2011 Şubat Anneleri

Kızlaaaaaar imdat diyorum,:18:
Ay ben ne sinirli çabuk parlayan bi insan oldum böyle ya, noluyo bana, of, tamam zaten kolay sinirlenebiliyordum ama bu kadarı fazla taşıkardi oluyorum en ufak şeyde, vallahi sorucam dr a napim diye, hormonlarla ilgili geçici bir dönemdir inş.
Neyse, cuma fln arkasından misafir derken bir gün daha bitirdik, eşimi özledim, mümkünse sinirlerimin hepsini aldırmak istiyorum, bebişe alışveriş yapmam lazım, bu hafta içi mutlaka şu gecikmiş şeker testimi yaptırmam lazım vs... liste uzayıp gidiyor

hayırlı gclr canım amaaan kıs o sinir varya hormonların alt üst ettiği ahhh ahh bendede var maalesef

selam kızlar diyeceğim ama kimsecikler yok

hayırdır bu gece çabuk pes etmişsiniz..bugün hiçgelemedim.sabah kursa gittim öğlen kuzenim geldi minik kızıyla ve liseden arkadaşımda bizdeydi ee annemde burda eşimde akşama geç geldii bütüünn gün kızlar grubu olarak yedik içtik sohmet muhabbet derken 11 e kadar zaman nasıl geçmiş anlamadık

iki gündür sırt ve bel ağrılarım oluyor yatmadanda geçmiyor.neyse yarınnn doktor randevumuz var saat 10da ayrıntılı ultrason olacak.buseferde annem bize eşlik edecek

şu excel deki programı bende indirdim süper bişi yaaa çok güzel
gözdecim senin şu misafire bende uyuz oldum..bidaha çağırma gitsin dışarda ne seviyosa onu yesin.hamile hamile Allah razı olsun demiyoda

ay çok sinir oldum bende cnm kızlarında yazdığı gibi zıkkımın kökünü yesin hatta bşy daha yesin derdim ama burda yazamam.aynı sancı bendede var karnımın üst tarafına kasıklarıma falan sancı giriyor bugün doktora gittim doktor normal dedi ama ben çok sancılanıyorum istersen doktorunu ara bir sor cnm.

yarım saat önce bir tabak yoğurtlu pilav yedim Allahımm ben bu gidişle 20 kiloda alırım 30 kiloda müstehakk banaaaa

selam arkadaşım nasılsın?ben bugün doktora gittim soracaklarımı sordum çok gerilmiştim resmen ama korkulcak birşey yokmuş ayrıntılı yapılabilir her zaman sorun etme dedi bence çok gerek yok normal ultrasonda da herşeyi görüyoruz ama sen bilirsin dedi ben yinede yaptırmak istiyorum ama tabi kesin karar vermedim.aynı bel ve sırt ağrısı bendede var ve çok fazla zorluyor beni bazen iki büklüm kalıyorum.hafif topuklu ayakkabı giy dümdüz giyme dedi ama ben topuklu ayakkabı sevmiyorum.kızımda iyiymiş gördüm onuda kocaman olmuş boyu ve kilosu artmış bayaa:)yanakları tombiş tombişti tam sıkmalık olmuş:)birde ultrasonda gördük resmen bacak bacak üstüne atmış uzanmış bir pozisyonda keyfine düşkün bir kız olacak sanırım sende yarın görcekmişsin bebişini iyi haberlerini bekliyoruz burdan

herşeyin yolunda olmasına çok sevindim sanırım oğlumda sevindiki sana sağlı sollu tepikler yolluyor.nasıl vuruyo anlatamam

bende çok heyecanlanıyorum yarın için.kimbilir nasıl büyümüştür.gerçi ben ultrasondan bişi anlamıyorum ama inşallah anlarım yarın

neyse kızlar yarın randevum sabah 10da erken kalkarım saat geç olmuş ben yatayım tabi oğlumun tepiklerinden mümkün olursa

hepinize iyi geceler umarım yarın güzel haberlerle gelirim hoşçakalın

ay yerim ben onun tepiklerini kıyamam ona :)yarın görünce şaşıracaksın bence nasıl büyüyorlar bir anda şaşırdım bende.ilk gördüğüm zamanı hatırlıyorumda doktorum kırık pirinç kadar demişti şimdi kocaman oldu:)bu arada gebelik çizelgesini nasıl yaptın cnm ben bulamadımda

En erkenci benim bugün eşimi geçirdikten sonra uyku tutmadı. Bugün kızım için alışverişe çıkıcam sanırım onun heyecanı:) Sizler az çok aldınız tamamlayan arkadaşlarımız da var ama ben ilk defa çıkıyorum şimdiye kadar durdurdular daha var diye ama yeter artık:)
Kendinize ve bebişlere çok iyi bakın.

Günaydın kızlar kimse yokmu bugün ben gene nöbettiyim 12 gibi çıkıyorum. bugün ve yarın beni çok yoğun bir tempo bekliyor inş.kızımla güzelce geçiririz bu haftasonumuzu

benimde ara ara oluyodu ama bu sefer sabahtan akşama kadar sürdü ondan biraz endişelendim.benimde zaten plesanta aşşağıda acaba onunda bi katkısı varmı bu sertleşmeye bi türlü çıkmadı yaaa.

ayy kızlar valla bende ööle yaptım sabah işi varmış zaten onun için geldi buaraya kalkıp hiç kahvaltı bile hazırlamadım.eşim bıraktı geldi şimdi beraber kocacığımla kahvaltı yapcaz.valla eşimde çok üzüldü bu duruma.o kıyamıyo iş yaptırmıyo herif sinir aman neyse.:))

gunaydın kıslar

iki gundur kalçam uyuşuo ağrısıyla rahatsız yatıyorum doktor sırt ustu yatma dediği için hep ya sağa ya sola doğru yatıyorum ilk zamanlardan beri ama 2 gecedir yattıktan 4-5 saat sonra ağrı oluo ağırlaştıkya ondanmıdır acaba yatamaz oluyorum kalkmak istiorum hemen.varmı benim gibi olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…