- Konu Sahibi maviumutolsun
-
kızlar ben 15 gündür diyet yapıyodum
1 kilo vermişim
diyetisyen de vermemen lazım falan gibi konuştu
fazla sudur bqağırsaklar çalışmış gibi bişiler dedi
bi sorun olmaz di mi ya??????????
çok dikkatli besleniyorum sebze et tavuk balık bol salata esmer ekmek
bebeğe yeter bunlar ama 1 hafta yediklerini yaz bi bakalım anlamaya çalışalım dedi
bişi olmaz dimi????
besleniyodur bebeğim
üzme kendini bebeğini de kasma..diyet yaparsın hemen ilaçlarını da kullanırsın herşey yoluna giirer
kızlar şeker yüklemem yapıldı ve berbat bir sonuç çıktı sonum hüsran tabi
açlık 138 tokluk 280 dr.um hemen dahiliyeye gönderdi dahiliye dr. yüksek bir sonuç olduğunu ve insüline başlamam gerektiğini söyledi 1 hafta diyet uygulyacağım ve tekrar bir açlık tokluk alacağız ona göre insüline başlayacağım yüklemeden önceki akşam kola içmiştim onun bile etkisi varmış -ki benim zaten şekerim var yani kızlar kafayı yiyeceğim çok kötüyüm ağlamaktan duramadım
aclik degerinde tokluk degerinde yüksek cikmis, üzülme cnm allahtan erkenden ortaya cikti bi sekilde normale sokulur. hem colanin hemde stresin büyük etkisi var bendeyüklemeden önce asiri derecede ciko yedim bide stresliydim yüksek cikti... 1 hafta diyetini yap bakalim ben sekeri cikolatayi kisabilidiysem sende kesin yaparsin zor olmuyo ve bu sekilde beslenmen bebisine daha cok yariyo yapabiliyosan hergün yürüyüs yap ayrica...gecmis olsun üzülme cnm
kızlar özel hastanelerde şeker yüklemesi için muayene ücreti haricinde ücret alıyorlar mı?
kızlar özel hastanelerde şeker yüklemesi için muayene ücreti haricinde ücret alıyorlar mı?
sağol canım bugün şekerimi evde ölçtüm aç karnına 126 çıktı kahvaltı sonrası ise 210 çıktı
-ki yediklerimi yazayım
2 dilim çavdar ekmeği
şekersiz çay
domates salatalık maydanoz
6 zeytin
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
eşim şimdi doktorumu radı yüksek yinede ve hemen insülin dedi eşim dr. uma gitti rapor yazdıracak insülin ve şeker ölçüm stribi
ister istemezde 6 öğün yemek farz oldu bana
aclik degerin 90nin altinda olmaliydi hayirlisi insülinle degerler normale girer
selomex geçmiş olsun
ben de çıkardım şekeri hayatımdan hiç zor değil
zaten ilaç ta kullanacakmışsın sorun etme bence
moralini bozma da oğlun etkilenmesi,n
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?