mağza falanmı diye düşündümde sürekli ayaktaysan diycektim.ama ne olursa olsun satışın her türlüsü zor allah yardımcın olsun canım
ayy canım allah kurtarsın arkadaşını bak bende heycanlandım şimdi.
ayy gerçekten çok heycanlı geçsin zaman bir an evvel inş
düşünsenize bizde başlıyacak artık iki buçuk ay sonra böyle heyecanlı bekleyişlere bende akşama gidip görücem minik prensiii
kızlarr doğum fotografcısı düşünüyormusunuz bn araştırma içerisindeyim ama sanırm kararım kadriye kaplan die bir fotografçıyı seçicem
valla konyada olduğunu pek sanmıyorum.ama benim çok yakın arkadaşım gazeteci foto muhabiri o gelmek istiyo doğuma gelirse o gircek çekcek fotoları yok gelmezse de.kardeşim de fotoğrafa meraklı profosyonel makinası falan var o gircek çekcek doğumu tabi heycanlanmazsa :)ilk yiğen malum
inşallh gelir gözdecim onlar kalıcı olmalı bence cok güzel bir duyguuu
inş ikisinden biri burda olabilir yoksa eşim falan hayatta ahlledemz zaten kan da tutar düşüp bayılır valla :))
öyle oluyor zten geçen kardeşim gelmişti hastaneye yanıma benden kan alırken bi baktım yanımda bayılmış :))
:))) ayy allahtan benim kardeşim hemşire
ne güzel canımm bugün senden benden başka kimse yok galiba topikte?
selam kızlarr doktor amcadan geliyoruz bizde oğlumlaa ama oğlum küstümü nedir bana sırtını dönmüş
şeker sonucumu öğleden somnra alıcamm
selam kızlarr doktor amcadan geliyoruz bizde oğlumlaa ama oğlum küstümü nedir bana sırtını dönmüş
şeker sonucumu öğleden somnra alıcamm
gözdecim sende gıttın dımı dra.gıtcektın ya carsamba gunu.ben eskıyı pek okuyamıyorum cok uzun.senın bebiş dediğim gibi hızlı büyümüş dimi.diğer aynı tarıhtekı bebişler gibi 800gr 900gr arasıdır dimi.yanı yakalamışmı yaramaz.
Yarın öğleden sonrası izin aldım kızlar müdürümden eksikleri tamamlamak için gezicem pazar günüde babam bize bir kaç ev bulmuş onlara bakmak için gidicez bu haftasonu gene dinlenemiycem anlaşıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?