- 18 Haziran 2010
- 1.017
- 171
- 123
- 43
oğluşumun cicilerikaydirigubbakcemile2
kızlar bebişimin cicleri bakın bakalım beğenecekmisiniz biliyorsunuz daha öncede almıştım artık bitti sayılır alacaklarımız
nuryasemin
nesli valla çok güzellerrrrr güle güle kullanınnn.bayıldımmm ya bu kıyafetlereeeeee
nuryasemin araba çok hoş cidden ama fiyatı yüksek birazcık zaten oda seçimin için çok hoş demiştim
canım bebişlerimizin odaları aynı olucak galiba bizde onu çok beğenmiştik maskodan sipariş vericez biz heme odA yapmıyacaz ama yaptırıp mağazada bıraktırıcaz boya kokusu filan kalmasın diye
çoook güzel,sağlıkla giysin oğluşun..
arkadaşlar burdaki cicilerin heppppsiiiiiiii çok güzell ama ben resim yüklemeyi beceremiyorumsempatiksalakcinni
çok sağol canım benim
canım istanbulda saraçhanede bisikletçiler çarşısındada var orda daha uygun 700 falan diyolar peşinde indirimde yapıyorlar canım çok beğendim ama birde özellikleri çok güzel eşimden fiyat yüksek dedi ama ikna ettim gibi alıcak galiba
canım bende maskodan alıcam bende oda yapmıycam sadece karyolasını alıcam canım sana ne kadar dediler fiyatını evet bide o boya kokusunun çıkması gerekiyomuş bende alıp aralık sonu gibi getirtirim
çok teşekkür ederim canım benim
sağol canım daha güzelleri senin prensesinin olsun
kızlar modokoda da maskododa hatta diğer tüm mobilyacılarda da
o denizci takım muhakkak var
ücreti
1.800 TL den 2.750 TL ye kadar değişiyor.
ben oda takımı ,emzirme koltuğu,ayrıca beşiği hepsini 3.500 TL ye aldım modokodan
ilk gittiğimde hepsi 4.500 tl gibi birşey tutuyordu opuyorumnanaktan
muhakkak pazarlık yapın
kızlar bizde kızımın park yatağını aldık.Bu modelden ve renkten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?