- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
Hormonlardandır cnm o zaman :))) hamilelikte biraz kontrolü kaybettiriyorlar
burdayız ben tam sana teşkkür edecektim kağan ağladı :)) bana ilaç felan vermedi doktor.zaten normalde gittiim doktor değildi ama dikkat et kontrol altında tutalım felan dedi yat demedi((
huu huuu ben geldım kızlar herkeseee selammm nasılsınız bakalım?
bende geldiiim
ayy benim kızım gece kuşu olcak sanırım.yine uyandı.ayy inş doğduktan sonrada bööle olmaz
heralde..akşam eşimle kayınvalideme gittik giderken markete uğrayalım süt alalım dedim oda dönüşte gireriz dedi iyi dedim ordaki bir bakkala girdi tarihleri çok yakın değilmiş beğenmedi almadı
dönüşte unutacak biliyorum hatırlatmadım bilerek oda hatırlamadı zaten ordan bi sinir oldummm niye hatırlamadı niye almadı diyeee
evdeki son sütü içtim bide laf sokuşturdum almadık diyee.sen yarın şurdaki bakkaldan alıverirsin dedi iyice sinir oldum ordan geliyo galiba sinirim
hormonlar zirvede galibaa hakkaten
Cnm selam, kağancım sütünü içti uyudu teyzesi, sen nasılsın
Hoşgeldin tatlım
huu huuu ben geldım kızlar herkeseee selammm nasılsınız bakalım?
bende geldiiim
ayy benim kızım gece kuşu olcak sanırım.yine uyandı.ayy inş doğduktan sonrada bööle olmaz
Cnm başka bir doktora git mutlaka, tecrübeli bir dr olsun, seni üzmek yada moralini bozmak istemiyorum olacak diyede bişi demiyorum Allah korusun hiç istemem ama bilmende fayda var amniyon sıvısı olmadan bebek yaşayamaz, ve su içerek artmaz, bunun nedeni her ne ise mesela bende şüphelenildiğinde enfeksiyon çıkmıştı ve antibiyotik tedavisine başlanmıştı hemen önlemi alınmalı, ahh 4 ay hiç kalkmadan yattım ve kimse hatta düşmanım bile yatmak zorunda kalsın istemem...36. hafta küvezsiz yaşam sınırı cnm ciğerler gelişiyor bu yüzden ben 36ya kadar tam yatak istirahati ile yattım ve son 2 haftada yani 38. haftaya kadar oturmam serbestti , inş seninki böyle bişi değildir[/
risklerini biliyorum canım ama bana yat felan demedi yinede ben dikkat ediyorum aslında hastaneye almak zorunda kalabiliriz seni felan dedi ama ileriye yönelik konuştu((.cuma günütahlil yaptıracam sonra da benim asıl güvendiğm doktorum cerrahpaşada doçent ona gidicem.
hosbulduk canim
hosgeldin canim
kendi adima bugun hic iyi degildim dahada iyi degilim sen nasilsin:97:
sende hosgeldin cnm
yandin desene o zaman:90:
heralde..akşam eşimle kayınvalideme gittik giderken markete uğrayalım süt alalım dedim oda dönüşte gireriz dedi iyi dedim ordaki bir bakkala girdi tarihleri çok yakın değilmiş beğenmedi almadı
dönüşte unutacak biliyorum hatırlatmadım bilerek oda hatırlamadı zaten ordan bi sinir oldummm niye hatırlamadı niye almadı diyeee
evdeki son sütü içtim bide laf sokuşturdum almadık diyee.sen yarın şurdaki bakkaldan alıverirsin dedi iyice sinir oldum ordan geliyo galiba sinirim
hormonlar zirvede galibaa hakkaten
hoşgeldin cnm
Cnm tek derdin süt olsun :)) çıkıp alır eşin, benimde içim çok sıkıntılı iyi değilim bi kaç gündür, inş hayra çıkar
hosbulduk canim
hosgeldin canim
sende hosgeldin cnm
yandin desene o zaman:90:
Sende mi brütüs :) ay kızlar moralim harika süperim diyen birini görmek istiyorum yaaa, ay'ın çekim kuvveti gel git fln mı vurdu hepimizii
karakaya slm arkadaşlar bende şubat annesiyim fakat ikizlrim olacağı için büyük bir ihtimalle bebişlerim erken gelecek erkek bebişlerim olacak muhabbetiniz çok güzel benide aranıza alırsanız sevinirim[/QUOTE .!.:aramıza hoşgeldin, seninki çifte heyecan ne güzel tebrik ederim.
cevap için teşekkür ederim canımcanım o bendede oluyor karın büyüdüğü için olurmuş.hatta şimdide var o batma.
cevabın için sağol burcucum ağlatma kuzucuğu annesi. bugünkü resimlerine bayıldım bu arada, maşallah kağanımaKızlar kağan ağlıyo öpt
Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız? Ben pek iyi degilim. Bir kaç gün önce bahsetmiştim size.
Bugün genel cerrahiye gittim. Ve sonuç yine aynı.
Oglumda oldugu gibi kasık fıtıgı oldumÇok fenayım. Bu da demek oluyor ki yine sezeryana girerken fıtıktan da ameliyat olucam
Offffffff
Bu arada bayram tatili de kesinleşmiş. Pazartesi tatiliz...
çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum canım.
tatil haberi güzel oldu bu saatte, sağol.
bizde geldikk
hoşgeldin sürmeli, bu aralar pek seyrek giriyosun. yazel nasıl? sen iyimisin?
selam canım, iyi olmaya çalışıyoruz. sen nasılsın?huu huuu ben geldım kızlar herkeseee selammm nasılsınız bakalım?
valla burcu benim yarın kayınvalidemler gelecek olmasına rağmen iyiyim.
sormayın kızlar yaa ben normalde herşeyi kafaya takan acaip sinirli asabi bi kişiliktim hamilelik beni bööle bi relax yaptı annem bile şaşırıyo halime sana noldu böölşe hormonlar ters tepti sanırım diyo.size de tavsiye ederimm.ammmmmaannn booşşşveerrrrr yemişim bu dünyayı
risklerini biliyorum canım ama bana yat felan demedi yinede ben dikkat ediyorum aslında hastaneye almak zorunda kalabiliriz seni felan dedi ama ileriye yönelik konuştu((.cuma günütahlil yaptıracam sonra da benim asıl güvendiğm doktorum cerrahpaşada doçent ona gidicem.
bende geldiiim
Hoşgeldin cnm
hosgeldin canim
amaannn işte süt bahaneeee esiyolar öyle arada
valla burcu benim yarın kayınvalidemler gelecek olmasına rağmen iyiyim.
sormayın kızlar yaa ben normalde herşeyi kafaya takan acaip sinirli asabi bi kişiliktim hamilelik beni bööle bi relax yaptı annem bile şaşırıyo halime sana noldu böölşe hormonlar ters tepti sanırım diyo.size de tavsiye ederimm.ammmmmaannn booşşşveerrrrr yemişim bu dünyayı
aramıza hoşgeldin, seninki çifte heyecan ne güzel tebrik ederim.
cevap için teşekkür ederim canım
cevabın için sağol burcucum ağlatma kuzucuğu annesi. bugünkü resimlerine bayıldım bu arada, maşallah kağanıma
selam canım, iyi olmaya çalışıyoruz. sen nasılsın?
canım benım fıstıgımda ole gecelerı ayrı bı cosuyo sankııı masallah masallahhhh kuzulaaraaa
hosbulduk tatlım saol
noldu canım neyın var hayırdır???
bende ıı sayılırım bıraz yorgunluk var bugun baya bı temızlık yaptım gun nasıl gectı anlamadım ıyıde oldu ama bıraz ayakta fazla kalsam belım cok agrıo onu cekıorum bu seferde onun dısında sukur bı sıkıntımız yok...
aramıza hoşgeldin, seninki çifte heyecan ne güzel tebrik ederim.
cevap için teşekkür ederim canım
cevabın için sağol burcucum ağlatma kuzucuğu annesi. bugünkü resimlerine bayıldım bu arada, maşallah kağanıma
selam canım, iyi olmaya çalışıyoruz. sen nasılsın?
heeee fani şeyler dimi bunlar gözdecimmm boşveerrr
bakalım yarından itibaren seninde maceralarını burdan dinleyeceğiz umarım güzel güzel tatlı tatlı şeyler anlatırsın bize:90:
ayy bugünde benim aklıma geldi senden heralde annemden uzaktayım diye şikayet ediyorum ama iyiki kayınvalidemden uzak değilim. çok çok çok iyidir sağolsun beni benden çok düşünür ama anne gibi diil tabiki uzakta olsaydı gelip kalma durumu oılurdu şimdi annem geliyo kalıyo tabi onda ne rahatsızlık var ne gerginlik var hatta fazla rahatlık var yemeğimi işimi herşeyimi yapıyo ama kayınvalidem olsa öylemi olurdu
İnş güzel haberlerle dönersin cnm, sen yinede cumaya kadar uzanmaya çalış o zaman, suyunu iç en az 3 lt, inş hastanede yatmak zorunda kalmazsında evinde yatarsın hastane olayı zor oluyor cnm, evinde daha rahat oluyor insan, tv var pc var fln oyalanıyor, ben aslında o dönemde daha bi sarmıştım kk ya, ama dediğim gibi inş gerek kalmaz, idrar testi ve vajinal muayene yapmadımı? benden hemen istemisti dr bide turnosol kağıtlı pedle amniyon sıvısımı değilmi ona bakmışlardı
:90: :90: :90:
dimi bööle şimdi evde yalnız yalnız konuşmak kolay çrş sabahtan itibarenbu vaziyette olabilirim.
ama ben iyiki kaynanamlardan uzağım diyorum valla onlarla olmaktansa yalnız yalnız kalmayı tercih ederim konyalarda ki ölle de oldu
yazelim iyide ben biraz rahatsizim canim
sabah bogurlerimden migdeme dogru agri girdi aksama kadar sürdü
halada var.
bi dus alip yatsam iyi olucak yarin seker yukleme testi icin kan verecegim
cuma gunude ins kizimla bulusacagim
kizlar bu ara sutum cok akmaya basladi ya onceleri 1-2 damla akardi simdi ikiye uce katlandi :44:
bebisime sut kalmicak yahu
kizlar ben cok bunaldim yaa esim yok onu cok ozlediim kizim dogsada 1 ay sonra falan hemen gitsem yanina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?