2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

kızlar bebeğime hazırladığım sepetim,bebek şekerlerim ve kapı süsüm. hepsini kendim yaptım

oyun parkı ve beşik olandan almıştım başlığı ve titreşim şeysi... ışıklı müzikli titreşimli bişey... bunlar eksik kalmasın

ayyüzzlüm-- çok cici kıyafetleriniz mor tulum hele pek güzel yaa güle güle giysin

exex --bu uyku setini bi kaç arkadaşta daha görmüştüm çok güzel bence güle güle kullanın

nurdan cibinliğiniz çookk güzell annemde bana dikecek bi cibinlik acaba bu park yataklara monte edilen cibinlik için demir bulabilirmiyimki ben

gyshnky vay vay vay vayyyy bunlar ne kadar güzel olmuş.hele sepetine bayıldım one öyle pofuduk pofuduk eline sağlık süper olmuşş

teşekkürler kuzuuum.. teyzemizin zevki kızımada teyzesinin ismini veriyoz inşallah teyzesi gibi tatlı olacak oda...

teşekkürler kuzuuum.. teyzemizin zevki kızımada teyzesinin ismini veriyoz inşallah teyzesi gibi tatlı olacak oda...

benimde kızım olsaydı ismi hazırdı bizde Ayşegül koyacaktık.babamızın istediği tek kız ismi.

adıyla yaşasın inşallah ömrü uzun bahtı güzel olsun

benimde kızım olsaydı ismi hazırdı bizde Ayşegül koyacaktık.babamızın istediği tek kız ismi.

adıyla yaşasın inşallah ömrü uzun bahtı güzel olsun

Allah razı olsun canımbenim.... Rabbim neylerse güzel eyler... hayırlı evlat olsunlarda ne ismi ne cinsiyeti önemli değil... cümlemizin evladı hayırlı evlat güzel bahtlı olsun...

kızlarrr hepinizin cicileri birbirinden güzel gerçekten,bebişleriniz güzel günlerde kullansınlar inş...

Dün Gittik %25 İndirimle Uyku Setimizi Aldık..

Çilek > Uyku Seti

Yatak ve Dolap Stickerlarını da Aldık Takım Yaptık Sayılır..

canım iyi günlerde kullanın uyku setinizi çok güzel

bebeğimiz için buhar makinemizide aldık... odasını nemlendirsin dujumuzun....

teyzeleri biz de kızımın yatağını süslemek için böyle bi cibinlik aldık...Eki Görüntüle 125436

nurdancım çok hoş cibinlik iyi günlerde kullanın canım

Babannemizin hazırladıkları....

kızlar bebeğime hazırladığım sepetim,bebek şekerlerim ve kapı süsüm. hepsini kendim yaptım
Eki Görüntüle 125438 Eki Görüntüle 125441 Eki Görüntüle 125442

ellerine sağlık canım çok güzel olmuş hepsi özellikle sepetine bayıldım

oyun parkı ve beşik olandan almıştım başlığı ve titreşim şeysi... ışıklı müzikli titreşimli bişey... bunlar eksik kalmasın

canım bütün aldıkların hepsi birbirinden güzeller canım iyi günlerde kullansın prensesin cicilerini bu arada babaannede zevkliymiş maşallah

teşekkür ederim... Allah razı olsun herkes güzel bişeyler yapmaya çalışıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…