sürmeli hepsi birbirinden güzel. Allah iyi günlerde giydirmek nasip eylesin. Yazel çok şanslı bir bebek olacak.
Sürmeli alışverişi Ankarada nerde yaptın canım. Çok uygun almışsın hepsini. Bende Ankaradayım aklımda olsun alışveriş yaparken.
gyshnky ,sürmeli,fufuta ve nurberra hepsi çok güzel aldıklarınızın hepsini çok beğendim
arkadaslar cok guzel cicisleriniz bayıldım gule gule gıysın bebısler ıns saglıkla anneleri
sürmeli 5'li setin markası nedir?
bu arada herkesin aldıkları harika görünüyor, güle güle kullansınlar
sürmeli hepsi harika cnm güle güle kullanın
sürmeli,gaye, yeşim güzel günlerde giydirin cicilerinizi
Arkadaşlar hepsi çok güzeller. İyi günlerde giysin minikleriniz...
ay biz ne yapacağız böyle durduramıyoruz kendimizikaydirigubbakcemile3 bende sürekli alıyorum bugünde anneciğimle 2 tane nevresim 3 yastık diktik (tabiii annem dikti:)) oğluşuma
aldıklarınızı ve aldıklarımızı Allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin
Ankara'daki bayanlar Batıkent gimsa'nın üst katındaki bebek kıyafetleri ve eşyalarına mutlaka bakın. Herşey çok uygun fiyatlı... piyasada 35-45 dedikleri astronot tulum'u 25 liraya aldım...
mama önlükleri 75kuruş 1tl falan... bebetto bebek küveti 11,5lira.kadife tulumlar 13,5-15 arasında. Bebek bornoz seti. bebek havlusu falan çoook uygun fiyata... Zıbın taklımları da aynı şekilde.
Eki Görüntüle 52385
Eki Görüntüle 52386
Eki Görüntüle 52387
Eki Görüntüle 52388
Eki Görüntüle 52389
işte cicilerimiz teyzeleriii 35 tl ye aldım bilginiz olsun 10 parçaa
BUnlarda sırasıyla bebek şampuanı,pişik kremi,,bebek için duş jeli ve çanta için küçük boy pişik klremi.Üzerinde açıldıktan sonra 12 ay içerisinde tüketilmelidir dediği için bunları açıp kokularına bakamadım henüz ama ablam kullandığı için biliyor çok güzelmiş kokuları.
Fermuarlı Bataniye 38 lira 10'lu hastane çıkış seti 38 lira
sevimli kaç liraya aldın canım
benim kızınki duruyor ama benden sonra 2 arkadaş daha kullandı baya eskimiş bende şöyle ucuz yollu geçici yeniden alayım diyordum,
çooookkk beğendimmm
aldığınız yer netten bir siteyse yazın kızlar yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?