2011 Şubat Anneleri

Sende haklısın canım.Annende yanında olursa çabucak atlatırsın yoksa senin kaynanan seni yer bir 40 gün kalırsa :))

Gözdeatı galiba bunun patik şeklinde olanını yapıp resim koymuştu bunlarda çok şeker olurlar

canım 40ın çıkışını düşünemiyorum bile kaynanamlar burda olduğu sürede annemde gelip kalamaz çünü kayınpeder kaynımda burda olucak ee benimde bi babam bi kardeşim var onlar rahat etmezler diye benimkiler gelemiyecek kaynanamlara ek olara bütün görümcelerde gelir evleri 2 adım olmasına rağmen kalırlarda oyüzden ben bütün hazırlıkları yapıcam onlar sadece yemek işine baksınlar ben sağlığım el verdiği sürece kendim yapıcm doğumdan önce

Hayat zor canım çok iyi anlıyorum seni.Eşimle ve annemle bir konuşıyım birde şu seda aklımı çelip durmasa çok iyi olacak sürekli fikir değiştiriyorum aslında dişbuğdayı için bu kurabiyeler çok güzel olur dimi.

ayyy mevlit için şu şeker daha güzel hepsinden vazgeçtimm nasıl güzeller yaa bakmayacam daha habire bişi görüyom

Sedaaaa yeter artık kız benimde aklımı çeliyorsun bak böyle yaparak öylemi böylemi olsun diye düşünüp duruyorum.
Ama sana hak verdim şimdiye kadar koyduğun resimlerin içinde en çekicisi bu acayip bir al benisi var :))

tek kaynana olsa öpüp başıma koyucam kayınpeder kaynım görümceler onlar varken annem gelemez

ben bunlardan aldım mavi beyazz noktaları var üzerine nazar boncuğu yapıştırıcam mevlütte ek olarak dağıtacam

kaça aldın kutularını mı aldınn şeker varmı içinde nerden aldın ben çok beğendimde bunları ondan soruyorum bulamazsam falan ablama aldırırım istanbuldan

öff mevlütte bişi vermicem demiştimm bak gördünn fikir değişti birden

bütün parayı şekere çikolatayamı yatırcaz napcaz biz bu gidişle

ayyyy daha diş bulguru var dimeeeeee

yandık ki ne yandık dur şimdi onu karıştırma ona çok var

valla sana varana kadar benim aklım fena olmuş haldeee.eşimden gizli yapayım ben bir kısmını adamın yüreğine inmesin

canım benim aldığım 100 tane kutu 15 lira bebeklerde tanesi 30 kuruş filan kurdeleyi hatırlamıyorum ben bebek almadım nazar boncuğu yaıştıcam diye bide ben şekerlerin lavantalısınıda almıştım

tek kaynana olsa öpüp başıma koyucam kayınpeder kaynım görümceler onlar varken annem gelemez

yaa annesizde olmak çok zor olur ama ya neden insanlar bu kadar anlayışsız ki ilk zamanalarda insan annesini ister yanında olsun ona güç versin diye

Kıyafetlere verdiğimiz paranın 2 katını sanırım bunlara yatırıcaz biz :))

ben bunlardan aldım mavi beyazz noktaları var üzerine nazar boncuğu yapıştırıcam mevlütte ek olarak dağıtacam

Bunları nerden aldın canım adres ve tel.versene neler var içinde bak bende merak ettim şimdi :))

canım benim aldığım 100 tane kutu 15 lira bebeklerde tanesi 30 kuruş filan kurdeleyi hatırlamıyorum ben bebek almadım nazar boncuğu yaıştıcam diye bide ben şekerlerin lavantalısınıda almıştım

yaaa sadece kutu satıyolar yani ayy çokda uygunmuş alalım adreside bende ablama aldırayım barii.

annem için sorun değilde onlar sorun yaparlar yok namahrem olur kayınpederime yok rahat edemez diye bakalım ogünler gelince neler görücem hakkımızda hayırlısı

annem için sorun değilde onlar sorun yaparlar yok namahrem olur kayınpederime yok rahat edemez diye bakalım ogünler gelince neler görücem hakkımızda hayırlısı

Hayırlısı olsun canım.Lohusalık bizim için en önemli dönem olucak zaten inş.çok rahat atlatırırız hepimiz

sevim site virüslü galiba açmadı bende neyse ben ankaradada buldum ama fiyatlarını yazmıyo sordum bakalım cevap gelecekmi

pööffff iş çıktı bak başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…