2011 Şubat Anneleri

maşallah kızımıza.dedim ya tatlım.bu ara cok hızlı büyüyolar.hele bı git bundan sonra şaşıracaksın.geri felanda diildir.yanılma payını soyluyolar süreklı.hem olsa bıle bu haftalar ve sonraları hızlı gelişiyolar.bende kendım için telaşlandım benle aynı tarih olanlar kaç bılmıyorum.bız 28. haftyaya gırdık ya.bebiş irimi diye korktum

canım farklılıklar olabiliyomuş.anne babanın doğum kilosuda bunu çok etkiliyomuş.senin bebek erkekmidi erkek yada kız olmasıda artık kilo farkına sebebp olabiliyomuş

Sorma canım babamda şimdi taşınmasınız bile kiraya verirsiniz çok güzel ev 117m2 diyor,bende şu anda oturduğum evden çok memnunum halbuki tam merkezdeyim ama bakalım ne olacak

hoşgeldin canım

hoşbuldukk

mrb canım.bebişin nasılmış.boy kilo söyledimi dr.ben de 27+2 oldum bebiş 1 kg üstü.seninki nasıl.genelde 800-900 dıyolar.benım bebiş iri mi acaba dıye merak ettım

bebişim iyiymiş canımm 27 haftalık görünüyordu dogum tarihi de 29 ocak

950 gr mış ama boyunu söylemiyoır doktorum sen çok beslemişsin bebeğini maşallah olsun doğumu kolay olurr

kızlar ve tatlı bebişler merhaba
geçmişi okumayı nihayet bitirdim

hepinize mutlu sağlıklı hafta sonları diliyorum

canım farklılıklar olabiliyomuş.anne babanın doğum kilosuda bunu çok etkiliyomuş.senin bebek erkekmidi erkek yada kız olmasıda artık kilo farkına sebebp olabiliyomuş

erkek canım.bilmiyorum artık eşim şekerden korkuyo.59 la hamıle kaldım suan 69 um.cok kılo aldım belkı ondandır.bakalım artık merak ettık yarın tekrar dr gıtcem heralde

Elif maşallah oğluşa ya nerdeyse 1kg olmuş.Doğum zamanına almışsın hadi hayırlı olsun bakalım benim kızçem ne kadar oldu ama daha ay sonunada çok var :))

canım benımkıde maşallah kocaman olmuş.bızde korktuk seker felan dan mı dıye.saol canım

Sorma canım babamda şimdi taşınmasınız bile kiraya verirsiniz çok güzel ev 117m2 diyor,bende şu anda oturduğum evden çok memnunum halbuki tam merkezdeyim ama bakalım ne olacak

ööle yaparsın canım artık son aylara girdik riske atmamak lazım daha sonra taşınırsın veya kiranı karşılarsa senin kira hiç taşınmazsın hayırlı olsun şimdiden

erkek canım.bilmiyorum artık eşim şekerden korkuyo.59 la hamıle kaldım suan 69 um.cok kılo aldım belkı ondandır.bakalım artık merak ettık yarın tekrar dr gıtcem heralde

valla şeker pek belli olmuyo sanırım canım benim kız normal boyutlarda gidiyo bende hamileliğin başından beri 4 kilo aldım ama bende de şeker çıktı

Elif maşallah oğluşa ya nerdeyse 1kg olmuş.Doğum zamanına almışsın hadi hayırlı olsun bakalım benim kızçem ne kadar oldu ama daha ay sonunada çok var :))

saol canım arkadaşımm kayınvalidemle gittim bu sefer 950 gr ı begenmedi diğer kiloların nereye gitti diyo ne bileyim dedimm bebeişte yüzünü göstermedi babannesine

canım benımkıde maşallah kocaman olmuş.bızde korktuk seker felan dan mı dıye.saol canım

bende korkuyorum valla şekerden bende 11 kilo felan aldım bakalım kaç çıkack şekerim kayınvalidem alacak sonuclarımı :44: sen yaptırdınmı şeker yüklemeni

bu arada isim olarak emre buldum nasıl sizce çevrenizde emre isimliler varmı vbarsa nasıllarr :))

50 lik yapıldı canım 157 cıktı yanı 140 dan düşük çıkması gerekıyodu.100 lüğü yapamadılar cıkardım süreklı.damar yoluyla verecekler yanı.daha net değil anlıcan.insallah ıyı cıkar bakalım

valla şeker pek belli olmuyo sanırım canım benim kız normal boyutlarda gidiyo bende hamileliğin başından beri 4 kilo aldım ama bende de şeker çıktı

100 lükte mi cıktı canım sekerın.dikkat et canım ya.sekeri olanların daha dıkkatlı olmaları gerekıyomuş

canım sen hiçbirşey yemiyormusun ne kadar güzel hiç kilo almamışsındır ne rahat
benimde kilodan yürümem komikleşti eşim bile diyor niye iki yana sallanıyorsun diye
bende benim elimde değil diyorum hatta yürüyemiyorum nerdeyse o kadar ağırlaştımki yürümekte çok zorlanıyorum sen o konuda şanslısın

kızlar mideniz ağrıdığında napıyorsunuz
ben dayanamıyorum şu an ağrısına

kendi kendime nazar değdirdim galiba bacağım bir yandan midem diğer yandan hiç tadım yok yaa

Ah o ekmek :)

Normalde ekmek yemem, ama hamileyken acayip ekmek yiyorum. Kiloyu da hep o yapıyor :)
hem de bebeğe hiç faydası yooookkk
canım çok sevindim,gözün aydın bak dedik ama iyi düşün iyi olsunn,iyi oldu
günaydın kızlar dolabımız ve beşiğimiz geldi daha yerleştirmedim ama çok cicişler yaaa.diyorum mnişim şimdi buradamı yatacak diye durup durup bakıyorum yer onu annesi:87::82:
ayyyyy..ne güzel ya hayal etmesi bile güzel Allahım o günleri görmeyi hepimize nasip etsin
ne güzel hadi gözün aydın,kocaman olmuş anladığım kadarıyla şeker yüklemen de normal hadi gözün aydın
Kızlar nasılsınız ben geldiimmm

kızlarr doğum fotografcısı düşünüyormusunuz bn araştırma içerisindeyim ama sanırm kararım kadriye kaplan die bir fotografçıyı seçicem
ben düşünmüyorum canım.inşallah istediğin gibi birini bulursun
ayy ne güzel bizim daha var 19 günümüz tam öğretmenler günüde görcem prensesi.
sen doya doya izle diycem ama ne kadar izlersen izle doymayıosunki ammann yine özledim ben kızımı
sana öğretmenler günü hediyesiiiiiii
selam kızlarr doktor amcadan geliyoruz bizde oğlumlaa ama oğlum küstümü nedir bana sırtını dönmüş

şeker sonucumu öğleden somnra alıcamm
hadi bekliyoruz yaz bizeeee...
Yarın öğleden sonrası izin aldım kızlar müdürümden eksikleri tamamlamak için gezicem pazar günüde babam bize bir kaç ev bulmuş onlara bakmak için gidicez bu haftasonu gene dinlenemiycem anlaşıldı
hadi kolay gelsin yeni eve yeni bebek..

bu arada isim olarak emre buldum nasıl sizce çevrenizde emre isimliler varmı vbarsa nasıllarr :))

Neden beğenmedi ki kg gayet iyi almış bence.Anlamış çocuk babaannesinin onun kg beğenmediğini bak hemen küşmüs size :))
Emre ismi bence çok güzel canım benim eşimin yiğeninin adı emre,boylu poslu efendi hemde kızların gözdesi bir çocuk :))

Melocum hoşgeldin canım nasılsın,okul nasıl geçti.
İyi dileklerin için saol canım bakalım yarın karar verebilecekmiyiz hiç sanmıyorum ama genede babamı kırmak istemedim işte

hayırlısı olsun çağlayancım bi bakın da onun da gönlü olsun..ben çok hastayım..burnum tıkalı,gözlerim yanıyor sinüslerim ağrıyor Allahtan boğazım kötü değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…