2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

nuryasemin sennde alışveriş bitmiş sayılır.cicilerin çk güzel güle güle giyinsin oğluşun

Nuryasemin, oğlunuz ciddi fanatik olacak galiba :)
En baştaki beyaz mont çok güzel, ne marka, göründüğü gibi yumuşacık mı?

nuryasemin sennde alışveriş bitmiş sayılır.cicilerin çk güzel güle güle giyinsin oğluşun

teşekkür ederim canım bitti gibi neredeyse çok az eksiğimiz kaldı onlarıda bu ay bitiririm heralde sonra bebek karyolasıyla araba takımını alıcam

Nuryasemin, oğlunuz ciddi fanatik olacak galiba :)
En baştaki beyaz mont çok güzel, ne marka, göründüğü gibi yumuşacık mı?

evet canım babamız çok fanatik o aldı beşiktaşlıları hatta oğluna maçlara kombine almayı bile düşünüyo :)))canım mont minidamlanın göründüğü gibi yumuşacık çok güzel tavsiye ederim

nuryasemin çok güzel cici şeyler almışsın güle güle kullansın bebişin.

çok sağol canım daha güzelleri sizin bebişlerinizin olsun

nuryasemin bebişinin cicişleri çok güzellllllll güle güle kullanırsınız inşallah

nuryasemin gule gule giydir canm hepsini

Kapı süsümüz

Bu Battaniyesi kaydirigubbakcemile2

Alt açmamızz

Ecemnur hepsi çok güzel canım iyi günlerde kullansın bebişin :))

[/url][/IMG]

bu oto koltuğu indirime girmiş 120 Tl ye aldık.

Oto koltuğunu çok uygun fiyata almışsınız canım hemde çok güzel duruyor güzel günlerde kullanın
Cicilerinide çok beğendim :))

oğluşumun cicilerikaydirigubbakcemile2

Hepsi çok güzel canım güzel günlerde giysin oğluşun cicilerini :)

ayy ciciler çok güzel erkek çocuğu kıyafetleri artık ilgi alanım bayıldım hepsine
kızlar bende daha bişi almadım kasımda başlıcam ananemizin aldığı birkaç parça eşyamız duruo bide yelek falan örecem bebeğime sabırsızlanıyorum şunun şurasında 116 gün kaldı

kızlar bebişimin cicleri bakın bakalım beğenecekmisiniz biliyorsunuz daha öncede almıştım artık bitti sayılır alacaklarımız

meraba arkadaslar hep bakıyordum ama ılk kez bende yazayım dedım.sızın aldıklarınızı gorunce acayıp panıkledım ya bızde daha dogru duzgun bısey yok ya...aldıklarınıza bayıldım hepsı ayrı ayrı guzel ıns en kısa zamanda bende alırım cdekerım resımlerını koyarım.

yasese,nuryasemin,ecemnur ve nesli kızlar hepsi birbirinden harika süperler güzel günlerde kullanın inş.

nesliciimmm fıstığın eşyaları çok güzel kapısüsünede bayıldım
güle güle kullansın

neslicim harik bebeğinin eşyaları güle güle kulansın inşallah bende kapı süsünü bebk sekerimizle birlikte alıcaz baktık beğendik bizde :)

oğluşumun cicilerikaydirigubbakcemile2

oyyy yerim ne güzel seyler bunlar güle güle kullansin erkegin insallah, bunlari gördükce yavs yavas alisverise baslamam gerektigini hatirliyorum:kedi:
siz 3 ay snrasinada alisveris yapmaya mi basladiniz yoksa bunlarin hepsi 0-3 ay arasi icn mi kizlar?

Ben bu kızın cicilerinin hepsini yerim yaaa çok güzel nesli bunlar güzel günlerde giysin canım bebeğin hepsi birbirinden güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…