Kızlaaaaaar imdat diyorum,:18:
Ay ben ne sinirli çabuk parlayan bi insan oldum böyle ya, noluyo bana, of, tamam zaten kolay sinirlenebiliyordum ama bu kadarı fazla taşıkardi oluyorum en ufak şeyde, vallahi sorucam dr a napim diye, hormonlarla ilgili geçici bir dönemdir inş.
Neyse, cuma fln arkasından misafir derken bir gün daha bitirdik, eşimi özledim, mümkünse sinirlerimin hepsini aldırmak istiyorum, bebişe alışveriş yapmam lazım, bu hafta içi mutlaka şu gecikmiş şeker testimi yaptırmam lazım vs... liste uzayıp gidiyor
ay çok sinir oldum bende cnm kızlarında yazdığı gibi zıkkımın kökünü yesin hatta bşy daha yesin derdim ama burda yazamam.aynı sancı bendede var karnımın üst tarafına kasıklarıma falan sancı giriyor bugün doktora gittim doktor normal dedi ama ben çok sancılanıyorum istersen doktorunu ara bir sor cnm.kızlar ben geldim.
eşimin arkadaşı yaptığım hiç bi yemeği yemediyaptığım hiç bişeyi sevmiyomuş paşa.okadar uğraşmışım karnım burnumda insan ölmez ya sevmesede allahım yaaa...
neyse benim sabaha karşı karnım kasılmıştı ağrıyla uyandım bugün bütün gün sürdü şimdi de sanki kasıklardan aşşağı vajinaya doğru hafif hafif sancı giriyo.ayy endişelendim bir anda bu kadar saattir sürmesi normalmi sizce
selam kızlar diyeceğim ama kimsecikler yok
hayırdır bu gece çabuk pes etmişsiniz..bugün hiçgelemedim.sabah kursa gittim öğlen kuzenim geldi minik kızıyla ve liseden arkadaşımda bizdeydi ee annemde burda eşimde akşama geç geldii bütüünn gün kızlar grubu olarak yedik içtik sohmet muhabbet derken 11 e kadar zaman nasıl geçmiş anlamadık
iki gündür sırt ve bel ağrılarım oluyor yatmadanda geçmiyor.neyse yarınnn doktor randevumuz var saat 10da ayrıntılı ultrason olacak.buseferde annem bize eşlik edecek
şu excel deki programı bende indirdim süper bişi yaaa çok güzel
gözdecim senin şu misafire bende uyuz oldum..bidaha çağırma gitsin dışarda ne seviyosa onu yesin.hamile hamile Allah razı olsun demiyoda
selam arkadaşım nasılsın?ben bugün doktora gittim soracaklarımı sordum çok gerilmiştim resmen ama korkulcak birşey yokmuş ayrıntılı yapılabilir her zaman sorun etme dedi bence çok gerek yok normal ultrasonda da herşeyi görüyoruz ama sen bilirsin dedi ben yinede yaptırmak istiyorum ama tabi kesin karar vermedim.aynı bel ve sırt ağrısı bendede var ve çok fazla zorluyor beni bazen iki büklüm kalıyorum.hafif topuklu ayakkabı giy dümdüz giyme dedi ama ben topuklu ayakkabı sevmiyorum.kızımda iyiymiş gördüm onuda kocaman olmuş boyu ve kilosu artmış bayaa:)yanakları tombiş tombişti tam sıkmalık olmuş:)birde ultrasonda gördük resmen bacak bacak üstüne atmış uzanmış bir pozisyonda keyfine düşkün bir kız olacak sanırımsende yarın görcekmişsin bebişini iyi haberlerini bekliyoruz burdan
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim sanırım oğlumda sevindiki sana sağlı sollu tepikler yolluyor.nasıl vuruyo anlatamam
bende çok heyecanlanıyorum yarın için.kimbilir nasıl büyümüştür.gerçi ben ultrasondan bişi anlamıyorum ama inşallah anlarım yarın
Günaydın kızlar kimse yokmu bugün ben gene nöbettiyim 12 gibi çıkıyorum. bugün ve yarın beni çok yoğun bir tempo bekliyor inş.kızımla güzelce geçiririz bu haftasonumuzu
mrb canım benimde hatırlıyorsan sertleşme oluyordu ben bebk toplandı sanıyordum buğün dpoktora gittim eşi aşağıda dedi ve bu sertleşmeler kasılmaymış çok sık olursa gel dedi magnezyum verdi bi doktora git derim
herkese selam kızlar, nasılsınız? neyseki hafta sonu geldi, beki biraz dinlenebilirim. artık çok yoruluyorum, sizde durumlar nasıl?
miden yanınca bir iki yudum soğuk süt iyi geliyor, dene istersen canım.
bugün son nöbetim vardı canım, ama tutmadım. o kadar halsizim ki kolumu kaldıracak halim yok konuştum müdür yardımcısıyla bu haftadan itibaren tutamayacağım dedim,tamam dedi. iyi tarafına denk geldim galiba, rapor falan da istemedi. seni çok iyi anlıyorum melocum, ben de hergün saat 3 olsun diye zor bekliyorum.
çok güzelmiş bu çizelge. haftalık yazılarda o haftalarda doğan bebeklerin resimleri var, inanamadım ne kadar minikler öyle
zıkkım yesin, sen günlerdir telaş yapıp bütün gününü hazırlıkla geçirdin, yazık olmuş. bakma hiç bir işe gözdecim yat dinlen, ne güzel herşey yolunda gidiyorkenboşa riske atma kendini.ağrılar ayakta fazla kalmaktandır belki, inş. geçer dinlenince
kusura bakma canımda eşinin arkadaşı pek bi saygısızmışş ay senin bu halinle sofra kurduğuna şükretsinn............belki yorgunluktandrı gözdecimm güzelcee dinlen....misafiriniz kalacaksa sabaha kahvaltı falanda hazırlama bence:76:
slm kıslarrrrr...nurcum hadi gözünaydın 100 lük ii çıkmış:))aman bende 3 gündür girmiyordum daha doğrusu giremedim geçmişde bayağı birikmiş umarım herkesin keyfi yerindedir...
gözdecim bencede zıkkımın kökünü yesin eşinin arkadaşı:)
Cnm rabbim hayırlısı ile kucağına almayıda nasip etsin inş. yiyecek ekmeği varsa doğar
İçnde uyuyup oynadığı günleride gör inş cnm
Gözün aydın cnm
ayy cnm ya çok tatlı ve masum oluyor çocuklaaaaar
Hadi hayırlısı eve bebek getirmek harika bir duygu
Gözün aydın cnm
Cnm gaviskon advance al
Cnm teşekkürler :))
Çevremdeki emrelerin hepsi yakışıklı :)
Cnm inş çok uzamadan geçer , burun açmak için kağanda sterimar okyanus suyu kullanıyorum basınçlı bişi zararsız[
Cnm yoktur inş sen gönlünü ferah tut
Gözün aydın cnm
Cnm inş zamanında gelir kuzucuk
Cnm dikkat edersin son 3 ayda olur biter, üzülme cnm çağresi var
Hangi surubu kullanıyorsun cnm, gaviskon advance al, ben hep kullanırım hemen kesiyor
Maden suyu içmek içindeki mineraller nedeni ile faydalı fakat mide rahatsızlıklarının hepsine sahip biri olarak mide ağrırken m.suyu içilmez diyorum cnm, çünkü asitli bir şey, mide zaten hassas, maden suyunu midenin hazmını kolaylaştırsın diye tok karınla içerim hep, midenin hassasiyetini o da artırmış olabilir
Maşallah kuzuya cnm, gözün aydın
Tam zıkkım yesin demiştim ki bi baktım kızların hepside öyleyazmış :))) Aman cnm niye üzülüyosun odunluk etmiş herif, sen uzanıp dinlen cnm dr unu arayıp onada söyle böyle bir durumda nst fln isteyebilir önlem amaçlı ama stres yokkk
selam kızlar diyeceğim ama kimsecikler yok
hayırdır bu gece çabuk pes etmişsiniz..bugün hiçgelemedim.sabah kursa gittim öğlen kuzenim geldi minik kızıyla ve liseden arkadaşımda bizdeydi ee annemde burda eşimde akşama geç geldii bütüünn gün kızlar grubu olarak yedik içtik sohmet muhabbet derken 11 e kadar zaman nasıl geçmiş anlamadık
iki gündür sırt ve bel ağrılarım oluyor yatmadanda geçmiyor.neyse yarınnn doktor randevumuz var saat 10da ayrıntılı ultrason olacak.buseferde annem bize eşlik edecek
şu excel deki programı bende indirdim süper bişi yaaa çok güzel
gözdecim senin şu misafire bende uyuz oldum..bidaha çağırma gitsin dışarda ne seviyosa onu yesin.hamile hamile Allah razı olsun demiyoda
ayse8080, hafizebaha, lora, nurberra+, sevim_li günaydın kızlar
ayse8080, hafizebaha, lora, nurberra+, sevim_li günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?