gerçi şuan kimscikler gelmemiş daha
site değişmiş ilk değişiklik olarak
aaay kızlar 30. haftama girdim zaman yaklaştıkça telaşlanıyorum
sürmelicim sende doğum çantamı hazırlayacağım demişsin canım benimde hazır değil bende başlasam aslında hazırlamaya hiç fena olmaz en azından aklımıza geldikçe ekleriz eksikleri
günaydın kızlar....
günaydın kızlarrr
Günaydin kizlar, benim kizim yien durgun modda deli ediyo valla beni 3 gündpr gündüzleri hemen hemen hic hissetmiyorum aksam 6-7 gibi basliyo tepinmeye tabi o saate kadarda mimix deli oluyo meraktan...
Sizler nasilsiniz bakalim hmm buarada yarin benim son is günüm sonra gelsin yil dogum izni vsvsvs
Günaydin kizlar, benim kizim yien durgun modda deli ediyo valla beni 3 gündpr gündüzleri hemen hemen hic hissetmiyorum aksam 6-7 gibi basliyo tepinmeye tabi o saate kadarda mimix deli oluyo meraktan...
Sizler nasilsiniz bakalim hmm buarada yarin benim son is günüm sonra gelsin yil dogum izni vsvsvs
yok dogumdan 6 hafta önce ayriliyoruz ama benim birikmis yillik iznim var onuda ekledim üstüne =)))mimix sen doğum iznine mi ayrılıyorsun 32. haftada ayrılınmıyormu doğum iznine
benimkide aksamlari tepinince kasigimi fln herbiyerimi agritiyo oynasa ahhliyorum oynamsa poffluyorum esimde ya bi karar ver cocuk öyle yapsa begenmiyosun söyle yapsa begenmiyosun diyooohh ne güzel tatile giriyorsun.valla benimki nasıl tepiniyorsa karnımın dört bir yanında hissediyorum komplemi oynuyo napıyosadün gece uyutmadı bile
ama bazen onlarda yoruluyorlar yazık kıyamam ben onlara durgunlaşıyorlar.gün içinde hareketleri varsa korkma enerji depoluyordur o şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?