2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

gyshnky canım hepsi çok güzeller çok beğendim iyi günlerde güle güle kullansın bebişim canım çok şanslılar ya bebişlerimiz kaydirigubbakcemile2

gaye hepsi çok güzel nerden aldın

gyshnky canım hepsi çok güzeller çok beğendim iyi günlerde güle güle kullansın bebişim canım çok şanslılar ya bebişlerimiz kaydirigubbakcemile2

hepsi çok güzeller sağlıklı günlerde giyer inş...

sağolun kızlar... daha iyileri sizin bebişlerinizin olsun inşallah...
Melocum bunların çoğunu Ankara Acity Avm deki bebek mağazalarından aldım... sadece 3'lü body setini 5M migrostan aldım.

gyshnky çok güzeller aldıkların canım
güle güle giysin miniğin

kızlar civilimden kargom geldi çok güzeller sipariş vermek isteyenler hiç tereddüt etmesin derimmm bir tek en sondakini ben aldım idil baby den

kızlar civilimden kargom geldi çok güzeller sipariş vermek isteyenler hiç tereddüt etmesin derimmm bir tek en sondakini ben aldım idil baby den

ben yerim bunları yerim maşllah cnm hepsi harikalar civilimin kalitesinden memnunmusun neslicim fiyatlar ii değilmi bide şu battaniye çok güzel bende beğenmiştim netten ama sen şimdi direk görüyosun kumaşı falan güzelmi tavsiye edermisin tatlım

battaniye çok güzel canım zaten albimininin diğerieride çok güzel ve fiyatları çok uygun ben en sondakini 25 tl ye aldım sadece alt üst ama diğer tam takım olanlar en pahalısı 15 tl ve fiyata göre gayet iii

neslicim ne çok şey almışsın.
Allahım güle güle giydirmeyi nasip etsin.Çok şekerlerrrrr

bide nesli beğendiğimiz renk kalmamışsa noluyo yani istediğimiz rengi gönderebiliyolarmı nasıl belirtmemiz gerek ben mesela beğendim şimdi ama rengi yoktu sadece sarı ve kırmızı seçeneği kalmıştı ben kahve beeğendim mesela nasışl bildiriyoruz sadece orda olan renkmi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…