2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

Canım resimler güzel çıkmış,kıyafetlerde çok güzel oğluşun sağlıklı ve güzel günlerde giysin inş.

kızlar ulusa gittim bugün hem sonuclarımı aldım hemde bebişin gerekli eşyaları hakkında fiyatta bilgi edindim
5li taşıma seti 75 tl çok güzeldi gri ile pembe karışık
park yataklar 150 tl
normal yataklar çekmecelleri 400 tl
nasıl sizce markası aklımda değil yanlız
2 hafta sonra hollandaya ailemin yanına gidiyoruz
gitmeden alıyım 5li taşıma setini diyorum

Canım 5'li taşıma seti gayet iyi fiyatlı. 70-80 civarında zaten. park yatak konusunda kalitesi önemli... ben Stork'un geniş bir park yatağı var çok güzel gözüküyor çok şık bişey ondan almayı düşünüyorum. ankarada optimum outlet avm'de bir mağazada 160tl ye geliyor içinde sünger yataklı.Kampanyalı fiyat.Biraz daha araştıracağım yatak konusunu.Acele etmek istemiyorum.Önce evdeki yer durumunu halledip ona göre karar vereceğim.

ben yatagini arabasini oto koltugunu tulumu vs aldim ama eve getirmedim =) rezerve ettim ufak bi ön ödeme yaptim ocakta ödemeleri bitirip eve getiriz insallah,

bişey almadım diye kendimi kötü anne gibi hissediyorum.
bebişim üzülürr diye bende üzülüyorum

bişey almadım diye kendimi kötü anne gibi hissediyorum.
bebişim üzülürr diye bende üzülüyorum

Hiç üzülme, bence biz biraz fazla meraklıyız. Ne demiş eskiler, doğmamış bebeğe don biçilmez. Biz kalkmış don üstüne, zıbın, tulum, oto koltuğu alıyoruz :)

Akşam yazdıklarınızı okudum gene çok güzel bilgiler vermişsiniz kızlar saolun ben şimdi size ne zamandır aklıma takılan bir soruyu sormak istiyorum

1.Bebekleriniz için hangi şampuan ve bebek yağını kullandınız ve pişik kremi
2.Bebeklerin kıyafetleri için hangi deterjan ve kullandıysanız yumuşatıcı hangisi
3.Bebeklerin kıyafetlerini yıkarken nasıl ayrım yaptınız,renk dökme gibi olaylar yaşanıyormu
4.Bebek kıyafetleri için satılan bebek torbasından aldınız mı kullanışlı mı?
5.Bebeklerinizin tırnakları ve saçlarını taramak için markaların ürünlerini aldınız

Merhaba canım.Ben yumuşatıcı olarak dalin marka olanını öneriyorum ben daha bebeğim doğmadan kendim içinde kullandım hem çok güzel kokuyor hemde yumuşacık yapıyor.2 litrelik olanları biraz fiatlı oluyor 6 litrelik bulursam ondan alıyorum daha ekonomik oluyor.Deterjan olarak ta görümcem hacışakirin bebekler için matik deterjanı varmış onu kullanıyormuş memnunmuş.bende araştırıyorum senin gibi :)))

1.Dalin - Nivea
pişik kremi niveanın üstüne asla tanımıyorum daha öncede demiştim kalıp şeklinde deri üstünde kalıyor vücut emmediği için bebek yeni çiş yapsada pişiğe değmiyor rahat ediyor ve kolay geçiyor :)

2.dalin sıvı deterjan dalin yumuşatıcı

3.hiç ayrım yapmadım bebek kıyafetleri eger kaliteliyse kesinlikle renk atmıyor kırmızı ve beyazı aynı anda atabilirsiniz
sadece bizimkilerle atmadım 2.5 yaşına kadar bebeğin kıyafetlerini hep ayrı yıkadım

4.hayır gerek yok okadar cok kirleniyorki 3 günde kirlettikleri bile o torbaya sığmaz

5.heehhehe tırnak makası nuk ama tarak markalı değildi sadece yumuşak uçlu kıl fırça pembe :)

altta bizim evdekinin aynısının resmi var :)

Eklentiler

• $tarak.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 71
Hiç üzülme, bence biz biraz fazla meraklıyız. Ne demiş eskiler, doğmamış bebeğe don biçilmez. Biz kalkmış don üstüne, zıbın, tulum, oto koltuğu alıyoruz :)

heheheh ilk kızımda bende öyleydim
bide bunun ablasından herşeyi kaldığı için
anadizinden aana kucagına beşinden cibinliğine kadar herşeyi var
sadece yeni hastane çıkışı alacagım 1 takım daha sanırım ondanda rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…