2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

izmirdede bi iki yer var paketle satan biri euro flora karabağlarda gaziemire giderken solda biride kemeraltında onun adını tam bilmiyorum tülü süsü herşeyi var ..bilgin olsun

Kemeraltında tek bir yer mi var? Ben birsürü yer var diye biliyorum, bi yanlışlık olmasın kızlar, kendi yapan arkadaşlarım var çünkü

kizlar cahilligimi maruz görün , bu bebek sekerlerinde bebegin dogum tarihi yazmiyo mu? yani ben bu sekeri mevlütü icin düsünüyodum sonucta dogum tarihi belli olmus oluyo, hastane icin biraz zor bide malum almanyadayiz zaten bu tür seyler elimizin altinda degil

zaten daha çok bebek mevlüdünde dağıtılıyor doğum tarihi adı yazılıyor hastane için normal şeker lokum falan götürülür bizde

kızlarağasının orda bebek şekeri malzemeleri varmış.
ama onun dışında toptan kırtasiye malzemeleri satan yerler varmış. benim kuzenim mina bebenin yanında bir yer varmış, oradan almış, 100'lü paketler halinde satılıyor diyor

kızlarağası hanının orada bebek şekeri malzemeleri satan bir yer varmış. ama onun dışında toptan kırtasiye malzemeleri satan yerler varmış. Mina bebenin yanında bir yer varmış, kuzenim oradan almış, 100'lü paketler halinde satılıyor diyor. ben henüz gitmedim ama yaz boyu netten araştırdım, nette en uygunu birmax olarak görünüyor. eğer kemeraltına gidersem birmaxla fiyat kıyaslamasını yapar yazarım. siz de yazarsanız sevinirim; çünkü ben şekeri en sonlarda yapmayı düşünüyorum, daha var gitmeme.

bugün çarsiya çiktim bakin neler aldim kizimazemuszemus

sürmeli çok cicler pempelilerde çok yakışır eminimki
kızlar ne beceriklisiniz siz böyle şekerler felan yapılıyor benim şekerleri kapı süsünü felan kayıvalidem yapack sağolsun
bende bakıyorum valla insan kendinden daha çok bu hediye olayına takılıyor bende alacağım kişi memnun kalsın istiyorum bakalım inşallah bulurum

sürmeli cicleriniz pek güzeel güle güle kullanın

tesekkur ederiiizopuyorumnanaktan

Annem yine duramamış bir sürü şey almış ama henüz fotolarını çekemedim... Bide aldığı ama bana daha ulaştıramadıkları var onların da resimlerini çekip koyucam topluca

sürmeli canım hepsi çok güzeller iyi günlerde kullansın yazel kızımız cicilerini kaydirigubbakcemile2

Kızlar resim çok büyük oluyor ekldeim geri aldım Napmam lazım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…