2011 Şubat Anneleri

gerçi şuan kimscikler gelmemiş daha
site değişmiş ilk değişiklik olarak
aaay kızlar 30. haftama girdim zaman yaklaştıkça telaşlanıyorum
sürmelicim sende doğum çantamı hazırlayacağım demişsin canım benimde hazır değil bende başlasam aslında hazırlamaya hiç fena olmaz en azından aklımıza geldikçe ekleriz eksikleri

günaydın güzel annelerr ve bebişlerii herkes iyidir umarım biz oğlumla iyiyiz işe başladık herkese iyi haftalar diliyorumm

yani hazirlamaya baslasak iyi olur..

günaydın kızlar....

günaydın kızlarrr

günaydın güzel anneler.bizde yeni kalktık oğlumla kapı çaldı belkide daha uyuyacaktık.dün gece 3 buçuğa kadar uykum gelmedi uyuyamadım.bende bütüüünnn bez sitelerine işte evybaby,molfix,babystar,herobaby,niveababy,dalin.bioxcin... üye oldum hepsine mesaj attım numune istedim gönderen siteler varmış forumda rastladım.bakalım kimlerden neler gelecek

kızlar benim bayramda bayağı düzenim bozuldu yaaa
acayip yedim sonuçta sürekli geziyorsunuz birde hamilesin diye ye ye diye ısrarlara dayanamıyor insan
zaten sürekli yeme modunda olunca dayanamayıp yiyorsunuz
bakalım işe başladım düzelirim inşallah
evde duruncada çok yiyesim geliyor sürekli aklım mutfakta oluyor
58,7 dim şimdi 59,4 kiloyum 10-11 kilo arasında aldım
keşke son ayımda 10 kilo almış olsaydım ama maalesef az kilo alanlara imreniyorum valla

Günaydın güzel anneler nasılsınız,kızımla çok yorucu bir günün ardından işe başladık :))
İnş.hepiniz ve güzel bebişleriniz iyidir.

Günaydin kizlar, benim kizim yien durgun modda deli ediyo valla beni 3 gündpr gündüzleri hemen hemen hic hissetmiyorum aksam 6-7 gibi basliyo tepinmeye tabi o saate kadarda mimix deli oluyo meraktan...
Sizler nasilsiniz bakalim hmm buarada yarin benim son is günüm sonra gelsin yil dogum izni vsvsvs

sorma moonsun o ısrarlar mahvediyor insanı.zaten bayramlarda psikolojik baskıya alıyorlar seni aa bayram bu okadar yaptık yemesen olmaz vb vb birde hamile olunca yüklendikçe yükleniyorlar canım hamileysek bizimde bir kapasitemiz var.valla ben bayramın 4. günü çatlayacağım sanmıştım bayram bitti ne zaman evimdeyim valla acıksam bile hiç bişi yiyesim gelmiyooo bak hala kahvaltı etmedim mesela.

çağlayancımm hoşgeldiiinnn.tatil bittii tatil güzel şey ama ohhh dicem yaaa sıkılmışım kimsecikler yokken

mimix sen doğum iznine mi ayrılıyorsun 32. haftada ayrılınmıyormu doğum iznine

oohh ne güzel tatile giriyorsun.valla benimki nasıl tepiniyorsa karnımın dört bir yanında hissediyorum komplemi oynuyo napıyosa dün gece uyutmadı bile

ama bazen onlarda yoruluyorlar yazık kıyamam ben onlara durgunlaşıyorlar.gün içinde hareketleri varsa korkma enerji depoluyordur o şimdi

mimix sen doğum iznine mi ayrılıyorsun 32. haftada ayrılınmıyormu doğum iznine
yok dogumdan 6 hafta önce ayriliyoruz ama benim birikmis yillik iznim var onuda ekledim üstüne =)))

benimkide aksamlari tepinince kasigimi fln herbiyerimi agritiyo oynasa ahhliyorum oynamsa poffluyorum esimde ya bi karar ver cocuk öyle yapsa begenmiyosun söyle yapsa begenmiyosun diyo

Ayyy kızlar hepinizi çok özledim ben işlerde yoğun bugün aksi gibi.Tatil tatil dedik o bile gelip bitti.
Teyzeleri kızımın size çok tepikleri var oda sizi çok özlemiş bugün gene hiç durmuyor maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…