kızlar bebişimin cicleri bakın bakalım beğenecekmisiniz biliyorsunuz daha öncede almıştım artık bitti sayılır alacaklarımız
nuryasemim aldıkların çok güzel. Güle güle giyinsin yavrucun
yasemincimmmm yeğenimin cicileriii çok güzellllll
bayıldımmm hepsinee maşallahhh
ayy ciciler çok güzel erkek çocuğu kıyafetleri artık ilgi alanım bayıldım hepsine
kızlar bende daha bişi almadım kasımda başlıcam ananemizin aldığı birkaç parça eşyamız duruo bide yelek falan örecem bebeğime sabırsızlanıyorum şunun şurasında 116 gün kaldı
yasese,nuryasemin,ecemnur ve nesli kızlar hepsi birbirinden harika süperler güzel günlerde kullanın inş.
oyyy yerim ne güzel seyler bunlar güle güle kullansin erkegin insallah, bunlari gördükce yavs yavas alisverise baslamam gerektigini hatirliyorum:kedi:
siz 3 ay snrasinada alisveris yapmaya mi basladiniz yoksa bunlarin hepsi 0-3 ay arasi icn mi kizlar?
nuryasemşn bayıldım bunlara bide erkek cicisi olması daha çok dikkatimi çekti güle güle giysin oğluşun cnm
nuryasemin ve nesli süper şeyler almışsınız tabi benimkide kız olduğu için neslininkileri ayrı bi dikkartle inceledim bodyler ve tulumlar çok hoş güle güle kullansın bebişleriniz
Ecemnur hepsi çok güzel canım iyi günlerde kullansın bebişin :))
Oto koltuğunu çok uygun fiyata almışsınız canım hemde çok güzel duruyor güzel günlerde kullanın
Cicilerinide çok beğendim :))
Hepsi çok güzel canım güzel günlerde giysin oğluşun cicilerini :)
kızlar bebişimin cicleri bakın bakalım beğenecekmisiniz biliyorsunuz daha öncede almıştım artık bitti sayılır alacaklarımız
yasese;
nuryasemin
nesli81
kızlar çok güzel şeyler almışsınız, sağlıklı güzel günlerde kullanın cicilerinizi
pembe batiklere bi beten daha,bayıldım bayıldımzemuszemus
nuryasemin,nesli çok güzel aldıklarınız güzel günlerde sağlıcakla giysinler inşallah
Kızlar puset ve yatak ne almaya karar verdiniz?
Ben de bişi almayanlardanım, yavaş yavaş başlamak lazım diyorumm, eşimin vakti olunca bakıcaz inşallah :)
çok teşekkür ederiz canım
canım sanada çok teşekkür ederiz
canım ben puseti arabasıyla takım olarak alıcam kraft twist travel sistemden düşünüyorum yatak olarakta büyüyen karyoladan düşünüyorum
Kraftbaby.com - bu modelin tamamen siyahı var onu düşünüyorum
Bebish Bebe ve Genç firmasının satışını yaptığı DENİZCİ ürününü inceleme sayfası | MASKO MOBİLYA KENTİ büyüyen karyola olarakta bunu düşünüyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?