Kızlar selam. Bende çok rahat olmayan bir uyku ardından yorucu bir gün oluyor ama herşeye değer. Benimde dün ayaklarım iyice şişmişti işten eve gittiğimde. Bugün varis çorabım var onu giydim ben geçen sene bir damar problemi yaşamıştım da. Çok şükür bol su coraspin ver hareketle önlem almaya çalışıyorum.
Bu arada artık yürüyüşümün değiştiğini hissetmeye başladım sizlerde de böyle birşey varmı?
Sanki yaylana yaylana yürüyorum gibi :)) Aman olsun o kadar değil mi ama?
Benimde tek dileğim vakit hemen geçsin oğluşumu sağlıklı sıhhatle kucağıma alayım... Hepimiz için tek duam.
Benim oğlanad derin uykuda herhalde 2 gündür çok fazla kıpraşma durumu yok arada sadece o da pozisyon değiştiriyo herhalde :)) Allah'ım ne komik dimi ama?
Bu arada sizler bebişle konuşurken nasıl bir ses tonu ile konuşuyorsunuz? Ben bi yüksek ses deniyoruma rdından alçak ses ama hangisi daha iyi bilemiyorum ???
Kesin canım benimkide çok babacı
Kızlar babacı oluyor gerçekten bizimki de öle. Babası seslendikçe atıyo tekmeleri
kızlar düşünüyorumda bebişim benle olmasaydı acaba ben napıyor olurdum bilmiyorum şuan benim için oğlum hayattaki tek yoldaşım konuşuyorum onunla ama hep içimden ve oda bunları anlıyor gibi tepki veriyor her dakika elim karnımda oğluuum sen doğmadan seni çok seviyoruuum
hosgeldın canım.. kac haftalıksın.. Rabbım saglıcakla kuzunu kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.. Sen de mı ogretmensın.. Masallah topıgımızın annelerının cogu ogretmen yaw..
Planlı bısey mı bu yanı tatıle felan mı gelıo :)
Kızlar nasılsınız ben geldiimmm
iyiyiz gülşahcım asıl sen nasılsının nasıl oldun bi değişiklik varmı durumunda
iyiyz cnm iş başı yaptık bugün hastanedeydim yine raporumda sorun varmışş halada varr halledemedim sinir oldumm sabahtan beri kızlarr saolsun hiç bişeyden anlamayan muhasebecimiz varda beni uğraştırıp duruorr
aman iyi canım sen yinede dikkat et bari.bi sıkıntı olmadan atlatalım hep beraber.işin çok yoğunmu canım ne iş yapıyorsun tam olarak
slm kızlar ben geldim.azcık kestirdim sonra yemek için ön hazırlıklar yaptım.malum eşimin arkadaşı geliyo şehir dışından ilk defa gelcek menü zengin olmalı dimi ama.
kızlar bende genelde içimden konuşuyorum kızımla acaba duyuyomudur o beni sonuçta yaşadığımız üzüntüyü falan hissediyo onuda hissedermiki.
buarada dün bi arkadaşlara davetliydik nehir adında 4 yaşında çok ama çok tatlı bi kızı var arkadaşın.aramız çok iyidir nehir hanımla dün karnıma elini koydu umay kocaman olmuş dedi bayadır görüşmüyoduk.bana bi çikolata verdi al bunu umaya ver diye :))) çok şirin oluyolar yaa.sonra umay hemen onun elinin olduğu taraftan bi tepik attı.sanki teşekkür eder gibi.çok hoştu.nehirin gözleri fal taşı gibi açıldı aaa anne tık tıklıyo diyo annesineçok tatlılardı.kibar kız canım benim kızım hemen teşekkür edtmesini bilir.
bu arada ben bunları yazarken anlatmasan herşeyimi utanıyorum diyo sanırım güm güm geçiriyo canımı bile acıtıyo bazen :))
Kızlar nasılsınız ben geldiimmm
Orajinal oda takm BEBEKOM.COM - bebek odalar, bebek odas, mobilyas, bebek beikleri ve ocuk odas takmlar fiyatlar ierikli ankara bebek mobilya maazas.
kızlar benimde beğendiğim oda bu takıma çok benziyodu sadece bi kaç parça daha fazla bizimki
aslında pek yoğun değilim zamn zaman yoğunlaşıor tam olarak ne iş yaptıma gelirsek satış yapıyorum okullara sml liselerine eğitim maketi faln eksiklerini tamamlıyoruz birde fabrikalara yönelik laboratuar eksikleri cihazları kimyasallarına fiyat veriyorum bilgisaya başı onaylanırsa depodan çıkışları oluyor canım buaralar malum okul zamanı ödenekler geldi yoğunuz
kızlar çok yakın bi arkadaşım şimdi doğuma girdi ay ben çok heycanlandımmm ömer ayazımın geliyo :))
beğendinmi canım sade bişi olsun istedim büyüdüğünde de rahatlıkla kullansın diye.tülü perdesiyle artık pembiş yapcaz odayı :))Ben onun o tepik atan ayaklarını yerimmm teşekkürde edermiş minik kız.
O teyzelerinden utanmaz annesi biz herşeyini biliyoruz umay kızımızın :))
Hoşgeldin canım biz iyiyiz kızçemle yemek yedik geldik sen nasılsın
Bu oda takımı çok güzelmiş canım
kızlar çok yakın bi arkadaşım şimdi doğuma girdi ay ben çok heycanlandımmm ömer ayazımın geliyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?