2011 Şubat Anneleri

eğer kontrolde diğer şeyler yolundaysa seninle ya da bebekle ilgili bir problem yoksa ve gene de suyu azsa doktorlar bol su içip istirahat etmeyi öneriyor. arkadaşım benzerini yaşamıştı, son haftalarda isen (37ve sonrası) doğum öneriyorlar, erkense sadece su içip dinleniyosun.

canım geçmiş olsun.. soluna yatıp 1-1.5 litre su iç yarım saatte.. 3-4 saatte kalkma solunda yat.. bana doktorum böyle demişti.. tavsiye ederim..

canım ben 10.u kilodayım.zaten şeker çıktı.şu listeyi en bulamadım canım nerde ben de bir baksam :))bu arada plesantan aşağıda diye üzülme güzelim be yukarı çıktı diye seviniyordum şimdide suyu azalmış bebeğimin erkengelmeye niyetli:)

canım bu ciddi bir durum ya doktorunla konuş Allah orusun henz çok erken
hangi konunun başı desem ayıp olur mu ?:))))
benim diyet konum canım
sağolasın canım,inşallah diyeyim
serra-beyza-tuğba sık olan ve çalışkan olanlar ilk aklıma gelen
anıl diye b. öğrencim vardı benim geçen yıl hem çok zeki hemde çok efendiydi.hatta tam adı anıl berat
evet benim de anıl diye öğrencim var 97 aldı

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...-diyetisyenimin-verdigi-hamilelik-diyeti.html
burası canım

ya arkadaşlar biraz önce belime bıçak saplanır gibi bi ağrı girdi kımıldayamadım yerimden...şimdi uzanıyorum kıyamam eşimde yemek hazırlıyor...
ben 67 ile başladım şimdi 74buçuk falan çıkıyorumm 80 i geçmemm inşş çok korkuyorumm....

slm arkadaşlar bende şubat annesiyim fakat ikizlrim olacağı için büyük bir ihtimalle bebişlerim erken gelecek erkek bebişlerim olacak muhabbetiniz çok güzel benide aranıza alırsanız sevinirim

nur geçmiş olsun canım hepimiz çürümeye başladık sanırım sona doğru benimde sırtım ağrıyor ara ara

slm arkadaşlar bende şubat annesiyim fakat ikizlrim olacağı için büyük bir ihtimalle bebişlerim erken gelecek erkek bebişlerim olacak muhabbetiniz çok güzel benide aranıza alırsanız sevinirim

hoşgeldin aramıza ikiz ne güzel:) Cinsiyetleri nedir?

kızlar sinirden çatlıyacam az kaldı ağlamaktan bi hal oldum bugün doktora gitttim eşim gelemedi arabayı kynıma verdi o götürsün diye kaynımı öz kardeşimden ayırmam okadar severim neyse hst gittik sıram geldi bende gelicem dedi yok dedim bende doğal olarak alınmış paşa sanki çok doğal bişey ya göğsümüz altından neremize kadar açık oluyor sonuçta kaynanamı aradım bebeği anlatmak için oda oğlunu haklı görüyoor eşim fırça atmış benimde kırılacağımı bi,ldiği halde bana anlatıyor sinirden ne eşim ne ben yemek yemedik onada küstüm kardeşi sanki doğal bişey istemiş gibi bana bağırdı çocuk o dengesiz bilmrem ne diye çocuk dediği 24 yaşında hani ben kardeşim gibi görüyormuşum diyo bidfe kaynanam ben öz kardeşimin yanında öyle duramam kaynımın yanındamı durayımm allah sabır versi,n bana patlıyacam şimdi

sevimli ne yani kaynın da mı girecekniş ultrasona....yok artık ya..dediğin gibi taaaa şeyimize kadar açıyor neredeyse.hiç geri adım atma vallahi.hamilesin sen,onlar seni alttan alsın

canım o bendede oluyor karın büyüdüğü için olurmuş.hatta şimdide var o batma.

sevimli ne yani kaynın da mı girecekniş ultrasona....yok artık ya..dediğin gibi taaaa şeyimize kadar açıyor neredeyse.hiç geri adım atma vallahi.hamilesin sen,onlar seni alttan alsın

hiç sorma canım hala ben alttan alıcam onu bekliyorlar yazık eşimde boynu kötü oldu yine zaten sorun vardı saçma sapan bişey için gerçekten saçma sapan bunu düşünmesi bile saçmalığın önde gideni

Kızlar iyi akşamlar isimler konuşulmuş, adlarıyla yaşasın kuzucuklar, bizimde isim kesinleşmedi daha
Ama haniginiz yazmıştı hatırlayamadım ARAZ denmişya , bildiğim kadarı ile anlamı arıza demek, pek hoş bir anlamı yok yani...

Cnm kaslarla alakalı bişidir muhtemlen inş tekrarlamaz

Hoşgeldin cnm
Cnm geçmiş olsun, herşeyden önce moralin yüksek olsun olur mu, moralini bozacak şeylerden kaçın, gelenin bebeğin suyunun olduğu kesinleşmişse doktor sana mutlaka tam yatak istirahati vermiştir, sen kalkmadan yat, su iç, su içmek amniyon sıvısını artırmaz fakat kanı sulandırarak erken doğum tehlikesini azaltır, tam yatak istirahati yaparak sadece zorunlu hallerde mesela wc duş gibi kalk,yani belin yatağa yatay olacak , düşük önleyici vermiştir muhtemelen ben nidilat kullanmıştım kağanda , peki iltihap falan vamıymış vajinal yada idrarda, neyden kaynaklanmış bebeğin suyunun gelmesi, seninde benim oğlumda olduğuma benzer bir durumun olmuş cnm ben oğlumu sağ sağlim aldım kucağıma inş sende alırsın Allahın izniyle, benzer bir durum yaşadığım için sormak istediğin bişi olursa yardımcı olurum cnm
,Kız hamişiz alcaz tabi boşver sen onları
herkese selam arkadaşlar
bende otururken ayaga kalkınca cok cıddı agrı cekıyorum
basamıyorum ılk
yarın doktora gıdıcez bızde.
sorucam bakalım ama
buna benzer sıkıntısı olan varmı

Cnm bana oluyo o ağrıdan çok eğilip lkalkarsam biraz zorlamışsın kendini[/B

Cnm karın büyümesinden oluyo
kılzar ya bende bişi sorcam vajinamda arada karıncalanma tarzı bişiler oluyo ya sizde de varmı böle bidurum yarın sorcam doktoraa bende bu durumdan korkuyorum nie öle oluyokii
Hiç olmadı cnm
Cnm bende gidicem yarın şeker için ama bu akşam babam glikoz bulabilirse tabi :)) inş. sonuçların güzel çıkar

oy oy maş kuzuya
Cnm geçmiş olsun, anlattıklarını okuyunca ben bile tedirgin oldum cnm, zamanında gelsin kuzucuk inş
Cnm geçmiş olsun, gizli şekerin olduğunun farkına varılmış sende tedbirini alıp öyle devam edersin cnm
Vakit Hiç geçmiyo sanki doğmayacak gibi ilk günden beri aynı korku hiç b işey alamıyorum
bebğime sevemiyorum stresten surekli yiyorum çok kilo aldım

Cnm böyle düşünme Rabim kucağınada almayı nasip etsin inş

Cnm durumun zor gerçekten, inş. düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…