2011 Şubat Anneleri

evet misafir ağırlamakta çok zor oldu artık en kötüsü de çok şey yapmak isteyipte hiçbirini yapamamak sürekli birilerinden yardım almak zorundasın bende ancak 2 çeşit felan haırlayabildim yiyecek şey fazla ayakta durunca bel ve omuz ağrısından ölüyorum fena oluyorum yürüyemiyorum hatta

ayy allahtan annemle esim var ben hamis oldugumdan beri elektrikli süpürge almadim elime en fazla toz aldim makineyi bosalttim fln o kadar =))
Nakonun bir sitesi vardı örgüyü detaylı olarak anlatıyor bir girsene oraya

bakiym bide izin basliyo evde catlarim yoksa

birde kızlar sanırım çatlaklarım oluşmaya başladı.göğüslerimde baldırlarımda ayrıca selülitlerimde arttı.
birde kremde kullanıyorum güyaaa hepsi boş valla

Ben annemle ablama rica ettim saolsunlar hazırladılar ama misafirlerim eksik geldi bu pazar gene bir telaşım olacak bakalım onu nasıl atlatıcam çok çabuk yorulmaya başladım artık.Gerçi serviste allah razı olsun çok yardımcı oldular ama insan gene kendi yapmadan duramıyor

geçende söyledim çalışan anneleri acayip takdir ediyorum

ben 2 saat oturur vaziyette dursam sırtım belim öyle ağrıyoki batıyo resmen.ayakta zaten duramıyorum.belli bir süre sonra içimdeki çamaşırlar bile sıkıyormuşda etimi kesiyormuş gibi hissediyorum valla ne yalan söliimm evdeyim diye sütyen bile takmıyorum sıkıyo beni kaburgalarıma batıyo sanki

evdeyim sırtım ağrısa uzanıyorum falan hep o anlarda çalışan anneler aklıma geliyo.Allah kolaylık versin valla zıorr

bende aksine oturunca benim ki acıtıo canımı ayakta gezince sorun yok

ben biberon olarak chicco nun bpa sız gaz önleyici biberonunu aldım artık sonrasında deneyerek öğreniriz

Ben biberon ve emzik konusunu bu ay sonunda halledeceğim inş.nuk alıyım diyorum ama daha tamda karar veremedim açıkçası

Offf o batmalarvarya beni mahvediyor ya helede oturunca o kadar kötü oluyorum ki bazen hiç oturmak istemiyorum ayakta çok daha iyiyim.
Şimdi bile nasıl batırıyor kızım üzerine abandığımı düşünüyor galiba ama o beni bende onu idare edip gidiyoruz işte

varya bundan sonra hemile birini görünce daha çok ilgileneceğim bu hamilelikte çok şey öğrendim

ayyneeenn bende senin gibi düşünüyorum hatta geçen sene kuzenim hamileydi şimdi ahh keşke daha çok ilgilenseydim gitseydim işini falan yapsaydım diye pişmann oldum.valla bidaha hamile olan olursa fır döncem etrafında zor işmiş

birde kızlar sanırım çatlaklarım oluşmaya başladı.göğüslerimde baldırlarımda ayrıca selülitlerimde arttı.
birde kremde kullanıyorum güyaaa hepsi boş valla

bende daha başlamadı çatlaklar ama içten içten gerildiğimi hissediyorum bende krem falan almadım bebe yağı ve vazelin kullanıyorum onuda aklıma gelirse.olacağı varsa olur valla napalım canımız sağolsun

ya ne misafiri hamile hamile kendimize zor bakıyoruz.böyle diyorum ama bizde çok severiz misafiri çağırıyoruz hep arkadaşları ama sağolsunlar sağ duylular hamile kadına eziyetemi gelelim gelemeyiz siz gelin diyolar

ben biberon olarak chicco nun bpa sız gaz önleyici biberonunu aldım artık sonrasında deneyerek öğreniriz

bende biberon olarak dr browns ın kini aldım gaz önleyici 150 ml ama 250 sini sonra alırım zaten yedek 3 tane toplam 4 tane memesi var aylara göre akışlı olan.emzik daha almadım güç bulabilirsem bu hafta içi halletmeyi düşünüyorum.wee olabilir emzik diye düşündüm ama bilmiyorum bakıcam artık

kızlar babystar ın internet sitesinde iletişim bölümünden mesaj attım işte 26 haftalık hamileyim bebeğimin ihtiyaçları konusunda eksiklerimi tamamlarken daha doğru ve sağlıklı karar verebilmek için ürünlerinizden numune yollanmasını istiyorum diye mesaj yazdım yolladım.cevap olarakta talebiniz değerlendirilecektir diye bir mail geldi

hero baby e yollamıştım oda önlük mama falan yolluyormuş ama o tanıtım materyellerinde değişiklik yapıyorlarmış o yüzden şimdilik numune yollamayı bırakmışlar 2011 ocak ayında başlayacaklarmış ozaman tekrar mail atın isteyin dediler

nivea baby e yolladım oda yolluyormuş bırakmadıysa ondan bi cevap gelmedi

daline yolladım.bioxcin e yolladım.primaya yolladım molfixe yolladım.

ikişer tane falan bez yolluyorlarmış ıslak mendil falan yolluyorlarmış.bakalım nerelerden neler gelecek.deneyip karar veririz bşzde

bende aynı canım ya öyle bi bağımlılık yapmış ki site ve sizler insan ayrı kalınca özlüyor....daha gribi atlatamaddım bayrama hasta girdim halada devam edio

valla bencede birçok hareket kısıtlı. ne kadar çok eğilmemiz gerekiyormuş da haberimiz yokmuş valla. şimdi ay eğilmesem ay ayakta durmasam diye sürekli hesap yapıyorumr esmen ama gezmekten çok hoşlanıyorum. mesela dün bizim evin orda euro flora diye bir yer var ordan bebek şekeri için şu minik biberonlardan aldım. 10 tanesi 8 lira mavi üstünde ITS A BOY yazıyor boyu yaklaşık 15cm, plastik içine de daha sonra badem şekeri ve çikolata atıcam :))

bir de hazır yapılmış sepetler vardı şu bebek şekerlerini koymak için onlarda 55 tl idi sizce fazlamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…