2011 Şubat Anneleri

canım uygula,kaybedecek şeyin sadece kiloların

arada kaçamak da yaparsın ben bugün yaptım şekere rağmen canım çok çekti 4 tane kavala kurabiyesi yedim,ama 4 saat çarşıda gezdim yanmıştır

ayy bende iyice tatlıya düştüm bu aralar
bide ye tatlıyı getir atlıyı derler hiççç alakası yok peh

bende tiksindim yiyemiyorum 1 aydır falan
fırında yapmıştım kokusu mahvetti beni
naptın misafirin geldimi??

Arkadaşlar bayramda antalyaya gitmeyi düşünüyorum sizce yok problem olur mu ? Aramızda uzun yola gidecek olan var mı merak ettim..

dr una sorsaydın keşke önce
ben ilk kızımda 7.5 aylıkken gitmiştim uzun yola düğünümüz vardı ama 2 saatte bir 10 dakika dinlenip yürü demişti dr bana

hiç birşey yapmamıştım zatende gelemedi isabet oldu yaniii

Son düzenleme:
dr una sorsaydın keşke önce
ben ilk kızımda 7.5 aylıkken gitmiştim uzun yola düğünümüz vardı ama 2 saatte bir 10 dakika dinlenip yürü demişti dr bana

Dr uma sordum bişi olmaz dedi ama 8 haftalıkken istanbula gitmiştim küçük bi kanamam olmuştu. Bi de sizden fikir alayım dedimmmm. Sizlere daha çok mu güveniyorum ne

melocum senin şu "balığım karnımda " lafını her okuyuşumda bi tuhaf oluyorum
çok güzel yaaaa

Dr uma sordum bişi olmaz dedi ama 8 haftalıkken istanbula gitmiştim küçük bi kanamam olmuştu. Bi de sizden fikir alayım dedimmmm. Sizlere daha çok mu güveniyorum ne

ben 3 aylıkken bodruma gitmiştim 4 haftalıkken bartına gitmiştim vs vs vs vs bişi olmadı çok şükür.doktora sormuştum bişi olmaz demişti.bayramada bartına gidicem gerçi 3 saatlik yol çok değil ama özel arabayla gidiyorsan sık mola verirsiniz otobüsle gidiyorsan belini sırtını destekleyecek bir yastık almanı tavsiye ederim

melocum senin şu "balığım karnımda " lafını her okuyuşumda bi tuhaf oluyorum
çok güzel yaaaa
ama doğru değil mi?hele son zamanlarda biz akvaryum onlar balık

evet aslında bu sorunun en deneyimli muhatabı sensin ,en gezenti

Arkadaşlar bayramda antalyaya gitmeyi düşünüyorum sizce yok problem olur mu ? Aramızda uzun yola gidecek olan var mı merak ettim..

ben de merak ediyorum 20 saatlik yol gideceğim 32.haftamda doğum iznine ayrılınca. artık yol üstündeki hastanelerin tel ve adreslerini alıyım bari ne olur ne olmaz...

ben de merak ediyorum 20 saatlik yol gideceğim 32.haftamda doğum iznine ayrılınca. artık yol üstündeki hastanelerin tel ve adreslerini alıyım bari ne olur ne olmaz...

ooo 20 saatte epey güzelmiş yaniii

mola vere vere git canımmm Allah ın izniyle bişicik olmaz ama yinede sarsmadan mola vere vere gidin

moonsun dogum gunun kutlu olsun canım bıraz rotarlı oldu ama ıdare et.. Esın yavrun ve sevdıklerıne nıce saglıklı uzun yıllara.

ayyy ne guzeeel bu uc boyutlu dedıgınız renklı ultrasyon oluyo heralde demı kendınmı ıstedın drun mu soktu.

canım ıkımızede bayram zehır olcak heralde uff yaa keske oncesınde aradan cıkartsaydık.

Dun kı dedıgın hatun olan mı sapık erkek mıymıs yoksa engellememısmıydın canım nası ulasıo kı Allah Allah

ayy kıyamammmm
o kadar dıkkat etmene ramende bole cıkıosa yanıı ye gıtsın bacım
bu arada aldıklarınızıda gule gule kullanın ınsallah.

yaw aksamdan aksama gırmeme ramen su gecmıse yetısemıorum hele ıkı gun gırmesem tamamen ıptall oku oku anca bıttı atladıklarım varsa ozur dılerım arkadaslar.

kım var kım yok nasılsınız bakalım?

hayırdır kızlar yaa bugun nıe kımsecıkler yoook saatlerdır burdayım garıp

bende şimdi geldiimmmmmm gece kuşu (bayramdan sonra iş tekrar bu kadar oturmammm tabi gündüz hep açık ya kk daha kolay takip ediyorumm)

kimse varrrmmıı ben geldim.
kızçemin odasının boyasını da aldık yarın dede-amca-baba üçlüsü odaya girişcekler :)))

veeee 29.haftama girmiş olduuumm yasese aynı şekilde sende canım hadi gözümüz aydın az kaldı 30lu rakamları görmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…