2011 Şubat Anneleri

öff bende ordaki başka bir başlığı okdum 40 haftalıkbebeğini kaybeden bir anneyi okudum ayy nasıl hala ağlıyorum öfff çok kötü oldum yaaaa

Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn çok kötü hyaaaaaaa

Kızlaaaaaaar çıkın artık şu üzüntülü topikten, bakın çok şükür bebeklerimiz bizimle, üzülmenin zamanı değil hamiş hamiş

iyi geceler şenayy

ayy yasese sorma bende bi fena oldum 40 haftalık olan beni çok çok çok fena etkiledi Allah ım kimseye vermesinn

birdaha girmem o topiklere ayy bi fena oldum kızlar yaaaa sabaha kadar ağlayabilirim yaniiii

ben bu kadar ağladıysam o anne kimbilir neler yaşamıştırrr

pööfffff ne diyoduk biz yaaa eti pufmu diyoduk burcuucum cipsmi diyoduk yaauuu

ay bilmemki cnm en son nerde kalmıştık sen yazınca bende bakim bi dedim kendim çıkamıyorum topikten

ben çıktımmm vallaa göz yaşım kalmıcakk.şu anda şükür diyorumm tepiğini duyuyorum canımınn.valla o ananın durumunu hiç düşünmek istemem dillerim_lal. eşimin yiğeni de 40.haftasında kaybetmişti çok zor oldu toparlanması.

uykummmm yokkkk yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

pöff benimde uykumyokk ama böylede olunca 10 kadar uyuyorum gece yine uykum gelmiyo kısır bir döngüye giriyorum

burcuuu çık kız o topiktennn bize diyosun bideee

Bende çıktım kızlar, Allah korusun ya Rabbim kimselere yaşatmasın, biraz daha okusammı diye düşünürken oğlan tepiklemeye başladı yeter anne diyo heralde bende kapattım topiği
Hepinize iyi geceler yarın sabah şeker testim var inş güzel haberlerle dönerim öptüm sizi

pöff benimde uykumyokk ama böylede olunca 10 kadar uyuyorum gece yine uykum gelmiyo kısır bir döngüye giriyorum

burcuuu çık kız o topiktennn bize diyosun bideee

bende kaçar kızlarrr bi daha kimse o topikten bahsetmesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
güzel günleerr bizimle inşallahhhh.

ehh bende gidimm bariiii inşallahh bu gece rüyalarımıza kötü kötü şeyler girmezzz

hepinize iyi geceler yarın görüşürüz inşallah

ayy verdiğiniz linkteki yazıyı okudum Allahım kimseyi böyle şeylerle sınamasın...ağla ağla helak oldum beee...bidaa böle topiklere girmek yok kızlar...aklımıza kötü şeylerde getirmeyelim...bu arada günaydın hepinize...bugün erkenciyim

canım öyle diyosunda ben orda rahat edip bebeğimi doyaca göremiyeceksem sülalem gelmek istiyor hepsini götüreyim bende biliyorum sadece ekraa bakıcağını ki zaten doktorum yalnızmı geldin dediğinde kaynımla geldim dedim oda sen tek gir dedi bunu bile bile dün kriz çıkardılar hala gömzümden yaş akıyor sinirden

saol canım aynn benim gittiğim doktorda kalçama kadar indirtiyor o rahat edermiş zaten oraya bakmazmış sanki ben bakıcak diyip sapık damgası vurdumda çocuğa

Son düzenleme:
Kızlar günaydın, sabah 8de kalktım hazırlanıp çıktım 6. sırayı aldım, ama dr 9buçuktan erken gelmiyormuş, buçuk gibi çıkıcaz yine hastane yakın arabayla bırakıyor babam, ay şimdiden başım dönüyo ya açlıktan, beklerken oralarda aç açına inş fenalaşmam, glikozu içtikten sonra tümünü çıkarmazsam iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…