikEv.com
kızlar bende bu kozmetik çantasını ve emziği aldım
ama internetten değil mağazadan

canım iyi günlerde kullan

Kızlar beğendiğinize memnun oldum :)
Bence her şeyi 0-3 ay arası almak zorunda diiliz. Mesela ben yazlık aldım 6 aylık ya da 9 aylık, hesapla kitapla. Zaten büyük almanın zararı yok yaz aylarında birçoğu 9 aylığa geçiyor

Ben böyle bişi yapmayı düşünüyorum. Kapı süsümle aynı olsun diye

Yanlışlıkla buraya yazmışım kızlar Pardonn

Son düzenleme:
teyzeleri buda benim oğluşum gamyoncuiremsu inşallah becerebilmişimdir eklemeyi zemuszemus

Eklentiler

• $göbüş.webp
    6 KB · Görüntüleme: 35
uff evet başarmışız ama yanlış konuda paylaşmışız pardon kızlarr :kedi: ben göbüş topiğine gidiyorum tıpış tıpış lülülülülülü

Maşallah ne güzel çıkmış karnın. benim daha bu kadar çıkamadı. kızım önce annesinin belini genişletti.

canım kız bebek yanlardan genişletir diyolar ya biraz doğruluk payı var demekki opuyorumnanaktan yakında büyür senin prensesinde öne doğru kocaman olur annesi

Gülşah bende böyle birşey istiyorum ama ben magnet olarak yapmak istiyorum

cnm ya en cok araştırdım izmirde böle sadece malzemelerini satan yok istanbulda emin önünde cok var kuzenime dedim araştır die eminönüne git bakalım nasıl die eger malzemelerini alırsa hem çeşir çeşit yapıcam hemde ucuza gelicek en fazla 50 tl ye maal etmiş olucam ve cok yapmış olucam bebek mevlütündede vermeyi düşünüyorum kendim yapıcam biraz daha bekleyeyim kurbanda istanbula gidersek ki bu bana baglı sağlık durumumuza kendim bakıcam eminönüne gidip tek tek seçicem :)

Bende bursadan düşünüyorum bunları almayı.istanbul'a gitme gibi şansım yok bende hem hastaneye hemde mevlüte istiyorum bakalım.Şu bursaya bir gidebilsem sanırım bende orayı alt üst edicem ama inş.gönlümüze göre birşey buluruz.

süper fikir yaa :) harika olmuş oğluşunun odası da sağlıkla büyüsün inşallah içinde :)
bişi sorucam. kulpları nerden aldın? nerde satılıyo? ben de düşünebilirim bu tarz bişi o yüzden soruyorum kaydirigubbakcemile2

çok saol cnm..
kulpları beşiği aldığım yerden aldım cnm.. kızlar için olanlarıda war.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…