- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
ayyyy bunun hamilesi var aşereni var)) deme bu saatte böyle şeyler
:))) kız bende yiyemiyom yarın şeker testim var cnm, aklıma neler neler geliyo bilsen
pufff beni kesmedii
offf yaa ne bilimm kızlarr içime atmaktan inanın yoruldumm.ona bişi olacağına bana olsun yaaa.çarşamba ikinci gittiğim doktora gideceğim bakalım o görebilecekmii.Allahım yardımcımız olsunn.bebişimin yanında olsunn.sağ sağlim kucağıma aldığım günü görmeyi nasip etsinn.
meyva götür canımmm.
off gözde ne bileyimm yaaaa.beynim durduu inan.sonra bebek yan duruyo dedi alta iyice yerleşmemiş ağır kaldırmak yasak dedi eğilmek yasak dedi wc de ıkınnmak yok dedi suyun patlamasın dedi
meyva götür canımmm.
off gözde ne bileyimm yaaaa.beynim durduu inan.sonra bebek yan duruyo dedi alta iyice yerleşmemiş ağır kaldırmak yasak dedi eğilmek yasak dedi wc de ıkınnmak yok dedi suyun patlamasın dedi
düşünme unut unut) canım dikkat ettim de şimdi senin şafak 99 kalmış, çift hanelilere inmişin gözün aydın
meyva götür canımmm.
kızlar ben kacar bı dus alıp yatayım bugun cok yorulum hepınızı opuyorum ıyı gecelerrr
kızlar bende çıkıyorum gidip yatayım artık malum yarın geceden itibaren kaynanalı günler beni bekliyo enerji toplamam laızm
hadi öptm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?