2011 Şubat Anneleri

slm kızlar ben bi girip bi çıkıyorum bugün belim acaip ağrıyo adet olmadan önceki gibi kızımda saolsun hiç yerinde durmuyo valla az önce sanırım kafasıydı o çıkan resmen dışarda gezdiriyo kafasını :))

çok saol cnm aslında rahatsız etmiyodu ağrılı değildi ama ne biliim çok sık sertleşmelr olmaya başlayınca açıkçası korktum bide bugün adet sancısı üsütne geldi yürümekte çok zorlanıyorum iş falan imkansız bişi yapamam yemeğide eşim hazırladı ama nereye kadar işte annecimm gelir de inşş rahat olur napalım bundan sonrası böle yeterki bebişimde ii olsun teyzesi zamanında doğsunlar yeterki

gecmis olsun canim ya.. evet yurume iyi gelmiyor banada.. yat sende bol bol dinlen dikkat et bebisine..

evet 35. haftayi atlatsaydik bana 5 hafta kaldi Allahtan..
sorma cnm çok şükür senin az kaldı daha benm 8 haftam var allahım kolaylık versin hepimize

hoşgeldin aramıza cnm hayırlı olsun oğluşun bnmde yaramazım erkek :)sağlıkla doğsunar inşş hepsi şekerin de düzelmiş ne güzel üzülme hiç

slm cnm hoşgeldn ben daha 1.dozu bile vurunmadım ama salı günü inş olcam inş şekerin ii çıkar atlattık onu çok şükür biz

ayy benimde 5 haftam var ilk hastaneye yattığımda tam 20 haftalıktım acaba 30 ları görebilirmiyiz diyodum çok dua ettim sabretsin diye çok şükür bu zamanlaara geldik 5 hafta daha sabreder inş

Merhaba arkadaşlar :)

Of ya yarın okula nasıl gidicem kara kara onu düşünüyorum. Çünkü çok agırlaştım ben ya

mrb canım.
sabret arkadaşım 3 hafta sonra izin zamanı başlıyo gerçi alıcakmısın o zaman bilmiyorum ama.allah kolaylık versin evde oturunca bile zor valla artık

aynı msjı iki kere yollamışım pardon :))

Son düzenleme:
mrb canım.
sabret arkadaşım 3 hafta sonra izin zamanı başlıyo gerçi alıcakmısın o zaman bilmiyorum ama.allah kolaylık versin evde oturunca bile zor valla artık

Yok canım ya. 37. haftaya kadar çalışacagım mecbur. Dogum öncesi izni, dogum sonrasına aktaracagım.

Son düzenleme:
kizlar siz eleviti hala kullaniyormusunuz ?
ben hicbirsey kullanmiyorum haplari biraktim buraya gelince
acaba bebegime kotulukmu yapiyorum diyorum

ben hala elevit içiyorum bi de giyno ferro bi de iki günde bir calciday d3 ayy bide çok midem yanarsa gaviscon şurup verdi dr allahım bu ne yaa amma çok ilaç içiyomuşum ben

kızlar bana acil yardım dayanamıyorum artık hayatta hiç basur nedir bilmezdim 1haftadır basur oldu bende ölüyorum sabah doktora gidecem ama nebu şimdi varmı böyle birşey yaşayan oturamıyorum hayatımı etkiledi

banada elevit vermişti birde kalsiyum hapı galiba tam emin diilim ikisinide 1 haftadan fazla zamandır içmiyorum.bende bilmiyorum kötülükmü yapıyorum ne yapıyorum.işte arada falan içiyorum

benim uykum kaçtı yine yaa bi saattir debeleniyorum yatakta gram uyku gelmedi kalktım bende ama burdada kimse yok galiba

Günaydın arkadaşlar ben elevit,omega 3,demir hapı,calsiyum içiyordum.Bu aydan itibaren kg alımı hızlanacak diye dr omega 3 ve elevit i 2-3 günde 1 iç dedi.2-3 haftadır bunu uyguluyorum

Gunaydin kizlar..
Ben haftaya dogum cantami hazirlamayi dusunuyorum
Bebisimin yatagi dolabi gelsin giysilerinide hazirliyacagim yikama utuleme gibi

günaydınlar herkese artık buralardayım valla özlemişim burayı
tatilde giremiyorum ben zor oluyor evde çok durmadığım için evde duruncada farklı işler çıkıyor
biz bebişimle iyiyiz aslında çokta dinlendik diyemiyeceğim bir tek sabah geç kalkmak güzel oldu umarım hepiniz için dinlendirici ve güzel bir bayram olmuştur
geçmişe bakayım yavaş yavaş neler kaynatılmış ara ara girip bakmaya çalıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…