canım uygula,kaybedecek şeyin sadece kiloların
arada kaçamak da yaparsın ben bugün yaptım şekere rağmen canım çok çekti 4 tane kavala kurabiyesi yedim,ama 4 saat çarşıda gezdim yanmıştır
selam kızlar ben geldiimm
sanırım artık balık yiyemeyeceğim bugün yedim ama zorlaaa hatta hepsini yiyemedim.hala içim bi tuhaf tabi haftada 3 kere balık yersen olacağı buuu.pööfff en az 1 ay ara vermeyi düşünüyorum yeter yoksa tiksinicemm
Arkadaşlar bayramda antalyaya gitmeyi düşünüyorum sizce yok problem olur mu ? Aramızda uzun yola gidecek olan var mı merak ettim..
Arkadaşlar bayramda antalyaya gitmeyi düşünüyorum sizce yok problem olur mu ? Aramızda uzun yola gidecek olan var mı merak ettim..
ayy bende iyice tatlıya düştüm bu aralar
bide ye tatlıyı getir atlıyı derler hiççç alakası yok peh
bende tiksindim yiyemiyorum 1 aydır falan
fırında yapmıştım kokusu mahvetti beni
naptın misafirin geldimi??
hiç birşey yapmamıştım zatende gelemediisabet oldu yaniii
dr una sorsaydın keşke önce
ben ilk kızımda 7.5 aylıkken gitmiştim uzun yola düğünümüz vardı ama 2 saatte bir 10 dakika dinlenip yürü demişti dr bana
Dr uma sordum bişi olmaz dedi ama 8 haftalıkken istanbula gitmiştim küçük bi kanamam olmuştu. Bi de sizden fikir alayım dedimmmm. Sizlere daha çok mu güveniyorum ne
Dr uma sordum bişi olmaz dedi ama 8 haftalıkken istanbula gitmiştim küçük bi kanamam olmuştu. Bi de sizden fikir alayım dedimmmm. Sizlere daha çok mu güveniyorum ne
ama doğru değil mi?hele son zamanlarda biz akvaryum onlar balıkmelocum senin şu "balığım karnımda " lafını her okuyuşumda bi tuhaf oluyorum
çok güzel yaaaa
ben 3 aylıkken bodruma gitmiştim 4 haftalıkken bartına gitmiştim vs vs vs vs bişi olmadı çok şükür.doktora sormuştum bişi olmaz demişti.bayramada bartına gidicem gerçi 3 saatlik yol çok değil ama özel arabayla gidiyorsan sık mola verirsiniz otobüsle gidiyorsan belini sırtını destekleyecek bir yastık almanı tavsiye ederim
ben de merak ediyorum 20 saatlik yol gideceğim 32.haftamda doğum iznine ayrılınca. artık yol üstündeki hastanelerin tel ve adreslerini alıyım bari ne olur ne olmaz...
ben de merak ediyorum 20 saatlik yol gideceğim 32.haftamda doğum iznine ayrılınca. artık yol üstündeki hastanelerin tel ve adreslerini alıyım bari ne olur ne olmaz...
hehhehe evet gerçekten doğruama doğru değil mi?hele son zamanlarda biz akvaryum onlar balık
günaydın kadınlar kulübünün en güzel anneleri ve onların en tatlı bebişleri
kızlar bugün moralim çok iyi dün doğum günümdü
sabah kalktığımda eşim doğum günümü kutlamadı ve ben unuttuğunu düşünerek üzüldüm (doğal olarak duygusallık son safhada)
akşamda kutlamayınca kesin unuttu bizimki dedim
ama canım benim unutmamış işleride yoğundu zaten geç geldi
bana kartanesi şeklinde bir kolye almış çok beğendim daha da önemlisi benim için buna anlam katarak alması çok duygulandım valla
bizim yiğitimiz kış bebeği olacak ya karlı bir gün olacak büyük bir ihtimalle oda onu düşünerek kar tanesi almış o bizim kartanemiz olacak çünkü dedi
kar tanemiz yiğit'imiz (saflık ve temizlik ifde ediyor yere düşen her kar tanesi farklıdır bizim oğlumuzda bizim için tek ve farklı)çok beğendim çok ince düşünerek almış
paylaşmak istedim sevincimi kızlar
Kizlarrrr günaydin =)
dün aksam kizimi görmeye gittik 3 boyutlu US yapti doktor teyzemiz allahim kizim ayni benim kopyam dudagi burnu ayni ben doktor iste anlatiyo iyi gelismis vs diye ben artik dinleyemiyorum bile bi duygulandim agliyorum esimde duygulandi ya bu ayni sen yaa diyo =)))) kisaca ben coook mutluyum dünden beri kizimin 3 boyutlu fotosuna bakip bakip onu seviyorum =)
kızlar şekeri yüksek çıkanlara dr. neleri kısıtlayın dedi??? tatil dönüşü şeker yüklemem var ama tatilde yemeği abartırım yüksek çıkar diye korkuyorum. yasak şeyleri söylermisiniz dikkat edeyim onlara
Kızlar geçmişe baktım, sohbete gelmiştim ama yazamıcam sinirlerim çok bozuk, şu facedeki manyak sanırım üniv.den bi ark. tabi ark demek bile istemiyorum bi sapık, bu seferde kendi facesinden neler yazmış bana, ay şok içindeyim kızlar, manyak bu,delirmiş ,kudurmuş, eşim yolda gelsin ona anlatıcam....
bugün okuldan sonra alışverişe gittim.
doktoruma da ölçüm sonuçlerını göstermek için uğradım yüksek buldu ve yediklerizi azalt dedi daha neyi azaltacaksam,moralim çok bozuktu alışerişe verdim kendimi...4 saat gezmişim
2 tane elbise aldım hamile elbisesi bayramlık fotolarını koyarım yarın o kadar yoruldum ki yatıyorum,ama bir ara öğretmenliği bırakıp hamile kıyafeti işine girmeyi düşündüm 2 elbiseyi 160 a aldım.
gelinimize ve eşime hediye aldım.kendime bir sürü badiler toka falan aldım.
eşime bayramlık gömlek kravat aldım.
pazartesi tekrar dahiliye ve diyetisyen kontrolüm var
akşam hıncımı evdeki kavala kurabiyelerinden çıkardım 4 tane yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?