manikcim sadece batu deseköff gerçektende çok zor isim işi
yada benmi zorlanıyorum nedir böyle içime sinsin istiyorum bide çok kararsızım
Ben de isim bulamayanlardanım(( sadece aklımda AYAZ ismi war ama babamız olumsuz bakıyor. Kış mevsiminde doğacağı için Ayaz çok hoşuma gidiyor ama daha netleştiremedik.
bizimde babamız ayaz diyor
kuzeninin oğlu oldu 2 aYönce o rüzgar bende önce rüzgar esti sonra ayazmı oldu dicez diye dalga geçiyorum
birde ayvaz diyo oda çok güzel ama bana ayvayı anımsatıyo gerçi çok yiyorum olabilir aslında
bu isim konusu ne zor ya ben erkekte kızda olsa hazırdım kız olsaydı hiç düşünmeden zeynep derindi ama erkek olduğu için emir koyduk artık kesin emir ama bu sewferde eşim ikinci bi isim istiyor ben istemiyorum bakalım n olcak
bende dün gece rüyamda emir gördüm aama bizim soyadımız er
emir er emireri diye dalga geçerler çocuğumlaaaaaa
ii akşamlar canlarım yarın büyük gün oğluşumu görücem şeker testi yapılcak ohohoooooo bu gece geçmez bana şimdii
inş hayırlı haberlerle dönerim kıslar dua edin bana
buarada bizde hala isimde karar veremedik muhammed yanına bi isim daha koycaz ama babası bi türlü karar veremiyoo büyük ihtimal muhammed bera olcak oğlumun adı hepsi isimleriyle büyüsünler inş
ii akşamlar canlarım yarın büyük gün oğluşumu görücem şeker testi yapılcak ohohoooooo bu gece geçmez bana şimdii
inş hayırlı haberlerle dönerim kıslar dua edin bana
buarada bizde hala isimde karar veremedik muhammed yanına bi isim daha koycaz ama babası bi türlü karar veremiyoo büyük ihtimal muhammed bera olcak oğlumun adı hepsi isimleriyle büyüsünler inş
kızlar merhabalar. geçmişi okumaya pek fırsatım olmadı,bikaç gündür annemde kalıyodum,bugün onuda alıp evime geldim. perşembe günü evimize hırsız girdi,o korkuyla ani bi titreme kasılma ve sonrasında bir miktar kanama yaşadım,tabi hemen doktora gittik,bebeğimin başını aşağı doğru dönmüş olduğunu öğrendik.şok geçirdim,servikal uzunluk diye bişey varmış o kısalmış,yani bebeğin doğum kanalına yaklaştığı yol anladığım kadarıyla. erken doğum riskimin olabileceğini bian önce önlem almamız gerektiğini söyledi doktorum. şimdi Proluton Depot diye bi hormon iğnesi vuruluyorum.aşırı stres ve yorgunluk yasak dedi doktor,istirahat ediceksin,dinleniceksin,yoksa bebişin gelir dedi kızlar benim için dua edin oğluş dursun yerinde. birkaç gündür aşırı hareketli,şiddetli tekmeler yiyorum veya ani kasılmalarım oluyor ayırt edemiyorum yaniAllah hepimize vakitlice versin yavrumuzu,ben çok takip edemiyorum sizleri umarım herkes iyidir... çok çok öptüm sizide minişleri de
saol cnm inş güzel güzel gösterir kendini miniğim en çokta kilosunu merak ediyorum inşş haftasıyla uyumluduryarın görüş günü ne güzel inş şeker testinde temiz çıkzr oğluşunda annesine güzeel pozlar verir :98:
ayyy ne güzel,perş.de ben gidicem oğluşumu görmeye,aynı günlükken görcez minişlerimizi
bende bera ismini çok beğeniyordum ama eşim istemedi,adıyla yaşasın kuzucuk yrn iyi hbrlerini bekliyoruz
selam kızlar, nasılsınız? geçmişi okuyorum ama bitecek gibi değil sonra tenhalaşıyor buralar. sizi bulmuşken sorayım bugün öğlenden beri göbek deliğimin altından iğne batıyor gibi ağrım var. ilk kez oluyor ama kötü bişey de düşünmek istemiyorum. benzer bir ağrı yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?