2011 Şubat Anneleri

kızlar bugün yolda yürürken az daha ayağıma kramp giriyodu.durdum ovaladım biraz acıya acıya eve geldim ama şuan bile bi hareket yapsam kramp girecekmiş gibi acıyoo..yolda yürürken bir kramp girseydi rezil olmuştummm yalnızdım bideee

fns kızına maşalllahınnnnn en kocamanından maşallah diyorum
Allah ım çok tatlı bişi bu ya.. Eşimi bile çağırıp fotosunu gösterdim ikimizde bittik. inş bizim oğlanda böyle bir foto bize çektirir:)

çağlayancım ne desem sanırım seninle aynı durumdayım bnde iş yerine cok hakimim patronum bırakmam diyor bide bizim bu aralar işlerimiz cok yoğun artık dalgasınamı diyor bilmiyorum ama kırkını cıkarır gelirsin bnde seni gönderirim arada eve emzirmeye diyor nasıl sinir oluyorum sadece gülüp geçiyorum 4 aylık iznimi kullanmadan dönmem...

teşekkür ederim çağlayancımmm sanada geçmiş olsun eşin rahatsızmış inş. bi an önce atlatır

Saol canım inş.Bayram dönüşüne kadar izinli inş.çabuk toparlar kendini

Söylediklerin çok doğru canım.Bunlar benim ssk'yı bitirip muhtemelen doğumada muhtemelen parasız gönderecekler çünkü ben 37 haftada çıkacaktım izne sonrada geri dönecektim bebek olunca ama bunlar tamamen kendi çıkarları için uğraşıyorlar bende beni ne kadar zor duruma sokarlarsa bende onları aynı şekilde zor duruma sokmayı düşünüyorum bu saatten sonra açıkçası

Saol canım sanada geçmiş olsun.Öksürük içip bal limon ve karabiber yapıp yiyebilirsin.Keşke grip olsaydı canım benim eşimde ama onun boğaz enfeksiyonu mahvediyor ve çabukta geçmiyor

caglayan yazdıklarını hızlı hızlı okudum belkı tam anlayamamıs olabılırım ama senı ısten cıkarmak gıbı bır lukslerı yok ıs mahkemesıne basvurursan san acatır catır hem maddı hem manevı tazmınat oderler senın yasal olarak 4 ay ıznın var ve bu ızın ucretlı ızın sen calısmasan bıle bunu sana odemek zorunda oyle kafasına gore senı senı 1 sene ucretsız ızne cıkarıyorum dıyemez.

Seda banada uykudayken bu aralar oluyor ben de hemen ovmaya çalışıyorum. Bir arkadaşımda hamile we onda çok sıksık oluyormuş doktoruna sormuş doktorda demiş ki kramp giren ayağının baş parmağını çek hemen o zmn geçiyormuş. Daha ben denemedim ama arkadaşım denemiş:) geçiyormuş.

hepsi çok güzell ben beğendim

kapı süsüyle lahusa şerbet takımını kendim yapıcam ben özellikle bardak takımını yapmak çok kolay kaça satıyorlar bu takımı..

şekeri hazır almayı düşünüyorum belkiii yapabilirimdeee ona karar vermedim daha

Moonsun82 canım senin bugün doğum gününmü herkes doğum gününü kutluyor ama geç kaldıysamda kusura bakma canım doğum günün kutlu olsun yiğit bebekle ve eşinle inş.daha nice güzel doğum günleri kutlarsın inş.

evet evet arkadaşımda bana aynı şeyi söyledi o an dedi baş parmağından doğru yukarı kıvırsın eşin ayağını geçer dedi bende eve gelinde öyle yapıyorum deminden berii ama yinede o acı yerleşti ayağımın arkasınaa

geeçen hafta doğum yapan başka bir arkadaşımda içtiğim ilaçlara günde içtiğim yarım kilo ayrana süt ve peynire rağmen günde iki defa kramp girdiği oluyor demişti.sanırım yapacak çok birşey yokk

teşekkür ederim canım
inşallah çektirir annesi çok güzel bir anı olur onun için çünkü:)

20 ye satoyorlar canım çokmuki?
ama ben beceriksizim yapamam olsun alayım dursun bi kenarda:)

fatmacım maşallah bebişne diim cok tatlı yerim ben onun burnu :)

teşekkürler teyzesiiii

Son düzenleme:

Bende eğer öyle birşey yapmayı göze alırlarsa senin dediğin yollara başvururum canım artık çok saol söylediğin için.

O kramplardan ben neler çekiyorum iş yerinde yürürken birden kitleniveriyorum şu 3 gündür yoğunluk ve yorgunluk bende bunları dahada arttırdı maalesef

Baştan beri benimkiler böyle biliyorsun ama buda yeni gündeme geldi şimdi bakalıp ne olacak bu ay sonunda inş.senin durumun benim gibi olmaz canım

teşekkür ederim canım
inşallah çektirir annesi çok güzel bir anı olur onun için çünkü:)

20 ye satoyorlar canım çokmuki?
ama ben beceriksizim yapamam olsun alayım dursun bi kenarda:)

yok aslında çok değil ama benim okadar çok bardağım varki artık koyacak yer yok..gereksiz olur benim için.etrafına bi kurdela yapılacak burdan kopya çekerim ben bi takımı süslerim nolcak anneme sorsan gereksizzz ama insan görünce hevesleniyo

kapı süsünüde denize girerken kullanılan makarna dedikleri köpükler varya onlardan yapıolar.evde var valla iki tane koyacak yer bulamıyoruz.ondan yapayım diyorum etrafına kurdelayı sar arkadan tülü büzzz yapıştır üstğne iki cinncik boncukk olur gibime geliyor.artık bayramdan sonra Allah nasip ederde yaparsam yapılışıyla birlikte koyarıum burayada

bebek kurabıyelerını bende sıtıyorum bı blogtan sordum tekıne 5tl fıyat verdıler belkı mevlut ıcın degıl ama hastaneye gelenelre dagtmak ıcın alabılırım dıyorum

canım hoşgeldin valla merak ettik seni
bu arada çok geçmiş olsun aman sende dikkate et bari bu koşuşturmada hasta olma
işiniz zorlaşır valla sonraa
senin bu patronlarının ne istediğini ben fazla anlamış değilim ama seni kendi kafalarına göre ücretsiz izne çıkaramazlar güya böyle söyleyerek işten çıkarma yolunu arıyorlar sanırım sen istersen çıkarsın iş tazminatını almassan geri dönebilirsin ama bence kabul etme
birde geri almazlarsa olan senin 1 senene olur çok çıkarmak istiyorlarsa tazminatını ödesinler öyle çık senin en doğal hakkın 4 aylık doğum iznin onu kullandırmıyoruz gibi birşey de diyemezler

ayy kızlar dün gece izmirde deprem oldu evde tek başımaydım cok korktum vallaa yataktaydim resmen beşik gibi sallandım...

geçmiş olsun canım ya sabah duydum tv den bende

ooy oooy yerim ben onu allahım ne kadar büyüksün sen yaaa şunun güzelliğine bakarmısın allah nazarlardan sakınsın güzelliği
renkli resmini almışsınız benimki yüzünü göstermediği için tam biz alamadık bende çok merak ediyorum yüzünü aslında

ayy bende çok heveslendim şimdi.benim oğlumda azcık daha büyüsün inşallah bizde gireriz üç boyutluyaaa

canım senin yakışıklıda nazlı cinsiyeti uzun sürede göstermedi ya bu yüzünüde göstermez şimdi benimki göstermedi mesela

canım bende bebek kurabiyeleri yapıyorum üstelikte çok uygun fiyatara istersen modellere bakabilirsin tabi kurabiye olarak düşünürsen [/QUOTE]

nereden bakabiliriz bu kurabiyelere acaba

Baştan beri benimkiler böyle biliyorsun ama buda yeni gündeme geldi şimdi bakalıp ne olacak bu ay sonunda inş.senin durumun benim gibi olmaz canım[/QUOTE]

olcağını sanmıyorum cnm beni idare edebilecek kişi var saolsun cok sevdiğim bir ablam zaten biz şşimdiden sen izindeyken ben msnden iş gönderirim diyorr gülüşüyouz ama şu konuda çok haklısın bi işyerinde iş veren karıkocaysa cok sorun oluoyor...

kızlar azcık iş yapayım ben oturdum kaldım
hazır evdeyken bugün toparlayayım biraz
sonra ugrarım yine
öptüm hepinizi ve bebişleriii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…