- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
iyiki doğdun canım,ne güzel eşin de çok düşünceli,benimki de romantiktir de yapamaz öyle video falanbirde video yapmış bana aaay aaay duygulandım resmen onuda bugün seyrettim :98:
:98::98:
mini mimix geliyor desene maşallahKizlarrrr günaydin =)
dün aksam kizimi görmeye gittik 3 boyutlu US yapti doktor teyzemiz allahim kizim ayni benim kopyam dudagi burnu ayni ben doktor iste anlatiyo iyi gelismis vs diye ben artik dinleyemiyorum bile bi duygulandim agliyorum esimde duygulandi ya bu ayni sen yaa diyo =)))) kisaca ben coook mutluyum dünden beri kizimin 3 boyutlu fotosuna bakip bakip onu seviyorum =)
canını sıkma ve fazla hırpalamamaya çalış kendini nasıl olacak bilmiyoruma ama...biz burda kader arkadaşı olduk artıkSelam kızlar nasılsınız ben çok feciyim yaaa.3 gündür burda canım çıktı resmen evde'de aynıyız eşim bir türlü toparlayamadı kendini.2 gündürde hastane hastane koşturuyorum eşim için.Kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyorum sizler nasılsınız.
Hakiki dostlar kazanmışım ben burda bunuda anladım gelmediğim günler içinde,eşimin ailesi bir kere olsun arayıp sormadı ama sizler saolun arayıp sordunuz kızlar eşimde teşekkür etti geçmiş olsun dilekleriniz için.
fatma ama ne kadar tatlı maşallah ya sanki vesikalık gibi,çok şanslısın her doktor bu kadar net fotolar yakalayamıyorMerhaba kızlarrrr
Bugün dr amcamıza gittik
tam 867 gr olmuşuz
25+6 çıktık doğum tarihimiz 19 şubat görünüyor
bugün şeker yüklememiz yapıldı
Açlık kan şekerim 89 tokluk 121 çıktı .
Dr um sonuçların gayet güzel olduğunu söyledi
Diet vermedi
Günün en güzel haberi istersem 2. yi normal doğum deneyebilirmişim ama %5 lik riski sorumluluğu sen üzerine alırsın dedi
heyecandan ne riski dememişim
İdrar yollarımda enfeksiyon çıktı günde 3 lt su iç ve kasıklarına termofor koy dedi
Fazlasıyla kansızlık çıktı kan hapını günde 2 ye çıkardı
size göbüş ve bebiş resmi ekledim
linke tıklayınız lütfen
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=16205403&posted=1#post16205403
hepinizi çççoooooookkkk öpüyorum azıcık olsada 200 küsür sayfadan biraz geçmişi okumaya çalışacağım şimdi
Prenses kızımın resmi sizler için geliyorrrrr
bunu bilmiyordum bakçağlayancım aft için dut şurubu var yada hiç bulamazsan dut pekmezi birebir geliyor canım
çağlayan mevzuatı bilmediğim için bşey diyemiyorum,ona hakim olup hakkını savun benceKızlar size ne anlatıcam patronlarımın iyi niyetlimi yoksa kötü niyetlimi olduğuna siz karar verin artık.
Dün benim yanımdaki arkadaşı çağırdılar yanlarına 1 ay doldu diye.Kızla bizim patron konuşmaya başlamış demişki hamile olmak için treni kaçırdın 1 sene boyunca hamile kalamazsın şu anda çağlayanın durumunu görüyorsun nasıl sorun oluyor demişler.Arkadaşta demişki peki çağlayan gidince ne olacak ocak sonunda gitmeyi düşünüyor o eğer birşey olmazsa 4 ay burasını nasıl idare edeceğim demiş onlarda biz çağlayanı aralık ayında göndermeyi düşünüyoruz 1 sene boyuncada işe çağırmayacağız izin kullandıracağız.Onun haline eşi gittiğinden beri çok üzülüyoruz perişan oluyor burda diye söylemişler.Peki demiş ben ne olacağım sana birşey olmayacak çağlayan gidince yerine biri gelicek şu anda zaten birilerini hala arıyoruz demişler.onun kimse burda işe hakim değil.Herşeyi tek başına çözebilecek biri sende görüyorsun ama biz onun bebeğinden ayrı kalmasını istemiyoruz onun için aralık ayında onu göndericez üzerinede 1 sene ücretsiz izne ayırıcaz ondan sonrasına bakıcaz demişler.
Bu konuşmayı yeni işe başlayan arkadaşımdan öğreniyorum düşünebiliyormusunuz kızlar ya.Aralık ayına şurda 15 gün kalmış ama benim hiç birşeyden haberim yok pat diye ücretsiz izne ayıracaklarmış beni.Benimle ay sonu yaptıkları konuşmada bende tazminatı isteyip işten ayrılacağım beni düşündükleri için böyle bir yol seçmişler sözde kıza öyle demişler ama 1 sene boyunca ben çocukta olunca nasıl geçinicem onuda düşündüler mi acaba çok merak ediyorum.Eşimde bırak istersen şimdi işi diyor uff çok canım sıkkındı üstüne birde bu geldi.Şimdi iyice kafam ve aklım karıştı
hayır,benim hep aklımdasın ama en son demiştin ki okulda çok yoruluyorum,sık girip yazmazsam beni merak etmeyin diye ben de ondan dile getirmedim kızın da var ona da zaman ayırırsın diye düşündümneslicim cok geçmiş olsun uzun süredir yoktum yeni öğreniyorum geçmişe bakıyorum beni pek merak eden olmamış ama
kızlar mevlütü ne zaman yapmayı düşünüyorsunuzz
aynen hemen bitsin herkes evine o anki psikolojimle nasıl olurum bilememben eve geldiğimiz ilk hafta yapıcaz çünkü kaynanmlar 1 haftadan fazla kalsın istemiyorum çok kalabalıklar kaldıramam diye bide kaynanam rahatsız evimiz 5. kat çıkınca birdaha zor iner buda demek olurki mevlütü sonra yaarsam 1 hafta daha kalırlar bende huni takar gezerim
maşallaahhh amam bu çok tatlı yaaaakızlarrr bebişin videosunu yükledim sonundaaa :)
Untitled on Vimeo
bunları 15 tatilde falan yaparım sanırım ya da hazır alırımsağolasın canıımm :)
Nikah Şekeri malzemesi, Bebek Şekeri malzemesi,Mevlüt Şekeri Malzemesi
kızlar 100 adet 15 tl yazıyor birde nazarlık alıp yapıştırdıkmı çok güzel olur:)
bebek şekerinden daha ucuza geliyor hem
canım belki o nasip meb de değildir,babam ben doğmadan 1 ay önce 2 işşin sınavını kazanmış beni hep bereketli kızım diye sever,sağlıkla gelsin bebiş...babasının nasibi de gelirslm kızlar..
sizin desteğinize çok ihtiyacım var çünkü şu an hiç iyi değilim..eşimin kpss sınav sonucuna baktım..düşük puan aldı..4 yıldr işsiz..sınavı geçemedi bir türlü..bebeğimizin kısmeti olur ve atanır diye çok umutlanmıştım ve şu an büyük bir hayalkırıklığı yaşadım..
bizim için dua eder misiniz..hayırlısını versin Rabbim..kim bilir nerelerde rızkımız..
neyse içimi dökmek istedim..sizi ve güzel bebişlerinizi çok öpüyorum:)))
pilav makarna vb.ayrıca fazla et de şekere dönüşüyor ama ne kadar yesende olmayacaksa olmuyorkızlar şekeri yüksek çıkanlara dr. neleri kısıtlayın dedi??? tatil dönüşü şeker yüklemem var ama tatilde yemeği abartırım yüksek çıkar diye korkuyorum. yasak şeyleri söylermisiniz dikkat edeyim onlara
ben şu ana kadar yemedim ama yine yüksek...bugün canımın çektiği kurabiyeyi yedim