2011 Şubat Anneleri

Kızlar benim kız çok tekmeliyor yaww. Dün göbeğimi açtım dışarıdan baktık eşimle tekmesi belli oluyor.

Son düzenleme:
Kızlar babacı oluyor gerçekten bizimki de öle. Babası seslendikçe atıyo tekmeleri

hg cnm, benim yürüyüsümde degisti yavasladim karnim disardi belim ice dogru sacma sapan bi sekilde yürüyorum benim kizimda naz ediyo 2 gündür gece vardiyasina gecti gündüzleri pek hareket etmiyo, bende normal ses tonumla konusuyorum ama esim agulu bugulu sacma sapan konusuyo bebisimin cok hosuna gitmiyo galiba babasi konusunca tekmesi kesiliyo

kızlar düşünüyorumda bebişim benle olmasaydı acaba ben napıyor olurdum bilmiyorum şuan benim için oğlum hayattaki tek yoldaşım konuşuyorum onunla ama hep içimden ve oda bunları anlıyor gibi tepki veriyor her dakika elim karnımda oğluuum sen doğmadan seni çok seviyoruuum

Esra bugün seni pek bir durgun ve hüzünlü görüyorum canım benim oğluşunda eminim doğmadan seni çok seviyordun.Bak meleklerimizin gelmesine az kaldı.

slm kızlar ben geldim.azcık kestirdim sonra yemek için ön hazırlıklar yaptım.malum eşimin arkadaşı geliyo şehir dışından ilk defa gelcek menü zengin olmalı dimi ama.
kızlar bende genelde içimden konuşuyorum kızımla acaba duyuyomudur o beni sonuçta yaşadığımız üzüntüyü falan hissediyo onuda hissedermiki.
buarada dün bi arkadaşlara davetliydik nehir adında 4 yaşında çok ama çok tatlı bi kızı var arkadaşın.aramız çok iyidir nehir hanımla dün karnıma elini koydu umay kocaman olmuş dedi bayadır görüşmüyoduk.bana bi çikolata verdi al bunu umaya ver diye :))) çok şirin oluyolar yaa.sonra umay hemen onun elinin olduğu taraftan bi tepik attı.sanki teşekkür eder gibi.çok hoştu.nehirin gözleri fal taşı gibi açıldı aaa anne tık tıklıyo diyo annesine çok tatlılardı.kibar kız canım benim kızım hemen teşekkür edtmesini bilir.
bu arada ben bunları yazarken anlatmasan herşeyimi utanıyorum diyo sanırım güm güm geçiriyo canımı bile acıtıyo bazen :))

Teşekkürler güzel dileklerin için. 27 haftalık olduk. Özel sektörde öğretmenlik yapıyorum o yüzden pek planlı sayılmazz (tatil için).:93:

iyiyiz gülşahcım asıl sen nasılsının nasıl oldun bi değişiklik varmı durumunda

iyiyz cnm iş başı yaptık bugün hastanedeydim yine raporumda sorun varmışş halada varr halledemedim sinir oldumm sabahtan beri kızlarr saolsun hiç bişeyden anlamayan muhasebecimiz varda beni uğraştırıp duruorr

aman iyi canım sen yinede dikkat et bari.bi sıkıntı olmadan atlatalım hep beraber.işin çok yoğunmu canım ne iş yapıyorsun tam olarak

aman iyi canım sen yinede dikkat et bari.bi sıkıntı olmadan atlatalım hep beraber.işin çok yoğunmu canım ne iş yapıyorsun tam olarak

aslında pek yoğun değilim zamn zaman yoğunlaşıor tam olarak ne iş yaptıma gelirsek satış yapıyorum okullara sml liselerine eğitim maketi faln eksiklerini tamamlıyoruz birde fabrikalara yönelik laboratuar eksikleri cihazları kimyasallarına fiyat veriyorum bilgisaya başı onaylanırsa depodan çıkışları oluyor canım buaralar malum okul zamanı ödenekler geldi yoğunuz

Ben onun o tepik atan ayaklarını yerimmm teşekkürde edermiş minik kız.
O teyzelerinden utanmaz annesi biz herşeyini biliyoruz umay kızımızın :))

Kızlar nasılsınız ben geldiimmm

Hoşgeldin canım biz iyiyiz kızçemle yemek yedik geldik sen nasılsın

Bu oda takımı çok güzelmiş canım

kızlar çok yakın bi arkadaşım şimdi doğuma girdi ay ben çok heycanlandımmm ömer ayazımın geliyo :))

mağza falanmı diye düşündümde sürekli ayaktaysan diycektim.ama ne olursa olsun satışın her türlüsü zor allah yardımcın olsun canım

beğendinmi canım sade bişi olsun istedim büyüdüğünde de rahatlıkla kullansın diye.tülü perdesiyle artık pembiş yapcaz odayı :))
bakalım kaynıvalidemlerde beğenirse hem şekil hem para yönünden alırız minnağımın odasını:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…