2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

bunlarda cinsiyetimiz belli olduktan sonra aldıklarım zıbındır tulumdur onları zaten annem alıcak bende bööle ciciler alıyım dedim

bu da babamıza doğum günü hediyemiz

bu battaniyemizi de teyzemiz ördü

gözdeati çok şirin canım bunlar kız cicileride bir başka güzel oluyor
özellikle babaya doğum günü hediyesini çok beğendim bir galatasaraylı olarak

gözdeati çok şirin canım bunlar kız cicileride bir başka güzel oluyor
özellikle babaya doğum günü hediyesini çok beğendim bir galatasaraylı olarak

teşşekkür ederim sorma ama bende bi fenerbahçeli olarak ilk defa gs store gittim.ama bebişim babasının takımından olsun istedim.şimdide şu yeni çıkan morlardan istiyorum.bu arada bu geçen sene doğumgününde alınmıştı o zaman karar verdik ama kısmet bu seneki doğumgününe haber almak varmış yani bu sene de eşime doğum günü hediyesi olarak bhcg sonucumu verdim yüzü çok komikti :)))

sağol çağlayancım şimdilik bunlar bakabildikçe alacağım işte gerçi şöyle 1 ay daha geçsin istiyorum

kızlaar ben bu markanın ürünlerini antares avm de real de birde bir mağazada daha gördüm hemen siz aklıma geldiniz....bendaha bıu tür şeyler almadım nasıl tavsiye edermisiniz dalin nivea johnsons baby gibi markalara nazaran nasıl acaba

cinsiyetini henüz bilmediğim için iki tarafada gideceğini düşündüğüm şeyler aldımm

lcw den aldım 3lü çıtçıtlı badi 20 lira
3lü çorap real den 2.99

ayıcıkda 1 lira atıpta oyuncak almaya çalışılan oyuncak makinasından kazandığım oyuncak zemuszemus

Eklentiler

• $Görüntü005.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 105
  • $Görüntü006.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 72
  • $Görüntü007.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 91
  • $Görüntü008.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 84
  • $Görüntü009.webp
    4 KB · Görüntüleme: 89
Hepsi çok güzel canım,iyi günlerde kullan bayramda lcw götürmem gerek eşimi,belki kanarda oda birşeyler alır bebişine :))

çiçek kızlar için öyle güzel şeyler varki görmen lazımmm almadan çıkamazsın eminimmmm

Biz eşimle bir iki kere lcw'ya gittik bebişler için ayrı bir kat var oraya bir türlü çıkaramıyorum onu belki bu sefer insafa gelirde alırız.Ablamda yeni ciciler gelmiş diyor,o alıyorda ben alamıyorum kızıma bir türlü :))

valla koyuyonuz ya böle beni çatlatıyonuzz. :bbo: benim şimdilik sadece küçücük bi önlüğümm varr. Eşim almıyoo erkenmişş

yasese benimde aldırmıyo valla gizli gizli aldım dayanamaım ama cinsiyeti bilmedende alışveriş yapılmıo hep kıyafetler ya pespembe ya masmaviii acayip cinsiyet ayrımı yapıolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…