2011 şubat anneleri şeker yüklemsi yaptıranlar

ben bugun yaptırdım seker yuklememı 92 cıktı gayet ıyı dedı doktor.baska bı teste gerek var falan demedı.

kızlar ben 15 gündür diyet yapıyodum
1 kilo vermişim
diyetisyen de vermemen lazım falan gibi konuştu
fazla sudur bqağırsaklar çalışmış gibi bişiler dedi
bi sorun olmaz di mi ya??????????
çok dikkatli besleniyorum sebze et tavuk balık bol salata esmer ekmek
bebeğe yeter bunlar ama 1 hafta yediklerini yaz bi bakalım anlamaya çalışalım dedi
bişi olmaz dimi????
besleniyodur bebeğim

herkes baska bisi söylüyo ben 10 günde 3 kilo verdim hem diyetisyenim normal dedi hemde jinekologum zaten cabuk kilo almistin iyi olmus böyle dedi. bende vitamin alamiyorum diye korkuyodum mandalina portakal yeme demisti seker yüksek ciktigi zaman bende vitamin c alamamaktan korktum sebzede yeteri kadar var bebek besleniyo sen korkma pek bisey yemesende senin depondaki vitaminleri aliyo dedi, ben özellikle süte yogurda dikkat ediyorum hergün tüketmeye calisiyorum, bebegim zaten 1 hafta ilerideydi en son kotrolümde bakalim haftaya doktor ne diyecek insallah diyet onada iyi gelmistir

Son düzenleme:
kızlar şeker yüklemem yapıldı ve berbat bir sonuç çıktı sonum hüsran tabi
açlık 138 tokluk 280 dr.um hemen dahiliyeye gönderdi dahiliye dr. yüksek bir sonuç olduğunu ve insüline başlamam gerektiğini söyledi 1 hafta diyet uygulyacağım ve tekrar bir açlık tokluk alacağız ona göre insüline başlayacağım yüklemeden önceki akşam kola içmiştim onun bile etkisi varmış -ki benim zaten şekerim var yani kızlar kafayı yiyeceğim çok kötüyüm ağlamaktan duramadım

üzme kendini bebeğini de kasma..diyet yaparsın hemen ilaçlarını da kullanırsın herşey yoluna giirer

sağol melocum valla çok kötüyüm dünden beri toparlamaya çalışıyorum ama bir süre daha böyle gider sanırım bendeki canımda çok sıkkın
eşim çok destekçi sağolsun
şekeri hayatımdan çıkarmak zorundayım
tuzu kısmak zorundayım

aclik degerinde tokluk degerinde yüksek cikmis, üzülme cnm allahtan erkenden ortaya cikti bi sekilde normale sokulur. hem colanin hemde stresin büyük etkisi var bendeyüklemeden önce asiri derecede ciko yedim bide stresliydim yüksek cikti... 1 hafta diyetini yap bakalim ben sekeri cikolatayi kisabilidiysem sende kesin yaparsin zor olmuyo ve bu sekilde beslenmen bebisine daha cok yariyo yapabiliyosan hergün yürüyüs yap ayrica...gecmis olsun üzülme cnm

sağol canım bugün şekerimi evde ölçtüm aç karnına 126 çıktı kahvaltı sonrası ise 210 çıktı
-ki yediklerimi yazayım
2 dilim çavdar ekmeği
şekersiz çay
domates salatalık maydanoz
6 zeytin
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
eşim şimdi doktorumu radı yüksek yinede ve hemen insülin dedi eşim dr. uma gitti rapor yazdıracak insülin ve şeker ölçüm stribi
ister istemezde 6 öğün yemek farz oldu bana

Merhabalar
bende çarşamba şeker yüklemesi yapıldı. Açlık şekerim 71 50 gr. yüklemeyle 125 çıktı. Heşey normal dedi doktor.

aclik degerin 90nin altinda olmaliydi hayirlisi insülinle degerler normale girer

selomex geçmiş olsun
ben de çıkardım şekeri hayatımdan hiç zor değil
zaten ilaç ta kullanacakmışsın sorun etme bence
moralini bozma da oğlun etkilenmesi,n

aclik degerin 90nin altinda olmaliydi hayirlisi insülinle degerler normale girer

inşallah canım:2:

selomex geçmiş olsun
ben de çıkardım şekeri hayatımdan hiç zor değil
zaten ilaç ta kullanacakmışsın sorun etme bence
moralini bozma da oğlun etkilenmesi,n

sağol canım bugün eşim numune aldı pazartesi eğitmenden insülin eğitimi alacağım ve pazartesi itibariyle başlıyorum insüline:18:

100lük şeker yüklemesi sonunda.gebelik diyabeti tanısı kesin kondu 2 değer 180 2 değer 76 falan çıktı.aşırı düşüş ve ani yükselme oluyormuş bu da gebelik öncesinde de gizli şeker olduğunu gösterirmiş

hemen dahiliye ve diyetisyen randevusuna yönlendirildim.
dahiliye şeker cihazı yazdı rapor falan çıktı insüline gerek görmedi şimdilik sadece diyet ve aç tok sürekli şeker ölçülecek.
diyetisyenimin yazdığı listeyi de topiğimde paylaşacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…