2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

neslicim bayldım valla hepsine özelliklerde kapı süsüne bende kızım kıskanmasın diye odasına almak istiyorum. Kaça almıştın sorması ayıp. oğlu için sadece bebek şekeri düşünüyorum. Çünkü şimdilik odası olmayacak.

arkadaşlar burdaki cicilerin heppppsiiiiiiii çok güzell ama ben resim yüklemeyi beceremiyorumsempatiksalakcinni

nuryasemin
nesli valla çok güzellerrrrr güle güle kullanınnn.bayıldımmm ya bu kıyafetlereeeeee

çok sağol canım benim

nuryasemin araba çok hoş cidden ama fiyatı yüksek birazcık zaten oda seçimin için çok hoş demiştim

canım istanbulda saraçhanede bisikletçiler çarşısındada var orda daha uygun 700 falan diyolar peşinde indirimde yapıyorlar canım çok beğendim ama birde özellikleri çok güzel eşimden fiyat yüksek dedi ama ikna ettim gibi alıcak galiba

canım bebişlerimizin odaları aynı olucak galiba bizde onu çok beğenmiştik maskodan sipariş vericez biz heme odA yapmıyacaz ama yaptırıp mağazada bıraktırıcaz boya kokusu filan kalmasın diye

canım bende maskodan alıcam bende oda yapmıycam sadece karyolasını alıcam canım sana ne kadar dediler fiyatını evet bide o boya kokusunun çıkması gerekiyomuş bende alıp aralık sonu gibi getirtirim

çoook güzel,sağlıkla giysin oğluşun..

çok teşekkür ederim canım benim

arkadaşlar burdaki cicilerin heppppsiiiiiiii çok güzell ama ben resim yüklemeyi beceremiyorumsempatiksalakcinni

sağol canım daha güzelleri senin prensesinin olsun

canım fiyatı eşim daha net biliyor ama sanırım 3000 tl yakınn olması lazım

kızlar modokoda da maskododa hatta diğer tüm mobilyacılarda da
o denizci takım muhakkak var
ücreti
1.800 TL den 2.750 TL ye kadar değişiyor.

ben oda takımı ,emzirme koltuğu,ayrıca beşiği hepsini 3.500 TL ye aldım modokodan
ilk gittiğimde hepsi 4.500 tl gibi birşey tutuyordu opuyorumnanaktan
muhakkak pazarlık yapın

nesliii hepsi süper ama özellikle kapı süsüne bayıldım
güle oynaya sağlıkla kullansın hepsini:))

ben oda takımı ,emzirme koltuğu,ayrıca beşiği hepsini 3.500 TL ye aldım modokodan
ilk gittiğimde hepsi 4.500 tl gibi birşey tutuyordu opuyorumnanaktan
muhakkak pazarlık yapın

selamlar hangi mağzadan bu kadar ındırımlı aldınız
bende modokodaydım gecen hafta sonu rakamlar 2500-3500 arası idi

bana mağaza adı yazarsanız sevınırım
sevgiler

kervandan aldım cnm.
Ama orda ki diğer mağazalardan birindede o lacivert beyaz kırmızılı denizci takımı beğenmiştim.
Adam 2.000 TL takım + tekstil ürünleri +avizesini hediye ediyordu.
masko daha ucuzdur die orayada baktık.Hemen hemen fiyatlar aynıydı.birde gerçekten sıkı pazarlık yapın acayip iniyor fiyatlar.

kızlar bizde kızımın park yatağını aldık.Bu modelden ve renkten.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…