2011 Şubat Anneleri

ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN canım acil şifalar olsun eşine
sende kendine dikkat et bu arada çok yorma kendini canım

herkese merhaba kızlar, sonunda tatile çıkabildik ohhhh! ne güzel gelecek bu dokuz gün.

canım maşallah kızına güzel büyümüş, şeker de iyi çıkmış. foto da iyi ama ben videoya bayıldımmmm. maşallah ya ağzı burnu herşeyiyle seçiliyor artık. çok güzel olacak kızımız aman dikkat anneyle ablayı sollamasın bu minik cimcime

canım sen mevzuatı iyice inceleyip hakkın olan zamanda izne ayrıl, sonrasında da döneceğini kesin bir dille söyle. onlar sen kendin ayrılasın diye yol yapıyorlar belli. sizin kızla iyi anlaştığınızı görünce kızın ağzından duysun nasılsa konuşacaklar demişlerdir.
kimseye sinirlenip emeğini yakma.
bir de onları mı sevindireceksin. zaten işleri baştan beri yalan, kıza kasımda ayrılcak deyip almamışlarmıydı işe, şimdide seni aralıkta çıkarma planı yapıyorlar, hep yalanla dolanla işleri. bak eşinin eksikliğini bile hissetirmemeye çalışıyorsun, takdir edeceklerine sinir bozuyorlar.

neslicim cok geçmiş olsun uzun süredir yoktum yeni öğreniyorum geçmişe bakıyorum beni pek merak eden olmamış ama

gecen akşam yazdım sana fatmacım, geçmişe gel) orda mesajıım seni bekliyor

maşallah canım, büyütmüşsün oğlunu. belki de kendini yorduğundan doğum haline dönmüştür. aman canım dikkat et. en az 10 hafta daha dursun)

canım üzme kendini, az önce bir arkadaşımla konuştuk. ilk sınavda da hamile hamile girmişti, ikinciye sınav olunca doğurmasın diye dua ettik arkasından.(şimdi 38+5 günlük) iki sınavda da netleri aşağı yukarı aynı ama ilki 75 puandı bu sefer 68 gelmiş. o da çok üzülmüş ama demekki herkesin puanı düştü, taban düşerse eşinin de şansı olur belki. içini rahat tut sen

Son düzenleme:
arkadaşlarla öncelikle izmirdekilere çok çok geçmiş olsun ; bizde bugün doktorumuza gittik oğluşum 1174 gr ve 36 cm olmuş maşallah her şey yolunda kafası aşağı tarafta ama erken doğum riski falan demedi doktorumuz ama benim canım sıkkın biraz 13 kilo almışım toplam ve bence bu 20 yi falan bulur her gidişimde biraz daha alıyorum tartıya korkarak çıkıyorum ödem falan yok gerçi doktor bu sevindirici dedi ama ne olucak dahaa 3 ay kadar var herhalde yuvarlanıcam : (

cnm maşallah bebişine bizde yarın gidicez kontrolümüze bakalım bnm kızım kaç gr olmuşş kilona gelince olsun onlar sağlıklı olsundaa bn daha 8 kilo aldım ama 60 ı buldum fazla takmıyorum kilo problemini son 3 ay daha dikkat edersem iyi olucak ....

gözün aydın canım, bir kiloyu aşmış artık yavrun.
kilolar ortak dert, bebekler gram gram alıyor anneleri kilo kilo))
doğumdan sonra onların peşinden koştururken hiçbirimizde kilo milo kalmaz umarım

Kızlar bugün ebemizin yanına gittik. Benim de moralim bozuldu yaa. Daha sabahleyin evde tartıldım kahvaltıdan sonra 59 idim. Ebenin yanında 61 çıktım bu kadar oynaması anormal geldi bana. Tartımı yeni almıştım gidip değiştireceğim böle giderse. Çok kilo almışsın dedi.

aynısı bana da oldu bugün canım hatta kilo topiğinde de yazdım. evde 63 sağlık ocağında 65( tartılmam bi daha orda

nasılsınız kızlar bende ara ara girip bi bakıyorum sizlere.aklım hep sizlerde valla fena bağımlılık yapmışsınız bende:))
bende durumlar iyi beklediğimden daha az stresli geçiyo misafir teranesi.aslında şuana kadar kadının yaptığı bişi yok ama ben işte diken üstündeyim.hoş çok taktığımda yok onu ama yinede insan evde biri olunca farklı oluyo.akşam yemekten sonra kızımın odası için boya bakmaya gidicez.
pzr günü de boya yapcaklar.bizim burda kimsemiz olmadığı için pek bayrma gibi geçeceğini sanmıyorum ondan hiç temizlik falan yapmadık hatta badanaya bile kalkıştık bayram üstü ama napalımm dimi ama :))
dün gece kızımın odasının hayalini kurdum şööle döeşeriz şunu buraya koyarız falan diye ayy gelsin bir an evvel çok şirin çookk

ne kadar dikkat ediyorum desemde çok ta edemiyorum midem kazınınınca birşey ler yiyorum mutlaka sen yine iyisin 8 kilo nedirki ?

kızlar şekeri yüksek çıkanlara dr. neleri kısıtlayın dedi??? tatil dönüşü şeker yüklemem var ama tatilde yemeği abartırım yüksek çıkar diye korkuyorum. yasak şeyleri söylermisiniz dikkat edeyim onlara

53 İle hamile kaldım. Ebeye göre 8 kilo aldım. Evdeki tartıma göre 6 kilo.

aynısı bana da oldu bugün canım hatta kilo topiğinde de yazdım. evde 63 sağlık ocağında 65( tartılmam bi daha orda

ayyy benimki süper o zaman benim tartım drunkinden 1-1,5 kilo fazla tartıyo hoş buna rağmen siz daha benim başladığım kilolara bile gelememeişsiniz de yine de bu iyi benim için frenlemek kolay oluyo

Selam arkadaşlar nasılsınızzz çok halsizim bugün ben yine yemekte yiyemiyorum ne yapıcammm bilmiyorum valla ellerim tutmuyo resmen

dualarım seninle canım
hakkınızda hayırlısı olsun

ayyy bugün okadar mutluyumki anlatamam
tatil bana pozitif enerji veriyor yaaa
sağolasın teyzesi fotosu aynı ablasının ultrason fotosuna benziyor
demekki ablası gibi olacak
aman annesine çekmesin kilolu bebiş istemem

geçmiş oku oku bitmiyorki canım ya 200 küsür sayfa birikmiş
ayyy canım arkadaşım benim çok teşekkürler beni unutmadığın için mucaaaakkkkk

maşallah bebişine canım
vallahi ben çevremdende biliyorum bu konuda neredeyse uzman oldum
eğer zayıf hamile kaldıysan 30 kiloda alsan geri verip eski formuna kavuşuyorsun
ama eğer şişman hamile kaldıysan ( ben gibi )
5 kiloda alsan toplamda o sende kalıyor maalesef
onun için ne kadar az alırsam iyidir diyorum ama hala boğazım durmuyorki benim

ben bu hafta okadar fazla yedimki pasta börek türü ve hep lokanta usulü ama yinede yüksek çıkmadı çok korkuyordum yüksek çıkar diye
inşallah seninde yüksek çıkmaz

Son düzenleme:

Cnm aralık ayında ikimiz için uygun olan bir zamanda görüşürüz o zaman öpüyorum
Geçmiş olsun cnm nasıl oldu kardeşin iyimi
Cnm bendede var, geçmiş olsun
herkese merhaba
kızlar dün akşamdan beri kalp çarpıntısı var. Şimdi daha iyiyim. Hamileliğimin başında çok olmuştu ama dün akşamda çok yoğundu. Bazı gebelerde bu durum olabilirmiş.

Cnm bu aralar bende yaşyorm bahsettiğin olayı

Geçmiş ıolsun cnm, maş kuzuma
slm kıslarr posta postaaa iş yapıyorummmm.birraz önce arka balkonun demirlerini sildim şimdi de camlarını sileceğimm
Eline sağlık canım
bu arada pazar günü memlekete annemlere gidiyoruz gün sayıyorum ablalarım abim yeğenler herkes orda olacak şimdiden heyecan bastı günler çabuk geçsede biran önce gitsek diye bakıyorum
İyi byramlar cnm
birde benim akıntım ve kaşıntım devam ediyor doktora söyledim bu zmana kadar bana ilaç vermedi ancak krem yazdı artık dayanamıyorum yaaaa

Cnm başkabir doktora gözük bence geçmiş olsun
Cnm antibiyotiğini düzenli kullan , bişi olmaz ben 5 kutu bitirdim kağanda Cnm sonuçlarının güzel çıktığına sevindim
Geçmiş olsun cnm
kızlar bendede sarı akıntı ve koku var idrar yolu enfeksiyonu oldum herhalde bayramdan sonramı dideyim dr

cnm geçmiş olsun
Cnm bence doğum sonrasını bekle ben öyle yapıyorum
Güle güle kullan cnm Cnm bende korktum sen öyle yazınca, neyseki iyiymiş
Sağolasın cnm
Güle güle kullansın odasını bebişin cnm
manikciiimm nasılsın.bugün nar yedin mi ben 1 tane yedim gene

şenayım sen deburdasın neler yaptın bitirdin mi işlerini?

bayramda napıyosunuz kızlar...
ben 1.günü manisaya gidiyorum
iyi bayramlar cnm

2 kilo fark olması bana anormal geldi. Ben her sabah evde düzenli bakıyorum. Hamurişi yeme dedi ebe bana. Yicem valla tartısı doğru değil hem ben dikkat ediyorum. Eşim de öyle dedi. Pilav makarna yedşiğimde ekmek yemiyorum zaten. Daha ne kadar yemicem demi ya. Doğumdan sonra zayıf kalmak da istemiyorum. 53 kilodaydım ama 55-57 benim için ideal olacak ondan biraz kilo almak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…