2011 Şubat Anneleri

çok haklı valla ama merak etmesin biz erkek içinde ne yapar ne eder birsürü ıvır zıvır buluruz kıza ne yapılıyosa fazlasıyla bizde yaparız valla yeterki maddi musluklarımız aksın

çok haklı valla ama merak etmesin biz erkek içinde ne yapar ne eder birsürü ıvır zıvır buluruz kıza ne yapılıyosa fazlasıyla bizde yaparız valla yeterki maddi musluklarımız aksın

aynen öyleee gerçi kendi benden beter ama kendine toz kondurmuyor şeker ve sepet aldığımız yerde gidiyor nerde incik boncuk var onuda alalım bunuda alalım diyo ama mağazaya girmeden beni tembihliyor öyle çok uçma diye mağazaya girince roller değişiyor:86:

arkadaşlar akşama eşimin arkadaşı çaya gelebilirdeeee gelmeyebilirdeeee

şimdi çayın yanına bişi yapsam gelmezse kalacak zaten pazar yola çıkcaz eee ben yicem onu olmayacak

gelirse kuru kuru olmaz..

napsamkii.yapmayayım ya gelirse yanda pastane var bişiler alırık sonuçta ben hamileyim dimi

valla ben daha biryere sokamadım kendilerinii...böleee bir ağırkanlılık kendinde sinir oluyorum.du bakalım şu ayıda bir atlatayımm ödemeleri bitsin binecem tepesine

yapma canım dediğin gibi sonuçta hamilesin gelirse eşin sana mesaj atar yada arar onlar gelmeden sen paztaneden bişiler aalırsnn

valla ben daha biryere sokamadım kendilerinii...böleee bir ağırkanlılık kendinde sinir oluyorum.du bakalım şu ayıda bir atlatayımm ödemeleri bitsin binecem tepesine

valla ben sokağa çıktığım ilk anda yapışıyorum yakasına helede eminönüne götürürse kaza eseri adam iflas bayraklarını çekiyor bizim ödemeler uzun süreceği için ben alıyorum çünkü ona kalsa ben bişey almadan o başka şeyler aalır hele şuan hiç boş bırakmamam lazım arabayı değiştiricem diye planlar yapıyorr :90:

amaaann yapmıyorum zatennnn zaten 8de anca gelir dükkanı kapatacam falan diyene kadarrr ozaman kadarda ayarlarız bişşiler...

öff o arabanın masrafı hiç bitmiyoki zaten anlamadım ben.aman neyse araba iyi oluyo olacak okadar

ben birazda bilerek üstelemiyorum annemlerden gelecekler var onlarda bi gelsin eksiklere göre artık alıcam..

cnım benim eşim tam bi araba manyağı en fazla kullandığı araba 2 sene alıp satar sürekli şimdikini sıfır aldı daha senesi dolamdan değiştirmeyi düşünüyor elimde kalıcak en sonunda o da arabasıda

çok yaşa emiii

şimdi arabamı senin kuman senmi arabanın kumasısın...yok Allahtan benimki okadar düşkün değil otomotiv sektöründe çalışıyo belki bıkkınlık geliyodur..

çok geçmiş olsun canım ya yediğin bişey dokundu yada üşüttün çünkü ben üşütünce hemen mide bulantısı oluyo....
bu arada herkese günaydın kızlar

anlamdım valla canım şimdi iyiyim gerçi ama gece çok fena olmuştum.

çağlayancım geçmiş olsun merak etmiştik valla seni

napalım canım kıskansın kıskansın iyidir bundaan sonra bööle adamına göre muamele :))

ayyy canım çok güzelsiniz sende kızınde maşallah miniğe bizimki daha hiç yüzünü göstermedi
kızlar mevlütü ne zaman yapmayı düşünüyorsunuzz

ben 40ından bile sonra yapabilirim.çünkü konyada sadece bi kaç arkadaşımız var ve konyada mevlüt yapılmıyomuş bende 40ı çıktıktan sonra istanbula gidip yapmayı düşünüyorum annemlerde ama o zaman da çok soğuk olursa nisanı falan bekleyebiliriz bakalım o zaman neler göstercek.

bimde susamlı simit var uzun bide üzümlü kurabiye ev yapımı gibi git al gelmezse açmazsın uzun zamanda bayatlamıyor açılınca

selam kızlar bizde dr umuza gittik en sonunda kavuştuk oğluşumla oğlum 871 gr olmuş gelişimi 2 hafta önde gidiyor doğum tarihimde 4 şubat olarak görünüyor dr iri bir bebek dedi 27+6 haftalık çıktı ultrasonda şeker testimizi yaptırdık şeker çıkmadı hamileliğimden bu yanada toplam 2 kilo almışım dr çok iyi gidiyosun dedi bu arada oğlum doğum kanalına dönmüş kafasını erken doğum olabilir dikkat et dedi doktorumuz

bu aralar çok fazla giremiyorum malum pazar günü taşınıyorum en sonunda yavaş yavaş evi topluyorum girip yazıp çıkıyorum kusura bakmayın geçmişide okuyamıyorum umarım hepinizde çok iyisinizdir sizleri özledik evi yerleştirince uzun zun sohbet etmede gelicez kendinize ve bebişlerinize çok dikkat edin

slm kızlar..
sizin desteğinize çok ihtiyacım var çünkü şu an hiç iyi değilim..eşimin kpss sınav sonucuna baktım..düşük puan aldı..4 yıldr işsiz..sınavı geçemedi bir türlü..bebeğimizin kısmeti olur ve atanır diye çok umutlanmıştım ve şu an büyük bir hayalkırıklığı yaşadım..
bizim için dua eder misiniz..hayırlısını versin Rabbim..kim bilir nerelerde rızkımız..
neyse içimi dökmek istedim..sizi ve güzel bebişlerinizi çok öpüyorum:)))

cnm bnm maşallah bebişine nazar değmesin hakikatten hiç kilo almamışşsın nasıl başardın bunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…