ahhhh ahhhh aslında bir kalksam epey iş var
çamaşırlar katlanacak ütü var makinede çamaşır var onlar bitince asılacak bi süpürsem evi tam süper olaacak dışarıda çıkmam lazım pööffff yan gelip yatmak daha cazip geliyor ama
Nakonun bir sitesi vardı örgüyü detaylı olarak anlatıyor bir girsene oraya
evet misafir ağırlamakta çok zor oldu artık en kötüsü de çok şey yapmak isteyipte hiçbirini yapamamak sürekli birilerinden yardım almak zorundasın bende ancak 2 çeşit felan haırlayabildim yiyecek şey fazla ayakta durunca bel ve omuz ağrısından ölüyorum fena oluyorum yürüyemiyorum hatta
evet misafir ağırlamakta çok zor oldu artık en kötüsü de çok şey yapmak isteyipte hiçbirini yapamamak sürekli birilerinden yardım almak zorundasın bende ancak 2 çeşit felan haırlayabildim yiyecek şey fazla ayakta durunca bel ve omuz ağrısından ölüyorum fena oluyorum yürüyemiyorum hatta
ben biberon olarak chicco nun bpa sız gaz önleyici biberonunu aldım artık sonrasında deneyerek öğreniriz
geçende söyledim çalışan anneleri acayip takdir ediyorum
ben 2 saat oturur vaziyette dursam sırtım belim öyle ağrıyoki batıyo resmen.ayakta zaten duramıyorum.belli bir süre sonra içimdeki çamaşırlar bile sıkıyormuşda etimi kesiyormuş gibi hissediyorum valla ne yalan söliimm evdeyim diye sütyen bile takmıyorum sıkıyo beni kaburgalarıma batıyo sanki
evdeyim sırtım ağrısa uzanıyorum falan hep o anlarda çalışan anneler aklıma geliyo.Allah kolaylık versin valla zıorr
varya bundan sonra hemile birini görünce daha çok ilgileneceğim bu hamilelikte çok şey öğrendim
birde kızlar sanırım çatlaklarım oluşmaya başladı.göğüslerimde baldırlarımda ayrıca selülitlerimde arttı.
birde kremde kullanıyorum güyaaa hepsi boş valla
ya ne misafiri hamile hamileBen annemle ablama rica ettim saolsunlar hazırladılar ama misafirlerim eksik geldi bu pazar gene bir telaşım olacak bakalım onu nasıl atlatıcam çok çabuk yorulmaya başladım artık.Gerçi serviste allah razı olsun çok yardımcı oldular ama insan gene kendi yapmadan duramıyor
ben biberon olarak chicco nun bpa sız gaz önleyici biberonunu aldım artık sonrasında deneyerek öğreniriz
kızlar ya benm bi sorunum var iki gündür baş parmagım uyuşukk hissetmiyorumm neden olabilir acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?