2011 Şubat Anneleri

manikcim sadece batu desek öff gerçektende çok zor isim işi

yada benmi zorlanıyorum nedir böyle içime sinsin istiyorum bide çok kararsızım

canım aynı şey bendede mevcut daha bi isme karar veremedik bizde selin pelin tülin vb. isimler arasında gidip geliyoruz bakalım sonunda ne koyucaz bende çok merak ediyorum:)

Ben de isim bulamayanlardanım(( sadece aklımda AYAZ ismi war ama babamız olumsuz bakıyor. Kış mevsiminde doğacağı için Ayaz çok hoşuma gidiyor ama daha netleştiremedik.

bizimde babamız ayaz diyor

kuzeninin oğlu oldu 2 aYönce o rüzgar bende önce rüzgar esti sonra ayazmı oldu dicez diye dalga geçiyorum

birde ayvaz diyo oda çok güzel ama bana ayvayı anımsatıyo gerçi çok yiyorum olabilir aslında

bu isim konusu ne zor ya ben erkekte kızda olsa hazırdım kız olsaydı hiç düşünmeden zeynep derindi ama erkek olduğu için emir koyduk artık kesin emir ama bu sewferde eşim ikinci bi isim istiyor ben istemiyorum bakalım n olcak

:))) ayvaz bana da ayvayı anımsatıyor her nedense :)))
Ayaz ismi güzel geliyor bana.
Offf ya çok zormuş bu isim olayı

bende dün gece rüyamda emir gördüm aama bizim soyadımız er

emir er emireri diye dalga geçerler çocuğumlaaaaaa

ii akşamlar canlarım yarın büyük gün oğluşumu görücem şeker testi yapılcak ohohoooooo bu gece geçmez bana şimdii
inş hayırlı haberlerle dönerim kıslar dua edin bana
buarada bizde hala isimde karar veremedik muhammed yanına bi isim daha koycaz ama babası bi türlü karar veremiyoo büyük ihtimal muhammed bera olcak oğlumun adı hepsi isimleriyle büyüsünler inş

yarın görüş günü ne güzel inş şeker testinde temiz çıkzr oğluşunda annesine güzeel pozlar verir :98:

ben çıkıyorum kızlar yemek yapmayı unuttum acil gidimde bişiler yapim 1 saat sonra eşim gelicek ortada bişey yok hepinize iyi akşamlarrr

isim seçmek gerçekten çok zor,insan kendi çocuğu olunca daha bi özeniyor,yok öle derler yok böle derler die hiç olmayacak şeyleri bile düşünüyor,bizde çok fikir yürüttük isim konusunda halada karar verdiğimiz halde acaba bu mu olsa diyoruz,inşallah herkes içine en çok sinen ismi bulur ve seçer

ayyy ne güzel,perş.de ben gidicem oğluşumu görmeye,aynı günlükken görcez minişlerimizi
bende bera ismini çok beğeniyordum ama eşim istemedi,adıyla yaşasın kuzucuk yrn iyi hbrlerini bekliyoruz

cnm çok çok geçmiş olsun yaa Allahım niş hepimize zamanları geldiğinde kucaklamayı naip eder bebklerimizi sağlıkla büyüp gelişsinler inşş tatlım olumlu düşünmeye çalış inş iğnelerinle yoluna girecektir

yarın görüş günü ne güzel inş şeker testinde temiz çıkzr oğluşunda annesine güzeel pozlar verir :98:
saol cnm inş güzel güzel gösterir kendini miniğim en çokta kilosunu merak ediyorum inşş haftasıyla uyumludur

ayyy ne güzel,perş.de ben gidicem oğluşumu görmeye,aynı günlükken görcez minişlerimizi
bende bera ismini çok beğeniyordum ama eşim istemedi,adıyla yaşasın kuzucuk yrn iyi hbrlerini bekliyoruz

ne güzelll cnm yaa hepsi sağlıkla büyüsünler yerim oları ben yaa
ismini beğenmene sevindik teyzesi siz karar verdinizmi kuzucuğun adı ne olcakk isimleriyle büyüsünler

iki tane pantolon vardı ütülenecek ütü masasını getirmeye üşendim yerde ütüledim ama valla daha çok yoruldum

selam kızlar, nasılsınız? geçmişi okuyorum ama bitecek gibi değil sonra tenhalaşıyor buralar. sizi bulmuşken sorayım bugün öğlenden beri göbek deliğimin altından iğne batıyor gibi ağrım var. ilk kez oluyor ama kötü bişey de düşünmek istemiyorum. benzer bir ağrı yaşayan var mı?

karnın büyüdüğü için gerilitor olabilirmi benimde olurdu epeydir yok sanki içerden bişi batırıyo gibiydi.aklıma başka bir neden gelmiyo valla

kılzar ya bende bişi sorcam vajinamda arada karıncalanma tarzı bişiler oluyo ya sizde de varmı böle bidurum yarın sorcam doktoraa bende bu durumdan korkuyorum nie öle oluyokii

herkese selam arkadaşlar
bende otururken ayaga kalkınca cok cıddı agrı cekıyorum
basamıyorum ılk
yarın doktora gıdıcez bızde.
sorucam bakalım ama
buna benzer sıkıntısı olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…