2011 Şubat Anneleri

Kızlar selam. Öncellikle geçmiş bayramınız mübarek olsun. Malum nete birtek işyerinde girince ancak yazabildim. Umarım herkes iyidir. Bende iyiyim çok şükür. Benimde oğluş kıpır kıpır çok şükür. Ay artık doğum izinlerini konuşmaya başladık İNANMIYORUMMM !!! Çok heyecenlıyım çoook!

Hoşgeldin canım.Seninde geçmiş bayramın mübarek olsun zaman su gibi akıp geçiyor doğum izinlerine kadar geldik yakında doğum çantalarınıda hazırlamaya başlıycaz artık

geçmiş bayramınız kutlu olsun kızlaar ben çok mutluyuum o kadar olumsuzluğa rağmen

seninkide kutlu olsun cnm =)
canım alıntı ile cevaplanın yanında sağda bir artı var ona tıklayında çoklu alıntı yapıyor olması lazım
ivet caglayan alinti ile cvplanin yanindaki butona bas en sonuncuda alinti ile cvpla butonuna bas ne güzel anlattimama hee

günaydınnn kızlar nasılsınız tekrar herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun

geçmiş bayramınız kutlu olsun kızlaar ben çok mutluyuum o kadar olumsuzluğa rağmen

Hoşgeldin canım.Mutluluğunu bizimlede paylaş bakalım neler neler oldu bayramda :))

canım alıntı ile cevaplanın yanında sağda bir artı var ona tıklayında çoklu alıntı yapıyor olması lazım

Saol canım yaptım oldu :))

selam kızlarr,
işyerindeyimm
çok uykum varr
smileyler nereye kayboldu (

Hoşgeldin canım.Tatilden sonra sabah işe gelmek çok zor oluyor dimi.
Bende aradığım hiçbirşeyi bulamıyorum yeni formatta :))

seninkide kutlu olsun cnm =)

ivet caglayan alinti ile cvplanin yanindaki butona bas en sonuncuda alinti ile cvpla butonuna bas ne güzel anlattimama hee

Tebrik ediyorum canım seni çok açıklayıcı oldu gerçekten :))

günaydınnn kızlar nasılsınız tekrar herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun

Günaydın canım nasılsın herkesi çok özlemişim valla sizinle konuşmak acayip iyi geliyor :))

ahhhh ahhhh aslında bir kalksam epey iş var
çamaşırlar katlanacak ütü var makinede çamaşır var onlar bitince asılacak bi süpürsem evi tam süper olaacak dışarıda çıkmam lazım pööffff yan gelip yatmak daha cazip geliyor ama

açıklıım çağlayancım mersinde civilimin mağazasını buldum bebişimin hemen hemen tüm alışverişini yaptım

Bende evimde kalıp iş yapmak istiyorum artık :))
Evdesin canım sen gene dinlene dinlene yaparsın işlerini ben evdeyken öyle yaptım biraz dinlendim biraz yaptım yoksa koca evin işi bir günde bitmiyor :))

Bende evimde kalıp iş yapmak istiyorum artık :))
Evdesin canım sen gene dinlene dinlene yaparsın işlerini ben evdeyken öyle yaptım biraz dinlendim biraz yaptım yoksa koca evin işi bir günde bitmiyor :))

valla çağlayancım ne kadar yaparsan o kadar iş çıkıyo.ahhh aslında gönlüm çıkıp şöleee o bebek mağazası senin bu bebek mağazası benim gezesim var aslında.ama iki adım atıcam yorulacam biliyorum.ilk zamanlardaki gibi fellik fellik dolanamıyorum artık

Katılıyorum canım yaptıkça birşeyler çıkıyor.Eşim bir bebek mağazası gördüğü zaman yolu değiştiriyor artık.Gerçi almıycaz diye anlaştık ama bu seferde o dayanamıyor çok güzelmiş dimi aşkım diyor ee bende zaten almaya dünden hazırım.
Ama bende artık günden güne ağırlaşıyorum ya çok çabuk yoruluyorum son aylarda nasıl olucam hiç bilmiyorum dün bir misafir ağırladım gittiklerinde nereye oturacağımı şaşırdım

varya evde durdukça o işler hiç bitmiyor valla evde durduğum süre botunca sürekli iş iş valla dedim artık çalışmaya başlayayım yoksa bu işlerden kurtulamayacağım hayır temiz olsada ev birşekilde bişeyle uğraşıyorsun evin içinde

evet canım doğru söylein onu en çok zorlandığım konuda o zaten eskiden tek başıma inip gezerdim ama şimdi muhakkak yanımda birisi olması gerekiyor vede hemen yoruluyorum içimde çok şey yapmak geçiyor ama vücudum hepsine engel oluyor üzülüyorum belki bu kadar kilo almasaydım rahat rahat gezecektim işte son noktaya kadar ama nerrdeeee yemedende vazgeçemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…