ama bence maviye nazar boncuu daha iyi gibi.kırmızı bozmasın
canım öyle tabikide amma velakin işte hepsinde gözü kalıyor insanın eşim diyoki bazen kız olsaymış benim kendime ek iş bulmam lazımmış sen erkekte neler bulup çıkartıyorsun kızda vay halimize diyo
çok haklı valla ama merak etmesin biz erkek içinde ne yapar ne eder birsürü ıvır zıvır buluruz kıza ne yapılıyosa fazlasıyla bizde yaparız valla yeterki maddi musluklarımız aksın
aynen öyleee gerçi kendi benden beter ama kendine toz kondurmuyor şeker ve sepet aldığımız yerde gidiyor nerde incik boncuk var onuda alalım bunuda alalım diyo ama mağazaya girmeden beni tembihliyor öyle çok uçma diye mağazaya girince roller değişiyor:86:
arkadaşlar akşama eşimin arkadaşı çaya gelebilirdeeee gelmeyebilirdeeee
şimdi çayın yanına bişi yapsam gelmezse kalacak zaten pazar yola çıkcaz eee ben yicem onu olmayacak
gelirse kuru kuru olmaz..
napsamkii.yapmayayım ya gelirse yanda pastane var bişiler alırık sonuçta ben hamileyim dimi
valla ben daha biryere sokamadım kendilerinii...böleee bir ağırkanlılık kendinde sinir oluyorum.du bakalım şu ayıda bir atlatayımm ödemeleri bitsin binecem tepesine
kızlarrr bebişin videosunu yükledim sonundaaa :)
Untitled on Vimeo
cnım benim eşim tam bi araba manyağı en fazla kullandığı araba 2 sene alıp satar sürekli şimdikini sıfır aldı daha senesi dolamdan değiştirmeyi düşünüyor elimde kalıcak en sonunda o da arabasıda
çok yaşa emiii
şimdi arabamı senin kuman senmi arabanın kumasısın...yok Allahtan benimki okadar düşkün değil otomotiv sektöründe çalışıyo belki bıkkınlık geliyodur..
çok geçmiş olsun canım ya yediğin bişey dokundu yada üşüttün çünkü ben üşütünce hemen mide bulantısı oluyo....
bu arada herkese günaydın kızlar
Selam kızlar nasılsınız ben çok feciyim yaaa.3 gündür burda canım çıktı resmen evde'de aynıyız eşim bir türlü toparlayamadı kendini.2 gündürde hastane hastane koşturuyorum eşim için.Kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyorum sizler nasılsınız.
Hakiki dostlar kazanmışım ben burda bunuda anladım gelmediğim günler içinde,eşimin ailesi bir kere olsun arayıp sormadı ama sizler saolun arayıp sordunuz kızlar eşimde teşekkür etti geçmiş olsun dilekleriniz için.
canıımmm doğum günün kutlu olsunn.eşinle yiğitinle sağlıklı uzuuunn uzunnn ömürler diliyorum
ayy ne güzelll...bende çok merak ediyorum acaba kime benzeyecek diye.bir yandan eşime benzesin istiyorum bir yandan bana benzesin istiyorumm arada değişiyor işte
canım geçmiş olsunn..ooo kayınpedere kurabiyeler falan kaynanan kıskanmasın sonra
Merhaba kızlarrrr
Bugün dr amcamıza gittik
tam 867 gr olmuşuz
25+6 çıktık doğum tarihimiz 19 şubat görünüyor
bugün şeker yüklememiz yapıldı
Açlık kan şekerim 89 tokluk 121 çıktı .
Dr um sonuçların gayet güzel olduğunu söyledi
Diet vermedi
Günün en güzel haberi istersem 2. yi normal doğum deneyebilirmişim ama %5 lik riski sorumluluğu sen üzerine alırsın dedi
heyecandan ne riski dememişim
İdrar yollarımda enfeksiyon çıktı günde 3 lt su iç ve kasıklarına termofor koy dedi
Fazlasıyla kansızlık çıktı kan hapını günde 2 ye çıkardı
size göbüş ve bebiş resmi ekledim
linke tıklayınız lütfen
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=16205403&posted=1#post16205403
hepinizi çççoooooookkkk öpüyorum azıcık olsada 200 küsür sayfadan biraz geçmişi okumaya çalışacağım şimdi
Prenses kızımın resmi sizler için geliyorrrrr
kızlar mevlütü ne zaman yapmayı düşünüyorsunuzz
arkadaşlar akşama eşimin arkadaşı çaya gelebilirdeeee gelmeyebilirdeeee
şimdi çayın yanına bişi yapsam gelmezse kalacak zaten pazar yola çıkcaz eee ben yicem onu olmayacak
gelirse kuru kuru olmaz..
napsamkii.yapmayayım ya gelirse yanda pastane var bişiler alırık sonuçta ben hamileyim dimi
selam kızlar bizde dr umuza gittik en sonunda kavuştuk oğluşumla oğlum 871 gr olmuş gelişimi 2 hafta önde gidiyor doğum tarihimde 4 şubat olarak görünüyor dr iri bir bebek dedi 27+6 haftalık çıktı ultrasonda şeker testimizi yaptırdık şeker çıkmadı hamileliğimden bu yanada toplam 2 kilo almışım dr çok iyi gidiyosun dedi bu arada oğlum doğum kanalına dönmüş kafasını erken doğum olabilir dikkat et dedi doktorumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?