2011 Şubat Anneleri

oğlumun hareketlerini hissetmedim bugun hiç
çok moralim bozuk
yarın doktora kontrolüm var
inşallah bişi yoktur

Canım moralini bozma. Bebek ters olduğunda hissetmiyorsun bazen. Biz ne zaman dr a gitsek bizim kız ters. Drun orda hiç hareket etmiyor. Dr a demiştim çok hareketli hissetmemen imkansız ter olduğu içindir demişti. İçini ferah tut cnm.:13:

kızlar ben kaçtım yemeklerimin kalan kısmını da tamamlayayım hadi öptm sizleri muhetemelen gece geç saatte ben yine burdayım

oğlumun hareketlerini hissetmedim bugun hiç
çok moralim bozuk
yarın doktora kontrolüm var
inşallah bişi yoktur

Canım farketmedim ben msj şimdi gördüm uyuyorda olabilir canım oğluşun hemen telaş yapma tatlı birşeyler yiyip solunada yatmak bazen iyi geliyor belki uyanır oğluşun

bizde bugün doktora gittik. bana da kızım çok iri geldi şimdiden 1020 gr olmuş. ama doktor çok moralimi bozdu. 9 kilo aldım çok fazla dedi. kesinlikle bundan sonra ayda 1 yada 1.5 kilo alacaksın dedi. bebeğin kilosunu söyleyince iyi işte kiloları bebek almış doktor hanım dedim. kendimizi kandırmayalın dedi gülerek sırf kilo yüzünden sezeryan olmak zorunda kalma falan dedi... şu an 72 kiloyum

maşallah canım kocaman olmuş kızın benimde dr izine ayrılmış çarşamba günü gelicekmiş yani randevum çarşamba gününe kaydı oğluşumu çok özledim acaba kaç gr oldu minik oğlum

aynen canım bende bugün dr azar yedim bende 58 kiloyla hamile kalmıştım ve şuuuan 69 olmuşum birde son 2 ay aldım bu kiloları 11 kilo diyetisyene git dedi benim bebişte irimiş canım 872 gr olmuş boyuda 33 cm kuzucuğum bende buğün 2 dilim ekmekle karnımı doyurmaya çalıştım ama pek mümkün görünmüyor birde magnezyum verdi karnımdaki sertleşmeler kasılmaymış illa ağrı olmaz dedi eşide aşığıdaymış biraz moralim bozuk işallah erken gelmez dr 32 haftayı tamamlarız işallah dedi işaallah ben 30 tamamlasamda razıyım

ayy bilmiyorum canım yaa. insan yemeyeyim diye kendini sınırlandırdıkça daha çok yiyesi geliyor zaten. bakalım bizim burda bugün pazar vardı pazara uğrayıp bol meyve salatalık malzeme falan aldım biraz dikkat etmeye çalışcam

Slm kızlar.Hepiniz iyisinizdir umarım.Ben bugün tetanoz aşım yapıldı acıdı vallahi :) Dünde 100 gr lık şeker yüklememiz yapıldı yüksek çıktı.dr arayıp sonuçları bildirdim hemen bir dahiliye uzmanına git gözetim altında olmalısın sana bir diyet programı uygulamalılar dedi.Birazcık canım sıkıldı.P.tesi dahiliyeciye gidicem bakalım o ne diyecek.hayırlısı olsun bebeğime birşey olmasında. ben herşeye uyarım.

hazel kaç çıktı şekerin 50 likte kaç çıkmıştı

kızlar grip burun tıkanıklığı ve sinüzit için doktora giden oldu mu?neler verdi nasıl geçti

güzelim ben sinüzitimi ıhlamur buharı yaparak geçirdim.buharı yüzüme tuttum her akşam birde tuzlu su çektim burnuma , limon suyunu sulandırarak yapmakta iyi geliyor şimdi rahatım.başım çok ağrıyordu.sıcak tutmak gerekiyormuş.buhar iyi geliyor :))

slm kızlar ben yanıyorummmm:84::84::84: valla midem çok kötüüü şurup felan fayda etmiyor çok ötüüü yhaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…