2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

sadece olan renklerden verebiliyorsun eğer verdiklerin iinde olmayan varsaq onlar seni arayıp teyit ediyorlar değiştirmekmi istiyorsunuz iptalmi diye benim oldu öyle iki üründe iptal ettik

sadece olan renklerden verebiliyorsun eğer verdiklerin iinde olmayan varsaq onlar seni arayıp teyit ediyorlar değiştirmekmi istiyorsunuz iptalmi diye benim oldu öyle iki üründe iptal ettik

çok saol cnm güle güle kullanın inş prensesinle bende prensime bakıcam burdan çünkü çok cici görünüyolar ve ekonomik:)

kızlar civilimden kargom geldi çok güzeller sipariş vermek isteyenler hiç tereddüt etmesin derimmm bir tek en sondakini ben aldım idil baby den

canım hepsi çk güzeller kızçen iyi günlerde kullansın hepsini bende civilimden alıyorum ama ben mağazadan alıyorum hatta yelek ve patiklerimizde aynı çok güzel şeyler var civilimde hemde çok uygun kaydirigubbakcemile2

nesli battaniyenin pembesi kalmamış
Ben de beğenmiştim, sen alıp güzel deyince alabilirim demiştim ama...

Aldıklarınıza baka baka içim gidiyor, benim de eşim erken diyor
Gizliye saklıya mı başlicaz bu saatten sonra ne

kredi kartının hesap kesimi 10 unda
11 i olsun ben de alıcam :)))))
havlular var ya onlar nasıl acaba alan oldu mu hiç???

bende civil magazasından 57 tl alışveriş yaptım.tulum 3 tane patik ayakkabı 5 tl aldım çok güzeller.birde battniye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…