cnm şekerin ii çıkmasına çok sevindim gözün aydın buarada duana da kocaman amin diyorummrb arkadaşlar nasılsınız çarşamba gününden beri doğrudürüst giremedim kayınvalidemlerdeydim umarım tüm annişler ve bebişler iyidir....100lük yüklememiz iyi çıkınca moralimiz yerine geldi... maşallah kızımızın tepişleri çok şiddetlendi artık...ne kadar güzel bir duydgu rabbime binlerce kez şükürler olsun bu duyguyu bize yaşattı inş tüm isteyenlerde bu güzel duyguyu yaşarlar
cnm yaa nekadr terbiyesiz adammış o öleee kızların dediğine tamamen katılıyorum insan hatır için çiğ tavuk yer bide hamiş hamiş onca hazırlmaışsın sancıların içinde geçmiş olsun gözdecim doktoruna sorman en iisi olur heralde cnmkızlar ben geldim.
eşimin arkadaşı yaptığım hiç bi yemeği yemediyaptığım hiç bişeyi sevmiyomuş paşa.okadar uğraşmışım karnım burnumda insan ölmez ya sevmesede allahım yaaa...
neyse benim sabaha karşı karnım kasılmıştı ağrıyla uyandım bugün bütün gün sürdü şimdi de sanki kasıklardan aşşağı vajinaya doğru hafif hafif sancı giriyo.ayy endişelendim bir anda bu kadar saattir sürmesi normalmi sizce
cnm hamişlşikten mutlaka bide sonuçta sen annesin eşinden uzaklık falan derken geriliyosun ondan cnm geçicek inş 3 ay kaldıı:)Kızlaaaaaar imdat diyorum,:18:
Ay ben ne sinirli çabuk parlayan bi insan oldum böyle ya, noluyo bana, of, tamam zaten kolay sinirlenebiliyordum ama bu kadarı fazla taşıkardi oluyorum en ufak şeyde, vallahi sorucam dr a napim diye, hormonlarla ilgili geçici bir dönemdir inş.
Neyse, cuma fln arkasından misafir derken bir gün daha bitirdik, eşimi özledim, mümkünse sinirlerimin hepsini aldırmak istiyorum, bebişe alışveriş yapmam lazım, bu hafta içi mutlaka şu gecikmiş şeker testimi yaptırmam lazım vs... liste uzayıp gidiyor
ohh bütün ızlar toplanmış ne güsel börekler çörekler vvalla iimiş sedacım bende şu çizelgeyi ndirdim oan göre bakınca haftama göre 1 kilo fazlayım ama olsunnn ben çok memnunum:) bugün kızınla hasret gidericeksin ne güzel cnm yaa biizm salıya ertelendiselam kızlar diyeceğim ama kimsecikler yok
hayırdır bu gece çabuk pes etmişsiniz..bugün hiçgelemedim.sabah kursa gittim öğlen kuzenim geldi minik kızıyla ve liseden arkadaşımda bizdeydi ee annemde burda eşimde akşama geç geldii bütüünn gün kızlar grubu olarak yedik içtik sohmet muhabbet derken 11 e kadar zaman nasıl geçmiş anlamadık
iki gündür sırt ve bel ağrılarım oluyor yatmadanda geçmiyor.neyse yarınnn doktor randevumuz var saat 10da ayrıntılı ultrason olacak.buseferde annem bize eşlik edecek
şu excel deki programı bende indirdim süper bişi yaaa çok güzel
gözdecim senin şu misafire bende uyuz oldum..bidaha çağırma gitsin dışarda ne seviyosa onu yesin.hamile hamile Allah razı olsun demiyoda
maşallah kızına cnnmmmselam arkadaşım nasılsın?ben bugün doktora gittim soracaklarımı sordum çok gerilmiştim resmen ama korkulcak birşey yokmuş ayrıntılı yapılabilir her zaman sorun etme dedi bence çok gerek yok normal ultrasonda da herşeyi görüyoruz ama sen bilirsin dedi ben yinede yaptırmak istiyorum ama tabi kesin karar vermedim.aynı bel ve sırt ağrısı bendede var ve çok fazla zorluyor beni bazen iki büklüm kalıyorum.hafif topuklu ayakkabı giy dümdüz giyme dedi ama ben topuklu ayakkabı sevmiyorum.kızımda iyiymiş gördüm onuda kocaman olmuş boyu ve kilosu artmış bayaa:)yanakları tombiş tombişti tam sıkmalık olmuş:)birde ultrasonda gördük resmen bacak bacak üstüne atmış uzanmış bir pozisyonda keyfine düşkün bir kız olacak sanırımsende yarın görcekmişsin bebişini iyi haberlerini bekliyoruz burdan
cnm istediğin şeyleri bulur alırsın inşş kızınaa güle güle giyinsin kullansın şimdiden :)En erkenci benim bugün eşimi geçirdikten sonra uyku tutmadı. Bugün kızım için alışverişe çıkıcam sanırım onun heyecanı:) Sizler az çok aldınız tamamlayan arkadaşlarımız da var ama ben ilk defa çıkıyorum şimdiye kadar durdurdular daha var diye ama yeter artık:)
Kendinize ve bebişlere çok iyi bakın.
günaydın çağlayancım nasılsınız cnm kızçenleee Allah kolaylık verisn tatlımGünaydın kızlar kimse yokmu bugün ben gene nöbettiyim 12 gibi çıkıyorum. bugün ve yarın beni çok yoğun bir tempo bekliyor inş.kızımla güzelce geçiririz bu haftasonumuzu
gözdecim geçmişi ouyodum cnm anca yazabildim günaydın sanada tatlım nasıl oldun sancın varmı halaaaayse8080, hafizebaha, lora, nurberra+, sevim_li günaydın kızlar