gittik canım 860 gr olmuş çok şükür.1-2 gün geri dedi doktor yine ama anlamlı bi gerilik diil bu hata payı var dedi.gerçi benimle ayn ı gün olan arkadaşlara bkıyorum hemen hemen aynı kiloları yakalamış heralde bizim kız:))
maşallah kızımıza.dedim ya tatlım.bu ara cok hızlı büyüyolar.hele bı git bundan sonra şaşıracaksın.geri felanda diildir.yanılma payını soyluyolar süreklı.hem olsa bıle bu haftalar ve sonraları hızlı gelişiyolar.bende kendım için telaşlandım benle aynı tarih olanlar kaç bılmıyorum.bız 28. haftyaya gırdık ya.bebiş irimi diye korktum
ayy bu şubat annleri de hep taşınıyo.bende eşimi zor ikna ettim valla şimdi kiradayız.ama evimi çok seviyorum hem çok büyük hem ısınması falan çok güzel.çok ferah bi ev tutturdu ev alalım diye en azından yazı bekleyene kadar ikna ettim bakalım sonra nolur.
hoşgeldin canım
mrb canım.bebişin nasılmış.boy kilo söyledimi dr.ben de 27+2 oldum bebiş 1 kg üstü.seninki nasıl.genelde 800-900 dıyolar.benım bebiş iri mi acaba dıye merak ettım
canım farklılıklar olabiliyomuş.anne babanın doğum kilosuda bunu çok etkiliyomuş.senin bebek erkekmidi erkek yada kız olmasıda artık kilo farkına sebebp olabiliyomuş
hoşbuldukk
bebişim iyiymiş canımm 27 haftalık görünüyordu dogum tarihi de 29 ocak
950 gr mışama boyunu söylemiyoır doktorum sen çok beslemişsin bebeğini maşallah olsun doğumu kolay olurr
hoşbuldukk
bebişim iyiymiş canımm 27 haftalık görünüyordu dogum tarihi de 29 ocak
950 gr mışama boyunu söylemiyoır doktorum sen çok beslemişsin bebeğini maşallah olsun doğumu kolay olurr
Sorma canım babamda şimdi taşınmasınız bile kiraya verirsiniz çok güzel ev 117m2 diyor,bende şu anda oturduğum evden çok memnunum halbuki tam merkezdeyim ama bakalım ne olacak
erkek canım.bilmiyorum artık eşim şekerden korkuyo.59 la hamıle kaldım suan 69 um.cok kılo aldım belkı ondandır.bakalım artık merak ettık yarın tekrar dr gıtcem heralde
Elif maşallah oğluşa ya nerdeyse 1kg olmuş.Doğum zamanına almışsın hadi hayırlı olsun bakalım benim kızçem ne kadar oldu ama daha ay sonunada çok var :))
canım benımkıde maşallah kocaman olmuş.bızde korktuk seker felan dan mı dıye.saol canım
saol canım arkadaşımmkayınvalidemle gittim bu sefer 950 gr ı begenmedi diğer kiloların nereye gitti diyo ne bileyim dedimm bebeişte yüzünü göstermedi babannesine
bende korkuyorum valla şekerden bende 11 kilo felan aldım bakalım kaç çıkack şekerim kayınvalidem alacak sonuclarımı :44: sen yaptırdınmı şeker yüklemeni
valla şeker pek belli olmuyo sanırım canım benim kız normal boyutlarda gidiyo bende hamileliğin başından beri 4 kilo aldım ama bende de şeker çıktı
valla şeker pek belli olmuyo sanırım canım benim kız normal boyutlarda gidiyo bende hamileliğin başından beri 4 kilo aldım ama bende de şeker çıktı
saol canım arkadaşımmkayınvalidemle gittim bu sefer 950 gr ı begenmedi diğer kiloların nereye gitti diyo ne bileyim dedimm bebeişte yüzünü göstermedi babannesine
aaaaa haftana göre kiosu çok iyi maşallah demesi lazım valla o ne bekliyorduki hayret gerçekten
hem de bebeğe hiç faydası yooookkkAh o ekmek :)
Normalde ekmek yemem, ama hamileyken acayip ekmek yiyorum. Kiloyu da hep o yapıyor :)
canım çok sevindim,gözün aydın bak dedik ama iyi düşün iyi olsunn,iyi olduİyi geceler hatunlar gece kuşunuz geldi heh he
Keyfim yerinde kızlar, eşimin gözündeki olay vücuttaki yaygın bir enfeksiyondan kaynaklanmıyormuş, gözü kendisi yapmış bunu , Allaha şükür korktuğumuz tablo ile karşılaşmadık....
Ama ben tahmin ediyorum sebebini az çok , zaten ben buraya gelmeden önce eşim baya kötüydü moralman, yanımıza gelmek istiyor fakat işi nedeni ile yanımızda kalamıyordu, e ben zaten hamileyim birde küçük çocukla kaç saatlik mesafedeyim ağrılarım var falan bide halimi görüyordu yani kağan ayağımda sallanmadan uyumaz vs.. çok üzüldü bunlara, elindende bişi gelmiyordu, ben tekirdağa gelmeden önce kırmızı lekeler çıkmıştı vücudunda sıkıntıdan, bende çok üzüldüm tabi , neyseki annemler yine ne zaman sıkıntıya düşsek yaptıkları gibi yardımcı oldular Allah razı olsun da adamın psikolojisi düzeldi biraz...
Neyse Allah beterinden esirgesin, 3 ay kullanması için bir damla vermiş dr sonucunda gözdeki problemli durumun verdiği cevap neticesinde tedavisini yönlendirecekmiş, dr bu işin uzmanı türkiyedeki en ünlü üveyit dr u imiş, cerrahpaşada haftanın bir iki günü muayeneye katılıyormuş , ama verdiği ilaç katarakta neden olabilirmiş, onunda çözümü var şükür Allah çözümsüz dert vermesin
Yarın cuma var, eğer kağanı o saatte uyutabilirsek babama bırakıp bende katılıcam, banada değişiklik oluyor , muhabbetine doyamadığım insanı gülmekten kırıp geçiren 2 hatun var katılanlar arasında :)) ne zaman güldürmeye başlasalar doğurcam sanıyorum resmen göbeğim oynuyo güp güp
ayyyyy..ne güzel ya hayal etmesi bile güzel Allahım o günleri görmeyi hepimize nasip etsingünaydın kızlar dolabımız ve beşiğimiz geldi daha yerleştirmedim ama çok cicişler yaaa.diyorum mnişim şimdi buradamı yatacak diye durup durup bakıyorum yer onu annesi:87::82:
ne güzel hadi gözün aydın,kocaman olmuş anladığım kadarıyla şeker yüklemen de normal hadi gözün aydınHerkese günaydın. Nasılsınız kk nın güzel annişleri.Çarşamba günü şeker yüklemem vardı ve detaylı ultrasona tekrar bakıldı. Çok şükür herşey normal.Oğluşum 868 gr.olmuş.boyuda yaklaşık 33 cm. olmuş. Gelişim iyi dedi doktor. Kan değerlerim iyi çıktığı için sadece elevit kullanıyorum. Başka hiç bir ilaca gerek yok dedi. Şimdilik bu kadar. Geçmiş epey birikmiş okumam gereken çok sayfa var.
Kızlar nasılsınız ben geldiimmm
ben düşünmüyorum canım.inşallah istediğin gibi birini bulursunkızlarr doğum fotografcısı düşünüyormusunuz bn araştırma içerisindeyim ama sanırm kararım kadriye kaplan die bir fotografçıyı seçicem
sana öğretmenler günü hediyesiiiiiiiayy ne güzel bizim daha var 19 günümüz tam öğretmenler günüde görcem prensesi.
sen doya doya izle diycem ama ne kadar izlersen izle doymayıosunki ammann yine özledim ben kızımı
hadi bekliyoruz yaz bizeeee...selam kızlarr doktor amcadan geliyoruz bizde oğlumlaa ama oğlum küstümü nedir bana sırtını dönmüş
şeker sonucumu öğleden somnra alıcamm
hadi kolay gelsin yeni eve yeni bebek..Yarın öğleden sonrası izin aldım kızlar müdürümden eksikleri tamamlamak için gezicem pazar günüde babam bize bir kaç ev bulmuş onlara bakmak için gidicez bu haftasonu gene dinlenemiycem anlaşıldı
bende korkuyorum valla şekerden bende 11 kilo felan aldım bakalım kaç çıkack şekerim kayınvalidem alacak sonuclarımı :44: sen yaptırdınmı şeker yüklemeni
bu arada isim olarak emre buldum nasıl sizce çevrenizde emre isimliler varmı vbarsa nasıllarr :))
hem de bebeğe hiç faydası yooookkk
canım çok sevindim,gözün aydın bak dedik ama iyi düşün iyi olsunn,iyi oldu
ayyyyy..ne güzel ya hayal etmesi bile güzel Allahım o günleri görmeyi hepimize nasip etsin
ne güzel hadi gözün aydın,kocaman olmuş anladığım kadarıyla şeker yüklemen de normal hadi gözün aydın
ben düşünmüyorum canım.inşallah istediğin gibi birini bulursun
sana öğretmenler günü hediyesiiiiiii
hadi bekliyoruz yaz bizeeee...
hadi kolay gelsin yeni eve yeni bebek..
hayırlısı olsun çağlayancım bi bakın da onun da gönlü olsun..ben çok hastayım..burnum tıkalı,gözlerim yanıyor sinüslerim ağrıyor Allahtan boğazım kötü değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?