kızlar bebeğime hazırladığım sepetim,bebek şekerlerim ve kapı süsüm. hepsini kendim yaptım
Eki Görüntüle 125438 Eki Görüntüle 125441 Eki Görüntüle 125442
ayyüzzlüm-- çok cici kıyafetleriniz mor tulum hele pek güzel yaa güle güle giysin
exex --bu uyku setini bi kaç arkadaşta daha görmüştüm çok güzel bence güle güle kullanın
nurdan cibinliğiniz çookk güzell annemde bana dikecek bi cibinlik acaba bu park yataklara monte edilen cibinlik için demir bulabilirmiyimki ben
gyshnky vay vay vay vayyyy bunlar ne kadar güzel olmuş.hele sepetine bayıldım one öyle pofuduk pofuduk eline sağlık süper olmuşş
teşekkürler kuzuuum.. teyzemizin zevki kızımada teyzesinin ismini veriyoz inşallah teyzesi gibi tatlı olacak oda...
benimde kızım olsaydı ismi hazırdı bizde Ayşegül koyacaktık.babamızın istediği tek kız ismi.
adıyla yaşasın inşallah ömrü uzun bahtı güzel olsun
kızlar bebeğime hazırladığım sepetim,bebek şekerlerim ve kapı süsüm. hepsini kendim yaptım
Dün Gittik %25 İndirimle Uyku Setimizi Aldık..
Çilek > Uyku Seti
Yatak ve Dolap Stickerlarını da Aldık Takım Yaptık Sayılır..
bebeğimiz için buhar makinemizide aldık... odasını nemlendirsin dujumuzun....
teyzeleri biz de kızımın yatağını süslemek için böyle bi cibinlik aldık...Eki Görüntüle 125436
Babannemizin hazırladıkları....
oyun parkı ve beşik olandan almıştım başlığı ve titreşim şeysi... ışıklı müzikli titreşimli bişey... bunlar eksik kalmasın
canım iyi günlerde kullanın uyku setinizi çok güzel
nurdancım çok hoş cibinlik iyi günlerde kullanın canım
ellerine sağlık canım çok güzel olmuş hepsi özellikle sepetine bayıldım
canım bütün aldıkların hepsi birbirinden güzeller canım iyi günlerde kullansın prensesin cicilerini bu arada babaannede zevkliymiş maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?