teşekkür ederim çağlayancımmm sanada geçmiş olsun eşin rahatsızmış inş. bi an önce atlatır
çağlayancım şöyle birşeyde geldi aklımaa
şimdii bunlar sana hiçbirşey söylemiyorlar ya.sana söyleseler konuşsalar sen kabul etmeyeceksinnn ve çalışıcam diyeceksin haliyle e onlarında işine gelmeyecek ozaman sen çıkarın ozaman beni diceksin ve tazminatını fazlasıyla ödemek zorunda kalacaklar
ama bu şekilde yapınca sen sağdan soldan duyacaksın sinirleneceksin uğraşamam ben sizle diye yada 1 sene ücretsiz izin aldıktan sonra çıkarım daha iyi diyip kendin çıkacaksın onlarda kurtulacaklar
aralıkta çıkarıyorlar bide dikkat edersen sigortanı 2011 e taşımıyorlar.burdada bir niyet var gibime geliyor.tam mevzuatı bilmiyorum ama yine kendilerini kendi çıkarlarını düşünerek birşey yaptıklarını sanıyorum
Doğum günün kutlu olsun cnm inş seneye doğum gününü 3 kişi kutlarsınız. Kar tanen we eşinle beraber...
ne güzel ya benim de en merak ettiğim acaba kime benziyor olayı :) cinsiyetini bile bu kadar merak etmemiştim:)
Yazdıklarını okurken çok duygulandım ya çok güzel anlatmışsın daha bir sabırsızlandım bebeğimi kucağıma almak için ama vaktinde gelsin :)) sende sağlıkla bebeğini büyütürsün inş.
çok geçmiş olsun cnm. Bende çok hasta oldum. Öksürük beni bitirdi hiç uyuyamadım ama neyseki artık daha iiyim.
kızlar bugün yolda yürürken az daha ayağıma kramp giriyodu.durdum ovaladım biraz acıya acıya eve geldim ama şuan bile bi hareket yapsam kramp girecekmiş gibi acıyoo..yolda yürürken bir kramp girseydi rezil olmuştummm yalnızdım bideee
ya evet benimde 1 ay oldu hala geçmedi bende inat ediyorum antibiyotik kullanmamak için oda geçmemek için inat ediyor
bakalım kim yenecek???
kızlar aşağıdaki bebek şekeri ve şeker sepeti ile kapı süsüsnü beğendim nasıl sizce ?
PUSET SEPET BEBEK ŞEKERİ İÇİN GittiGidiyor.com'da #31705959
bebek şekeri (50 adet) GittiGidiyor.com'da #31425017
kapı süsü GittiGidiyor.com'da #28199200
LOHUSA ŞERBET SÜSÜ GittiGidiyor.com'da #29804865
Seda banada uykudayken bu aralar oluyor ben de hemen ovmaya çalışıyorum. Bir arkadaşımda hamile we onda çok sıksık oluyormuş doktoruna sormuş doktorda demiş ki kramp giren ayağının baş parmağını çek hemen o zmn geçiyormuş. Daha ben denemedim ama arkadaşım denemiş:) geçiyormuş.
fns kızına maşalllahınnnnn en kocamanından maşallah diyorum
Allah ım çok tatlı bişi bu ya.. Eşimi bile çağırıp fotosunu gösterdim ikimizde bittik. inş bizim oğlanda böyle bir foto bize çektirir:)
hepsi çok güzell ben beğendim
kapı süsüyle lahusa şerbet takımını kendim yapıcam ben özellikle bardak takımını yapmak çok kolay kaça satıyorlar bu takımı..
şekeri hazır almayı düşünüyorum belkiii yapabilirimdeee ona karar vermedim daha
fatmacım maşallah bebişne diim cok tatlı yerim ben onun burnu :)
caglayan yazdıklarını hızlı hızlı okudum belkı tam anlayamamıs olabılırım ama senı ısten cıkarmak gıbı bır lukslerı yok ıs mahkemesıne basvurursan san acatır catır hem maddı hem manevı tazmınat oderler senın yasal olarak 4 ay ıznın var ve bu ızın ucretlı ızın sen calısmasan bıle bunu sana odemek zorunda oyle kafasına gore senı senı 1 sene ucretsız ızne cıkarıyorum dıyemez.
kızlar bugün yolda yürürken az daha ayağıma kramp giriyodu.durdum ovaladım biraz acıya acıya eve geldim ama şuan bile bi hareket yapsam kramp girecekmiş gibi acıyoo..yolda yürürken bir kramp girseydi rezil olmuştummm yalnızdım bideee
çağlayancım ne desem sanırım seninle aynı durumdayım bnde iş yerine cok hakimim patronum bırakmam diyor bide bizim bu aralar işlerimiz cok yoğun artık dalgasınamı diyor bilmiyorum ama kırkını cıkarır gelirsin bnde seni gönderirim arada eve emzirmeye diyor nasıl sinir oluyorum sadece gülüp geçiyorum 4 aylık iznimi kullanmadan dönmem...
teşekkür ederim canım
inşallah çektirir annesi çok güzel bir anı olur onun için çünkü:)
20 ye satoyorlar canım çokmuki?
ama ben beceriksizim yapamam olsun alayım dursun bi kenarda:)
ya evet benimde 1 ay oldu hala geçmedi bende inat ediyorum antibiyotik kullanmamak için oda geçmemek için inat ediyor
bakalım kim yenecek???
canım bende bebek kurabiyeleri yapıyorum üstelikte çok uygun fiyatara istersen modellere bakabilirsin tabi kurabiye olarak düşünürsen
Selam kızlar nasılsınız ben çok feciyim yaaa.3 gündür burda canım çıktı resmen evde'de aynıyız eşim bir türlü toparlayamadı kendini.2 gündürde hastane hastane koşturuyorum eşim için.Kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyorum sizler nasılsınız.
Hakiki dostlar kazanmışım ben burda bunuda anladım gelmediğim günler içinde,eşimin ailesi bir kere olsun arayıp sormadı ama sizler saolun arayıp sordunuz kızlar eşimde teşekkür etti geçmiş olsun dilekleriniz için.
ayy kızlar dün gece izmirde deprem oldu evde tek başımaydım cok korktum vallaa yataktaydim resmen beşik gibi sallandım...
Merhaba kızlarrrr
Bugün dr amcamıza gittik
tam 867 gr olmuşuz
25+6 çıktık doğum tarihimiz 19 şubat görünüyor
bugün şeker yüklememiz yapıldı
Açlık kan şekerim 89 tokluk 121 çıktı .
Dr um sonuçların gayet güzel olduğunu söyledi
Diet vermedi
Günün en güzel haberi istersem 2. yi normal doğum deneyebilirmişim ama %5 lik riski sorumluluğu sen üzerine alırsın dedi
heyecandan ne riski dememişim
İdrar yollarımda enfeksiyon çıktı günde 3 lt su iç ve kasıklarına termofor koy dedi
Fazlasıyla kansızlık çıktı kan hapını günde 2 ye çıkardı
size göbüş ve bebiş resmi ekledim
linke tıklayınız lütfen
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=16205403&posted=1#post16205403
hepinizi çççoooooookkkk öpüyorum azıcık olsada 200 küsür sayfadan biraz geçmişi okumaya çalışacağım şimdi
Prenses kızımın resmi sizler için geliyorrrrr
ayy bende çok heveslendim şimdi.benim oğlumda azcık daha büyüsün inşallah bizde gireriz üç boyutluyaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?