Saol'un kızlar teşekkür ederim hepinize bayram tatilini dörtgözle bekliyorum inanın bedenim o kadar yorulduki kızımda bu hafta pek hareketsizdi ama neyseki dün geceden beri hareketlerimiz normal seviyesine geldi.
Boğazlarının tamamını iltihap ve aft yarası sarmış hiç birşey yiyip içemiyor canım.Ama akşam eve gidince verdiğin tarifi hazırlayıp yedirmeye çalışıcam.
Bende hepinizi çok özledim ama burda bir görseniz beni tezgahtardan farkım kalmadı 7 aylık halimle ben çalışıyorum patronum yukardan bizi seyrediyor.
Geçmiş olsun canım.
Merhaba kızlarrrr
Bugün dr amcamıza gittik
tam 867 gr olmuşuz
25+6 çıktık doğum tarihimiz 19 şubat görünüyor
bugün şeker yüklememiz yapıldı
Açlık kan şekerim 89 tokluk 121 çıktı .
Dr um sonuçların gayet güzel olduğunu söyledi
Diet vermedi
Günün en güzel haberi istersem 2. yi normal doğum deneyebilirmişim ama %5 lik riski sorumluluğu sen üzerine alırsın dedi
heyecandan ne riski dememişim
İdrar yollarımda enfeksiyon çıktı günde 3 lt su iç ve kasıklarına termofor koy dedi
Fazlasıyla kansızlık çıktı kan hapını günde 2 ye çıkardı
size göbüş ve bebiş resmi ekledim
linke tıklayınız lütfen
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=16205403&posted=1#post16205403
hepinizi çççoooooookkkk öpüyorum azıcık olsada 200 küsür sayfadan biraz geçmişi okumaya çalışacağım şimdi
Prenses kızımın resmi sizler için geliyorrrrr
çağlayancım geçmiş olsun canım şuan öğrendim inan,
2 haftadır doğru dürüst giremedim
kaynım vardı sonra hastalandım vs vs
umarım önemli birşey değildir
Saol'un kızlar teşekkür ederim hepinize bayram tatilini dörtgözle bekliyorum inanın bedenim o kadar yorulduki kızımda bu hafta pek hareketsizdi ama neyseki dün geceden beri hareketlerimiz normal seviyesine geldi.
Boğazlarının tamamını iltihap ve aft yarası sarmış hiç birşey yiyip içemiyor canım.Ama akşam eve gidince verdiğin tarifi hazırlayıp yedirmeye çalışıcam.
Bende hepinizi çok özledim ama burda bir görseniz beni tezgahtardan farkım kalmadı 7 aylık halimle ben çalışıyorum patronum yukardan bizi seyrediyor.
Geçmiş olsun canım.
ayy kızlar dün gece izmirde deprem oldu evde tek başımaydım cok korktum vallaa yataktaydim resmen beşik gibi sallandım...
Merhaba kızlarrrr
Bugün dr amcamıza gittik
tam 867 gr olmuşuz
25+6 çıktık doğum tarihimiz 19 şubat görünüyor
bugün şeker yüklememiz yapıldı
Açlık kan şekerim 89 tokluk 121 çıktı .
Dr um sonuçların gayet güzel olduğunu söyledi
Diet vermedi
Günün en güzel haberi istersem 2. yi normal doğum deneyebilirmişim ama %5 lik riski sorumluluğu sen üzerine alırsın dedi
heyecandan ne riski dememişim
İdrar yollarımda enfeksiyon çıktı günde 3 lt su iç ve kasıklarına termofor koy dedi
Fazlasıyla kansızlık çıktı kan hapını günde 2 ye çıkardı
size göbüş ve bebiş resmi ekledim
linke tıklayınız lütfen
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=16205403&posted=1#post16205403
hepinizi çççoooooookkkk öpüyorum azıcık olsada 200 küsür sayfadan biraz geçmişi okumaya çalışacağım şimdi
Prenses kızımın resmi sizler için geliyorrrrr
geçmiş olsun canım ya bendede nefes almakta zorlanıyorum geceleri tıkanıyorum normal mi onuda bilmiyorum
hoşgeldin canım bende uzun süredir yok diyordum nesli..çok ama çoook geçmiş olsun çok ağır atlatmışın şimdi nasılsın peki...minik prensese de maşallahpaşam prensesine slm gönderio sanırım tekmelio teyzesi
günaydın neslii çook geçmiş olsun hastayken bebişide büyütmüşsün valla maşallahh
Iyi bak kendine bak bayram geliyo gezemezsinn
neslicim hoşgeldin geçmiş olsun
buketcim dikkat et tatlım sende kendine
geçmiş olsun canım,aman dikkat et, maşallah kızınada kocaman olmuş annesi
nesli81 geçmiş olsun canım merak etmiştim bende seni bu arada kızını görmüşsün gözün aydın.
Yasese canım geçmiş olsuun inşallah bebeginin bişeyi yoktur ayrıca büyümüşte bebişin gözünaydın
sudenur canım bebegin hareket etmiş şükür bak demekki babacı olcak senin kız
selam kızlaaaarrr....
Okuldan geldim gene yemeklerimi yaptım,dinleniyorum diyette olunca yemek yapmak daha zorlaştı.sebzesini,etini çorbasını salatasını eksiksiz yapıyorum
nesli seni çok merak etmiştim iyi olmana çok sevindim.çağlayana da...
canım çok geçmiş olsun, daha iyi olmana sevindim. Ama ne güzel bak minik etkilenmemiş hiç, kocaman olmuş maşallah
kızlar size ne anlatıcam patronlarımın iyi niyetlimi yoksa kötü niyetlimi olduğuna siz karar verin artık.
Dün benim yanımdaki arkadaşı çağırdılar yanlarına 1 ay doldu diye.kızla bizim patron konuşmaya başlamış demişki hamile olmak için treni kaçırdın 1 sene boyunca hamile kalamazsın şu anda çağlayanın durumunu görüyorsun nasıl sorun oluyor demişler.arkadaşta demişki peki çağlayan gidince ne olacak ocak sonunda gitmeyi düşünüyor o eğer birşey olmazsa 4 ay burasını nasıl idare edeceğim demiş onlarda biz çağlayanı aralık ayında göndermeyi düşünüyoruz 1 sene boyuncada işe çağırmayacağız izin kullandıracağız.onun haline eşi gittiğinden beri çok üzülüyoruz perişan oluyor burda diye söylemişler.peki demiş ben ne olacağım sana birşey olmayacak çağlayan gidince yerine biri gelicek şu anda zaten birilerini hala arıyoruz demişler.onun kimse burda işe hakim değil.herşeyi tek başına çözebilecek biri sende görüyorsun ama biz onun bebeğinden ayrı kalmasını istemiyoruz onun için aralık ayında onu göndericez üzerinede 1 sene ücretsiz izne ayırıcaz ondan sonrasına bakıcaz demişler.
Bu konuşmayı yeni işe başlayan arkadaşımdan öğreniyorum düşünebiliyormusunuz kızlar ya.aralık ayına şurda 15 gün kalmış ama benim hiç birşeyden haberim yok pat diye ücretsiz izne ayıracaklarmış beni.benimle ay sonu yaptıkları konuşmada bende tazminatı isteyip işten ayrılacağım beni düşündükleri için böyle bir yol seçmişler sözde kıza öyle demişler ama 1 sene boyunca ben çocukta olunca nasıl geçinicem onuda düşündüler mi acaba çok merak ediyorum.eşimde bırak istersen şimdi işi diyor uff çok canım sıkkındı üstüne birde bu geldi.şimdi iyice kafam ve aklım karıştı
Kızlar size ne anlatıcam patronlarımın iyi niyetlimi yoksa kötü niyetlimi olduğuna siz karar verin artık.
Dün benim yanımdaki arkadaşı çağırdılar yanlarına 1 ay doldu diye.Kızla bizim patron konuşmaya başlamış demişki hamile olmak için treni kaçırdın 1 sene boyunca hamile kalamazsın şu anda çağlayanın durumunu görüyorsun nasıl sorun oluyor demişler.Arkadaşta demişki peki çağlayan gidince ne olacak ocak sonunda gitmeyi düşünüyor o eğer birşey olmazsa 4 ay burasını nasıl idare edeceğim demiş onlarda biz çağlayanı aralık ayında göndermeyi düşünüyoruz 1 sene boyuncada işe çağırmayacağız izin kullandıracağız.Onun haline eşi gittiğinden beri çok üzülüyoruz perişan oluyor burda diye söylemişler.Peki demiş ben ne olacağım sana birşey olmayacak çağlayan gidince yerine biri gelicek şu anda zaten birilerini hala arıyoruz demişler.onun kimse burda işe hakim değil.Herşeyi tek başına çözebilecek biri sende görüyorsun ama biz onun bebeğinden ayrı kalmasını istemiyoruz onun için aralık ayında onu göndericez üzerinede 1 sene ücretsiz izne ayırıcaz ondan sonrasına bakıcaz demişler.
Bu konuşmayı yeni işe başlayan arkadaşımdan öğreniyorum düşünebiliyormusunuz kızlar ya.Aralık ayına şurda 15 gün kalmış ama benim hiç birşeyden haberim yok pat diye ücretsiz izne ayıracaklarmış beni.Benimle ay sonu yaptıkları konuşmada bende tazminatı isteyip işten ayrılacağım beni düşündükleri için böyle bir yol seçmişler sözde kıza öyle demişler ama 1 sene boyunca ben çocukta olunca nasıl geçinicem onuda düşündüler mi acaba çok merak ediyorum.Eşimde bırak istersen şimdi işi diyor uff çok canım sıkkındı üstüne birde bu geldi.Şimdi iyice kafam ve aklım karıştı
evet bak soracaktrım unuttum.büyük geçmiş olsun Allah tekrarını göstermesin inşallahhh.
korkmuşsundur tahmin edebiliyorum.
ayyy maşallahhh maşallahh bu prensese kız bunun ne güzel bi yüzü var bölee
oyy yerim ben onun fındık burnunuuuuu offf yaaaa insanın fotodan bile sevesi geliyoo yaaa maşallahhh
bu üç boyutlu ultrasonmu bu arada?
güzel arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederimm beni merak etmişsiniz ne güzel arkadaşlar kazanmışım şimdi daha iyiyim allaha şükür kızımda çok iyi
gerçekten ilginç patronların var neden senle konuşup bi sonuca varmıyorlar anlamadım
çağlayancım sakın bırakma işi
sen istemezsen zorla ücretsiz izne çıkaramazlar
normal izinlerini kullanırsın sen
bebek doğunca çok masraflı oluyor bilesin tecrübeli bir anne tavsiyesi!
evet canım 3 boyutlu ama neden fotoyu siyah beyaz verdi anlamadım
aslında çok güzel videosu var ama hangi siteden yükleyebilirim bilmiyorum
bilsem yükleyeceğimde
neslicim cok geçmiş olsun uzun süredir yoktum yeni öğreniyorum geçmişe bakıyorum beni pek merak eden olmamış ama
valla patron babam olsa ben güvenmem söyleyeyimm
banada ayrılırken ayrılmıyorsun izinlisin ne zaman istersen geri dönersinn yerine kimseyi almayacağız biz seninle devam etmek istiyoruz diye bolll boll atmışlardı daha 1 ay dolmadan yerime başkasını aldılar birde beni arayıp bir ara gelde işleri göster dedilerrr...peehh yaniii en iyisi bile önce kendini düşünüyorr
benceeee dost acı söyler çağlayancım bunlar seni birdaha çağırmayacaklar.bir kere sana sormadan 1 sene ücretsiz izin kararını nasıl almışlar. ,işe geri dönmeni isteyen insanlar işten bu kadar uzak kalmanı değil en kısa zamanda geri dönmeni isterler
aksine izninden kırpmaya çalışsalar ozaman anlardım seni istediklerini.zaten kadın seni söyleye söyleye erken doğurtacaktı allah korusun...baksana senden çoktaaannn vazgeçmişler.
valla al tazminatını söke söke acıma.bunlar sana acımayacak gibiler ziraaa
bak yine sinirlendim heeeeee öfff sıcak bastııı:88:
Benimde anlamadığım nokta madem benden memnunsun neden 1 sene ücretsiz izne ayırmaya karar veriyorsun beni ve bunu benimle değil yeni başlayan biriyle paylaşıyorsun.
Benim bu patronlarım en başından beri zaten karşıydılar ya bu bebeğe
Heee birde ne var her an bebek gelebilir demişler kıza hazırlık ol diyede söylemişler,kıza neyse benim doğurup doğurmamamdan oda valla birşey anlamadım ama seni göndermenin yolunu arıyorlar bilesin dedi.
günaydın kadınlar kulübünün en güzel anneleri ve onların en tatlı bebişleri
kızlar bugün moralim çok iyi dün doğum günümdü
sabah kalktığımda eşim doğum günümü kutlamadı ve ben unuttuğunu düşünerek üzüldüm (doğal olarak duygusallık son safhada)
akşamda kutlamayınca kesin unuttu bizimki dedim
ama canım benim unutmamış işleride yoğundu zaten geç geldi
bana kartanesi şeklinde bir kolye almış çok beğendim daha da önemlisi benim için buna anlam katarak alması çok duygulandım valla
bizim yiğitimiz kış bebeği olacak ya karlı bir gün olacak büyük bir ihtimalle oda onu düşünerek kar tanesi almış o bizim kartanemiz olacak çünkü dedi
kar tanemiz yiğit'imiz (saflık ve temizlik ifde ediyor yere düşen her kar tanesi farklıdır bizim oğlumuzda bizim için tek ve farklı)çok beğendim çok ince düşünerek almış
paylaşmak istedim sevincimi kızlar
Kizlarrrr günaydin =)
dün aksam kizimi görmeye gittik 3 boyutlu US yapti doktor teyzemiz allahim kizim ayni benim kopyam dudagi burnu ayni ben doktor iste anlatiyo iyi gelismis vs diye ben artik dinleyemiyorum bile bi duygulandim agliyorum esimde duygulandi ya bu ayni sen yaa diyo =)))) kisaca ben coook mutluyum dünden beri kizimin 3 boyutlu fotosuna bakip bakip onu seviyorum =)
merhaba güzel anne adayları..
bende 2010 şubat annesiyim (daha doğrusu şubat annesi olmayı bekleyen bi anne adayıydım ama 31 ocakta geldi minik kızım:)) ) şu an ne kadar heyecanlı olduğunuzu tahmin edebiliyorum... Allah hepinize yavrularınıza sağlıklı sıhatli kolaycacık kavuşmayı nasip etsin inşallah... şu anki sevinciniz yavrunuza olan sevginiz mutlakaki çok büyük ama inanınki kabaca bi tabir olucak belki ama devede kulak... kucağınıza aldıktan sonra göz göze geldikten sonraki sevinç kelimelerle anlatılamaz... ki o an bile çok farkında olamıyorsunuz olayların bu bebek benimmi gerçekten gibi saçma bi his duyuyosunuz... her geçen gün daha fazla bağlanıyorsunuz... bi insanı daha fazla sevemem herhalde diye düşünüyorsunuz ama her geçen gün daha çok daha çok seviyorsunuz... özellikle size tepki vermeye şakalaştığınızda gülmeye yada o size şebeklik yapmaya başladığında tek bir damla göz yaşına ölürüm diyebilecek kadar çok seviyorsunuz... benim kızım 9,5 aylık oldu... Allah sizlerede bu günleri bu duyguları yaşamayı nasip etsin inşallah... sakın doğumu falanda düşünüp kendinizi boşuna strese sokmayın.. bana hep bi selli yağmur derlerdi cidden öyleymiş... sonucunda gelen meleğe çekilen acı o kadar değiyorki... fazla uzattım lafı sanırım... kısaca annelik çok kutsal ,çok güzel ve çok zevkli... umarım hepiniz bunun keyfini çıkarırsınız...
Sevgiler...
Selam kızlar nasılsınız ben çok feciyim yaaa.3 gündür burda canım çıktı resmen evde'de aynıyız eşim bir türlü toparlayamadı kendini.2 gündürde hastane hastane koşturuyorum eşim için.Kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyorum sizler nasılsınız.
Hakiki dostlar kazanmışım ben burda bunuda anladım gelmediğim günler içinde,eşimin ailesi bir kere olsun arayıp sormadı ama sizler saolun arayıp sordunuz kızlar eşimde teşekkür etti geçmiş olsun dilekleriniz için.
teşekkür ederim canım benim bende burda olsaydım farkederdim hergün bakınıyorum giren arkadaşlara ama hastalık fena vurdu bu sefer bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?