burcuuu+, dillerim_lal, karamel06, SuRMeLi, yasese+
hepinize iyi geceler kızlar
hamiş olmasaydımmm valla bira açıp içesimm geldiiiiiiiiiiiiii
birdaha girmem o topiklere ayy bi fena oldum kızlar yaaaa sabaha kadar ağlayabilirim yaniiii
ben bu kadar ağladıysam o anne kimbilir neler yaşamıştırrr
pööfffff ne diyoduk biz yaaa eti pufmu diyoduk burcuucum cipsmi diyoduk yaauuu
ben çıktımmm vallaa göz yaşım kalmıcakk.şu anda şükür diyorumm tepiğini duyuyorum canımınn.valla o ananın durumunu hiç düşünmek istemem dillerim_lal. eşimin yiğeni de 40.haftasında kaybetmişti çok zor oldu toparlanması.
uykummmm yokkkk yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pöff benimde uykumyokk ama böylede olunca 10 kadar uyuyorum gece yine uykum gelmiyo kısır bir döngüye giriyorum
burcuuu çık kız o topiktennn bize diyosun bideee
Slm kızlar..
direk konuya gireyim,ben sizin gibi bakmıyorum bu konuya geçen hafta kayınpederimde görmekstediğini söyledi oda girdi muayeneye o sanki benim krnımamı bakacak ekrandan gözünü alamadı ki yazık çıkınca bide ağladıama kaynım olsa belki bukadar rahat olmazdım,boşver çok da görme herkes çok heyecanlı bir bekleyişte
allahım yaaa ne saçma şey ben kendi babamı bile sokmadım adamcağız kalkmış gelmiş hem hastayım diye ama ben sokmamıştım dediğin gibi kasıklara kadar açıyolar kağıt havlu falan yerleştiriyolar onlar alttan alsınlar seni.
aynen canım ya yeri geliyor doktordan bile çekiniyoruz kaynımdanmı çekinmiyecem bunu düşünmeleri bile yetti bana saolsun en güzel günümün içine ettilergeçmiş olsun canım dikkat et kendine
kayra yı bende beğeniyorum "Allah ın lütfu" anlamına geliyor çok hoşta bir anlamı var.anneme söyletemedim lakin dili dönmedi.
bendede oldu oturuş şeklinden kaynaklanıyor olabilir yani benimki öyleydi.öyle acı verdiki yandı hatta.artık bebek organları sıkıştırdığından baskı yapıyorçdoktora sordum olacak dedi oturuş şekline dikkat et demişti.benim yerde oturunca yerde yemek yiyince olmuştu 2 kere
hoşgeldin canım ne güzel ikizlerin olacak bizde hiç ikiz yoktu bak ilk oldun
valla ben sana hak veriyorum.evet merak etmiş olabilir kaynın onada fotoğraflarını gösterirsin.eşin olsa yanında belkii bir nebze yeri geliyo insan doktordan bile çekiniyor.kesinlikle haklısın
kaynanama anlatıyorum anne böle böle ta neremize kadar açıyoruz dedim eee orayamı bakıcak diyo ne alakaysa o rahat edebilecekmiiş yani sıkılmadan bakabilirmiş oda güzelgeçmiş olsun canım nasıl bişi olduğunu bilmiyorum ama canını çok sıkmış.Allah kolaylık versin umarımm çok sıkıntı yaratmaz
Cnm ne yazsam bilemedim geçmiş olsun
Cnm bende rahat olamazdım tedirginliğini anlıyorum, muhtemelen sadece karnın olarak düşündüğü için gelmek istemiştir, sen zaten rahatsız olursun fakat kendiside muhtemelen rahatsız olur zaten dr o kadar açınca, oğlumun doğduğu hastanede bu kadar açmıyorlardı fakat burda yeni gittiğim hastanede bahsettiğiniz gibi gögüs bölgesinden neredeyse sezaryen yerinin altına kadar açıyorlar, kalçadanda biraz aşağıya indiriyorlar pantolonu, gerçekten içeride eşinden başkası olacaksa rahatsız bir durum oluyor yani cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?