2011 Şubat Anneleri

çağlayancım aft için dut şurubu var yada hiç bulamazsan dut pekmezi birebir geliyor canım

çağlayancım geçmiş olsun canım şuan öğrendim inan,
2 haftadır doğru dürüst giremedim
kaynım vardı sonra hastalandım vs vs
umarım önemli birşey değildir

Fatmacım bu nasıl güzel bir bebek böyle maşallah canım yaa
Saol canım teşekkür ederim.Hepimizin hayatı bu aralar koşturma içinde geçiyor zaten canım olsun

o aftlardan neler çektiğimizi bi ben bilirim bi allah eşim günlerce herşeyi ılık tuzssuz baharatsız tüketiyor ilaçda çare değil onlara eşim tuzla kanatıyor birazcık rahatlıyor tekrara geçmiş olsun canım patronunada bişey derdimde kalsın töbe yaa

ayy kızlar dün gece izmirde deprem oldu evde tek başımaydım cok korktum vallaa yataktaydim resmen beşik gibi sallandım...

evet bak soracaktrım unuttum.büyük geçmiş olsun Allah tekrarını göstermesin inşallahhh.
korkmuşsundur tahmin edebiliyorum.

ayyy maşallahhh maşallahh bu prensese kız bunun ne güzel bi yüzü var bölee

oyy yerim ben onun fındık burnunuuuuu offf yaaaa insanın fotodan bile sevesi geliyoo yaaa maşallahhh

bu üç boyutlu ultrasonmu bu arada?

Kızlar size ne anlatıcam patronlarımın iyi niyetlimi yoksa kötü niyetlimi olduğuna siz karar verin artık.
Dün benim yanımdaki arkadaşı çağırdılar yanlarına 1 ay doldu diye.Kızla bizim patron konuşmaya başlamış demişki hamile olmak için treni kaçırdın 1 sene boyunca hamile kalamazsın şu anda çağlayanın durumunu görüyorsun nasıl sorun oluyor demişler.Arkadaşta demişki peki çağlayan gidince ne olacak ocak sonunda gitmeyi düşünüyor o eğer birşey olmazsa 4 ay burasını nasıl idare edeceğim demiş onlarda biz çağlayanı aralık ayında göndermeyi düşünüyoruz 1 sene boyuncada işe çağırmayacağız izin kullandıracağız.Onun haline eşi gittiğinden beri çok üzülüyoruz perişan oluyor burda diye söylemişler.Peki demiş ben ne olacağım sana birşey olmayacak çağlayan gidince yerine biri gelicek şu anda zaten birilerini hala arıyoruz demişler.onun kimse burda işe hakim değil.Herşeyi tek başına çözebilecek biri sende görüyorsun ama biz onun bebeğinden ayrı kalmasını istemiyoruz onun için aralık ayında onu göndericez üzerinede 1 sene ücretsiz izne ayırıcaz ondan sonrasına bakıcaz demişler.
Bu konuşmayı yeni işe başlayan arkadaşımdan öğreniyorum düşünebiliyormusunuz kızlar ya.Aralık ayına şurda 15 gün kalmış ama benim hiç birşeyden haberim yok pat diye ücretsiz izne ayıracaklarmış beni.Benimle ay sonu yaptıkları konuşmada bende tazminatı isteyip işten ayrılacağım beni düşündükleri için böyle bir yol seçmişler sözde kıza öyle demişler ama 1 sene boyunca ben çocukta olunca nasıl geçinicem onuda düşündüler mi acaba çok merak ediyorum.Eşimde bırak istersen şimdi işi diyor uff çok canım sıkkındı üstüne birde bu geldi.Şimdi iyice kafam ve aklım karıştı

günaydın neslii çook geçmiş olsun hastayken bebişide büyütmüşsün valla maşallahh

Iyi bak kendine bak bayram geliyo gezemezsinn

neslicim hoşgeldin geçmiş olsun
buketcim dikkat et tatlım sende kendine

geçmiş olsun canım,aman dikkat et, maşallah kızınada kocaman olmuş annesi

canım çok geçmiş olsun, daha iyi olmana sevindim. Ama ne güzel bak minik etkilenmemiş hiç, kocaman olmuş maşallah

güzel arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederimm beni merak etmişsiniz ne güzel arkadaşlar kazanmışım şimdi daha iyiyim allaha şükür kızımda çok iyi

gerçekten ilginç patronların var neden senle konuşup bi sonuca varmıyorlar anlamadım

çağlayancım sakın bırakma işi
sen istemezsen zorla ücretsiz izne çıkaramazlar
normal izinlerini kullanırsın sen
bebek doğunca çok masraflı oluyor bilesin tecrübeli bir anne tavsiyesi!

neslicim cok geçmiş olsun uzun süredir yoktum yeni öğreniyorum geçmişe bakıyorum beni pek merak eden olmamış ama

valla patron babam olsa ben güvenmem söyleyeyimm

banada ayrılırken ayrılmıyorsun izinlisin ne zaman istersen geri dönersinn yerine kimseyi almayacağız biz seninle devam etmek istiyoruz diye bolll boll atmışlardı daha 1 ay dolmadan yerime başkasını aldılar birde beni arayıp bir ara gelde işleri göster dedilerrr...peehh yaniii en iyisi bile önce kendini düşünüyorr

benceeee dost acı söyler çağlayancım bunlar seni birdaha çağırmayacaklar.bir kere sana sormadan 1 sene ücretsiz izin kararını nasıl almışlar. ,işe geri dönmeni isteyen insanlar işten bu kadar uzak kalmanı değil en kısa zamanda geri dönmeni isterler

aksine izninden kırpmaya çalışsalar ozaman anlardım seni istediklerini.zaten kadın seni söyleye söyleye erken doğurtacaktı allah korusun...baksana senden çoktaaannn vazgeçmişler.

valla al tazminatını söke söke acıma.bunlar sana acımayacak gibiler ziraaa

bak yine sinirlendim heeeeee öfff sıcak bastııı:88:

evet canım 3 boyutlu ama neden fotoyu siyah beyaz verdi anlamadım
aslında çok güzel videosu var ama hangi siteden yükleyebilirim bilmiyorum
bilsem yükleyeceğimde

Neslicim geçmiş olsun canım yoktum 2-3 gündür inş.önemli birşey yoktur canım

Onları anlamak imkamsız canım ben bile anlamıyorum ne yapmaya çalıştıklarını

çağlayancım sakın bırakma işi
sen istemezsen zorla ücretsiz izne çıkaramazlar
normal izinlerini kullanırsın sen
bebek doğunca çok masraflı oluyor bilesin tecrübeli bir anne tavsiyesi!

Aynen canım bende onun için çalışmak istiyorum ya tek maaşla bu devirde ev geçindirmek çok zor oluyor.Eğer ücretli ve ssk'yıda öderlerse kabul edicem zaten eğer etmezler kendileri bilirler normal izinlerimi kullanıp gelirim bende

evet canım 3 boyutlu ama neden fotoyu siyah beyaz verdi anlamadım
aslında çok güzel videosu var ama hangi siteden yükleyebilirim bilmiyorum
bilsem yükleyeceğimde

ayy bende çok heveslendim şimdi.benim oğlumda azcık daha büyüsün inşallah bizde gireriz üç boyutluyaaa

neslicim cok geçmiş olsun uzun süredir yoktum yeni öğreniyorum geçmişe bakıyorum beni pek merak eden olmamış ama

teşekkür ederim canım benim bende burda olsaydım farkederdim hergün bakınıyorum giren arkadaşlara ama hastalık fena vurdu bu sefer bana

Benimde anlamadığım nokta madem benden memnunsun neden 1 sene ücretsiz izne ayırmaya karar veriyorsun beni ve bunu benimle değil yeni başlayan biriyle paylaşıyorsun.
Benim bu patronlarım en başından beri zaten karşıydılar ya bu bebeğe
Heee birde ne var her an bebek gelebilir demişler kıza hazırlık ol diyede söylemişler,kıza neyse benim doğurup doğurmamamdan oda valla birşey anlamadım ama seni göndermenin yolunu arıyorlar bilesin dedi.

çağlayancım şöyle birşeyde geldi aklımaa

şimdii bunlar sana hiçbirşey söylemiyorlar ya.sana söyleseler konuşsalar sen kabul etmeyeceksinnn ve çalışıcam diyeceksin haliyle e onlarında işine gelmeyecek ozaman sen çıkarın ozaman beni diceksin ve tazminatını fazlasıyla ödemek zorunda kalacaklar

ama bu şekilde yapınca sen sağdan soldan duyacaksın sinirleneceksin uğraşamam ben sizle diye yada 1 sene ücretsiz izin aldıktan sonra çıkarım daha iyi diyip kendin çıkacaksın onlarda kurtulacaklar

aralıkta çıkarıyorlar bide dikkat edersen sigortanı 2011 e taşımıyorlar.burdada bir niyet var gibime geliyor.tam mevzuatı bilmiyorum ama yine kendilerini kendi çıkarlarını düşünerek birşey yaptıklarını sanıyorum

Doğum günün kutlu olsun cnm inş seneye doğum gününü 3 kişi kutlarsınız. Kar tanen we eşinle beraber...

ne güzel ya benim de en merak ettiğim acaba kime benziyor olayı :) cinsiyetini bile bu kadar merak etmemiştim:)

Yazdıklarını okurken çok duygulandım ya çok güzel anlatmışsın daha bir sabırsızlandım bebeğimi kucağıma almak için ama vaktinde gelsin :)) sende sağlıkla bebeğini büyütürsün inş.

çok geçmiş olsun cnm. Bende çok hasta oldum. Öksürük beni bitirdi hiç uyuyamadım ama neyseki artık daha iiyim.

teşekkür ederim canım benim bende burda olsaydım farkederdim hergün bakınıyorum giren arkadaşlara ama hastalık fena vurdu bu sefer bana

ya evet benimde 1 ay oldu hala geçmedi bende inat ediyorum antibiyotik kullanmamak için oda geçmemek için inat ediyor
bakalım kim yenecek???

kızlar aşağıdaki bebek şekeri ve şeker sepeti ile kapı süsüsnü beğendim nasıl sizce ?
PUSET SEPET BEBEK ŞEKERİ İÇİN GittiGidiyor.com'da #31705959

bebek şekeri (50 adet) GittiGidiyor.com'da #31425017

kapı süsü GittiGidiyor.com'da #28199200

LOHUSA ŞERBET SÜSÜ GittiGidiyor.com'da #29804865

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…