canım sen hiçbirşey yemiyormusun ne kadar güzel hiç kilo almamışsındır ne rahat
benimde kilodan yürümem komikleşti eşim bile diyor niye iki yana sallanıyorsun diye
bende benim elimde değil diyorum hatta yürüyemiyorum nerdeyse o kadar ağırlaştımki yürümekte çok zorlanıyorum sen o konuda şanslısın
red_cake;16079221]saol canım arkadaşımmkayınvalidemle gittim bu sefer 950 gr ı begenmedi diğer kiloların nereye gitti diyo ne bileyim dedimm bebeişte yüzünü göstermedi babannesine
aaaaa haftana göre kiosu çok iyi maşallah demesi lazım valla o ne bekliyorduki hayret gerçekten
Neden beğenmedi ki kg gayet iyi almış bence.Anlamış çocuk babaannesinin onun kg beğenmediğini bak hemen küşmüs size :))
Emre ismi bence çok güzel canım benim eşimin yiğeninin adı emre,boylu poslu efendi hemde kızların gözdesi bir çocuk :))
hadi bekliyoruz yaz bizeeee...
hayırlısı olsun çağlayancım bi bakın da onun da gönlü olsun..ben çok hastayım..burnum tıkalı,gözlerim yanıyor sinüslerim ağrıyor Allahtan boğazım kötü değil
kızlar grip burun tıkanıklığı ve sinüzit için doktora giden oldu mu?neler verdi nasıl geçti
bu arada isim olarak emre buldum nasıl sizce çevrenizde emre isimliler varmı vbarsa nasıllarr :))
yok canım 50likte 146 çıktı 3 hafta sonra tekrar yapılcak bu sefer 100 lük100 lükte mi cıktı canım sekerın.dikkat et canım ya.sekeri olanların daha dıkkatlı olmaları gerekıyomuş
canım sen hiçbirşey yemiyormusun ne kadar güzel hiç kilo almamışsındır ne rahat
benimde kilodan yürümem komikleşti eşim bile diyor niye iki yana sallanıyorsun diye
bende benim elimde değil diyorum hatta yürüyemiyorum nerdeyse o kadar ağırlaştımki yürümekte çok zorlanıyorum sen o konuda şanslısın
saol canım arkadaşımmkayınvalidemle gittim bu sefer 950 gr ı begenmedi diğer kiloların nereye gitti diyo ne bileyim dedimm bebeişte yüzünü göstermedi babannesine
aaaaa haftana göre kiosu çok iyi maşallah demesi lazım valla o ne bekliyorduki hayret gerçekten
ya valla ben yiyiorum aslında ama ben pkoluyum ve bundan dolayı kilo veremiyodum.evelden ezelden gayet sağlıklı beslenirdim.tatlı hamur işi pek aramam ama kısmazdımda kendimi.sebze ağırlıklı beslenrim.ara öğünlerim hep vardı.hatta bi ara diyetisyene gittim onu verdiği şeylerle kilo bile almıştımekmeklede pek aram yoktu.
doktorum hamile kaldıktan sonra pkonun bi çok kadında kaybolduğunu söölemişti belki diyorum o kayboldu ondan ben kilo almıyorum bebişim alıyo.gerçi bu ay maşallahım var yani 2 kiloya yakın almışım belki bundan sonra hızlanır bende de.zaten ailemde herkes şoklarda benim bukadar az kilo almama
ben 11 kilo alınca bebek 5 kilo felan sandı sanırım
bende öyle görüyorum genelde emreler zeki oluyolar bakalım fikir değişirmi bilinmmez akşam oylamaya sunayım bi bakalım ne diyecekler
hemen yazarım melocumm
:90: :90: :90: :90:
esra burun damlası ya da soğuk algınlığı için ne yazmıştı özelden yazar mısın
Melocum çok geçmiş olsun cnm bnce bol bol c vitamini al birde dinlen bitki çayı al ıhlamur ve adaçayı iyi gelir adaçayı boğazlarını yumuşatr cnm
adaçayı yasak aman dikkat Halbuki ismi masum gözüken ve bize aşina olan çeşitli bitki çayları, örneğin adaçayı, sinameki, fesleğen, keten tohumu, ahududu çayı gibi çaylar tüketildiğinde düşük yapma riskini, gebelikte kanama riskini ve rahim kasılmalarını artırarak erken doğum yapma riskini artırabilmektedir.
[/QUOTE
[
[/QUOTE
http://images.anniesattic.com/product/super_closeup/23767.jpg[/IMG]
[/QUOTE]QUOTE=seherakcan;15474157]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?