2011 şubat anneleri doğum sezeryanmı normalmi olucak?

su_su

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
180
0
46
Mardin
benimki sezaryan olucak aşırı çarpıntım olduğu için çok korkuyorum sezeryan doğumdan....

Ben de sezeryan istiyorum,dr umu değiştirmek üzere olduğum için önümüzdeki hafta yeni dr la görüşeceğim.

arkadaşlar bu tip konuları lütfen 2011 şubat annelerinde paylaşın hapşırsanız başlık açıyorsunuz kendimizi kaybettik sayenizde lütfen forumu paylaşan diğer arkadaşları düşünelim ve ona göre davranalım

evet bencede arkadaşıma katılıyorum...kendi topiğimizi bulamıyoruz ya..
lütfen biraz daha anlayış...

bir sorun çıkmazsa eğer bende normal düşünüyorum şuan dr. um normal göründüğünü söylüyor inşallah öyle olur

Benim de Normal Olacak Galiba Tam Belli Değil Ama Doktorum da Ben de Normalden Yanayız Ve Hesaplayınca 14 Şubata Gelebilir Küçük Aşkıım..

sezeryan düşünenler genel anestezi mi yoksa sipinalmi düşünüyor?allah hepimizi kurtarsın benimkide sanırım 16 şubat falan olur sezaryan ile.......

benim ilk sezeryanım epiduraldi gerçekten çok kolay geçti ama doğumdan sonra çektiğim 1 yıl geçmeyen bel ağrısı yüzünden bu kez genel anestezi olmasını istiyorum. tabii küçük ihtimallerle oluyo bu ağrılar ama piyango bana vurmuş sanırım

Bu arada ben aynı zamanda 2009 nisan annesiyim de 2010 şubat anneleri hapşursanız topik açıyorsunuz demiş de biz hapşırmıyoruz doğum yapacağız. Açılan konular gayet normal, yerinde ve kimseyi ilgilendirmez. nasıl sizin topikleriniz bizleri ilgilendirmiyorsa...

çiçek duygularıma tercüman oldun teşekkür ederim bu benim ilk doğumum ve bu topiği ben açtım korku endişe merak hepimizde var doğal olarak bilgilenmek için topik açıyoruz buda kimseyi ilgilendirmez bu topiğe tıklamazsınız olur biter cevabın için tekrar saol bende genel anestezi ile doğum yapmak istiyorum çok heyecanlı bir yapım var.....allah hepimizi kurtarsın.....

amin canım kolayca atlatalım şu doğumları hayırlısıyla:)

meraklanma açılan konular gayet normal hatta az bile diğer ayların anneleri de aynı şekilde.

Son düzenleme:
Bizim de kesin sezeryan. Bir aksilik olmazsa 19 Ocak'ta alırım demişti doktorum.

Ayrıca kasık fıtıgından da ameliyat olacagım için genel anestezi ile olacak.

Normal dogum olacak bir aksilik olmazsa eger.

sezeryan olucak benimkide ama epiduralmi genelmi henüz bilmiyorum epidural istiyorum ama heycanlıyımdır dayanabilirmiyim orasını kestiremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…