oğlumun hareketlerini hissetmedim bugun hiç
çok moralim bozuk
yarın doktora kontrolüm var
inşallah bişi yoktur
oğlumun hareketlerini hissetmedim bugun hiç
çok moralim bozuk
yarın doktora kontrolüm var
inşallah bişi yoktur
[/QUOTE]
kızlar ben kaçtım yemeklerimin kalan kısmını da tamamlayayım hadi öptm sizleri muhetemelen gece geç saatte ben yine burdayım
gittik canım 860 gr olmuş çok şükür.1-2 gün geri dedi doktor yine ama anlamlı bi gerilik diil bu hata payı var dedi.gerçi benimle ayn ı gün olan arkadaşlara bkıyorum hemen hemen aynı kiloları yakalamış heralde bizim kız:))
bizde bugün doktora gittik. bana da kızım çok iri geldi şimdiden 1020 gr olmuş. ama doktor çok moralimi bozdu. 9 kilo aldım çok fazla dedi. kesinlikle bundan sonra ayda 1 yada 1.5 kilo alacaksın dedi. bebeğin kilosunu söyleyince iyi işte kiloları bebek almış doktor hanım dedim. kendimizi kandırmayalın dedi gülerek sırf kilo yüzünden sezeryan olmak zorunda kalma falan dedi...şu an 72 kiloyum
aynen canım bende bugün dr azar yedim bende 58 kiloyla hamile kalmıştım ve şuuuan 69 olmuşum birde son 2 ay aldım bu kiloları 11 kilo diyetisyene git dedi benim bebişte irimiş canım 872 gr olmuş boyuda 33 cm kuzucuğum bende buğün 2 dilim ekmekle karnımı doyurmaya çalıştım ama pek mümkün görünmüyor birde magnezyum verdi karnımdaki sertleşmeler kasılmaymış illa ağrı olmaz dedi eşide aşığıdaymış biraz moralim bozuk işallah erken gelmez dr 32 haftayı tamamlarız işallah dedi işaallah ben 30 tamamlasamda razıyım
Slm kızlar.Hepiniz iyisinizdir umarım.Ben bugün tetanoz aşım yapıldı acıdı vallahi :) Dünde 100 gr lık şeker yüklememiz yapıldı yüksek çıktı.dr arayıp sonuçları bildirdim hemen bir dahiliye uzmanına git gözetim altında olmalısın sana bir diyet programı uygulamalılar dedi.Birazcık canım sıkıldı.P.tesi dahiliyeciye gidicem bakalım o ne diyecek.hayırlısı olsun bebeğime birşey olmasında. ben herşeye uyarım.
hazel kaç çıktı şekerin 50 likte kaç çıkmıştı
50 likte 142 çıkmıştı.100 lükte ise 1.saat 202 çıktı 170 sınırmış sanırım.
birazdan mandalin komasına giricem kızlarrrr
kızlar grip burun tıkanıklığı ve sinüzit için doktora giden oldu mu?neler verdi nasıl geçti
ayyyy benim 182 çıktı 50 likte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?