çok saol cnm aslında rahatsız etmiyodu ağrılı değildi ama ne biliim çok sık sertleşmelr olmaya başlayınca açıkçası korktum bide bugün adet sancısı üsütne geldi yürümekte çok zorlanıyorum iş falan imkansız bişi yapamam yemeğide eşim hazırladı ama nereye kadar işte annecimm gelir de inşş rahat olur napalım bundan sonrası böle yeterki bebişimde ii olsun teyzesi zamanında doğsunlar yeterkiartık yavaş yavaş arıza vermeye başlıyormuyuz nedir
nurberracım geçmiş olsun dinlen bol bol.bendede oluyor kasılmalar ama öyle çok rahatsız edecek şekilde değil.ama sürekli biyerlerim ağrıyo yatarken kalkarken falan zorlanıyorum
sorma cnm çok şükür senin az kaldı daha benm 8 haftam var allahım kolaylık versin hepimizegecmis olsun canim ya.. evet yurume iyi gelmiyor banada.. yat sende bol bol dinlen dikkat et bebisine..
evet 35. haftayi atlatsaydik bana 5 hafta kaldi Allahtan..
hoşgeldin aramıza cnm hayırlı olsun oğluşun bnmde yaramazım erkek :)sağlıkla doğsunar inşş hepsi şekerin de düzelmiş ne güzel üzülme hiçmerhaba hanımlar,
allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah. darısı tüm isteyenlere.
bende şubat anne adayıyım inşallah.bir oğlumuz olacak
topiğinizi yeni görtdüm. paylasımlarınız cok guzel.
bende de seker cıktı maalesef cok uzuldum. diyetle normale dondu. bundan sonra boyle devam edıcez. 7 kılo almıstım toplamda dıyete basladıktan sonra 2.5 lıkosunu verdım. sevınsemmı uzulsemmı bılmıyorum.inşallah bebegım bundan etkılenmez. :18:
Mrb arkadaşlar
Umarım hepinizin bayramı iyi geçmiştir.
Ben yarın tetanoz aşımın 2.dozunu vurduracağım.
Salı günüde şeker testi yaptiracağım bir sürü baklava yedim yüksek çıkmaması imkansız gibi((
Merhaba arkadaşlar :)
Of ya yarın okula nasıl gidicem kara kara onu düşünüyorum. Çünkü çok agırlaştım ben ya
mrb canım.
sabret arkadaşım 3 hafta sonra izin zamanı başlıyo gerçi alıcakmısın o zaman bilmiyorum ama.allah kolaylık versin evde oturunca bile zor valla artık
Yok canım ya.37. haftaya kadar çalışacagım mecbur. Dogum öncesini izni, dogum sonrasına aktaracagım.
kizlar siz eleviti hala kullaniyormusunuz ?
ben hicbirsey kullanmiyorum haplari biraktim buraya gelince
acaba bebegime kotulukmu yapiyorum diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?