kızlar bebeğimin suyu azalmış.bu konuda bilgisi olan var mı ?su içmek işe yarar mı dersiniz?erken doğum olmasını istemiyorum ama benim bebeğim bir yolunu bulup gelecek sanırım önce eş aşağıdaydı oyukarı çıktı şimdi de suyumuz azalmış :))
kızlar bebeğimin suyu azalmış.bu konuda bilgisi olan var mı ?su içmek işe yarar mı dersiniz?erken doğum olmasını istemiyorum ama benim bebeğim bir yolunu bulup gelecek sanırım önce eş aşağıdaydı oyukarı çıktı şimdi de suyumuz azalmış :))
kayra ismi nasıl
gördüm canım inceledim listedini benim yediklerimden çok çok farklı diil.belki de ondan benim sınırda çıkmıştır ve belki de ondan çok kilo almamışımdır diye düşündüm bende.
bu arada sonunda göbüş fotosunu ekleyebildim bu sefer niye bööle oldu anlmadım.
ayy az önce bi arkdaşım aradı 4 hafta önce falan gelmişti en son konyaya faceden fotmu görmüş sen 4 haftada nasıl bööle kilo aldın dedi.bende aslında 1,5 kilo aldım dedim.ama o fotoğraf çok kilolu çıkmış sanırım.ayyy zaten dombalaktım iyice dombalak oldum allahtan çok kilo almadım.halbuki bana göre sadece göbekten ibaretim ama anlmadım dışardan bakınca farklı gözüküyo demekki :))
canım bu ciddi bir durum ya doktorunla konuş Allah orusun henz çok erkenslm kızlar :)) melocum geçmiş olsun canım..bende de şeker çıktı diyetisyen e ancak bayramdan sonra gidebilirim.diyet listeni görmek isterdim doğrusu
şenaysn doktora gitmeyi ihmal etmemelisin bence benim geçen hafta su gibi akıntım oldu ne olduğunu anlamadım.ağrı sızı felan da olmayınca unuttum bebeğimin sıvısı çok azalmış çok üzüldüm bugün(
benim diyet konum canımhangi konunun başı desem ayıp olur mu ?:))))
sağolasın canım,inşallah diyeyimcanım geçmiş olsun... görümcemde de vardı.. iğne vurulmaya başlamıştı.. doğumunu yaptı.. çok sağlıklı bir kızı var şuan...
bu arada erkek isimleri vermişsinde.. kız isimlerinden var mı yaramaz-uslu-zeki dediğin ??
evet benim de anıl diye öğrencim var 97 aldıanıl diye b. öğrencim vardı benim geçen yıl hem çok zeki hemde çok efendiydi.hatta tam adı anıl berat
canım ben 10.u kilodayım.zaten şeker çıktı.şu listeyi en bulamadım canım nerde ben de bir baksam :))bu arada plesantan aşağıda diye üzülme güzelim be yukarı çıktı diye seviniyordum şimdide suyu azalmış bebeğimin erkengelmeye niyetli:)
canım geçmiş olsun.. soluna yatıp 1-1.5 litre su iç yarım saatte.. 3-4 saatte kalkma solunda yat.. bana doktorum böyle demişti.. tavsiye ederim..
teşekkürler canım normale döndümü seninki ??
nur geçmiş olsun canım hepimiz çürümeye başladık sanırım sona doğru benimde sırtım ağrıyor ara araya arkadaşlar biraz önce belime bıçak saplanır gibi bi ağrı girdi kımıldayamadım yerimden...şimdi uzanıyorum kıyamam eşimde yemek hazırlıyor...
ben 67 ile başladım şimdi 74buçuk falan çıkıyorumm 80 i geçmemm inşş çok korkuyorumm....
slm arkadaşlar bende şubat annesiyim fakat ikizlrim olacağı için büyük bir ihtimalle bebişlerim erken gelecek erkek bebişlerim olacak muhabbetiniz çok güzel benide aranıza alırsanız sevinirim
nur geçmiş olsun canım hepimiz çürümeye başladık sanırım sona doğru benimde sırtım ağrıyor ara ara
saol canım sanada geçmiş olsunn iyice zorlaşıyor sanırım bu hamişlik....bebeklerimiz sağ salim vaktinde gelsinlerdee diğerlerini unuturuz :)
selam kızlar, nasılsınız? geçmişi okuyorum ama bitecek gibi değil sonra tenhalaşıyor buralar. sizi bulmuşken sorayım bugün öğlenden beri göbek deliğimin altından iğne batıyor gibi ağrım var. ilk kez oluyor ama kötü bişey de düşünmek istemiyorum. benzer bir ağrı yaşayan var mı?
sevimli ne yani kaynın da mı girecekniş ultrasona....yok artık ya..dediğin gibi taaaa şeyimize kadar açıyor neredeyse.hiç geri adım atma vallahi.hamilesin sen,onlar seni alttan alsın
ya arkadaşlar biraz önce belime bıçak saplanır gibi bi ağrı girdi kımıldayamadım yerimden...şimdi uzanıyorum kıyamam eşimde yemek hazırlıyor...
ben 67 ile başladım şimdi 74buçuk falan çıkıyorumm 80 i geçmemm inşş çok korkuyorumm....
slm arkadaşlar bende şubat annesiyim fakat ikizlrim olacağı için büyük bir ihtimalle bebişlerim erken gelecek erkek bebişlerim olacak muhabbetiniz çok güzel benide aranıza alırsanız sevinirim
,Kız hamişiz alcaz tabi boşver sen onlarıgördüm canım inceledim listedini benim yediklerimden çok çok farklı diil.belki de ondan benim sınırda çıkmıştır ve belki de ondan çok kilo almamışımdır diye düşündüm bende.
bu arada sonunda göbüş fotosunu ekleyebildim bu sefer niye bööle oldu anlmadım.
ayy az önce bi arkdaşım aradı 4 hafta önce falan gelmişti en son konyaya faceden fotmu görmüş sen 4 haftada nasıl bööle kilo aldın dedi.bende aslında 1,5 kilo aldım dedim.ama o fotoğraf çok kilolu çıkmış sanırım.ayyy zaten dombalaktım iyice dombalak oldum allahtan çok kilo almadım.halbuki bana göre sadece göbekten ibaretim ama anlmadım dışardan bakınca farklı gözüküyo demekki :))
herkese selam arkadaşlar
bende otururken ayaga kalkınca cok cıddı agrı cekıyorum
basamıyorum ılk
yarın doktora gıdıcez bızde.
sorucam bakalım ama
buna benzer sıkıntısı olan varmı
selam kızlar, nasılsınız? geçmişi okuyorum ama bitecek gibi değil sonra tenhalaşıyor buralar. sizi bulmuşken sorayım bugün öğlenden beri göbek deliğimin altından iğne batıyor gibi ağrım var. ilk kez oluyor ama kötü bişey de düşünmek istemiyorum. benzer bir ağrı yaşayan var mı?
Hiç olmadı cnmkılzar ya bende bişi sorcam vajinamda arada karıncalanma tarzı bişiler oluyo ya sizde de varmı böle bidurum yarın sorcam doktoraa bende bu durumdan korkuyorum nie öle oluyokii
Cnm bende gidicem yarın şeker için ama bu akşam babam glikoz bulabilirse tabi :)) inş. sonuçların güzel çıkarii akşamlar canlarım yarın büyük gün oğluşumu görücem şeker testi yapılcak ohohoooooo bu gece geçmez bana şimdii
inş hayırlı haberlerle dönerim kıslar dua edin bana
buarada bizde hala isimde karar veremedik muhammed yanına bi isim daha koycaz ama babası bi türlü karar veremiyoo büyük ihtimal muhammed bera olcak oğlumun adı hepsi isimleriyle büyüsünler inş
kızlar ben geldim oğluşumu gördüm keyif yapıyordu ellerini kafasının yanına koyup bacak bacak üstüne atmıştı doktor usg aletini koyunca rahatı bozulup tekme attı sıpam 961 gr olmuş 35 cm civarındaymış yüzünü gördüm çoooook tatlıydı kocaman yanakları küçücük burnu vardı dudakları kalemle çizilmiş gibiydi ilk defa çok net gördüm
melocum çok geçmiş olsun canım sen şekerr aletini sabah akşammı kullanıcaksın banada kullanırsan iyi olur dedi beniim evde aletim vardı çubuk alıcam sadece
kızlar merhabalar. geçmişi okumaya pek fırsatım olmadı,bikaç gündür annemde kalıyodum,bugün onuda alıp evime geldim. perşembe günü evimize hırsız girdi,o korkuyla ani bi titreme kasılma ve sonrasında bir miktar kanama yaşadım,tabi hemen doktora gittik,bebeğimin başını aşağı doğru dönmüş olduğunu öğrendik.şok geçirdim,servikal uzunluk diye bişey varmış o kısalmış,yani bebeğin doğum kanalına yaklaştığı yol anladığım kadarıyla. erken doğum riskimin olabileceğini bian önce önlem almamız gerektiğini söyledi doktorum. şimdi Proluton Depot diye bi hormon iğnesi vuruluyorum.aşırı stres ve yorgunluk yasak dedi doktor,istirahat ediceksin,dinleniceksin,yoksa bebişin gelir dedi kızlar benim için dua edin oğluş dursun yerinde. birkaç gündür aşırı hareketli,şiddetli tekmeler yiyorum veya ani kasılmalarım oluyor ayırt edemiyorum yaniAllah hepimize vakitlice versin yavrumuzu,ben çok takip edemiyorum sizleri umarım herkes iyidir... çok çok öptüm sizide minişleri de
evet kızlar sonuçlarımı aldım uzunca bir doktor maratonundan sonra eve dönebildim,neyseki özel hastane oluşu iyi oldu tıkır tıkır işlerim halloldu.
gebelik diyabeti tanısı kesin kondu 2 değer 180 2 değer 76 falan çıktı.aşırı düşüş ve ani yükselme oluyormuş bu da gebelik öncesinde de gizli şeker olduğunu gösterirmiş
hemen dahiliye ve diyetisyen randevusuna yönlendirildim.
dahiliye şeker cihazı yazdı rapor falan çıktı insüline gerek görmedi şimdilik sadece diyet ve aç tok sürekli şeker ölçülecek.
diyetisyenimin yazdığı listeyi de topiğimde paylaşacağım.ayrıca tek sevindirici tarafı ayda bir olan kontrollerim 15 te bire düştü.2 doktora gittiğim için de her hafta kızımı görebileceğim.
Vakit Hiç geçmiyo sanki doğmayacak gibi ilk günden beri aynı korku hiç b işey alamıyorum
bebğime sevemiyorum stresten surekli yiyorum çok kilo aldım
Biz geldik teyzeleri yemeğimizide yedik üstüne birde ağırlık bastırdı uyudum uyuyacağım pozisyonundayım.
Gerçi müdürem saolsun sinir etti benim benim girdiğim alışfaturalarını yanımdaki arkadaşa söylüyorr bu fatura girilmemiş diye sanki kırk yıldır çalışsan oymuş gibi yaaa sabır çekiyorum vallahi billahi burda yaaaa
Yok canım ya bu kadarda olmaz aynı odadayız aramızda bir cam var sadece kızı çağırıp yanına söylüyor kızda gelip bana diyor bu girilmemiş ne yapıcaz diye bende oturduğum yerden oraya bağırdım bunun sebebi bu şekilde diye sabahtan beri çatlıycak yer arıyor hepimize bende bugün ona karşı zor tutuyorum kendimi bende gidip ona patlıycam birazdan az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?