2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

sürmeli 5'li setin markası nedir?
bu arada herkesin aldıkları harika görünüyor, güle güle kullansınlar

ay biz ne yapacağız böyle durduramıyoruz kendimizikaydirigubbakcemile3 bende sürekli alıyorum bugünde anneciğimle 2 tane nevresim 3 yastık diktik (tabiii annem dikti:)) oğluşuma
aldıklarınızı ve aldıklarımızı Allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin

sürmeli hepsi birbirinden güzel. Allah iyi günlerde giydirmek nasip eylesin. Yazel çok şanslı bir bebek olacak.

Amiin canım inşallah
hayırlı hayırlı doğum yapalımdaopuyorumnanaktan

Sürmeli alışverişi Ankarada nerde yaptın canım. Çok uygun almışsın hepsini. Bende Ankaradayım aklımda olsun alışveriş yaparken.

Dışkapıdan yaptım ben canım
Ulustada bulabilirsin

gyshnky ,sürmeli,fufuta ve nurberra hepsi çok güzel aldıklarınızın hepsini çok beğendim

Teşekkürleropuyorumnanaktan

arkadaslar cok guzel cicisleriniz bayıldım gule gule gıysın bebısler ıns saglıkla anneleri

Tşkleropuyorumnanaktan

sürmeli 5'li setin markası nedir?
bu arada herkesin aldıkları harika görünüyor, güle güle kullansınlar

ideal bebe canım
tşk ettikopuyorumnanaktan

sürmeli hepsi harika cnm güle güle kullanın

Teşekkür ederiz canımopuyorumnanaktan

sürmeli,gaye, yeşim güzel günlerde giydirin cicilerinizi

Teşekkürler canımopuyorumnanaktan
Arkadaşlar hepsi çok güzeller. İyi günlerde giysin minikleriniz...

ohh bizim daha onlar eksik
yatağımız neyimiz daha piyasada yok

Ankara'daki bayanlar Batıkent gimsa'nın üst katındaki bebek kıyafetleri ve eşyalarına mutlaka bakın. Herşey çok uygun fiyatlı... piyasada 35-45 dedikleri astronot tulum'u 25 liraya aldım...
mama önlükleri 75kuruş 1tl falan... bebetto bebek küveti 11,5lira.kadife tulumlar 13,5-15 arasında. Bebek bornoz seti. bebek havlusu falan çoook uygun fiyata... Zıbın taklımları da aynı şekilde.

Bende ankaraya gelmek istiyorum :)))

valla ne ucuzmus, astronot mont fiyatlari ucuk burda kis bebisi olcak ya mecbur almak lazim 60-80 € arasinda begendiklerim... battim ben battimmm =)

kızlar aldıklarınız çok cici şeyler,benim bile küçülüp içlerine giresim geldi,sağlıcakla kavuşalım bebeişlerimizde giydirilmiş fotolarını ekleyelim inşallah:Saruboceq:

ayyyy manikcim bizim gelinde Almanyadan bana aynılarını getirmiş sağolsunopuyorumnanaktan

sevimli kaç liraya aldın canım
benim kızınki duruyor ama benden sonra 2 arkadaş daha kullandı baya eskimiş bende şöyle ucuz yollu geçici yeniden alayım diyordum,

Fermuarlı Bataniye 38 lira 10'lu hastane çıkış seti 38 lira

çooookkk beğendimmm
aldığınız yer netten bir siteyse yazın kızlar yaaaa

canım 70 yada 67 liraydı fiyatına göre kaliteside çok iyi civilimin sitesinde de bulabilirsin ben ordan aldım

fns93 bu tulumlar nereden, ne marka, bebişlerin her şeyi mi çok güzel ben mi açgözlüyüm?

moonson gecelik ve tacını yeni gördüm çok hoş
bizdede mutlaka kırmızı bişey takılır başa doğumdan sonra
taç,örtü,toka vs
bende kırmızı taç takmıştım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…