slm kızlar ben yanıyorummmm:84::84::84: valla midem çok kötüüü şurup felan fayda etmiyor çok ötüüü yhaaa
aynen canım benimde öyle geçenlerde soda içtim iyi geldi biraz oda belki zararlıdır diye korkuyorum içmeye
deneyeceğim canım teşekkürlerr...güzelim ben sinüzitimi ıhlamur buharı yaparak geçirdim.buharı yüzüme tuttum her akşam birde tuzlu su çektim burnuma , limon suyunu sulandırarak yapmakta iyi geliyor şimdi rahatım.başım çok ağrıyordu.sıcak tutmak gerekiyormuş.buhar iyi geliyor :))
zayıflıkla ilgisi yokki,hormonlarla ilgili 100lük yapılması gerekir hemenBen de bu hafta yaptırdım şeker yüklemesini 50 likte 147 çıktı ama doktor zayıf olduğum için bişey yapmamıza gerek yok dedi önemsemedi yani. :44:
kızlar şeker yüklemesinde normal muayene ücreti dışında ücret alıyorlarmı özel hastanelerde ??
deneyeceğim canım teşekkürlerr...
zayıflıkla ilgisi yokki,hormonlarla ilgili 100lük yapılması gerekir hemen
hayır canım ben ücret ödemedim ,öğretmenim-sgk
kızlar şeker yüklemesinde normal muayene ücreti dışında ücret alıyorlarmı özel hastanelerde ??
Selam arkadaşlar aranıza yeni geldimm Allah izin verirse bende şubat annesi olucammm ...
ayyyyy...zıkkımın kökünü yesin ne uyuz insanlar var yaaa....
doktorunu arayıp sorsana gözde hiç bilmiyorum,yada hemen yat
kızlar ben geldim.
eşimin arkadaşı yaptığım hiç bi yemeği yemediyaptığım hiç bişeyi sevmiyomuş paşa.okadar uğraşmışım karnım burnumda insan ölmez ya sevmesede allahım yaaa...
neyse benim sabaha karşı karnım kasılmıştı ağrıyla uyandım bugün bütün gün sürdü şimdi de sanki kasıklardan aşşağı vajinaya doğru hafif hafif sancı giriyo.ayy endişelendim bir anda bu kadar saattir sürmesi normalmi sizce
ben günde 2 şişe bile içtiğim oluyor dr. öenerdii bana
hatta faydalı diye biliyorum ben ama o da ffayda etmiyorrr
karnım acıktı korkudan mutfağa gidemiyorum ne yiycemkiii her şey yakıyorrr
şenaycım nasılsın ne var ne yok?okul nasıldı?
ben çok kötüydüm bugün günü zor bitirdim
40 Hafta Gebelik Takip 0.4 indir - Download - Bedava indir - Annenin hamilelikte kilo takibi - Downloadarsivi
Kızlar programı indirince çizelge çıkıyor kiloluk takibi ,hafta bilgileri ,doğuma kalan gün sayısı felan :))
kızlar ben geldim.
eşimin arkadaşı yaptığım hiç bi yemeği yemediyaptığım hiç bişeyi sevmiyomuş paşa.okadar uğraşmışım karnım burnumda insan ölmez ya sevmesede allahım yaaa...
neyse benim sabaha karşı karnım kasılmıştı ağrıyla uyandım bugün bütün gün sürdü şimdi de sanki kasıklardan aşşağı vajinaya doğru hafif hafif sancı giriyo.ayy endişelendim bir anda bu kadar saattir sürmesi normalmi sizce
nur gözün aydın 50 lik kaçtı senin
kızlar ben geldim.
İnşallah... bir insanin gercekten isteyipte yapamayacagi sey yoktur zaten.. Ah şu şubatta bir gelsede bebislerimize kavussak.. hersey kader.. ben ilk olarak subatta hamile kaldim.. süpriz bir bicimde.. esimle baya bi kendimize gelemedik. nasil yapacagiz cok erken fln. 10 haftalikken kalbi durdu.. kontrole gitmistik bebegimin öldügünü ögrendim. dünyam basima yikildi.. Allah kimseye yasatmasin tarifi yok o duygunun.. kürtaj oldum esimle karar aldik 4 yil kadar düsünmicektik.. aradan 15 gün gecmeden dikkat ettigim halde hamile kalmısım.. doktor 6 ay kadar yasak koymustu.. doktora gittik rahim toplanmadan bebegi tasimasi zor ama hayirlisi dedi. psikolojikmen bir daha cöktüm.. bebek öldü ölcek diye bekledik hep. ama rabbim koruyo korudu onu inadina tutundu bebisim.. kanamalarim oldu hastanelerde sabahladim.. bugunlere geldik.. o yüzden subati nasil bekliyorum bilemessin.. aralik annesi olacakken subat annesi olcem ins. yani aslinda 8 aydir hamileyim:))
günaydın kızlar dolabımız ve beşiğimiz geldi daha yerleştirmedim ama çok cicişler yaaa.diyorum mnişim şimdi buradamı yatacak diye durup durup bakıyorum yer onu annesi:87::82:
Herkese günaydın. Nasılsınız kk nın güzel annişleri.Çarşamba günü şeker yüklemem vardı ve detaylı ultrasona tekrar bakıldı. Çok şükür herşey normal.Oğluşum 868 gr.olmuş.boyuda yaklaşık 33 cm. olmuş. Gelişim iyi dedi doktor. Kan değerlerim iyi çıktığı için sadece elevit kullanıyorum. Başka hiç bir ilaca gerek yok dedi. Şimdilik bu kadar. Geçmiş epey birikmiş okumam gereken çok sayfa var.
slm kızlar ben geldim.azcık kestirdim sonra yemek için ön hazırlıklar yaptım.malum eşimin arkadaşı geliyo şehir dışından ilk defa gelcek menü zengin olmalı dimi ama.
kızlar bende genelde içimden konuşuyorum kızımla acaba duyuyomudur o beni sonuçta yaşadığımız üzüntüyü falan hissediyo onuda hissedermiki.
buarada dün bi arkadaşlara davetliydik nehir adında 4 yaşında çok ama çok tatlı bi kızı var arkadaşın.aramız çok iyidir nehir hanımla dün karnıma elini koydu umay kocaman olmuş dedi bayadır görüşmüyoduk.bana bi çikolata verdi al bunu umaya ver diye :))) çok şirin oluyolar yaa.sonra umay hemen onun elinin olduğu taraftan bi tepik attı.sanki teşekkür eder gibi.çok hoştu.nehirin gözleri fal taşı gibi açıldı aaa anne tık tıklıyo diyo annesineçok tatlılardı.kibar kız canım benim kızım hemen teşekkür edtmesini bilir.
bu arada ben bunları yazarken anlatmasan herşeyimi utanıyorum diyo sanırım güm güm geçiriyo canımı bile acıtıyo bazen :))
kızlar çok yakın bi arkadaşım şimdi doğuma girdi ay ben çok heycanlandımmm ömer ayazımın geliyo :))
hoşbuldukk
bebişim iyiymiş canımm 27 haftalık görünüyordu dogum tarihi de 29 ocak
950 gr mışama boyunu söylemiyoır doktorum sen çok beslemişsin bebeğini maşallah olsun doğumu kolay olurr
Cnm gaviskon advance alkızlar mideniz ağrıdığında napıyorsunuz
ben dayanamıyorum şu an ağrısına
kendi kendime nazar değdirdim galiba bacağım bir yandan midem diğer yandan hiç tadım yok yaa
hem de bebeğe hiç faydası yooookkk
canım çok sevindim,gözün aydın bak dedik ama iyi düşün iyi olsunn,iyi oldu
ayyyyy..ne güzel ya hayal etmesi bile güzel Allahım o günleri görmeyi hepimize nasip etsin
ne güzel hadi gözün aydın,kocaman olmuş anladığım kadarıyla şeker yüklemen de normal hadi gözün aydın
ben düşünmüyorum canım.inşallah istediğin gibi birini bulursun
sana öğretmenler günü hediyesiiiiiii
hadi bekliyoruz yaz bizeeee...
hadi kolay gelsin yeni eve yeni bebek..
bu arada isim olarak emre buldum nasıl sizce çevrenizde emre isimliler varmı vbarsa nasıllarr :))
hayırlısı olsun çağlayancım bi bakın da onun da gönlü olsun..ben çok hastayım..burnum tıkalı,gözlerim yanıyor sinüslerim ağrıyor Allahtan boğazım kötü değil
oğlumun hareketlerini hissetmedim bugun hiç
çok moralim bozuk
yarın doktora kontrolüm var
inşallah bişi yoktur
bizde bugün doktora gittik. bana da kızım çok iri geldi şimdiden 1020 gr olmuş. ama doktor çok moralimi bozdu. 9 kilo aldım çok fazla dedi. kesinlikle bundan sonra ayda 1 yada 1.5 kilo alacaksın dedi. bebeğin kilosunu söyleyince iyi işte kiloları bebek almış doktor hanım dedim. kendimizi kandırmayalın dedi gülerek sırf kilo yüzünden sezeryan olmak zorunda kalma falan dedi...şu an 72 kiloyum
aynen canım bende bugün dr azar yedim bende 58 kiloyla hamile kalmıştım ve şuuuan 69 olmuşum birde son 2 ay aldım bu kiloları 11 kilo diyetisyene git dedi benim bebişte irimiş canım 872 gr olmuş boyuda 33 cm kuzucuğum bende buğün 2 dilim ekmekle karnımı doyurmaya çalıştım ama pek mümkün görünmüyor birde magnezyum verdi karnımdaki sertleşmeler kasılmaymış illa ağrı olmaz dedi eşide aşığıdaymış biraz moralim bozuk işallah erken gelmez dr 32 haftayı tamamlarız işallah dedi işaallah ben 30 tamamlasamda razıyım
Slm kızlar.Hepiniz iyisinizdir umarım.Ben bugün tetanoz aşım yapıldı acıdı vallahi :) Dünde 100 gr lık şeker yüklememiz yapıldı yüksek çıktı.dr arayıp sonuçları bildirdim hemen bir dahiliye uzmanına git gözetim altında olmalısın sana bir diyet programı uygulamalılar dedi.Birazcık canım sıkıldı.P.tesi dahiliyeciye gidicem bakalım o ne diyecek.hayırlısı olsun bebeğime birşey olmasında. ben herşeye uyarım.
slm kızlar ben yanıyorummmm:84::84::84: valla midem çok kötüüü şurup felan fayda etmiyor çok ötüüü yhaaa
ben günde 2 şişe bile içtiğim oluyor dr. öenerdii bana
hatta faydalı diye biliyorum ben ama o da ffayda etmiyorrr
karnım acıktı korkudan mutfağa gidemiyorum ne yiycemkiii her şey yakıyorrr
mrb arkadaşlar nasılsınız çarşamba gününden beri doğrudürüst giremedim kayınvalidemlerdeydim umarım tüm annişler ve bebişler iyidir....100lük yüklememiz iyi çıkınca moralimiz yerine geldi... maşallah kızımızın tepişleri çok şiddetlendi artık...ne kadar güzel bir duydgu rabbime binlerce kez şükürler olsun bu duyguyu bize yaşattı inş tüm isteyenlerde bu güzel duyguyu yaşarlar
kızlar ben geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?