2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

nesli ben bayıldım hepsine yaa çok cicişlrer:)
bende bebettodan sipariş verdim battaniye banyo havlusu ve 5li zıbın ünürleri hep %100 pamuk ve çok güzel memnunsun değilmi sende kumaşları kaliteli güle güle kullanın cnm

nuryasemşn bayıldım bunlara bide erkek cicisi olması daha çok dikkatimi çekti güle güle giysin oğluşun cnm

nuryasemin ve nesli süper şeyler almışsınız tabi benimkide kız olduğu için neslininkileri ayrı bi dikkartle inceledim bodyler ve tulumlar çok hoş güle güle kullansın bebişleriniz

hepinize teşekkürler kızlarrrr nurberra evet malı çok güzel hepsine baktım ama bunun malı daha goş geldi bana

nuryasemim aldıkların çok güzel. Güle güle giyinsin yavrucun

çok teşekkür ederim canım

yasemincimmmm yeğenimin cicileriii çok güzellllll
bayıldımmm hepsinee maşallahhh

teşekkür ederiz teyzesi daha güzelleri benim yeğenimin olsun

çok sağol canım yavaş yavaş başla artık istersen yoksa son zamanda insan çok sıkışıyo hem maddi hem manevi olarak

yasese,nuryasemin,ecemnur ve nesli kızlar hepsi birbirinden harika süperler güzel günlerde kullanın inş.

çok teşekkür ederiz canım

sağol canım sende yavaş yavaş başla istersen genelde 0-3 ay ama 3-6 ay içinde bir kaç tane var canımkaydirigubbakcemile3

nuryasemşn bayıldım bunlara bide erkek cicisi olması daha çok dikkatimi çekti güle güle giysin oğluşun cnm

çok teşekkür ederiz canım bende önceden erkek bebeğe hiçbir şey yok diyodum ama insan gezince onlarada çok güzel şeyler bulunuyor kızçeler kadar olmasada kaydirigubbakcemile3

nuryasemin ve nesli süper şeyler almışsınız tabi benimkide kız olduğu için neslininkileri ayrı bi dikkartle inceledim bodyler ve tulumlar çok hoş güle güle kullansın bebişleriniz

çok sağol canım benim

çok teşekkür ederiz çağlayan teyzesikaydirigubbakcemile2

biz sadece oda takımını aldık.bu hafta sonu gelecek inş. foto ekleyemiyorum ama int bakabilirsiniz çilek safari bebek odası.kıyafetlerini bayramda annemin yanına gittiğimde alacağız.heyecanlıyım tek başıma alışveriş yapamam.

kızlar aldıklarınız çok güzel rabbim sağlklı ve güzel günlerde kullanmak nasip etsin.

Neslicim çok güzel cnm bayıldım hepsine.Güzel günlerde kullansın bebşinn :ecrin_bebek:

nesli 81 kızın maşallah süslü olcak belli cicileri çok güzellll heleki o pembe patiklerine bittimmm...

pembe batiklere bi beten daha,bayıldım bayıldımzemuszemus
nuryasemin,nesli çok güzel aldıklarınız güzel günlerde sağlıcakla giysinler inşallah

Kızlar puset ve yatak ne almaya karar verdiniz?
Ben de bişi almayanlardanım, yavaş yavaş başlamak lazım diyorumm, eşimin vakti olunca bakıcaz inşallah :)

yasese;
nuryasemin
nesli81
kızlar çok güzel şeyler almışsınız, sağlıklı güzel günlerde kullanın cicilerinizi

çok teşekkür ederiz canım

pembe batiklere bi beten daha,bayıldım bayıldımzemuszemus
nuryasemin,nesli çok güzel aldıklarınız güzel günlerde sağlıcakla giysinler inşallah

canım sanada çok teşekkür ederiz

Kızlar puset ve yatak ne almaya karar verdiniz?
Ben de bişi almayanlardanım, yavaş yavaş başlamak lazım diyorumm, eşimin vakti olunca bakıcaz inşallah :)

canım ben puseti arabasıyla takım olarak alıcam kraft twist travel sistemden düşünüyorum yatak olarakta büyüyen karyoladan düşünüyorum
Kraftbaby.com - bu modelin tamamen siyahı var onu düşünüyorum

Bebish Bebe ve Genç firmasının satışını yaptığı DENİZCİ ürününü inceleme sayfası | MASKO MOBİLYA KENTİ büyüyen karyola olarakta bunu düşünüyorum canım

nesliii kizinin cicileri yirtilmasin emiiii cok sekerler yaa o ayakkabiyi bende cok begendimm

bende kizima kislik kocuk aldim rengi mor:)

nuryasemin
nesli valla çok güzellerrrrr güle güle kullanınnn.bayıldımmm ya bu kıyafetlereeeeee

nuryasemin araba çok hoş cidden ama fiyatı yüksek birazcık zaten oda seçimin için çok hoş demiştim

bende şimdilik
11 çıtçıtlı badi
2 li takım
1 tane 10lu hastane çıkışı
4 tane 5'li takım
11 çift çorap
ağız mendili
kulak pamuğu
emzik+emzik kutusu
ıslak mendil+ prima bez
alt açma
kullan at alt açma
chicco kozmetik çantası
tırnak makası bebedor
havlu
2 ayakkabı
emzirme sütyeni
aldım daha çoook şeyy vaarrrr

canım bebişlerimizin odaları aynı olucak galiba bizde onu çok beğenmiştik maskodan sipariş vericez biz heme odA yapmıyacaz ama yaptırıp mağazada bıraktırıcaz boya kokusu filan kalmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…