güzelim benim de ailem konayda gel değişelim :))
yazelim iyide ben biraz rahatsizim canim
sabah bogurlerimden migdeme dogru agri girdi aksama kadar sürdü
halada var.
bi dus alip yatsam iyi olucak yarin seker yukleme testi icin kan verecegim
cuma gunude ins kizimla bulusacagim
kizlar bu ara sutum cok akmaya basladi ya onceleri 1-2 damla akardi simdi ikiye uce katlandi :44:
bebisime sut kalmicak yahu
kizlar ben cok bunaldim yaa esim yok onu cok ozlediim kizim dogsada 1 ay sonra falan hemen gitsem yanina
canım benim akıntım kesilmişti o yüzden ph kağıdından bir şey anlayamadık.akıntım geçen hafta oldu ama ben kan ya da iltihap gibi olmayınca farkedemedim su aktı ama anlamadım yani.bugünde akmayınca tespit edemedik.vajinal muayene demedi ama .....
Kızlar iyi akşamlarrr. Senelik iznim vardı onu kullanıyorum geziyorum pek giremedim nasılsınız umarım iyidir.
Kızlar canım çok sıkkın yaa doktora gittim cmt günü.doktor ultrasonda bi ayağı yamuk bak önemli değil doğumdan sonra düzelir dediiAllahım nolur sen onu bana bağışlaaa yarabbimmmmm.ağlamaktan gözlerim şiştiiii ((((
ayyy kızlaarrr ben acıktım yaaaaa
pöfff busaattede ne yenir
acıkmakta diill işte bişi yiyim diye bakıyorum boğazıman aşşaa bişi gitsinde işteee
Kızlar iyi akşamlarrr. Senelik iznim vardı onu kullanıyorum geziyorum pek giremedim nasılsınız umarım iyidir.
Kızlar canım çok sıkkın yaa doktora gittim cmt günü.doktor ultrasonda bi ayağı yamuk bak önemli değil doğumdan sonra düzelir dediiAllahım nolur sen onu bana bağışlaaa yarabbimmmmm.ağlamaktan gözlerim şiştiiii ((((
Cnm en güzeli tarhana çorbası, ben şipşak yapıyorum kağana az tarhana süt tereyağı ile içinede peynir katıyorum kolay bişi oluyo hemde doyurucu
Cnm rahimde duruşundan kaynaklanmıştır belkide önemli bişi olmayabilir, belki doğunca yani anne karnından çıkınca kendiliğinden düzeliverecek niye üzüyosun kendini cnm ya
ayyy kızlaarrr ben acıktım yaaaaa
pöfff busaattede ne yenir
acıkmakta diill işte bişi yiyim diye bakıyorum boğazıman aşşaa bişi gitsinde işteee
yazelim iyide ben biraz rahatsizim canim
sabah bogurlerimden migdeme dogru agri girdi aksama kadar sürdü
halada var.
bi dus alip yatsam iyi olucak yarin seker yukleme testi icin kan verecegim
cuma gunude ins kizimla bulusacagim
kizlar bu ara sutum cok akmaya basladi ya onceleri 1-2 damla akardi simdi ikiye uce katlandi :44:
bebisime sut kalmicak yahu
kizlar ben cok bunaldim yaa esim yok onu cok ozlediim kizim dogsada 1 ay sonra falan hemen gitsem yanina
tatlım üzme kendini beril bebek sapasağlam gelecek inşallah. içini ferah tutKızlar iyi akşamlarrr. Senelik iznim vardı onu kullanıyorum geziyorum pek giremedim nasılsınız umarım iyidir.
oo iyi dedinde üşenirim ben şimdi onu yapmayı.aaa gerçi buzdolabında var tarhana çorbası
ama olmaazz o besleyici bişi benim aburcubur ıvır zıvır yemem lazımanca tadıı çıkar
ama ultrasondan bakıp suyun az olduğuna öyle karar verdi sonra bana sorunca ben dedim geçen hafta gelmişti diye:))cumaya kadar beklemeyip yarın mı gitsem cerah paşaya bilemedim şimdi .
ağlama güzelim,keşke sorunsuz bir şekilde dünyaya gelsin onlarısonra düşünürsün.bak ben geçen hafta çok stresliydim suyum ondan azaldı biliyorum.bebeğine daha olumsuz bir zarar verirsin.hem geçer demiiş doktorun
ben sonsuza kadar tok kalmayı diliyorm bugün:))şekerim tavan yapmış ta...
Dimi gecenin şu saatinde bi paket cips fln yanına kola :))
kızlar subat annelerınden 20haftalıkken oglunu kaybeden arkadasımız vardı ya himeros bebegını kaybedıs hıkayesını paylasmısbundan oncede 17 haftalıkken bır kızını kaybetmısss
cok uzuldum yaaa Allahım kımseye yasatmasın basına gelenlerede en buyuk sabırları versın.
offf yaa ne bilimm kızlarr içime atmaktan inanın yoruldumm.ona bişi olacağına bana olsun yaaa.çarşamba ikinci gittiğim doktora gideceğim bakalım o görebilecekmii.Allahım yardımcımız olsunn.bebişimin yanında olsunn.sağ sağlim kucağıma aldığım günü görmeyi nasip etsinn.
kızlar subat annelerınden 20haftalıkken oglunu kaybeden arkadasımız vardı ya himeros bebegını kaybedıs hıkayesını paylasmısbundan oncede 17 haftalıkken bır kızını kaybetmısss
cok uzuldum yaaa Allahım kımseye yasatmasın basına gelenlerede en buyuk sabırları versın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?