2011 Şubat Anneleri

ayy şu mide yanmasından dolayı benim yemek yiyesim bile gelmiyo maşşlah size

aklına kotu seyler getırme canım olumlu dusun sen bolll boll dua et Allahın ıznıyle hııcbısey olmaz kendınıde bebısınıde uzme o kadar aglayarak emı

ayy canım geçmiş olsun bak dr da geçer demiş zaten.bu doktorlar sanırım hep en kötüsünü söölüyolar sen içini ferah tut bütün minklerimiz allaha emanet olsun inş

kızlar ben kacar bı dus alıp yatayım bugun cok yorulum hepınızı opuyorum ıyı gecelerrr

ayy kızlarr ben çok kötü oldumm yazısını okuyunca arkadaşınn.Allahım kimsenin acısını kimseye yaşatmasınn.
gözlerimm balonnnnnnnnnnn

Ay kızlar hemerosu okudum dağıldım oturdum ağlıyorum babamda bakıyo niye ağlıyo bu pc başında diye... içime oturdu yazdıkları, Rabbim kimseyi evlat acısı ile sınamasın inş...
düşünme unut unut) canım dikkat ettim de şimdi senin şafak 99 kalmış, çift hanelilere inmişin gözün aydın

Aaa cnm hiç dikkat etmemişim , hayırlısı ile dolduralım günlerimizi ya , eksiksiz alalım bebişleri kucağımıza inş.
Cnm daha döner bebek, hem sen dr un dediklerini yap, dua et kalanıda Allah'a bırak cnm, yiyecek ekmeği varsa hiç bişi engel olamaz,

kızlar bende çıkıyorum gidip yatayım artık malum yarın geceden itibaren kaynanalı günler beni bekliyo enerji toplamam laızm
hadi öptm hepinizi

kızlar bende çıkıyorum gidip yatayım artık malum yarın geceden itibaren kaynanalı günler beni bekliyo enerji toplamam laızm
hadi öptm hepinizi

iyi geceler cnm, kız enerji toplayıp napcan dövcenmi kadını :)) ilahi kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…