2011 Şubat Anneleri

kızlarr doğum fotografcısı düşünüyormusunuz bn araştırma içerisindeyim ama sanırm kararım kadriye kaplan die bir fotografçıyı seçicem

düşünsenize bizde başlıyacak artık iki buçuk ay sonra böyle heyecanlı bekleyişlere bende akşama gidip görücem minik prensiii

ayy ne güzel bizim daha var 19 günümüz tam öğretmenler günüde görcem prensesi.
sen doya doya izle diycem ama ne kadar izlersen izle doymayıosunki ammann yine özledim ben kızımı

kızlarr doğum fotografcısı düşünüyormusunuz bn araştırma içerisindeyim ama sanırm kararım kadriye kaplan die bir fotografçıyı seçicem

valla konyada olduğunu pek sanmıyorum.ama benim çok yakın arkadaşım gazeteci foto muhabiri o gelmek istiyo doğuma gelirse o gircek çekcek fotoları yok gelmezse de.kardeşim de fotoğrafa meraklı profosyonel makinası falan var o gircek çekcek doğumu tabi heycanlanmazsa :)ilk yiğen malum

inşallh gelir gözdecim onlar kalıcı olmalı bence cok güzel bir duyguuu

selam kızlarr doktor amcadan geliyoruz bizde oğlumlaa ama oğlum küstümü nedir bana sırtını dönmüş

şeker sonucumu öğleden somnra alıcamm

selam kızlarr doktor amcadan geliyoruz bizde oğlumlaa ama oğlum küstümü nedir bana sırtını dönmüş

şeker sonucumu öğleden somnra alıcamm

mrb canım.bebişin nasılmış.boy kilo söyledimi dr.ben de 27+2 oldum bebiş 1 kg üstü.seninki nasıl.genelde 800-900 dıyolar.benım bebiş iri mi acaba dıye merak ettım

GIDA KALSİYUM
Bir bardak (200ml.) tam yağlı süt 237mg.
Bir Bardak (200ml.) yarım yağlı süt 248mg.
Bir bardak (200ml.) yağsız süt 249mg.
Yarım yağlı süt, hububatla(cornflakes) (100ml.) 124mg.
Bir kupa kahve ile yarım yağlı süt (40ml.) 50mg.
Bir kase tam yağlı yoğurt (150gr.) 280mg.
Bir kase meyveli yoğrut (150gr.) 225mg.
Bir kaşar peyniri dilimi (30gr) 225mg.
Bir beyaz peynir dilimi (30gr.) 167mg.
Bir top dondurma (60gr.) 78mg.
Konserve Sardalya (soslu) (100gr.) 460mg.
2 büyük ekmek dilimi (72gr.) 72mg.
2 büyük kepekli ekmek dilimi (72gr.) 39mg.
Pişmiş ıspanak (90gr.) 114mg.
Pişmiş bezelye (150gr.) 80mg.
Fıstık (50gr.) 30mg.
Kuru kayısı (56gr.) 52mg.
Bir orta boy portakal (160gr.) 75mg.

Yarın öğleden sonrası izin aldım kızlar müdürümden eksikleri tamamlamak için gezicem pazar günüde babam bize bir kaç ev bulmuş onlara bakmak için gidicez bu haftasonu gene dinlenemiycem anlaşıldı

gözdecim sende gıttın dımı dra.gıtcektın ya carsamba gunu.ben eskıyı pek okuyamıyorum cok uzun.senın bebiş dediğim gibi hızlı büyümüş dimi.diğer aynı tarıhtekı bebişler gibi 800gr 900gr arasıdır dimi.yanı yakalamışmı yaramaz.

gittik canım 860 gr olmuş çok şükür.1-2 gün geri dedi doktor yine ama anlamlı bi gerilik diil bu hata payı var dedi.gerçi benimle ayn ı gün olan arkadaşlara bkıyorum hemen hemen aynı kiloları yakalamış heralde bizim kız:))

Yarın öğleden sonrası izin aldım kızlar müdürümden eksikleri tamamlamak için gezicem pazar günüde babam bize bir kaç ev bulmuş onlara bakmak için gidicez bu haftasonu gene dinlenemiycem anlaşıldı

ayy bu şubat annleri de hep taşınıyo.bende eşimi zor ikna ettim valla şimdi kiradayız.ama evimi çok seviyorum hem çok büyük hem ısınması falan çok güzel.çok ferah bi ev tutturdu ev alalım diye en azından yazı bekleyene kadar ikna ettim bakalım sonra nolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…