Kızlar selam. Öncellikle geçmiş bayramınız mübarek olsun. Malum nete birtek işyerinde girince ancak yazabildim. Umarım herkes iyidir. Bende iyiyim çok şükür. Benimde oğluş kıpır kıpır çok şükür. Ay artık doğum izinlerini konuşmaya başladık İNANMIYORUMMM !!! Çok heyecenlıyım çoook!
Kızlar sitede çoklu alıntı yapıp msj atamıyormuyuz.Mesaj yazıcam size tek tek yazamıyorum neden(
geçmiş bayramınız kutlu olsun kızlaar ben çok mutluyuum o kadar olumsuzluğa rağmen
ivet caglayan alinti ile cvplanin yanindaki butona bas en sonuncuda alinti ile cvpla butonuna bas ne güzel anlattimama heecanım alıntı ile cevaplanın yanında sağda bir artı var ona tıklayında çoklu alıntı yapıyor olması lazım
geçmiş bayramınız kutlu olsun kızlaar ben çok mutluyuum o kadar olumsuzluğa rağmen
canım alıntı ile cevaplanın yanında sağda bir artı var ona tıklayında çoklu alıntı yapıyor olması lazım
selam kızlarr,
işyerindeyimm
çok uykum varr
smileyler nereye kayboldu(
seninkide kutlu olsun cnm =)
ivet caglayan alinti ile cvplanin yanindaki butona bas en sonuncuda alinti ile cvpla butonuna bas ne güzel anlattimama hee
günaydınnn kızlar nasılsınız tekrar herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun
biri bana örmeyi ögretsinnnnnnnn =(((
ahhhh ahhhh aslında bir kalksam epey iş var
çamaşırlar katlanacak ütü var makinede çamaşır var onlar bitince asılacak bi süpürsem evi tam süper olaacak dışarıda çıkmam lazım pööffff yan gelip yatmak daha cazip geliyor ama
Bende evimde kalıp iş yapmak istiyorum artık :))
Evdesin canım sen gene dinlene dinlene yaparsın işlerini ben evdeyken öyle yaptım biraz dinlendim biraz yaptım yoksa koca evin işi bir günde bitmiyor :))
açıklıım çağlayancım mersinde civilimin mağazasını buldum bebişimin hemen hemen tüm alışverişini yaptım
valla çağlayancım ne kadar yaparsan o kadar iş çıkıyo.ahhh aslında gönlüm çıkıp şöleee o bebek mağazası senin bu bebek mağazası benim gezesim var aslında.ama iki adım atıcam yorulacam biliyorum.ilk zamanlardaki gibi fellik fellik dolanamıyorum artık
ahhhh ahhhh aslında bir kalksam epey iş var
çamaşırlar katlanacak ütü var makinede çamaşır var onlar bitince asılacak bi süpürsem evi tam süper olaacak dışarıda çıkmam lazım pööffff yan gelip yatmak daha cazip geliyor ama
valla çağlayancım ne kadar yaparsan o kadar iş çıkıyo.ahhh aslında gönlüm çıkıp şöleee o bebek mağazası senin bu bebek mağazası benim gezesim var aslında.ama iki adım atıcam yorulacam biliyorum.ilk zamanlardaki gibi fellik fellik dolanamıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?