cnım benim eşim tam bi araba manyağı en fazla kullandığı araba 2 sene alıp satar sürekli şimdikini sıfır aldı daha senesi dolamdan değiştirmeyi düşünüyor elimde kalıcak en sonunda o da arabasıda
Selam kızlar nasılsınız ben çok feciyim yaaa.3 gündür burda canım çıktı resmen evde'de aynıyız eşim bir türlü toparlayamadı kendini.2 gündürde hastane hastane koşturuyorum eşim için.Kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyorum sizler nasılsınız.
Hakiki dostlar kazanmışım ben burda bunuda anladım gelmediğim günler içinde,eşimin ailesi bir kere olsun arayıp sormadı ama sizler saolun arayıp sordunuz kızlar eşimde teşekkür etti geçmiş olsun dilekleriniz için.
Merhaba kızlarrrr
Bugün dr amcamıza gittik
tam 867 gr olmuşuz
25+6 çıktık doğum tarihimiz 19 şubat görünüyor
bugün şeker yüklememiz yapıldı
Açlık kan şekerim 89 tokluk 121 çıktı .
Dr um sonuçların gayet güzel olduğunu söyledi
Diet vermedi
Günün en güzel haberi istersem 2. yi normal doğum deneyebilirmişim ama %5 lik riski sorumluluğu sen üzerine alırsın dedi
heyecandan ne riski dememişim
İdrar yollarımda enfeksiyon çıktı günde 3 lt su iç ve kasıklarına termofor koy dedi
Fazlasıyla kansızlık çıktı kan hapını günde 2 ye çıkardı
size göbüş ve bebiş resmi ekledim
linke tıklayınız lütfen
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=16205403&posted=1#post16205403
hepinizi çççoooooookkkk öpüyorum azıcık olsada 200 küsür sayfadan biraz geçmişi okumaya çalışacağım şimdi
Prenses kızımın resmi sizler için geliyorrrrr
Kızlar size ne anlatıcam patronlarımın iyi niyetlimi yoksa kötü niyetlimi olduğuna siz karar verin artık.
Dün benim yanımdaki arkadaşı çağırdılar yanlarına 1 ay doldu diye.Kızla bizim patron konuşmaya başlamış demişki hamile olmak için treni kaçırdın 1 sene boyunca hamile kalamazsın şu anda çağlayanın durumunu görüyorsun nasıl sorun oluyor demişler.Arkadaşta demişki peki çağlayan gidince ne olacak ocak sonunda gitmeyi düşünüyor o eğer birşey olmazsa 4 ay burasını nasıl idare edeceğim demiş onlarda biz çağlayanı aralık ayında göndermeyi düşünüyoruz 1 sene boyuncada işe çağırmayacağız izin kullandıracağız.Onun haline eşi gittiğinden beri çok üzülüyoruz perişan oluyor burda diye söylemişler.Peki demiş ben ne olacağım sana birşey olmayacak çağlayan gidince yerine biri gelicek şu anda zaten birilerini hala arıyoruz demişler.onun kimse burda işe hakim değil.Herşeyi tek başına çözebilecek biri sende görüyorsun ama biz onun bebeğinden ayrı kalmasını istemiyoruz onun için aralık ayında onu göndericez üzerinede 1 sene ücretsiz izne ayırıcaz ondan sonrasına bakıcaz demişler.
Bu konuşmayı yeni işe başlayan arkadaşımdan öğreniyorum düşünebiliyormusunuz kızlar ya.Aralık ayına şurda 15 gün kalmış ama benim hiç birşeyden haberim yok pat diye ücretsiz izne ayıracaklarmış beni.Benimle ay sonu yaptıkları konuşmada bende tazminatı isteyip işten ayrılacağım beni düşündükleri için böyle bir yol seçmişler sözde kıza öyle demişler ama 1 sene boyunca ben çocukta olunca nasıl geçinicem onuda düşündüler mi acaba çok merak ediyorum.Eşimde bırak istersen şimdi işi diyor uff çok canım sıkkındı üstüne birde bu geldi.Şimdi iyice kafam ve aklım karıştı
neslicim cok geçmiş olsun uzun süredir yoktum yeni öğreniyorum geçmişe bakıyorum beni pek merak eden olmamış ama
selam kızlar bizde dr umuza gittik en sonunda kavuştuk oğluşumla oğlum 871 gr olmuş gelişimi 2 hafta önde gidiyor doğum tarihimde 4 şubat olarak görünüyor dr iri bir bebek dedi 27+6 haftalık çıktı ultrasonda şeker testimizi yaptırdık şeker çıkmadı hamileliğimden bu yanada toplam 2 kilo almışım dr çok iyi gidiyosun dedi bu arada oğlum doğum kanalına dönmüş kafasını erken doğum olabilir dikkat et dedi doktorumuz
slm kızlar..
sizin desteğinize çok ihtiyacım var çünkü şu an hiç iyi değilim..eşimin kpss sınav sonucuna baktım..düşük puan aldı..4 yıldr işsiz..sınavı geçemedi bir türlü..bebeğimizin kısmeti olur ve atanır diye çok umutlanmıştım ve şu an büyük bir hayalkırıklığı yaşadım..
bizim için dua eder misiniz..hayırlısını versin Rabbim..kim bilir nerelerde rızkımız..
neyse içimi dökmek istedim..sizi ve güzel bebişlerinizi çok öpüyorum:)))
arkadaşlarla öncelikle izmirdekilere çok çok geçmiş olsun ; bizde bugün doktorumuza gittik oğluşum 1174 gr ve 36 cm olmuş maşallah her şey yolunda kafası aşağı tarafta ama erken doğum riski falan demedi doktorumuz ama benim canım sıkkın biraz 13 kilo almışım toplam ve bence bu 20 yi falan bulur her gidişimde biraz daha alıyorum tartıya korkarak çıkıyorum ödem falan yok gerçi doktor bu sevindirici dedi ama ne olucak dahaa 3 ay kadar var herhalde yuvarlanıcam : (
arkadaşlarla öncelikle izmirdekilere çok çok geçmiş olsun ; bizde bugün doktorumuza gittik oğluşum 1174 gr ve 36 cm olmuş maşallah her şey yolunda kafası aşağı tarafta ama erken doğum riski falan demedi doktorumuz ama benim canım sıkkın biraz 13 kilo almışım toplam ve bence bu 20 yi falan bulur her gidişimde biraz daha alıyorum tartıya korkarak çıkıyorum ödem falan yok gerçi doktor bu sevindirici dedi ama ne olucak dahaa 3 ay kadar var herhalde yuvarlanıcam : (
Kızlar bugün ebemizin yanına gittik. Benim de moralim bozuldu yaa. Daha sabahleyin evde tartıldım kahvaltıdan sonra 59 idim. Ebenin yanında 61 çıktım bu kadar oynaması anormal geldi bana. Tartımı yeni almıştım gidip değiştireceğim böle giderse. Çok kilo almışsın dedi.
cnm maşallah bebişine bizde yarın gidicez kontrolümüze bakalım bnm kızım kaç gr olmuşş kilona gelince olsun onlar sağlıklı olsundaa bn daha 8 kilo aldım ama 60 ı buldum fazla takmıyorum kilo problemini son 3 ay daha dikkat edersem iyi olucak ....
53 İle hamile kaldım. Ebeye göre 8 kilo aldım. Evdeki tartıma göre 6 kilo.
aynısı bana da oldu bugün canım hatta kilo topiğinde de yazdım. evde 63 sağlık ocağında 65( tartılmam bi daha orda
slm kızlar..
sizin desteğinize çok ihtiyacım var çünkü şu an hiç iyi değilim..eşimin kpss sınav sonucuna baktım..düşük puan aldı..4 yıldr işsiz..sınavı geçemedi bir türlü..bebeğimizin kısmeti olur ve atanır diye çok umutlanmıştım ve şu an büyük bir hayalkırıklığı yaşadım..
bizim için dua eder misiniz..hayırlısını versin Rabbim..kim bilir nerelerde rızkımız..
neyse içimi dökmek istedim..sizi ve güzel bebişlerinizi çok öpüyorum:)))
ayyy bugün okadar mutluyumki anlatamamherkese merhaba kızlar, sonunda tatile çıkabildik ohhhh! ne güzel gelecek bu dokuz gün.
canım maşallah kızına güzel büyümüş, şeker de iyi çıkmış. foto da iyi ama ben videoya bayıldımmmm. maşallah ya ağzı burnu herşeyiyle seçiliyor artık. çok güzel olacak kızımız aman dikkat anneyle ablayı sollamasın bu minik cimcime
gecen akşam yazdım sana fatmacım, geçmişe gel) orda mesajıım seni bekliyor
kızlar şekeri yüksek çıkanlara dr. neleri kısıtlayın dedi??? tatil dönüşü şeker yüklemem var ama tatilde yemeği abartırım yüksek çıkar diye korkuyorum. yasak şeyleri söylermisiniz dikkat edeyim onlara
ii geceler kızlar..
Sudeden haber war mı? Bebeği 2 gündür hareket etmiyormuş acaba doktora falan gitti mi?
Burcucum inş görüşürüz cnm Tekirdağ ya da Çorlu bize ikiside uyar ama ancak eşimin yıllık iznine denk getirmemiz gerek. Aralık ayında iznimiz cnm. Eşim olay yeri inceleme olduğu için ölüm, hırsızlık vb olaylar olduğunda hemen olay yerine gitmeli we trakyada çok fazla hırsızlık olayı oluyorhiç bir plan yapamıyoruz böyle uzun soluklu ne yazık ki. Ne bir piknik ne bir yemek Hadi bi cesaret yapsakta diken üzerindeyiz her tel çaldığında. inadınada buluştuğumuzda pat die olay çıkar:) Ama aralık ayında bir aksilik olmazsa çok görüşmek isterim.
kizlar bende bugun nobetciyim
10 yasindaki kardesim hasta sanirim usuttu
aksamdan beri atesliydi halada atesli gecmedi yaa
havlulari islatip koltuk altlarina basina koyuyorum atesini dusurmeye calisiyorum
uyku yok bugun bize
salonda kardesimle oturuyoruz gerci o yatiyor
Günaydınlarrr. Bugün 3. gün ve hala sağ kalçam çok kötü ağrıyoo oturduğum yerden kalkamıyorummmm ne yapıcam ben bu doğuma kadar sürerse ama yaa ağlıcam valla. Beni gören topal zannediyo topallıyorummm ağrıdan..
herkese merhaba
kızlar dün akşamdan beri kalp çarpıntısı var. Şimdi daha iyiyim. Hamileliğimin başında çok olmuştu ama dün akşamda çok yoğundu. Bazı gebelerde bu durum olabilirmiş.
kızlar ben geldim geçmişi daha okuyamadım çok ağır grip atlattım o yüzden işede gelemedim sizede haber veremedim kızımıda gördüm bugün çok şükür onun bişeyi yok biraz ateşten rahatsız oldu ama doktorların yapacak bişeyi yoktu ilaç kesinlikle yasak olduğu için sadece ağrı kesiciyle müdahele edebildiler ama şimdi daha iyiyim umarım sizlerde iyisinizdir bu arada kızım 1,100 gr olmuş
Eline sağlık canımslm kıslarr posta postaaa iş yapıyorummmm.birraz önce arka balkonun demirlerini sildim şimdi de camlarını sileceğimm
İyi byramlar cnmbu arada pazar günü memlekete annemlere gidiyoruz gün sayıyorum ablalarım abim yeğenler herkes orda olacak şimdiden heyecan bastı günler çabuk geçsede biran önce gitsek diye bakıyorum
birde benim akıntım ve kaşıntım devam ediyor doktora söyledim bu zmana kadar bana ilaç vermedi ancak krem yazdı artık dayanamıyorum yaaaa
Merhaba arkadaşlar,
Sabahtan gittik hastaneye şeker yüklememiz için kanımızı verdik sonuçlarımızı yarın alıcaz
Bebegimide gördüm dr haftasına göre iri bebek dedi 1.300 grpek iç acıcı söylemedi bende
üzüldüm nedenini bilmeden...
Ayrıca sancılarım için test yaptı ve idrar yolllarımda taş varmış tahriş etmiş oraları kanama olabilir dedi
antibiyotik verdi dikkat et erken dogumu tetikleyebilir dedi bu durum moralim cok bozuldu kızlar hiçte
istemiyorum antibiyotik kullanmak ama mecbur yani inşallah şeker iyi çıkar da bide ona canım sıkılmaz
offff cok mu yazdım neyse bende durumlar böyle :18:
Cnm sonuçlarının güzel çıktığına sevindimbugün bende şeker sonuçlarımı aldım kızlar 78-119 çıktı doktorum çok iyi olduğunu söledi çok sevindim
güzel haberler duymak kızımada iyi geliyo sanki içimde dans ediyogerçi bu sefer tam göremedik sırtını dönmüş dedi doktor bizi duymuş gibi yüzünü son anda bize çevirdi oda yetti bize zaten
yannız 25+2 kilosu biraz azmış 800 gr boyu 36 cm ince uun olucak kızım kime çektiyse babası kısa annesi kısa
Kızlar idrar testini yaptırırken idrar kültürü de yaptırın... bende sadece idrar testinde belli olmamıştı enfeksiyon ama kültür yaptırınca doktor Monurol vermişti ve sonrasında şikayetlerim kesilmişti.
Bende idrarımı yaparken sonuna doğru acıma oluyordu ve akıntım vardı.Bazen akıntım sarıya yakın bir renkte oluyordu.Ayrıca su içmeme rağmen idrar rengim koyuydu.
Monurol'u kullandım ve bol su içtim. Sorun ortadan kalktı.
kızlar bendede sarı akıntı ve koku var idrar yolu enfeksiyonu oldum herhalde bayramdan sonramı dideyim dr
arkadaşlar merhaba nasılsınız bugün ben kenndimi çok kötü hissediyordum. çok yalnız hissediyordum çıktım alışveriş yaptım her zaanki gibi biraz moralim düzeldi, ama saçlarımı da boyatmak istiyorum kendimi daha iyi hissetmek için siz boyatıyor musunuz. dr.'a da sormadım siz ne dersiniz
kızlar nasılsınız biraz önce kız kardeşimle buluştuk bana gecelik takımımı aldı kızların aldığı sanırım manik ve dilerim lal aynı pijama takımını aldık hemde cok uyguna 60 tl ye birde bebeğimin sebamed ürünlerini aldık tulum aldık polarlı tavşan şeklinde teyzesi onaa görseniz bandana falan aldık harika şeylerr saolsun teyzemiz..
Cnm bende korktum sen öyle yazınca, neyseki iyiymişsaolun kızlar ya çok kötü oldum gerçketn annemde panik oldu ben öyle olunca şoförün telefonunu aldı firmadan aradı eşimle konuştu çok şükür elh. şimdide eşim aradı varmış telefonunu kapatmak zorunda kalmış molalardada abdest namaz derken arayamamış....o da biraz panik olmuş tabi şöförden arayınca bana biraz serin kanlı olmaya çalış çok panikliyosun dedi ama elimde olmuyo aklıma neler neler geldi....ama çok şükürr yaa allahım eksikliğini göstermesinnn
mavicim umarım şeker sonucun iyi çıkar, bebeğin haftasına göre iri olmasını çok sorun etme. belki gecici bir durumdur, burda başka arkadaşlar da biraz ileride ya da geride diye yazıp ardından normale döndü demişlerdi. belki seninki de böyledir.
antibiyotik ne kadar riskli olsa da mecbur kalmazsa vermezdi dr.un, zaten bebeğine zarar verecek bir ilacı vermez hiç bir dr. içini ferah tut. acil şifalar canım
şeker sonucun iyi çıkmış gözün aydın canım, ben de bayram dönüşü gidicem. umarım bayramdaki tatlılarla bir ön yükleme yapmam tatilde)
Gebelik (hamilelik) haftalar ve bebein kilosu - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
bu verdiğim linkte haftalara göre tahmini ağırlık var, sat'ını girince haftalar çıkıyor. oraya göre çok da küçük değil bebeğin. oradan bakabilirsin
sana telaş etme yazacaktım, son msjını gördüm. boşa paniklemişsin Nurcum. bu hamilelik hepimizi telaşlı yaptı. neyse çoğu gitti, azı kaldı.
yazık canım ya, alt komşum anlatmıştı doğuma gidiyorduk bir taraftan çıkarıyordum diyordu. ama serum almak en iyisi bencede, hem bebek aç susuz kalmaz. acil şifalar tatlım.
unutkanlık diz boyu oldu desene, iyi ki Kağanı unutmadın canım ya)
aldıklarını güle güle kullan gülşahcım. sebamed'i herkes öneriyor, iyi yapmışsın. ben de alıcam.
slm kızlaarr nasılsınız bugün ancak fırsat bulabildim geçmişi de okuyamadım.
bugün kızımın odasını aldıııkkkk.ayy çok sevinçliyim 27 kasımda getircekler miniğimin odasını.kayınpederim saolsun.gittik baktık kayınpederim sen hangisini beğendin dedi gösterdim pazarlığa oturdu kaynanam olcak cadı aman şimdi ne pazarlık yapcan şimdimi alcaz dedi.kayınpederimde bidaha ne zaman gelcez ancak doğuma yataksızmı doğsun kız deedi vee aldı.:))))
saolsun kayınpederim valla çok hoş bi takım aldık acaip süsülü bişi:))
gelsin hemen çekicem fotolarını bide ctsi günü boya yapcak kayınpederciim kızımın odasını valla çok mutlu oldum :))
iyi bayramlar cnmmanikciiimm nasılsın.bugün nar yedin mi ben 1 tane yedim gene
şenayım sen deburdasın neler yaptın bitirdin mi işlerini?
bayramda napıyosunuz kızlar...
ben 1.günü manisaya gidiyorum
cnm branştaşız senle :)ama ben henüz göreve başlayamadımbakalı yarın sonuçlar açıklancakmış ne alemde olcak bizim böüm aldı başını gidiyo buarada böte mi tef misin
Canım ikiside değilim iktisat mezunuyum aslında bilg öğr. belgem Milli Eğitimden bende özeldeyim.
Cnm sen ne öğretmenisin? bende iktisat mezunuyum öğr olmayı çok istemiştim olmadıayy çok teşekkür ederim canım hem odamız için hemde göbüşüme yaptığın yorum için
teşekkür ederiz arkadaşlar yarın kayınpederim uğrayıp resmini çekicem ben takımın dedi.:) heveslendi adamcağız sanırım erzincanda belki kardeşlerine falan göstercek eğer o uğrar mağzaya çekerse bende hemen koyarım buraya.ama yok uğramazsa yerleştirince koyarım hem tülü falan öööle bakınca daha güzel çıkar.:))
bu arada size bişi sorcam ben pzts günü 100 gr almışım demiştim ya şimdi 1 kilo almış gözüküyorum sizce şişlik falanmı yaa canım sıkıldı hemde sabah kalkar kalmaz ölçüldüm yoksam bizim tartımı bi anormal ya takmıyım diyorum ama zaten kilolu başladığım içinde çok almamak istiyorum açıkçası.hatta akşam şimdi 2 kilo almışım gibi.
Cnm su alıp vermişindirgünaydın kadınlar kulübünün en güzel anneleri ve onların en tatlı bebişleri
kızlar bugün moralim çok iyi dün doğum günümdü
sabah kalktığımda eşim doğum günümü kutlamadı ve ben unuttuğunu düşünerek üzüldüm (doğal olarak duygusallık son safhada)
akşamda kutlamayınca kesin unuttu bizimki dedim
ama canım benim unutmamış işleride yoğundu zaten geç geldi
bana kartanesi şeklinde bir kolye almış çok beğendim daha da önemlisi benim için buna anlam katarak alması çok duygulandım valla
bizim yiğitimiz kış bebeği olacak ya karlı bir gün olacak büyük bir ihtimalle oda onu düşünerek kar tanesi almış o bizim kartanemiz olacak çünkü dedi
kar tanemiz yiğit'imiz (saflık ve temizlik ifde ediyor yere düşen her kar tanesi farklıdır bizim oğlumuzda bizim için tek ve farklı)çok beğendim çok ince düşünerek almış
paylaşmak istedim sevincimi kızlar
birde video yapmış bana aaay aaay duygulandım resmen onuda bugün seyrettim :98:
:98::98:
Cnm benden bir aferin eşine, sende boşuna üzülmüşsün cnm bak ne kadar hazırlanmış adam :) Allah mutluluğunuzu daim etsinKizlarrrr günaydin =)
dün aksam kizimi görmeye gittik 3 boyutlu US yapti doktor teyzemiz allahim kizim ayni benim kopyam dudagi burnu ayni ben doktor iste anlatiyo iyi gelismis vs diye ben artik dinleyemiyorum bile bi duygulandim agliyorum esimde duygulandi ya bu ayni sen yaa diyo =)))) kisaca ben coook mutluyum dünden beri kizimin 3 boyutlu fotosuna bakip bakip onu seviyorum =)
oy maş kuzuyaslm kızlar günaydınlar nasılsınız.ben gece hiç uyuyamadım sabah bi mide bulantısıyla kalktım bi baş dönemesi falan gözümü bile kapıyınca başım dönüyodu.ilk ay belirtilerini son aylarda yaşıyorum sanırım diye düşündüm.neyse şimdi biraz iyiyim ama hafif bi mide bulantım var.
dün kayınpederim çayın yanına bişiler istemişti bende gece gece onu düşündüm kalkıp kurabiye yaptım kayınpederciğime o bize okadar oda aldı biz ona bi kurabiye yapalım dimi ama kızımla dedesine kurabiye yaptık sabah sabah
ben arada yine girerim öptm arkadaşlar
Cnm geçer inş sendeki, bendeki geçmiyo( Merhaba kızlarrrr
Bugün dr amcamıza gittik
tam 867 gr olmuşuz
25+6 çıktık doğum tarihimiz 19 şubat görünüyor
bugün şeker yüklememiz yapıldı
Açlık kan şekerim 89 tokluk 121 çıktı .
Dr um sonuçların gayet güzel olduğunu söyledi
Diet vermedi
Günün en güzel haberi istersem 2. yi normal doğum deneyebilirmişim ama %5 lik riski sorumluluğu sen üzerine alırsın dedi
heyecandan ne riski dememişim
İdrar yollarımda enfeksiyon çıktı günde 3 lt su iç ve kasıklarına termofor koy dedi
Fazlasıyla kansızlık çıktı kan hapını günde 2 ye çıkardı
size göbüş ve bebiş resmi ekledim
linke tıklayınız lütfen
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=16205403&posted=1#post16205403
hepinizi çççoooooookkkk öpüyorum azıcık olsada 200 küsür sayfadan biraz geçmişi okumaya çalışacağım şimdi
Prenses kızımın resmi sizler için geliyorrrrr
sonuçların güzel çıkmasına sevindim cnm maş bebişeBana çıkarmak istiyorlar gibi geldi cnmKızlar size ne anlatıcam patronlarımın iyi niyetlimi yoksa kötü niyetlimi olduğuna siz karar verin artık.
Dün benim yanımdaki arkadaşı çağırdılar yanlarına 1 ay doldu diye.Kızla bizim patron konuşmaya başlamış demişki hamile olmak için treni kaçırdın 1 sene boyunca hamile kalamazsın şu anda çağlayanın durumunu görüyorsun nasıl sorun oluyor demişler.Arkadaşta demişki peki çağlayan gidince ne olacak ocak sonunda gitmeyi düşünüyor o eğer birşey olmazsa 4 ay burasını nasıl idare edeceğim demiş onlarda biz çağlayanı aralık ayında göndermeyi düşünüyoruz 1 sene boyuncada işe çağırmayacağız izin kullandıracağız.Onun haline eşi gittiğinden beri çok üzülüyoruz perişan oluyor burda diye söylemişler.Peki demiş ben ne olacağım sana birşey olmayacak çağlayan gidince yerine biri gelicek şu anda zaten birilerini hala arıyoruz demişler.onun kimse burda işe hakim değil.Herşeyi tek başına çözebilecek biri sende görüyorsun ama biz onun bebeğinden ayrı kalmasını istemiyoruz onun için aralık ayında onu göndericez üzerinede 1 sene ücretsiz izne ayırıcaz ondan sonrasına bakıcaz demişler.
Bu konuşmayı yeni işe başlayan arkadaşımdan öğreniyorum düşünebiliyormusunuz kızlar ya.Aralık ayına şurda 15 gün kalmış ama benim hiç birşeyden haberim yok pat diye ücretsiz izne ayıracaklarmış beni.Benimle ay sonu yaptıkları konuşmada bende tazminatı isteyip işten ayrılacağım beni düşündükleri için böyle bir yol seçmişler sözde kıza öyle demişler ama 1 sene boyunca ben çocukta olunca nasıl geçinicem onuda düşündüler mi acaba çok merak ediyorum.Eşimde bırak istersen şimdi işi diyor uff çok canım sıkkındı üstüne birde bu geldi.Şimdi iyice kafam ve aklım karıştıkızlar bugün yolda yürürken az daha ayağıma kramp giriyodu.durdum ovaladım biraz acıya acıya eve geldim ama şuan bile bi hareket yapsam kramp girecekmiş gibi acıyoo..yolda yürürken bir kramp girseydi rezil olmuştummm yalnızdım bideee
Cnm magnezyumunu düzenli almaya çalış bendede oluyorselam kızlar bizde dr umuza gittik en sonunda kavuştuk oğluşumla oğlum 871 gr olmuş gelişimi 2 hafta önde gidiyor doğum tarihimde 4 şubat olarak görünüyor dr iri bir bebek dedi 27+6 haftalık çıktı ultrasonda şeker testimizi yaptırdık şeker çıkmadı hamileliğimden bu yanada toplam 2 kilo almışım dr çok iyi gidiyosun dedi bu arada oğlum doğum kanalına dönmüş kafasını erken doğum olabilir dikkat et dedi doktorumuz
maş kuzuya ve sana cnm erken doğum olmaz inşkolay gelsin cnmbu aralar çok fazla giremiyorum malum pazar günü taşınıyorum en sonunda yavaş yavaş evi topluyorum girip yazıp çıkıyorum kusura bakmayın geçmişide okuyamıyorum umarım hepinizde çok iyisinizdir sizleri özledik evi yerleştirince uzun zun sohbet etmede gelicez kendinize ve bebişlerinize çok dikkat edin Cnm hayırlısı ile kısa zamanda iş bulur inş eşinslm kızlar..
neyse içimi dökmek istedim..sizi ve güzel bebişlerinizi çok öpüyorum:)))arkadaşlarla öncelikle izmirdekilere çok çok geçmiş olsun ; bizde bugün doktorumuza gittik oğluşum 1174 gr ve 36 cm olmuş maşallah her şey yolunda kafası aşağı tarafta ama erken doğum riski falan demedi doktorumuz ama benim canım sıkkın biraz 13 kilo almışım toplam ve bence bu 20 yi falan bulur her gidişimde biraz daha alıyorum tartıya korkarak çıkıyorum ödem falan yok gerçi doktor bu sevindirici dedi ama ne olucak dahaa 3 ay kadar var herhalde yuvarlanıcam : (
Cnm onlar iyi olsunda biz alıcaz kiloları napalmburcu canım geçmişi okuyorsun galiba, altta adını görüyorum. nasılsın bu gün? hala kötü mü miden?
Cnm çok kötüyüm şu an, aslında sohbete gelmiştim ama sinirlerim bozuldu gene şu face olayından, eşim yolda gelsin anlatıcam ona, iyice sinirleirm yıprandı
aynısı bana da oldu bugün canım hatta kilo topiğinde de yazdım. evde 63 sağlık ocağında 65( tartılmam bi daha orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?