2011 Şubat Anneleri

cnm şekerin ii çıkmasına çok sevindim gözün aydın buarada duana da kocaman amin diyorum
cnm yaa nekadr terbiyesiz adammış o öleee kızların dediğine tamamen katılıyorum insan hatır için çiğ tavuk yer bide hamiş hamiş onca hazırlmaışsın sancıların içinde geçmiş olsun gözdecim doktoruna sorman en iisi olur heralde cnm

cnm hamişlşikten mutlaka bide sonuçta sen annesin eşinden uzaklık falan derken geriliyosun ondan cnm geçicek inş 3 ay kaldıı:)
ohh bütün ızlar toplanmış ne güsel börekler çörekler vvalla iimiş sedacım bende şu çizelgeyi ndirdim oan göre bakınca haftama göre 1 kilo fazlayım ama olsunnn ben çok memnunum:) bugün kızınla hasret gidericeksin ne güzel cnm yaa biizm salıya ertelendi

maşallah kızına cnnmmm

cnm istediğin şeyleri bulur alırsın inşş kızınaa güle güle giyinsin kullansın şimdiden :)

Günaydın kızlar kimse yokmu bugün ben gene nöbettiyim 12 gibi çıkıyorum. bugün ve yarın beni çok yoğun bir tempo bekliyor inş.kızımla güzelce geçiririz bu haftasonumuzu
günaydın çağlayancım nasılsınız cnm kızçenleee Allah kolaylık verisn tatlım

ayse8080, hafizebaha, lora, nurberra+, sevim_li günaydın kızlar
gözdecim geçmişi ouyodum cnm anca yazabildim günaydın sanada tatlım nasıl oldun sancın varmı halaaa

az kalmış canım sabret son 1 saat:)

Dün akşam başına gelenleri okudum canım çok üzüldüm ve eşinin arkadaşına çok kızdım gerçi kızların hepsi yorum yapmış bende onlara katılıyorum açıkçası.çok büyük terbiyesizlik yapmış hamile birine.
Peki şimdi nasılsın biraz daha toparladın mı kendini

şimdi iyiyim canım kasılmalrım yok bugün çok şükür kızımda içimde dalgalarla sörf yapıyo.benimde göbüşümü dalga dalga yapıyo onuda görünce keyfim yerine geldi :))

günaydın kızlar...
hala tıkalı burnum ama ben kendimi daha iyi hissediyorum..
akşama 2 kişi misafir gelecek yemeğe.
onun hazırlıklarını yaptım.akşamüstü sadece sunuma hazır hale getirmem yeterli olacak..

neslimmmm,çağlayan kolay gelsin kızlarrr

mrb arkadaşlar nasılsınız biz kızımla dün yolda çokkk yorulmuşuz ancak uyanabildik eşimi işe gönderdikten sonra uyumam diye düşünmüştüm ama maşallahh pek bi güzel uyumuş minişimlesizde keyifler nasıl?

saol canım bi kaç gün çok büyük stres yaşamıştım şekerden dolayı ama çok şükür sorun çıkmadı....
ay canım bu hamilelik ve hormonlar gerçekten hepimizi bi garip yapıyo galiba...çoğu kere gereksiz yere kızıp,gereksiz yere kıskanıp,gereksiz yere ağlayabiliyoruz...tabi senin işin daha zorr eşin yanında değil inş şu zaman biran önce hayırlısıyla geçerde herşey yoluna girer
neyse kızlar yarın randevum sabah 10da erken kalkarım saat geç olmuş ben yatayım tabi oğlumun tepiklerinden mümkün olursa

hepinize iyi geceler umarım yarın güzel haberlerle gelirim hoşçakalın
canımmm minik oğluşun ve senden güzell haberler bekliyoruz inşş
ay ne güzelll bebişlere alışverişş yapmak çok güzellll gerçektenn tadını çıkara çıkara yap bizde baya bi alışveriş yaptık amaaa hevesimizde ihtiyaçlarımızda henüz bitmedi artık haftaya manisaya gidince anneannemizle yapıcazzzz inş
Günaydın kızlar kimse yokmu bugün ben gene nöbettiyim 12 gibi çıkıyorum. bugün ve yarın beni çok yoğun bir tempo bekliyor inş.kızımla güzelce geçiririz bu haftasonumuzu
çağlayancımmm mrb...allah yardımcınız olsun dün okumuştum ev olayı varmış galiba allah içinize sindirsin inş...
GÜNAYDINNN GÜNAYDDIIINN

nasılsınız güzel anneler

günaydınn neslicim nasılsın??sende nöbettesin galiba...benimde evde temizlik nöbetim var bugün ama ne kadar başarabilcemm:92:

günaydın kızlar ve tatlışkolar
bende yeni kalktım sayılır,maşşallah gündüzleri bi uykum oluyoki,gözümü açamıyorum ama gece zorlanıyorum dalana kadar,şimdi kahvaltı yapıp temizliğe girişicem,ev aldı başını gitti yine,herkes iyidir umarım,bebişlerini göreceklerin güzel hbrlerini bekliyorum

şimdi iyiyim canım kasılmalrım yok bugün çok şükür kızımda içimde dalgalarla sörf yapıyo.benimde göbüşümü dalga dalga yapıyo onuda görünce keyfim yerine geldi :))

Onların hareketleri hemen keyfimizi yerine getiriyor dimi bizde 06:30 da kalktık kızımla bu sabah çok güzeldi hareketleri spor yapıyordu galiba önce yanlara sonra öne doğru pek bir hareket çekti kızım :))

Günaydın canım dikkate et kendine iyi olsan bile çok yormamaya çalış kendini

Günaydın canım saol güzel dileklerin için bugün kızım ve benide biraz yorucu bir gün bekliyor ama değecek galiba annesi ona güzel ciciler alacak :))

Günaydın canım.temizlik yaparken dikkat et kendini çok yormamaya çalış

günaydınn güzell ohh yaa ne güzel herkes gezmeye gidiyo hafta sonları bende bi plan yapmalıyım ve eşime iletmeliyim yoksa onun bişy yapacagı yok

akşam milupadan gelen indirim kuponlarını alıp migrosa gideyim bakalım nasıl oluyo fiyatları indirimle belki alırımm

herkese iyi hafta sonları çalışmasak daha iyi ama ne yapalımm mecburen çalışıyorum patronumda yemek ısmarlayacakmış öğlen bana hayırdır inşallah ne olduysa bide dün bana demezmi senin 2 ay yoklugunda ne yapıcaz diye o arada müşteri geldi devam edemedik hastamıdır nedir 2 ay diyo ben 1 sene felan çalışmak istemiyorum bunları düşünüyorum oda 2 ay demezmi en iyisi yemekte konuşayım ben yemegi boğazına dizeyim

günaydın neslicimm izi çok şükür oğluşumla tepikleşiyoruzz siz nasılsınız cnm yaa maşallah 30a merdiven dayadınız haftanız

sağol canım iyiyiz çok şükür kızımla beraber çalışıyoruz bugünde evet 30 lara merdiven dayadık artık sorunsuz bi şekilde tamamlarız inş.

Günaydın yeni gelen güzel anneler.
Zaman geçmek bilmiyor bir türlü burada işlerimide bitirdim :))

ohh ne güzell bende bitirdim örgü örücem şimdi:90:

günaydın canım yemek konusunda yine hızlısın maşallah

günaydınnn çok yorma canım kendini dikkat et

günaydın elifcimm dikkat ette adam boğulmasınn

Çok güldüm canım yazını okurken
Patronuna yemek zehir olacak desene bugün :))
Benimkilerde bugün gelmediler bende erkenden kaçııyım bari yemekten sonra oluşan gelişmeleri yaz bizede :))

Kolay gelsin canım

Çevremdeki emrelerin hepsi yakışıklı :)

şu anda yüksek bi ihtimal emre görünüyo ama daha iyiside olabilir ayy insan çocuguna isim yakıştıramıyo yaa begenemiyorum hiççç

günaydın elifcimm dikkat ette adam boğulmasınn

valla yemekten bogulmasada benimle ilgili çalışma hayallerinde bogulabilirr çünkü ben çalışmayı düşünmüyorum 1 sene felan

Çok güldüm canım yazını okurken
Patronuna yemek zehir olacak desene bugün :))
Benimkilerde bugün gelmediler bende erkenden kaçııyım bari yemekten sonra oluşan gelişmeleri yaz bizede :))

yazarım caglayan sanada bol bol gezmelerr ohh havada güzell yaa tam gezmelik

iyi günler kızlar bugün herkesin bir planı var temizlik yapacak arkadaşlara kolay gelsin diyorum fazla yormayın kendinizi eski performanslar yok artık dün bende yaptım ama bittim yanioğlumla çok yorulduk dün..şuan iş yerinde olan arkadaşlarada kolay gelsin diyorum sizde çok yormayın kendinizi olduğu kadar olsun işler:)))redcake çok güldüm ambulansı hazır etseydin adama acil müdahale gerekebili
r

kızlaaarrrrrr :13:

ben geldiiimmmmm

evvet minik oğlumuzu gördük bugün.eşim ve annemle gittik.annem daha önce hiç ultrason görmemişti.4 çocuğu 3 torunu var ama hiç görmemişti onuda götürdüm seyrettik beraber

ultrasona girdik.farklı bir doktor geldi.öncelikle açıklama yaptı ilk 15 dakika falan bazı ölçümler yapıcam bu sırada birşey anlamayabilirsiniz ve konuşmayabilirim endişelenmeyin bazı anne babalar bu aşamada sorunmu var doktor niye hiç bişi demiyo diye korkuyorlar merak etmeyinölçümleri bitirdikten sonra sizede anlayabileceğiniz açıdan göstereceğim dedi

ve başladı ölçmeye biçmeye hakikatende o esnadan kemiklerinden başka bişi anlamadım tühh dedim yine bişi anlamayacağım

sonra ölçümlerimi yaptım satınıza göre bebeğiniz tam haftasında gözüküyor ölçümlerinde hiç bir sorun yok dedi

oğlumuz "720" gr olmuş

hakikaten kocaman olmuş heryerini seçebildik busefer...kafası sol üst taraftaydı duruş pozisyonuda dikmiş gayet iyi ve normalmiş doktora sordum bazı kişiler karnın aşağıda falan diyo dikkat et diyo bende endişeleniyorum dedim.oda alıştık biz artık bu tür yorumlara çok sık gelir hiç merak etme pozisyonu gayet normal dedi içim rahatladı

oğluşumuzun ellerini gördük ayak parmaklarını gördük ellerini yüzünün yanında önce yumruk yaptı sonra kıpırdandı kıpırdandı ikisini birleştirdi falan.yüzünü gördüm gözlerini gösterdi.banamı öyle geldi bilmiyorum ama yanakları falan sanki hepsi bir yüz gibi tontiş tontiş geldi belkide kafamda öyle bir yüz canlandırdım.minnacık kulakları vardı.pipisinide gösterdi artık gayet eminiz erkek olduğundan

beynini falan gösterdi omurgalarını gösterdi.yani genel olarak çok güzeldii.bol bol kıpırdandı.gerçi ölçümleri esnasında uslu durdu arada bir iki tekme falan attı.

şeker ölçümü içinde27 si gibi gel dedi

sırt ve bel ağrılarımı söyledim.artık bu aylardan sonra sık sık karşılaşabilirsin dedi.sürekli oturan annelerde sırt ağrısı sürekli ayakta duranlarda bel ağrısı şikayeti fazla olur dedi.oturuş pozisyonuna dikkat edeceksin çok uzun süre aynı pozisyonda kalmayacaksın dinleneceksin dedi.

güzel güzel şeyler duyup gördük yani bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…