2011 Şubat Anneleri

Saol canım hasta olmamak için elimden gelen herşeyi yapıyorum bu ay sonunda kesin niyetlerini öğrenicez bakalım inş.dürüst olupta ne istediklerini ve amaçlarını düzgün bir şekilde söylerler

Seni idare edebilecek böyle güzel bir ablanın olması ne kadar güzel canım allah bozmasın.Bizim en büyük dez avantajımız beraber çalışıyor olmamız ama genede bu tür yollara giderek çıkartmaya çalışan bir iş yerini ilk defa görerek yaşıyorum kendim

güzelmiş canım evde ne vereceksin peki

evdede bebek şekeri veririm.bunu yapınca bebek şekerini çikolatanın üstüne yapmayı düşünüyorum yada çikolatalı olanından almayı.bebek çikolatası derler ya adet yerini bulsun..şöle bişii

http://imzabebek.com/images/userfiles/images/bebek_cikolatasi10.jpg

http://imzabebek.com/images/userfiles/images/bebek_cikolatasi13.jpg

o tüllü çubuklardada olur ozaman buna tül falan koymayada gerek kalmaz.

ben mevlut ıcın otarz bısey dusunuyorum bakalım kısmet olursa emınonune gıtmek ıstıyorum yakın bı zamanda

Bunlar çok güzelmiş canım.Ben sadece ev için düşünüyorum aslında hem hastane hem ev masraf olmasın diye.Ama hastaneye gelenler için çikolata yada şeker düşünüyorum gene

bu bana masrafsız gibi geldii.hemde çubuk şeklinde ya vermesi kolay olur.çikolata vermiiimm diyorum çünkü evde düşünüyorumm..ama şekerden ziyade çikolata olsun istiyorumm..ben birkaç arkadaşta görmüştüm az önceki mesajımdakiler gibi hem yapmasıda kolay al çikolatayı kapla üstüne bebeği yapıştır tamaaammmm...

ben mevlut ıcın otarz bısey dusunuyorum bakalım kısmet olursa emınonune gıtmek ıstıyorum yakın bı zamanda

yok artık mevlüttede süslü şeker vermiciimmm kusura bakmasınlar

zaten mevlüte gelenler önden bi hayırlı olsuna gelirler dimi. iki sefer şeker yapamamm

bebek kurabıyelerını bende sıtıyorum bı blogtan sordum tekıne 5tl fıyat verdıler belkı mevlut ıcın degıl ama hastaneye gelenelre dagtmak ıcın alabılırım dıyorum

canım ben 2 tl ye satıyorum :) onlarda ilk zamanlar 2 tlye satıyorlardı çok sipariş alında 5 çıkıyor fiyat ben müşteri kazanmak adına uygun yapıyorum

Bunlarda çok güzelmiş eğer böyle birşey olursa tabii masrafı ne olacak ki zaten.Çok güzel düşünmüşsün ama canım .

Bende bursada kapalıçarşıya gidince bakmak istiyorum orada çok seçenek varmış bayramdan sonra bir fetih daha yapmak lazım oraya

bu gösterdiğin modellere bugün bir pastanede baktık
kilosu 75 tl
ama yarım kilo fazlasıyla yeter hastane için bence
baya çok giriyor 1/2 kg içine dediler

kızlar mevlütü ne zaman yapmayı düşünüyorsunuzz

40 çıktığı gün düşünüyorum canım ben annemlede konuştuk o zaman yaparız dedi bende ozamana kadar toparlanmış olurmuşum hem.

canım ben 2 tl ye satıyorum :) onlarda ilk zamanlar 2 tlye satıyorlardı çok sipariş alında 5 çıkıyor fiyat ben müşteri kazanmak adına uygun yapıyorum

Fiyatı gayet güzel aslında böyle birşeyde düşünebilir.Ben bu kurabiye işinide biraz düşünüyim canım.Eğer aklıma yatarsa kapını çalarım artık :))

ben eve geldiğimiz ilk hafta yapıcaz çünkü kaynanmlar 1 haftadan fazla kalsın istemiyorum çok kalabalıklar kaldıramam diye bide kaynanam rahatsız evimiz 5. kat çıkınca birdaha zor iner buda demek olurki mevlütü sonra yaarsam 1 hafta daha kalırlar bende huni takar gezerim

bu gösterdiğin modellere bugün bir pastanede baktık
kilosu 75 tl
ama yarım kilo fazlasıyla yeter hastane için bence
baya çok giriyor 1/2 kg içine dediler

süslüsünemi 75 lira dediler

sade çikolatasını alsak acaba ne kadar olur.çünkü üstündeki bebek uygun bulunur yapıştırmaktada bişi yok.

şimdiden yapsam çikolatayı nerde muhafaza edicem son zamanlara yapayım diyorum ama

tabi sende haklısın

ama ben 40 ı diye düşünüyorum hem ben hem bebiş kendini toplar.birde hazırlık falan yapmak gerekir anca toparlanırız...

kızlarrr baksanıza mmevlüt şekeri diye yapmışlar örgü mağrifeti olan annelere.ne şirin bide bunun patik şeklinde olanlarıda vardı

http://g.imagehost.org/0826/bebekbattaniyesi1.jpg

tamam canım itinayla yaparım bende şuara tanıtıma ve müşteriye okadar ihtiyacım varki:))))şimdiye kadar binin üzerinde kurabiye yaptım yarısı tanıtım için bedava oldu ama artık para kazanmak istiyorum azda olsa

ayyy mevlit için şu şeker daha güzel hepsinden vazgeçtimm nasıl güzeller yaa bakmayacam daha habire bişi görüyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…