2011 Şubat Anneleri

birde video yapmış bana aaay aaay duygulandım resmen onuda bugün seyrettim :98:
:98::98:
iyiki doğdun canım,ne güzel eşin de çok düşünceli,benimki de romantiktir de yapamaz öyle video falan
mini mimix geliyor desene maşallah
canını sıkma ve fazla hırpalamamaya çalış kendini nasıl olacak bilmiyoruma ama...biz burda kader arkadaşı olduk artık
fatma ama ne kadar tatlı maşallah ya sanki vesikalık gibi,çok şanslısın her doktor bu kadar net fotolar yakalayamıyor
çağlayancım aft için dut şurubu var yada hiç bulamazsan dut pekmezi birebir geliyor canım
bunu bilmiyordum bak
çağlayan mevzuatı bilmediğim için bşey diyemiyorum,ona hakim olup hakkını savun bence
neslicim cok geçmiş olsun uzun süredir yoktum yeni öğreniyorum geçmişe bakıyorum beni pek merak eden olmamış ama
hayır,benim hep aklımdasın ama en son demiştin ki okulda çok yoruluyorum,sık girip yazmazsam beni merak etmeyin diye ben de ondan dile getirmedim kızın da var ona da zaman ayırırsın diye düşündüm
kızlar mevlütü ne zaman yapmayı düşünüyorsunuzz

aynen hemen bitsin herkes evine o anki psikolojimle nasıl olurum bilemem
kızlarrr bebişin videosunu yükledim sonundaaa :)
Untitled on Vimeo
maşallaahhh amam bu çok tatlı yaaaa
bunları 15 tatilde falan yaparım sanırım ya da hazır alırım
canım belki o nasip meb de değildir,babam ben doğmadan 1 ay önce 2 işşin sınavını kazanmış beni hep bereketli kızım diye sever,sağlıkla gelsin bebiş...babasının nasibi de gelir
pilav makarna vb.ayrıca fazla et de şekere dönüşüyor ama ne kadar yesende olmayacaksa olmuyor
ben şu ana kadar yemedim ama yine yüksek...bugün canımın çektiği kurabiyeyi yedim

Kızlar geçmişe baktım, sohbete gelmiştim ama yazamıcam sinirlerim çok bozuk, şu facedeki manyak sanırım üniv.den bi ark. tabi ark demek bile istemiyorum bi sapık, bu seferde kendi facesinden neler yazmış bana, ay şok içindeyim kızlar, manyak bu,delirmiş ,kudurmuş, eşim yolda gelsin ona anlatıcam....

burcucum ben çok geçmişe bakamadım hayırdır faceyle iilgili bişemi oldu

hayret bişey yaaaa....
olur o kadarcık kaçamak, afiyet olsun canım

öyle oldu canım

bugün okuldan sonra alışverişe gittim.
doktoruma da ölçüm sonuçlerını göstermek için uğradım yüksek buldu ve yediklerizi azalt dedi daha neyi azaltacaksam,moralim çok bozuktu alışerişe verdim kendimi...4 saat gezmişim

2 tane elbise aldım hamile elbisesi bayramlık fotolarını koyarım yarın o kadar yoruldum ki yatıyorum,ama bir ara öğretmenliği bırakıp hamile kıyafeti işine girmeyi düşündüm 2 elbiseyi 160 a aldım.
gelinimize ve eşime hediye aldım.kendime bir sürü badiler toka falan aldım.
eşime bayramlık gömlek kravat aldım.
pazartesi tekrar dahiliye ve diyetisyen kontrolüm var
akşam hıncımı evdeki kavala kurabiyelerinden çıkardım 4 tane yedim

kızlar merhaba ben ara ara giriyorum ama sürekli takip ediyorum sizi bişey sorcam dün doktorum beni diyete soktu 26 haftalığım ve 12 kilo aldım evet biraz fazla ama ne dersiniz ve benim boğaz durmuyo diyette bana göre değil napıcam bilemedim düşüncelerinizi bildirirseniz sevinirim öptüm hepinizi

nilse az önce benim uygulamaya çalıştığım diyeti verdim bakabilirsin

destekleriniz için çok sağolun arkadaşlar..kısmet artık..inşallah bebeğimz sağlıkla doğar da iş bir şekilde halledilir..
kendinize ve bebişlerinize çok ii bakın..
öptüm

ayy gülmekten öldüm melocum
cidden hamile kıyafeti işinemi girsek ne

sinir oluyorum facede rahatsız eden tiplere yaaa

fatma ama ne kadar tatlı maşallah ya sanki vesikalık gibi,çok şanslısın her doktor bu kadar net fotolar yakalayamıyor
sağol canım

iyi ak$amLar canLar

bugün kontroLüm vardi kizimi goremedim uLtrason istemedi..

rahimimi öLçtü, eLiyLe karnima bastirarak muayene etti.. kuzum benim yaa.. ebeyLe konu$urken karnim bir saLLandi güLü$tük orda..

ayy kizLar 3 haftada 2,5 kg almi$im kizim sagLikLii oLsun diye geceLeri sut iciyordum onu kesti en fazla 2 bardak süt içdedi çok içmicekmi$immm

kepekLi ekmek yicekmi$im dikkat edecekmi$imm

yedikLerimin ücte birini söyLedigim haLde çok yeme dedi kek çörek pogça pasta onLari hiç katmadim hihi

neyse artik dikkat ediceeezz

birdahaki randevumuz 26 kasimm

buarada gogsumden süt akmasi iyi dedi neden iyi dedim oda erken dogum oLursa sütün hazir oLur dedi.. erken dogum yapan kadinLarin baziLarinin sütü geLmiyormu$ hemen.. neyse kötü bir sonuc degiL en azindan

bu arada kizLar minigimin görüntüsünü dvd yaptiracagim koci$ime yoLLuyacagim

bir de ben seni unutmadım,o mesjımı da okudun mu?hergün aklımdasın

canım benimmm inan bende hergün sizleri düşündüm ama saatler alındıktan sonra hele okadar kötü oldumki yorgunluktan akşam 8 de engeç 8 buçukta uydyordum inşallah bundan sonra iyi olur herşey dicem ama burnum yine tıkalı
ya melocum senin dieti bende uygulasam diyorum fazla kiloluyum zaten en azından bundan sonra çok almamak için ama dayanabilirmiyim bilmiyorum???

canım uygula,kaybedecek şeyin sadece kiloların

arada kaçamak da yaparsın ben bugün yaptım şekere rağmen canım çok çekti 4 tane kavala kurabiyesi yedim,ama 4 saat çarşıda gezdim yanmıştır

selam kızlar ben geldiimm

sanırım artık balık yiyemeyeceğim bugün yedim ama zorlaaa hatta hepsini yiyemedim.hala içim bi tuhaf tabi haftada 3 kere balık yersen olacağı buuu.pööfff en az 1 ay ara vermeyi düşünüyorum yeter yoksa tiksinicemm

Arkadaşlar bayramda antalyaya gitmeyi düşünüyorum sizce yok problem olur mu ? Aramızda uzun yola gidecek olan var mı merak ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…